O pereche de casti pe o masa lucioasa.

Cele mai bune căști sub 200 RON

“Ai doar 200 RON în buget pentru o pereche de căști? Aici sunt cele mai bune modele pe care le poți cumpăra la un preț mai mic de 200 RON.

Ești în căutarea unei perechi de căști ieftine și nu vrei să cheltuiești mai mult de 200 RON? Atunci ai ajuns în locul potrivit.

Mai jos vei găsi cele mai bune căști sub 200 RON ce sunt disponibile astăzi. În timp ce nu par a fi mulți bani, o să ai totuși parte de o pereche de căști decentă.

O să găsești over-ear, on-ear, in-ear, chiar și căști solide cu design open-back. Toate căștile sunt unele dintre cele mai bune în această gamă de preț. Ne-am uitat la calitatea sunetului, durabilitate, confort, performanța generală și la funcții.”

Top 7  cele mai bune căști sub 200 RON

ModelPozăRatingTipConexiune
Monoprice 83233.9over-ear
closed-back
3.5mm
6.3mm
Review
Tascam TH-02Casti Tascam TH-02.4.0over-ear
closed-back
3.5mm
6.3mm
Review
Mpow ThorCasti Casti Mpow Thor.4.3on-ear
closed-back
Bluetooth
3.5mm
Review
Symphonized NRG 3.0Casti Symphonized NRG 3.0.4.1in-ear3.5mmReview
Samson SR850Casti Samson SR850.4.2over-ear
open-back
3.5mm
6.3mm
Review
Kossa Porta ProCasti Kossa Porta Pro.4.4on-ear
open-back
3.5mmReview
Superlux HD 681Casti Superlux HD 681.4.1over-ear
semi-open
6.3mmReview

Monoprice 8323 – cele mai bune

Cutie si casti Monoprice 8323.

“Monoprice 8323 sunt cele mai bune căști over-ear la un preț mai mic de 200 RON. Din cauza raportului calitate-preț excelent, aceste căști sunt o alegere perfectă.”

Ar trebui să cumperi aceste căști?

Ești în căutare de căști ce oferă sunet și izolare fonică excelente? Atunci citește în continuare.

Ce ne-a plăcut

Din cauza confortului fantastic, aceste căști pot fi purtate pentru o perioadă lungă de timp. De asemenea blochează mare parte din sunetul din jurul tău, ceea ce le face o alegere excelentă pentru ascultările private.

Design-ul pliabil face ca aceste căști să nu ocupe mult spațiu, iar acest lucru le face portabile. Ce le scoate în evidență în această categorie este calitatea audio.

Ce nu ne-a plăcut

Monoprice 8323 sunt niște căști ieftine, așa că nu te aștepta la cea mai bună calitate a construcției. De asemenea, dacă ai urechi mai mari, căștile vor fi inconfortabile. Din cauza design-ului over-ear și closed-back, aceste căști îți vor încălzi urechile în timpul ascultărilor mai lungi.

Sunet

Surprinzător, pentru prețul mai mic de 200 RON, aceste căști se aud bine. Ai parte de destul de mult bass, dar însă nu copleșește frecvențele mijlocii sau pe cele înalte. Frecvențele mijlocii sunt destul de directe, făcând vocile să iasă în evidență. Frecvențele înalte pot avea niște șuierături. Una peste alta, aceste căști sunt excelente pentru o varietate de genuri muzicale, de la jazz la hip-hop.

Verdict

Căștile closed-back Monoprice 8323 nu sunt perfecte, însă te poți aștepta la o calitate a sunetului fantastică pentru toate genurile muzicale, ce nu te va dezamăgi. O alegere de top la un preț mai mic de 200 RON.

Verifică preț Monoprice 8323 aici!

Tascam TH-02 – cele mai bune în categoria de bass

Casti Tascam TH-02.

Tascam TH-02 sunt fără nici o urmă de îndoială cele mai bune căști pentru iubitorii de bass la un preț mai mic de 200 RON.

Ar trebui să cumperi aceste căști?

Ești în căutare de căști over-ear ce sunt izolate fonic și pun bass-ul la înaintare? Atunci ar trebui să arunci o privire la căștile Tascam TH-02.

Ce ne-a plăcut

Din cauza designului cu izolare fonică, poți folosi aceste căști fără teama de faptul că cei din jurul tău o să se plângă dacă asculți muzică la volum prea tare. “Scurgerea” redusă a acestor căști este cea mai bună în această categorie de preț.

De asemenea, se pot plia pentru ca tu să le poți lua cu tine. Cablul este gros, deci dacă ai grijă de ele și nu tragi prea tare, atunci căștile o să reziste destul de mult timp.

Ce nu ne-a plăcut

Nu sunt cele mai confortabile căști, din cauza calității construcției ce este ieftină. Ai grijă de ele pentru a le prelungi viața. Sesiunile lungi de ascultare pot deveni inconfortabile.

Sunet

Ceea ce le face să iasă în evidență în această categorie este cu siguranță sunetul. Bass-ul este cald și puternic, oferind chitării bass și tobelor voce. Deși nu surprind detaliile și strălucirea vocalizelor și a altor câteva instrumente, aceste două elemente tot ies în fața mixului.

Acestea fiind spuse, aceste căști sunt cele mai bune de folosit atunci când asculți heavy metal, hip-hop sau rap cu foarte mult bass.

Verdict

Cele mai bune căști over-ear pentru iubitorii de bass la un preț mai mic de 200 RON. Le poți folosi să asculți muzică cu bass puternic sau să cânți la chitara ta bass, iar așa nimeni nu se va plânge că ești prea zgomotos.

Verifică preț Tascam TH-02 aici!

Mpow Thor – Cele mai bune căști wireless

Casti Mpow Thor.

Mpow Thor sunt o pereche de căști Bluetooth de buget. Acestea sunt confortabile pentru folosirea de zi cu zi și capabile să producă o calitate audio bună.

Ar trebui să cumperi aceste căști?

Dacă ești în căutare de căști wireless pe care să le poți folosi chiar și la sală, acestea sunt un model ce îți merită atenția.

Ce ne-a plăcut

Mpow Thor sunt confortabile din cauza pad-urilor din spumă cu memorie. Sunt foarte ușoare, deci nu vei avea parte de prea multă presiune pe cap și pe urechi. Banda de susținere se poate extinde, pentru ca tu să găsești cel mai confortabil mod de a le purta.

Le poți folosi pe post de căști Bluetooth sau pe post de căști cu fir. Au o baterie ce durează 8 ore, cu o încărcare completă ce ține 2-3 ore. Ceea ce le face și mai bune este microfonul încorporat pe care îl poți folosi la apeluri. Le poți plia pentru a le face o mărime mai mică și să le iei cu tine oriunde te duci.

Ce nu ne-a plăcut

Microfonul încorporat funcționează doar în modul Bluetooth. Deși sunt foarte ușoare, dacă le folosești pentru prea mult timp, îți vor irita urechile.

Sunet

Comparativ cu prețul cerut, căștile scot un sunet decent. Sunetul lor este clar în timp ce asculți muzică sau în timp ce faci apeluri. Toate frecvențele sunt destul de balansate, deci dacă apreciezi sunetul bass-heavy, o să fii puțin dezamăgit. De asemenea, oferă o izolare fonică bună.

Verdict

Mpow Thor ies în evidență prin abilitatea lor de a avea multe funcții wireless, funcționarea fiabilă și producerea de sunet solid, toate acestea la un preț mai mic de 200 RON. Este o performanță la un preț așa de mic.

Verifică preț Mpow Thor aici!

Symphonized NRG 3.0 – cele mai bune căști in-ear

Casti Symphonized NRG 3.0.

Dacă ești în căutarea unei perechi de earbuds ce este plăcută atunci când o porți, este confortabilă și are un sunet plăcut, atunci ar trebui să citești mai jos.

Ar trebui să cumperi aceste căști?

Căștile Symphonized NRG 3.0 sunt cele mai bune căști in-ear la un preț mai mic de 200 RON. Cu o performanță fiabilă și un sunet plăcut, acestea sunt o alegere de top.

Ce ne-a plăcut

Primul lucru pe care îl vei observa este design-ul din lemn, ce arată bine și scade din greutate. Dacă porți aceste căști alături de vârfurile potrivite (primești mărimi diferite în pachet) le face super confortabile și le oferă o izolare fonică excelentă.

Diferența dintre aceste căști și celelalte din acest ghid este că acestea au microfon încorporat pe care îl poți folosi pentru apeluri. Le poți folosi cu ușurință la sală, însă sunt mai potrivite pentru folosirea de zi cu zi.

Ce nu ne-a plăcut

Căștile nu sunt impermeabile și nici rezistente la transpirație, deci trebuie să ai grijă cu ele când le folosești la sală. Mediile zgomotoase fac conversațiile la telefon să fie dificile.

Sunet

Căștile produc niște tonuri destul de calde, bogate în detalii. Frecvențele înalte sunt bine definite, cele mijlocii sunt netede, iar bass-ul colorează plăcut totul. Calitatea lor audio poate satisface toate genurile muzicale, de la clasică la genurile mai moderne.

Verdict

Lemnul face ca Symphonized NRG 3.0 să fie plăcute pentru folosirea de zi cu zi. Au un sunet rafinat și cald, și este imposibil să-ți displacă designul.

Verifică preț Symphonized NRG 3.0 aici!

Samson SR850 – cele mai bune căști cu design open-back

Casti Samson SR850.

Samson SR859 sunt cele mai bune căști over-ear pentru buget. Acestea au un design open-back ce te va fermeca cu abilitatea de a produce un sunet ce este mult mai bun decât o sugerează prețul.

Notă: Uneori prețul lor va crește, însă vor fi în jur de 200 RON.

Ar trebui să cumperi aceste căști?

Dacă vrei o pereche nouă de căști open-back, ce este confortabilă și oferă un soundstage amplu, atunci aruncă o privire la acestea.

Ce ne-a plăcut

Aceste căști Samson au un design plăcut și durabil. Banda de susținere din vinilin face ca stabilitatea și confortul să fie bune. Banda de susținere ce se ajustează singură este foarte convenabilă din cauză că nu trebuie să-i modifici mărimea de fiecare dată când o pui pe cap. Sunetul lor este minunat.

Ce nu ne-a plăcut

Din cauză că au un design open-back, majoritatea persoanelor din preajma ta vor auzi ce asculți, mai ales dacă o faci la volum înalt. Structura over-ear îți poate încălzi puțin urechile în timpul sesiunilor de ascultare mai lungi, deși faptul că sunt open-back ajută puțin.

Sunet

Sunetul este foarte natural, amplu și deschis. Frecvențele mijlocii și cele înalte sunt bine balansate și detaliate. Bass-ul este prezent și ușor, însă nu este un impediment pentru iubitorii de bass. Sunetul va satisface audiofilii ce au un buget. Sunt excelente pentru a asculta orice tip de muzică.

Verdict

Samson SR850 sune o achiziție excelentă pentru rutina ta, chiar dacă le folosești pentru gaming, pentru a asculta muzică sau pentru treabă profesionistă în studio. Ele produc un sunet fantastic și deschis, ce merită prețul cerut.

Verifică preț Samson SR850 aici!

Kossa Porta Pro – cele mai bune on-ear

Casti Kossa Porta Pro.

Căștile on-ear Koss Porta Pro au un design ce nu s-a schimbat din 1984, iar calitatea sunetului este mai bună decât majoritatea competiției din această categorie de preț.

Ar trebui să cumperi aceste căști?

Dacă ești în căutarea unui design retro, cu o calitate audio excelentă și un confort înalt, atunci ar trebui să arunci o privire la aceste căști.

Ce ne-a plăcut

Design-ul Koss Porta Pro este foarte confortabil, ușor, iar din această cauză căștile sunt comode după o perioadă lungă de timp. Pad-urile nu îți acoperă urechile, ci se așează pe ele. Durabilitatea este decentă, dacă ai grijă de ele.

Banda de susținere se extinde bine, deci purtarea lor este plăcută, indiferent de mărimea capului. Lungimea cablului este perfectă pentru a te putea mișca cu aceste căști pe cap.

Ce nu ne-a plăcut

Nu sunt potrivite pentru activitatea fizică din cauza cupelor ce nu se prind foarte strâmt, iar căștile îți pot cădea de pe cap. Căștile nu oferă nici un fel de izolare a sunetului, din cauza design-ului open-back. Acest lucru cauzează “scurgeri” de sunet.

Sunet

Soundestage-ul produs este deschis și detaliat. Au tendința să fie foarte zgomotoase. Bass-ul este puternic, dar nu foarte rău. Frecvențele înalte și cele mijlocii sunt neutre. Frecvențele mijlocii sunt puțin mai puternice. Sunt potrivite pentru a asculta orice tip de muzică, de la muzica clasică până la R’n’B. Sună la fel de bine precum căștile mai scumpe.

Verdict

Ceea ce face ca Koss Porta Pro să iasă în evidență este design-ul lor vechi și retro, dar nu lăsa acest lucru să te păcălească. Sunetul produs este modern și satisfăcător. Nu există nimic retro în această parte.

Verifică preț Kossa Porta Pro aici!

Superlux HD 681 – cele mai bune pentru audiofili

Casti Superlux HD 681.

Aceste căști over-ear cu design semi-open sunt foarte bune la producerea unui sunet excelent. Pot face un audiofil amator să se îndrăgostească de muzica pe care o ascultă.

Ar trebui să îți cumperi aceste căști?

Dacă ești în căutare de căști ce au o calitate audio pentru audiofili, un design ușor și un confort impresionant, atunci Superlux HD 681 sunt alegerea potrivită.

Ce ne-a plăcut

Cupele largi și banda de susținere ce este ajustabilă fac ca aceste căști să fie extrem de confortabile, chiar dacă le folosești pentru mult timp. Durabilitatea lor este destul de impresionantă, iar faptul că au un cablu detașabil mai gros, pe care îl poți înlocui cu ușurință, fac ca aceste căști să reziste un timp mai lung.

Sunetul produs îi va satisface chiar și pe cei mai serioși dintre ascultători.

Ce nu ne-a plăcut

Design-ul este făcut din plastic, iar acest lucru pot da căștilor un aspect ieftin. Aceste căști au fost făcute să fie folosite pentru sporturi. Mediile zgomotoase s-ar putea să te deranjeze, în același timp, muzica ta s-ar putea să-i deranjeze pe cei din jurul tău (nu au cea mai bună izolare fonică).

Sunet

Oferă un sunet destul de balansat și cald. Bass-ul este puternic și balansat cu frecvențele mijlocii. Frecvențele înalte sunt strălucitoare, dar toate frecvențele se combină bine. Acest lucru este folositor pentru muzica mai calmă, precum cea clasică sau country, însă aceste căști nu dezamăgesc atunci când vine vorba de alte genuri. Dacă ești un audiofil, sunetul balansat nu te va lăsa indiferent.

Verdict

Căștile Superlux HD 681 sunt una dintre cele mai bune căști de buget pentru audiofili. Pentru mai puțin de 200 RON îți poți lua o pereche de căști ce se poate compara cu căștile mai scumpe de pe piață. În special atunci când vine vorba de calitatea audio, nu o vei da în bară cu aceste căști.

Verifică preț Superlux HD 681 aici!

La ce te poți aștepta de la o pereche de căști la 200 RON?

Prețul de 200 RON este cel mai mic punct la care îți poți lua o pereche de căști solidă ce va fi confortabilă si vei putea asculta cu plăcere la ele.

Dar dacă ești în căutare de căști over-ear sau on-ear, nu recomandăm să dai mai puțini bani, deoarece calitatea nu va fi foarte bună.

De asemenea, nu te aștepta la noise cancelling, deoarece nu vei găsi la acest preț. O să trebuiască să plătești mai mult.

Durabilitatea căștilor ce costă mai puțin de 200 RON este limitată.

În mare parte te poți aștepta la o carcasă de plastic cu puține părți din metal. Este greu să dai de o pereche de căști impermeabilă sau rezistentă la transpirație în zona de sub 200 RON, deoarece costă să îți iei un set de căști ce este protejat împotriva umezelii.

Ar trebui să ai grijă de ele, în timp ce ții cont că sunt căști de buget. Sau să-ți cumperi cele mai rezistente căști.

Tehnologia wireless Bluetooth ce merge bine este greu de găsit.

Poți găsi căști wireless Bluetooth la un preț mai mic de 200 RON, însă au o funcționalitate de bază și o calitate audio medie. Doar faptul că wireless este o funcție mănâncă mare parte din prețul pe care îl plătești.

Poate că în viitor, producătorii vor crea căști wireless accesibile, din moment ce devin din ce în ce mai populare. O să te ținem la curent.

Te poți aștepta la o calitate audio bună.

Ca de obicei, sunetul este un aspect important al oricărui echipament audio. Dacă difuzoarele sunt setate corect, o să ai parte de o calitate plăcută a sunetului, ce întrece prețul pe care îl cer.

Maximul de calitate audio pentru banii plătiți este exact ce primești de la aceste căști. Sunt clare, au un bass puternic și un soundstage larg, dar nu vei găsi toate acestea într-o singură pereche.

O potrivire confortabilă este parte din pachet.

Din fericire, majoritatea căștilor din ziua de astăzi oferă un confort excelent pentru un timp îndelungat, dacă sunt suficient de mari și au materiale moi. Design-ul ieftin din plastic al acestor căști este ușor și ajută cu acest lucru. În plus, umplutura moale nu este chiar așa de scumpă în ziua de azi.

Te poți aștepta la o pereche de căști confortabilă la un preț mai mic de 200 RON. În plus, aici sunt cele mai confortabile căști la momentul actual.

Citește și: