Fată blondă ascultând muzică în căști.

Top cele mai bune 7 căști earbuds clasice

Care sunt cele mai bine clasate earbuds clasice (nu in-ear) la momentul actual?

Cauți niște căști clasice?

Aici vei găsi modelul de top pe piață la momentul actual.

ModelRatingControale+mic
Edifier H180Casti-Edifier-H1804.3Modelul P180Review
Sennheiser MX 365Căști Sennheiser MX 3654.2Review
Sony MDRE9LP/BLKCăști Sony MDRE9LP/BLK3.7Review
Panasonic RP-HV096Căști Panasonic RP-HV0963.7Review
JVC HAF160B-Gumy EarsCăști JVC HAF160B- Gumy Ears4.0Review
Philips SHS3200Căști Philips SHS3200 albe.3.7Review
Sony MDR-SA200Căști Sony MDR-SA200 negre.3.7Review

Care este diferența dintre căștile clasice in-ear și difuzoarele in-ear?

Diferența dintre căștile clasice și căștile in-ear (cunoscute și ca difuzoare in-ear sau căști in-ear) este designul.

Căștile clasice stau în afara urechii, în timp ce căștile in-ear intră mai adânc în canalul urechii. Căștile in-ear au capetele din cauciuc sau spumă, iar acestea pot fi schimbate pentru a se potrivi mai bine.

Căști Shure SE215

Mai sus este un exemplu de design foarte popular al căștilor in-ear (cunoscute și ca difuzoare in-ear). Shure SE215 sunt o pereche foarte populară de căști in-ear, foarte populară printre muzicieni și non-profesioniști.

Căști Apple earbuds albe.

Poza de mai sus probabil îți pare familiară. Designul clasic Apple al căștilor este unul dintre cele mai populare până în ziua de azi.

Ce înseamnă asta pentru experiența utilizatorilor?

În general o sa primești o închidere și o calitate a sunetului mai bună de la difuzoarele in-ear.

Căștile clasice nu au o izolare fonică pasiva așa de bună, ceea ce înseamnă că sunetul este mai distorsionat de zgomotul din jurul tău înainte să-ți ajungă la urechea interioară.

Pe de altă parte, designul in-ear se dovedește destul de inconfortabil pentru mulți oameni, în special pentru cei cu canalele urechilor mai mici. Să nu menționăm că trebuie să înlocuiești vârfurile atunci când sunt prea folosite. Unele persoane nu apreciază această bătaie de cap.

Designul căștilor clasice este mai simplu și nu necesită înlocuirea vârfurilor. Din această cauză mulți oameni le găsesc mai confortabile pentru perioade mai mari de timp.

Dacă vrei o soluție simplă pentru a asculta cărțile audio și nu îți place designul in-ear, atunci căștile clasice sunt ceea ce cauți.

Confuzia din cauza numelui

Din moment ce designul in-ear a devenit standard în electronicele populare, majoritatea oamenilor le numesc earbuds, ceea ce tehnic este incorect. În comunitatea audiofilă, oamenii înțeleg diferența dintre earbuds și difuzoarele in-ear și le folosesc numele cum trebuie.

Din moment ce cele mai multe persoane nu sunt audiofile, vom folosi termenul de „earbuds” pentru difuzoarele in-ear/căștile in-ear, deoarece la acest lucru se așteaptă oamenii.

Dacă te duci la un magazin, cei mai mulți vor înțelege la ce te referi când spui earbuds clasice sau in-ear earbuds.

Aruncă o privire mai jos pentru niște recenzii a unor modele de earbuds clasice și vei găsi 7 cele mai bune modele clasice de căști/earbuds recenzate

Edifier H180

Căști Edifier H180

Căștile Edifier H180 oferă un sunet excelent în designul tradițional de earbuds, ce se integrează bine la un preț mic.

Dacă ești în căutare de un înlocuitor de calitate pentru căștile telefonului tău sau ai nevoie de o pereche de rezervă, acestea merită atenția ta.

Pro

 • Un design clasic
 • potrivire confortabilă
 • Cablu flexibil, acoperit cu TPE (Thermoplastic Elastomer), o rezistență bună
 • calitate a sunetului bună la un preț rezonabil

Contra

Nu are control de volum in-line

Căptușeala din spumă poate cădea uneori

Ce este în cutie?

 • Căștile clasice Edifier H180 Hi-Fi
 • Căptușeala din spumă
 • Manualul utilizatorului

Confort

Carcasa din plastic a căștilor Edifier H180 este în forma designului clasic, dar pentru majoritatea utilizatorilor acestea sunt mai confortabile decât alte branduri.

Acoperitorile din spumă oferă un strat extra de căptușeală și confort.

Nu prea există izolare fonică pasivă deoarece căștile nu creează o închidere ermetică, dar acesta este un lucru bun dacă vrei să fii atent la ce se întâmplă în jurul tău.

Chiar și fără o închidere ermetică, sunetul nu prea se scurge spre exterior, deci poți asculta muzica, podcasturi sau cărți audio într-un mod relativ privat.

Aici poți găsi cele mai bune căști cu funcție de anulare a zgomotului.

Nu o să ai parte de iritări pe canalul urechii cu aceste căști, din moment ce nu au părți din silicon, iar componentele nu intră chiar așa de adânc în ureche.

Căștile H180 au tendința sa se potrivească mai bine și să stea mai sigur decât alte căști care vin cu telefoanele sau cu alte electronice.

Utilizatorii ce au urechi mai mici o să observe puțin disconfort și puncte de presiune în ureche în timpul sesiunilor mai lungi, dar asta se întâmplă de obicei cu acest model de căști.

Durabilitate

Per total, calitatea construcției căștilor Edifier H180 este bună, iar componentele rezistă bine la folosirea de zi cu zi.

Este învelit în TPE ce este foarte flexibil și pliabile pentru a putea fi portabil și nu se încurcă repede.

Rezistența la încordare pentru fiecare cablu de pe partea earbuds-urilor este okay, dar poate să nu fie îndeajuns dacă sunt trase prea tare.

Căștile H180 sunt disponibile negre sau albe, cu litere argintii subtile ce indică brandul și notația pentru stânga sau dreapa.

Dacă vrei microfon in-line și funcționalitatea de TalkBack pe telefon, ar trebui să-ți iei modelul P180.

În timp ce căștile nu au control de volum in-line, modelul P180 include un singur buton multifuncțional pentru play/pause sau pentru a raspunde la apeluri.

Spuma ce acoperă căștile funcționează bine și se întinde peste carcasa din plastic, dar în timp pot cădea. Înlocuitorii sunt ușor de găsit dacă ai nevoie.

O garanție de 2 ani este oferită, iar compania pare să ofere suport bun.

Sunet

Calitatea sunetului este destul de impresionantă având în vedere costul mic și design-ul modest.

S-ar putea să uiți că asculți la earbuds, în loc de căști over-the-ear.

Outputul de volum este bun și chiar potrivit pentru a asculta muzică în avion sau pentru transportul printr-un mediu gălăgios.

Frecvențele bass-ului sunt prezentate cu o prezență puternică, dar nu sunt copleșitoare sau prea pronunțate.

Dacă folosești H180 fără căptușeala de spumă, s-ar putea să se formeze o închidere mai bună între plastic și ureche, cu o schimbare foarte mică când vine vorba de sunet.

Sunetele înalte sunt vioaie și clare, cu un control al șuierăturilor bun, pentru ca tu să nu auzi prea multe tonuri aspre.

Soundstageul este destul de larg și oferă o profunzime bună pentru o experiență plăcută a unei varietăți de genuri muzicale.

Calitatea sunetului probabil că nu poate concura cu cea a unor căști pentru audiofili sau a unor difuzoare in-ear premium, însă este destul de bun pentru prețul pe care îl plătești pentru aceste căști clasice.

Dacă vrei un set de căști bun și care nu îți va goli buzunarul, atunci Edifier H180 sunt o alegere excelentă și de top în această categorie.

Verifică preț Edifier H180 aici!

Sennheiser MX 365

Căști Sennheiser MX 365

Nu lăsa prețul acestor căști să te sperie. Calitatea sunetului este mult mai bună decât te-ai aștepta de la o pereche de căști ce costă mai puțin de 100 RON.

În timp ce calitatea construcției nu este fenomenală, gama de culori și performanța sonică sunt bune și fac aceste căști o alegere excelentă.

Pro

 • Câteva opțiuni de culori sunt disponibile
 • calitate a sunetului bună
 • Sunt ușoare
 • Garanție de 2 ani

Contra

 • Nu are control in-line pentru volum
 • Construcția se simte ieftină
 • Cablul simetric nu este flexibil și se poate încurca

Ce este în cutie?

 • Căștile Sennheiser MX 365
 • pereche de paduri de spumă

Confort

Per total, nivelul de confort al căștilor Sennheiser MX 365 poate varia, depinzând de mărimea urechilor tale.

Aceste căști sunt puțin mai mari decât alte branduri, ceea ce înseamnă că cei ce au urechile mai mici vor experimenta disconfort și nu se vor potrivi bine.

Padurile de spumă incluse adaugă o căptușeală plăcută dacă vrei să atenuezi senzația de plastic a carcasei căștilor.

Utilizatorilor cărora nu le plac căștile in-ear ce intră adânc în ureche vor aprecia designul clasic al acestor căști ce nu va irita sau nu vor crea disconfort canalului urechii.

În timp ce calitatea sunetului este bună pentru sesiunile de ascultare lungi, designul căștilor nu este cel mai bun pentru folosirea de termen lung.

Căștile MX 365 nu sunt cele mai inconfortabile căști, dar nu se clasează prea sus în topul disconfortului.

Durabilitate

Lucrul surprinzător la aceste căști este calitatea construcției care este sub-standard, mai mică decât te-ai aștepta de la un brand precum Sennheiser.

Căștile de plastic se simt foarte ușoare, ceea ce este okay pentru confort și sunt stabile în ureche, dar construcția se simte ieftină.

Asta înseamnă ca Sennheiser MX 365 nu o să reziste pentru mult timp, deoarece sunt destul de rezistente dacă nu sunt expuse la prea multă umiditate sau abuz.

Au un jack audio în „L” la capătul cablului de 1.3m, de culoare neagră, ce are un profil plat.

Cablul are o acoperire PVC ce nu este la fel de moale sau flexibilă precum cablurile altor căști cu învelire cauciucată.

Căștile MX 365 sunt disponibile în șase culori diferite: albe, roșii, albastre, portocalii, bronz și maro. Iar pentru acest preț s-ar putea să vrei să alegi niște culori diferite.

Nu au control in-line sau microfon TalkBack, deci nu ar trebui să te aștepți să faci apeluri sau să ai control asupra telefonului.

Sennheiser oferă o garanție standard de 2 ani pentru căștile MX 365, deci dacă ai probleme cu calitatea sau cu durabilitatea, poți să rezolvi problemele în aceste 24 de luni.

Dacă ești interesat de căști de gaming, aruncă o privire peste cele mai bune modele.

Sunet

În această categorie te-ai aștepta ca Sennheiser să ofere rezultate de calitate, iar MX 365 cu siguranță că au un sunet excelent pentru acest preț.

Soundstageul este mai bun decât cele mai multe căști, iar semnătura tonală este destul de netedă și balansată.

Bass-ul este prezent și destul de în față fără ca sunetul să fie exagerat și prea saturat.

Sunetele mijlocii sunt balansate, calde si oferă o claritate vocală bună, ce nu este prea ascuțită.

Sunetele înalte sunt puternice, dar se pot auzi de parcă ar fi fost date mai încet, ceea ce poate ajuta la combaterea oboselii urechi atunci când asculți pentru o perioadă lungă de timp.

Unii utilizatori au raportat distorsiuni minore ale bass-ului zăngănituri ale driverelor în timpul testelor inițiale, dar acest zgomot, dacă este prezent, dispare după o perioadă.

Căștile Sennheiser MX 365 sunt eficiente electric, ceea ce oferă un nivel de volum mai bun decât alte branduri comune de căști.

Dacă ești în căutare de un mix de stil cu opțiuni de culori și o calitate a sunetului bună, atunci Sennheiser MX 365 sunt o opțiune bună pentru plăcerea de a asculta muzica ta preferată.

Verifică preț Sennheiser MX 365 aici!

Sony MDRE9LP/BLK

Căști Sony MDRE9LP/BLK

În timp ce căștile Sony MDRE9LP/BLK nu vor câștiga nici un premiu pentru calitatea sunetului, acestea sunt destul de bune ca pereche de căști de rezervă sau pentru a asculta podcasturi.

Calitatea sunetului a acestor căști este medie pentru acest preț, iar ascultătorii ce caută o experiență audio foarte bună și profundă s-ar putea să vrea să caute în altă parte.

Poți găsi cele mai rezistente căști in-ear aici.

Pro

 • Opțiuni colorate și stilizate
 • Design clasic Sony
 • Compacte și ușoare
 • reproducere vocală bună

Contra

 • Bass-ul nu este prea puternic
 • Driverele produc pocnituri la nivel de volum înalte

Ce este în cutie?

 • Căștile Sony MDRE9LP/BLK
 • Înveliș din spumă pentru căști

Confort

Designul compact și ușor este simplu de purtat și potrivit pentru diferite mărimi de urechi. Forma căștilor nu este perfect circulară pentru a se potrivi în urechi mai bine.

Partea finală este mai mică decât celelalte căști, Sony MDRE9LP/BLK sunt ușoare, compacte și stau în urechi destul de bine.

Utilizatorii ce vor să poarte căciulă sau cască de protecție peste urechi susțin că aceste căști funcționează destul de bine pentru că nu ies prea mult din urechi.

Carcasa tare din plastic poate crea disconfort și puncte de presiune după presiuni lungi de ascultare, dar acest lucru este comun pentru acest tip de design.

Învelișurile din spumă pentru căști vin la pachet, dar ele nu adaugă prea mult confort. Poți cumpăra învelișuri de la părți terțe dacă vrei o senzație mult mai moale pentru urechile tale.

Cu un design clasic, cei ce au folosit și înainte căști Sony o să aprecieze cât de bine se potrivesc și se simt căștile MDRE9LP.

Durabilitate

Când vine vorba de stil, Sony primește o bilă albă din cauză că oferă mai multe stiluri de culori din care poți alege. Și construcția de plastic semi-transparent arată plăcut.

Calitatea construcției nu este ceea ce te poți aștepta de la o pereche de căști la un preț așa de mic.

Unii utilizatori au raportat că, surprinzător, aceste căști pot supraviețui unei ture de spălat, poate chiar două, și funcționează destul de bine.

Cablul are o lungime standard, de 1.2m, și are un jack unghiular de 3.5mm, ce are o detensionare bună la toate conexiunile.

Materialul cablului și construcția sunt bune și sunt destul de rezistente la despicături sau la trosnituri – ceva cu care cablurile mai ieftine pot avea o problemă.

Deși, construcția cablului și designul căștilor Sony MDRE9LP/BLK tinde să se încâlcească și se pot încurca ușor dacă sunt depozitate desfăcute într-o geantă sau în buzunar.

Aceste căști clasice nu au control in-line sau microfon pentru a fi folosite cu telefonul.

Nu au izolare fonică ambientală, deci dacă asculți într-un mediu zgomotos s-ar putea să trebuiască să dai volumul mai tare, ceea ce duce la următoarea problemă.

S-ar putea să auzi pocnituri dacă sunt „chinuite” la un nivel al volumului ridicat sau dacă miști conectorul.

Sunet

Căștile Sony MDRE9LP/BLK nu o să te dea pe spate cu un bass uimitor sau un soundstage bogat, dar sunt excelente pentru conținut vocal precum podcasturi și cărți audio.

Driverele de 13.5mm din neodimium sunt destul de mici, producând sunete medii și înalte rezonabile și solide, dar o să sune oarecum „metalic” pentru unele genuri muzicale.

Reacția bass-ului lipsește îndeajuns încât nu este foarte adânc sau imersiv, dar pentru ascultătorul obișnuit performanța generală ar trebui să fie satisfăcătoare.

clară și articulată, fiind excelentă pentru podcasturi și interviuri.

Pentru o pereche de căști de buget, căștile Sony MDRE9LP/BLK nu sunt teribile, doar că nu sunt la fel de bune precum cele mai bune căști clasice, așa că ar trebui să le consideri ca pe o pereche bună de rezervă.

Verifică preț Sony MDRE9LP/BLK aici!

Panasonic RP-HV096

Căști Panasonic RP-HV096 negre.

Căștile Panasonic RP-HV096 sunt o alternativă ieftină la căștile de duzină ce vin cu majoritatea dispozitivelor audio.

Dacă ai nevoie de o pereche în plus pentru mașina, sală sau să fie la îndemână, aceste căști sunt excelente pentru că nu ai de ce să te îngrijorezi dacă le pierzi sau le strici la un asemenea preț.

Pro

 • Un stil simplu și subevaluat
 • Frecvențele înalte sunt balansate
 • Foarte ieftine
 • Sunt mai bune decât majoritatea căștilor de duzină

Contra

 • Pernițele din spumă nu sunt incluse
 • Probleme de calitate cu unele căști

Ce este în cutie?

 • Căștile Panasonic RP-HV096

Confort

Dacă ești obișnuit să porți căști tradiționale, atunci acestea ar trebui să ți sd potrivească bine.

Profilul fizic este destul de mediu, nu prea robust și nici prea incomod în ureche. Deși, din cauza exercițiului fizic, căștile pot cădea destul de repede.

Mărimea mai mare a driverelor înseamnă că aceste căști nu o să ți se potrivească foarte bine dacă ai urechile mai mici sau dacă ești sensibil la puncte de presiune în ureche.

Pernițele din spumă nu vin cu aceste căști, deci dacă vrei extra umplutură pentru a se potrivi sau pentru confort, o să fie nevoie să le cumperi separat.

Per total, căștile Panasonic sunt destul de medii, poate sub medie, când vine vorba de confort și potrivire.

Durabilitate

Prima impresie pe care o ai când scoți aceste căști din cutie, este senzația de plastic gol pe care o au.

În timp ce calitatea construcției și o primă observare a căștilor nu inspiră încredere inițial, ele ar trebui să meargă destul de bine dacă ai grijă de ele și nu le abuzezi.

Vrei ceva mai rezistent? Ia-ți niște căști in-ear construite precum un tanc, de aici.

Carcasa din plastic negru marcată subtil cu brandul Panasonic și inscripționată în relief cu notație pentru stânga/dreapta pe fiecare cască.

Menținerea curată a acestor căști este destul de ușoară deoarece nu sunt învelite în silicon în jurul carcasei, nefiind lipicioase și neatrăgând mizerie.

Cablul de 1.2m, cu un capăt unghiular permite conectarea la un mediaplayer sau telefon.

Căștile Panasonic RP-HV096 nu au un microfon in-line și nici control remote.

Este posibil să primești un set de căști defecte din fabrică. Acest lucru se poate întâmpla cu electronicele ieftine. Dacă este cazul, înlocuiește-le pur și simplu.

Există câteva probleme de calitate a controlului, unele căști având, la frecvențe mari, probleme de conexiune sau apar „purici.”

Dacă îți strici căștile des, acestea s-ar putea să fie bune pentru tine, din moment ce sunt așa de ieftin de înlocuit.

Sunet

Driverele de neodymium de 14.8mm produc un bass destul de neted, dar puterea în spectrul mic nu este grozavă, bass-ul este destul de greu de auzit uneori.

Frecvențele înalte sunt bine respectate, dar nu te aștepta la prea multă brilianță high-end, sclipiri sau scântei transmise în muzica ta.

Construcția goală a carcasei pare să aibă un impact negativ când vine vorba de impact sonic, putere și caracterul căștilor.

Este bine de reținut că aceste căști nu au izolare fonică, iar oamenii de lângă tine vor auzi ce asculți la nivele de volum moderate.

Construcția și componentele ieftine ale căștilor nu poate să țină pasul cu calitatea sunetului a multor altor căști ce sunt din această categorie.

Calitatea salvatoare a acestor căști este că sunt mult mai bune decât multe dintre căștile gratis ce vin cu unele electronice, așa că pot fi o opțiune de rezervă bună.

Căștile Panasonic RP-HV096 sunt una dintre cele mai ieftine perechi de căști pe care o recomandăm din cauza utilității, accesibilității și a performanței de bază. Alege aceste căști dacă nu vrei să strici sau să pierzi tot timpul căștile mai scumpe.

JVC HAF160B-Gumy Ears

Căști JVC HAF160B- Gumy Ears

Cu multe opțiuni de stil, o performanță audio decentă și o potrivire confortabilă, aceste căști JVC HAF106B Gumy sunt populare printre căștile ieftine.

Se clasează sus când vine vorba de confort, iar calitatea sunetului și durabilitatea nu sunt nici ele rele, în special considerând că prețul mediu este sub 50 RON.

Pro

 • construcție moale și cauciucată
 • potrivire confortabilă și sigură
 • Sunt bune pentru activități și antrenamente
 • Multe opțiuni de culori

Contra

 • Aripioara de pe plăcuța externă se poate freca de ureche
 • Frecvențele mijlocii pot suna înecăcioase
 • Jackul de 5mm poate avea probleme de conexiune

Ce este în cutie?

 • Căștile JVC HAF160B Gumy

Confort

Carcasa cauciucată a căștilor JVC HAF160B Gumy le face o alternativă confortabilă la căștile normale ce au o construcție tare din plastic.

Potrivirea este confortabilă, oferind o stabilitate și o potrivire bună în ureche. Aceste căști sunt excelente pentru activități și exerciții.

Cu o formă oarecum ovală și un strat moale, căștile sunt pregătite să se potrivească pe conturul urechii și sunt excelente pentru sesiunile lungi de ascultare.

Probabil singurul dezavantaj în această categorie este o proeminență, o aripioară din cauciuc foarte mică pe plăcuță ce iese puțin în afară.

Această secțiune poate cauza puțină frecare sau iritare pentru utilizatorii cu urechile mai mici sau daca nu sunt poziționate cum trebuie.

Durabilitate

Calitatea construcției acestor căști este medie, câștigând în fața unor căști mai ieftine de pe această listă.

În ciuda învelișului cauciucat, aceste căști nu sunt rezistente la apă, dar vor rezista bine în cele mai multe medii ale utilizatorului, incluzând majoritatea antrenamentelor.

Sunt disponibile în opt culori, așa că sunt destule combinații de stil din care să alegi. Iar lucrul excelent este că firul vine în aceeași culoare ca și căștile.

Cablul este simetric, cu un design rezistent la încâlcire si cu un profil plat.

Cablul are aproximativ 1m, fiind mai scurt decât alte seturi de căști, însă este un lucru bun, deoarece nu trebuie să ai grijă de cablu în plus prin buzunar.

Cel mai slab punct al designului căștilor JVC HAF160B este jackul audio de 3.5mm și detensionarea integrată.

Toleranța industrială a jackului placat cu nickel nu este grozavă, deci se poate mișca și cauza zgomote dacă dispozitivul sau cablul nu sunt securizate.

