Căști JVC HAFX5 Gumy Plus de diferite culori în cutii.

Review căști JVC HAFX5 Gumy Plus – Sunt aceste căști super ieftine bune?

Sunt aceste căști in-ear, sub 50 RON, destul de bune pentru tine?

Căștile in-ear JVC HAFX5 Gumy Plus fac o ofertă imbatabilă. Pentru un preț foarte scăzut, primești căști confortabile, de încredere și cu o calitate decentă de sunet.

Căști decente sub 50 RON sunt greu de găsit dat fiind faptul că “ieftin” înseamnă de obicei calitate proastă. Acesta nu este cazul și pentru Gumy Plus (din această cauză sunt atât de populare și am decis să le facem un review și noi).

Dacă ai nevoie de căști ieftine (pe care le poți folosi și la sport) care arată bine și funcționează cum trebuie, citește în continuare.

Pro

  • Ieftine, sub 50 RON
  • Multe culori din care poți alege
  • Confortabile și ușoare

Contra

  • Este un model ieftin cu anumite deficiențe

Specificații

Tip: In-Ear

Design: Closed-back

Conectare: 3.5 mm (mufă dreaptă)

Căști

Mărime difuzor: 11mm

Frecvență de răspuns: 10 Hz – 20.000 Hz

Impedanță: 16 ohm

Greutate: 4g

Lungime cablu: 1m

Microfon și telecomandă: Nu

Rezistente la apă (rezistente la transpirație): Nu

Izolare fonică pasivă: Bună

Wireless

Bluetooth: Nu

Viață baterie: N/A

Izolare fonică activă: N/A

Port de încărcare: N/A

aptX: N/A

Ce se găsește în cutie?

  • Căști JVC HAFX5 Gumy Plus
  • 3 dopuri de silicon pentru căști (S,M,L)

 

Căști JVC HAFX5 Gumy Plus mov.

Confort

În primul rând, căștile au o formă ergonomică care se potrivește foarte bine multor oameni. Dopurile de silicon sunt moi, și stau în ureche din cauză că sunt foarte ușoare. Asta înseamnă că nu vor cădea ușor în timp ce te miști. Din această cauză, poți folosi căștile în timp ce alergi sau faci sport fără probleme.

Chiar și dacă ai urechi atipice, și ai de obicei probleme găsind căști confortabile, ar trebui să dai o șansă căștilor JVC Gumy Plus.

Per total, confortul este excelent, și ar trebui să fii încrezător că aceste căști ți se vor potrivi bine.

Potrivire

Sunt trei mărimi diferite de dopuri din silicon dintre care să alegi: mari, medii și mici. Stau foarte bine în ureche și nu se mișcă. Le putem recomanda pentru sporturi chiar dacă nu sunt oficial rezistente la transpirație.

Din cauza design-ului, nu vei avea o problema făcând diferența între casca stângă și cea dreapta. Se potrivesc într-un singur mod. Dar și așa, deasupra căștilor se poate găsi și marcajul pentru fiecare ureche pentru a face lucrurile mai ușoare.

Izolare fonică

JVC Gumy Plus nu au izolare fonică active, dar cea pasivă este decentă. Doar asigură-te că dopurile de silicon ți se potrivesc, ca să fie etanșe.

În plus, sunetul de pe cablu este puțin observabil deasupra despicări de pe fir, dar nu este o problemă mare. Dacă te deranjează folosește un clip, (nu se găsește în pachet) cu toate că probabil nu vei avea nevoie de unul.

Durabilitate

Carcasa căștilor este făcută din plastic și cauciuc moale în diverse culori.

„JVC Gumy Plus sunt destul de rezistente cât să reziste folosinței zilnice și chiar și în timp ce practici sport.”

Cât timp le ții departe de apă, prețul ar trebui să fie justificat.

Conexiunea către dispozitivul tău audio este o mufă standard dreaptă de 3.5mm. Vine în aceeași culoare ca și căștile, și este placată cu aur. Este și protejată foarte bine contra tensiunii.

Cablu este protejat cu plastic mai gros, ca să reziste folosirii mai „abuzive” a căștilor dar din păcate nu este și anti-încâlcire, dar aceasta nu este o caracteristică obișnuită printre căștile ieftine.

Am observat niște comentarii despre căști că s-ar destrăma după ce sunt despachetate. Din fericire nu este un lucru comun (după ce am cercetat mai amănunțit). Ale noastre au rezistat bine, dar este greu să măsori durabilitatea într-un singur caz.

În concluzie, JVC Gumy Plus ar trebui să fie bune pentru un timp îndelungat considerând prețul și nu ar trebui să ai parte de probleme mai mari decât cu alte modele similare.

Căști JVC HAFX5 Gumy Plus roșii în cutie.

 

Caracteristici

Nu există nici o caracteristică extra.

Singurul lucru care merită menționat este că vin în diferite colori. Sunt multe din care poți alege: negru, alb, albastru, verde, portocaliu, roz, violet și roșu. Întregul curcubeu să ți se potrivească stilului tău.

Culoarea dopurilor este aceeași cu culoarea căștilor, ceea ce este foarte plăcut de observat.

Accesorii

Căștile vin cu trei dopuri de căști (mici, medii, mari) și în aceeași culoare ca și căștile. Asta este tot ce primești, dar ține minte, le-ai cumpărat ieftin.

În plus căștile vin într-o cutie de plastic care trebuie tăiată. După deschidere cutia devine gunoi de aruncat.

Sunet

Primul lucru pe care îl observi este că bass-ul și înaltele sunt accentuate, așa că au o semnătură sonoră în formă de V, cu joase înalte, medii echilibrate și înalte amplificate.

„Perfecte pentru cei ce apreciază muzica electronică.”

În plus, sunetul este destul de vibrant cât să te bucuri de orice fel de muzică, în părerea noastră calitatea audio este medie, dar destul de bună pentru prețul cerut.

Ăsta nu este neapărat un lucru rău din cauză că majoritatea căștilor la prețul acesta nu sună la fel de bine. Nu te poți văita de sunet mediu când plătești sub 50 RON pe o pereche de căști.

În concluzie, căștile JVC Gumy Plus sunt unele dintre cele mai bune și ieftine căști de pe piață, cu un confort bun, construite bine și un audio satisfăcător, nu vei primi mai multe de la majoritatea căștilor care costă sub 50 RON.

Verifică preț JVC HAFX5 Gumy Plus aici!

Citește și: