Căști Anker SoundBuds Slim+

Anker SoundBuds Slim+ Review – Ar trebui să le cumperi sau nu?

Merită să cumperi aceste căști ieftine și rezistente la apă sau ar trebui să cauți altceva?

Anker SoundBuds Slim+ sunt o pereche de căști wireless excelente, rezistente la apă și ieftine. Sunt făcute să reziste, sunt confortabile și au o calitate audio de care te poți bucura.

Cel mai mare atu este prețul. Costă în jur de 150 RON, fiind ieftine pentru niște căști Bluetooth. În acest preț preț ai parte de multă tehnologie și funcționalități.

În cazul în care ești în căutare de căști Bluetooth in-ear ieftine care să fie bune și pentru activități sportive, citește tot review-ul.

Pro

 • Rating IPX-5 (rezistente la apă)
 • Ieftine, raport calitate-preț foarte bun
 • Foarte stabile în timp ce te miști
 • Bateria ține 7 ore
 • Suport codec aptX
 • Microfon și telecomandă
 • Sunet foarte bun

Contra

 • Calitatea sunetului nu este pentru audiofili
 • Nu se pot compara cu căștile high-end

Anker SoundBuds Slim+ earbuds au ajuns si în topurile:

Top căști wireless rezistente la apă
Cele mai bune căști pentru antrenament

Specificații

Tip: in-ear
Design: Closed-back
Conexiune: Wireless

Căști

Frecvența de răspuns: 20 – 20,000 Hz
Impedanță: 16 ohm
Greutate: 16 g
Lungimea cablului: 0.6m
Raza de acțiune: 20 m
Microfon și telecomandă: Da
Rezistența la apă: Da (IPX5)

Wireless

Bluetooth: Versiunea 4.1
Durata bateriei: 7h
Anulare zgomot: Nu
Port de încărcare: USB 2.0
aptX: Da

Cutie căști Anker SoundBuds Slim+

Ce este în cutie?

 • Căști Anker SoundBuds Slim+
 • 5 perechi de vârfuri din silicon (XS, S, M, L, XL)
 • 3 perechi de aripioare din cauciuc (S, M, L)
 • Clemă de gestionare a cablurilor
 • Clemă pentru tricou
 • Cablu Micro-USB
 • carcasă semi-dură cu agățătoare

Confort & Potrivire

Căștile mici și ușoare sunt de obicei confortabile, atâta timp cât au un design ergonomic.

Căștile Anker SoundBuds Slim + sunt exact ceea ce te aștepți. Sunt foarte ușoare și ergonomice și se lipesc de urechi ca adezivul. Aripioarele din cauciuc moale ajutând foarte mult la acest capitol.

Mai mult decât atât, vârfurile din cauciuc și silicon sunt moi pe piele și nu irită. Acest lucru este important pentru căștile orientate către sport, deoarece nu vrei să te deranjeze în timpul exercițiilor.

Sunt confortabile și stabile, perfecte pentru orice activitate sportivă.

Mai mult, Anker SoundBuds Slim+ vin cu cinci vârfuri din silicon de dimensiuni diferite și trei de aripioare pentru urechi.

Se simt moi în urechi, nu se mișcă și nici nu cad. În general, confortul este peste medie și le veți folosi cu bucurie în orice activitate sportivă.

De asemenea, este simplu să distingi casca stângă de cea dreaptă datorită designului și aripilor. Se potrivesc doar într-un singur fel. Cu toate acestea, poți găsi marcaje laterale pe carcasă pentru a vă asigura că le-ai pus corect.

De asemenea, ai și opțiunea de a regla lungimea cablurilor laterale. Există multe opțiuni pentru că Anker SoundBuds Slim+ să se potrivească nevoilor tale.

Izolarea zgomotului

Anker SoundBuds Slim + au o izolare pasivă a zgomotului decentă. Prevăzute cu cinci vârfuri de protecție din silicon, nu vei avea nicio problemă să se potrivească perfect în ureche pentru un maxim de intimitate.

Înseamnă că zgomotul din exterior nu va fi o problemă, chiar și în medii mai puternice.

Pentru a clarifica, aceste căști nu au o anulare activa a zgomotului.

Căști Anker SoundBuds Slim+ văzute de aproape.

Bluetooth

Ce este diferit la Slim + în comparație cu vechea versiune Slim?

Acum trebuie să vă întrebați ce înseamnă „+”?

Merită prețul mai mare? Există câteva lucruri de discutat aici.