Reține că aceste căști sunt doar de ascultare și nu au control in-line de volum sau microfon TalkBack pentru a fi folosite cu telefoanele sau alte dispozitive de redare a muzicii.

Sunet

Calitatea sunetului pentru aceste căști este medie, deci dacă ești audiofil sau în căutare unui sunet excepțional, probabil că aceste căști nu sunt pentru tine.

Designul unic al căștilor JVC HAF106B include o plăcută ce este intenționată să mărească răspunsul bass-ului și pare să-și îndeplinească treaba.

Driverele de 13.5mm sunt mici, dar oferă o prezență a unui bass cald și moale ce nu este nici copleșitor, nici saturat.

Sunetele înalte sunt destul de balansate și nu prea aspre, cu excepția registrelor înalte, când devin mai puternice și puțin mai metalice.

Sunetele medii sunt cele mai scăzute ca performantă și pot fi percepute ca dezordonate și înecăcioase, în special cu stilurile rock.

Mai zgomotoase decât alte căști comune, HAF160B produce destul volum pentru a satisface ascultătorii chiar și în mediile zgomotoase.

Deși, s-ar putea să auzi niște ruperi în articulația frecvențelor mai înalte când căștile sunt împinse la volume mari.

Aceste căști sunt perfecte pentru a asculta podcasturi și cărți audio și sunt niște căști pentru muzică destul de rezonabile. Doar să nu te aștepți la o fidelitate sonică din partea lor.

Ia în considerare căștile JVC HAF160B dacă vrei niște căști confortabile, ce au o potrivire sigură, cu un istoric al unei calități audio pe care te poți baza și o durabilitate la un preț ce nu te va face să te îngrijorezi dacă vrei să cumperi mai multe perechi pentru a le avea la îndemână oriunde te duci.

Verifică preț JVC HAF160B-Gumy Ears aici!

Philips SHS3200

Căști Philips SHS3200 albe.

Căștile „cârlig” Philips SHS3200 sunt perfecte pentru ascultătorii ce au nevoie de niște căști ușoare ce nu cad în timpul activităților sau a antrenamentelor.

Driverele mai mari și tuburile de bass oferă o calitate a sunetului bună, iar designul cârligului de ureche flexibil  permite căștilor să stea lin pe ureche. Mai multe detalii mai jos.

Pro

 • Foarte ușoare
 • Designul cârligului este flexibil și durabil
 • Tubul de bass pentru sunetele joase
 • Un output de volum bun

Contra

 • Sunt niște căști mari ce nu se potrivesc urechilor mici
 • Firele sunt foarte subțiri și fragile

Ce este în cutie?

 • Căștile cu cârlig pentru urechi Philips SHS3200

Confort

Chiar și după ce le porți timp de câteva ore, tot s-ar putea să uiți că sunt acolo din cauza designului ușor și a potrivirii confortabile.

Căștile tradiționale necesită o potrivire specifică în ureche, iar plasticul greu poate provoca puncte de presiune după un timp, dar designul de cârlig de ureche al acestui model elimină această problemă.

Cârligul cauciucat al căștilor este moale, flexibil și îți apără urechile pentru ca aceste căști să nu intre prea mult înăuntru.

Căștile Philips SHS3200 stau foarte bine în loc, chiar și pentru cei mai activi utilizatori. Este posibil să porți ochelari împreună cu aceste căști cu cârlig.

Descoperă cele mai bune căști de sport pentru utilizatorii activi, aici.

Driverele mari și designul carcasei nu funcționează prea bine pentru copiii sau pentru persoanele cu urechile mai mici și poate fi destul de inconfortabil pentru acești utilizatori.

Per total, nivelul de confort este foarte bun și se pot ajusta destul de ușor pentru a atinge o potrivire bună.

Durabilitate

Căștile Philips SHS3200 sunt bune pentru folosirea de zi cu zi și chiar pentru activități viguroase. Designul de cârlig pentru ureche cauciucat este robust și foarte flexibil.

Carcasa căștilor și driverele sunt atașate de cârligul de ureche printr-un tub unic și ar exista o șansă foarte mică pentru această conexiune să se rupă din cauza răsucirii firului în interiorul tubului.

Niște fire subțiri ies din fiecare cască prin tubul unic și atârnă în jos, fără a urmări cârligele în spatele urechii. Poți aranja firele prin spatele urechii, dar acest lucru va scurta cablul.

Aceste fire subțiri sunt de asemenea cea mai slabă componentă a designului robust al căștilor. Cablurile pot fi trase sau rupte ușor în circumstanțele nepotrivite.

Cablul simetric de 1.2m are un jack audio drept, placat cu cupru, de 3.5mm.

Nu au opțiunea de control in-line, dar poți alege dintr-o varietate de culori.

Brandul de pe cârligul de ureche este marcat subtil în finisajul cauciucat și nu sare în ochi.

Sunet

Cu drivere de 15mm, aceste căști sunt printre cele mai mari de pe această listă, iar tubul de bass integrat este făcut să sporească răsunetul frecvențelor mici.

Sunetul bass-ului este bun, însă iubitorii de bass nu vor fi impresionați. Este important să poziționezi căștile bine pentru a avea parte de cea mai bună performanță bass.

Având în vedere că aceste căști stau ușor pe ureche, nu o să ai închiderea tipică în ureche, precum ești obișnuit la alte căști.

Sunetele înalte sunt relativ clare și vioaie, dar cele mijlocii pot fi înecăcioase și subevaluate uneori.

Cu un sound stage care este mai direct decât al altor căști, acestea oferă constant un focus bun și prezență pentru o experiență de ascultare plăcută.

Per total, outputul de volum este bun și pare mai tare decât al multor căști de duzină ce vin cu majoritatea produselor electronice.

Aceste căști nu au deloc izolare fonică ambientală, deci dacă ești într-o zonă zgomotoasă, o să fie nevoie să le dai mai tare.

Căștile cu cârlig Philips SHS3200 îți merită atenția dacă ești în căutare de căști ușoare, care să fie confortabile, să stea în loc și să ofere o experiență de ascultare sigură.

Verifică preț Philips SHS3200 aici!

Sony MDR-SA200

Căști Sony MDR-SA200 negre.

Căști clasice ca alternativă la căștile moderne in-ear pentru antrenamente.

Tip: In-ear
Design:
 Cu spatele închis
Funcția de anulare a zgomotului:
nu
Conexiune:
Cu fir, 3.5mm

Ar trebui să le cumperi?

Dacă ești în căutare de căști cu un design clasic, pentru sport, atunci citește în căutare.

Ce ne-a plăcut

În primul rând, designul ușor le face potrivite pentru a le purta pentru o perioadă lungă de timp. Cârligul de ureche le ține să nu cadă, așa că poți să alergi sau să te duci la sală cu încredere.

Din păcate, căștile clasice nu împiedică zgomotul din jur din a pătrunde, dar îți oferă o atenție excelentă la zgomotul din jur. Sunt foarte sigure pentru a alerga chiar și pe străzile zgomotoase.

Ce nu ne-a plăcut

Din păcate, aceste căști nu sunt rezistente la apă. Puțină transpirație probabil că nu le va strica, dar dacă alergi prin ploaie cu siguranță că o va face.

Sunetul

Sunetul produs este destul de mediocru, ceea ce este de așteptat de la un asemenea preț. Gama de sunete este balansată, nici una dintre acestea nu iese în evidență. Bass-ul poate fi auzit, atâta timp cât nu ai așteptări prea mari.

Dacă ești un audiofil sau un iubitor de bass, probabil ar fi mai bine să cauți o opțiune diferită.

Verdictul

Căștile Sony MDR-SA200 sunt o pereche excelentă de căști non-in-ear, pe care o poți găsi la un preț rezonabil de mic. Confortul și designul sportiv, cu o atenție open-ear, le face perfecte pentru alergat pe afară și pentru antrenamente.