Magneții din noul Slim + sunt mai puternici pentru a sta mai bine în jurul gâtului. De asemenea, cablul este ceva mai lung, dar diferența cea mai semnificativă este suportul suplimentar aptX.

aptX este un codec care acceptă sunet de înaltă calitate printr-o conexiune Bluetooth fără fir.

În general, conexiunea Bluetooth este stabilă și nu se întrerupe. Intervalul mediu este în jur de 10 m. De asemenea, semnalul este stabil, nu se stinge și nu se deconectează nici măcar în spatele unui perete.

Bateria

Durata de viață a bateriei este de 7 ore și se încarcă în 90 de minute. Performanțele bateriei sunt solide, în special având în vedere prețul scăzut.

În 7 ore faci multe antrenamente și chiar o excursie lungă sau o cursă cu bicicleta dacă asta iți place să faci.

În manual, se recomandă încărcarea completă a bateriei la fiecare 45 de zile pentru a menține o capacitate optimă a bateriei. Încărcătorul este cablul Micro-USB standard, ușor de utilizat și ieftin de înlocuit dacă îl pierdeți.

Este o baterie stabilă, comparabilă cu modelele de ultimă generație, care costă mult mai mult.

Durabilitate

Au fost gândite să reziste la activități sportive. Deoarece sunt wireless, există mai puțină presiune pe cablu.

Căștile sunt protejate împotriva apei și transpirației. Evaluate la IPX5, puteți spăla aceste căști cu o cârpă umedă, dar scufundarea lor sub apă nu este recomandată.

Probabil că ar putea supraviețui scufundării din greșeală în apă, dar nu pot sta mult timp.

Evaluarea IPX5 le face să fie protejate complet de transpirație și chiar și protejate de apă în anumite situații.

Încă un lucru pe care îl poți face atunci când nu le folosești, pune-le într-o carcasă pentru a le asigura o viață mai lungă.

În final, Anker SoundBuds Slim + sunt o pereche de căști durabile și ar trebui să vă folosească o lungă perioadă de timp.

Căști Anker SoundBuds Slim+ la gâtul unui bărbat.

Caracteristici

Acestea vin doar pe culoarea neagră și au magneți pe ambele părți. Magneții se lipesc, astfel încât să îi puteți agăța în jurul gâtului.

Pe cablu, există un microfon protejat de cauciuc, cu telecomandă, care are trei butoane și un port micro-USB pentru încărcare.

Butoanele sunt „+, – și redare”. Sunt multifuncționale și le puteți utiliza pentru a răspunde / refuza un apel telefonic, a selecta melodia sau a ajusta volumul.

Între butonul „redare” și butonul „-„ există o lumină care vă oferă diferite informații: lumina roșie intermitentă înseamnă baterie scăzută, roșu constant înseamnă încărcare, constant albastru înseamnă încărcat, albastru care clipește înseamnă apel primit sau conectarea la dispozitiv.

Accesorii

Căștile vin într-o cutie de carton frumoasă. Cinci perechi de vârfuri din silicon pentru urechi, în dimensiuni diferite (extra mici, mici, medii, mari și extra-mari).

De asemenea, trei perechi de aripioare din cauciuc în trei dimensiuni (mici, medii, mari). Pentru a controla cablul vă puteți ajuta de clema de gestionare a acestuia.

Totuși, asta nu este totul; aveți și o carcasă semi-dură cu un cârlig metalic atașat. Sunt destul de multe accesorii pentru prețul cerut.

Sunetul

În ceea ce privește calitatea audio, SoundBuds Slim + satisface toate gusturile. Nu vă puteți aștepta la fidelitate excepțională și nu le puteți compara cu căștile high-end, dar pentru prețul cerut, acestea sunt foarte bune.

Bass-ul este puternic atunci când ai nevoie, dar nu este accentuat prea tare. Mediile și înaltele sunt prezente și clare, înaltele sunt pronunțate. Deși, vor distorsiona atunci când sunt duse la extrem.

Din fericire un volum ridicat pe timp îndelungat este nesănătos și enervant, astfel încât probabil nu vei asculta la ele la sonor maxim.

Cu toate acestea, au oarecum o semnătură sonoră în formă de V. Sună frumos pentru toate genurile de muzică, atât timp cât nu te aștepți la o experiență audiofilă.

SoundBuds Slim sunt căști wireless ieftine până la urmă și nu le poți compara cu căștile in-ear pentru audiofili. Nu ar fi corect.

Per total, Anker SoundBuds Slim + sunt căști wireless rezistente la apă, cu o calitate excelentă de construire și un preț bun. O opțiune atractivă pentru un cumpărător care se gândește și la preț.

Verifică preț Anker SoundBuds Slim+ aici!


Citește și: