O pereche de căști lângă un amplificator cu lămpi.

Cele mai bune căști over-ear și on-ear sub 500 RON

Cele mai bune căști sub 500 RON (over-ear & on-ear) pe care le poți cumpăra în acest moment.

ModelRatingTipConexiune
Sennheiser HD 280 PROCăști Sennheiser HD 280 PRO.3.9Over-ear
Closed-back
Cu firReview
Audio-Technica ATH-M40xCăști Audio-Technica ATH-M40x.4.4Over-ear
Closed-back
Cu firReview
Sennheiser HD 4.40Căști Sennheiser HD 4.40.4.0Over-ear
Closed-back
Wireless + cu firReview
House of Marley Positive Vibration XLCăști House of Marley Positive Vibration XL4.0Over-ear
Closed-back
Wireless + cu firReview
TaoTronics TT-BH22Căști TaoTronics TT-BH224.3Over-ear
Closed-back
Wireless + cu firReview
Marshall Major III BluetoothCăști Marshall Major III Bluetooth.4.3On-ear
Closed-back
Wireless + cu firReview
Grado SR80e Prestige SeriesCăști Grado SR80e.4.3On-ear
Closed-back
Cu firReview
Sony MDR-7506Căști Sony MDR-7506.4.6Over-ear
Closed-back
Cu firReview
Status Audio CB-1Căști Status Audio CB-1.4.3Over-ear
Closed-back
Cu firReview
Sennheiser HD 559Căști Sennheiser HD 559.4.4Over-ear
Closed-back
Cu firReview

După ce am analizat 32 de căști diferite din categoria de sub 500 RON, aici sunt cele mai bune căști la care ar trebui să fii atent.

Aici o să găsești căști over-ear și on-ear de top, într-o arie de preț de la 250 RON la 500 RON.

Pentru earbuds și alte căști pentru un buget limitat la 500 RON, aruncă o privire la link-urile de mai jos.”

Vezi și:

Recenzii la cele mai bune căști sub 500 RON

Aici sunt cele mai bune căști la un preț mai mic de 500 RON. De fapt, am ales cele mai de top modele de căști over-ear și on-ear în aria de preț de la 250 RON la 500 RON.

Sennheiser HD 280 PRO (modelul nou)

Căști Sennheiser HD 280 PRO.

Cele mai bune căști over-ear la un preț mai mic de 500 RON.

În opinia noastră, Sennheiser HD 280 PRO (modelul nou) sunt cea mai bună pereche de căști over-ear pe care o poți cumpăra la momentul actual.

O combinație excelentă de calitate a sunetului, confort și durabilitate este tot ce trebuie să te aștepți de la o pereche de căști.

Acest model cu fir este cea mai bună alegere pentru oricine este în căutare de căști over-ear la un preț mai mic de 500 RON.

Există multe căști ce sunt mai bune, însă va fi greu să le găsești la un preț mai mic de 500 RON.

HD 280 PRO sunt confortabile cu cupe over-ear mari. Pad-urile sunt făcute din piele sintetică și oferă puțină rezistență. Forța de prindere este destul de decentă.

O altă funcție excelentă este izolarea lor pasivă. Este foarte bună, din moment ce poate fi folosită și de profesioniștii în domeniul audio.

Calitatea construcției este solidă. Plasticul este de calitate înaltă și inspiră încredere. O durabilitate bună este ceva la care să te aștepți de la Sennheiser.

S-ar putea să nu arate la fel de bine precum alte căști, însă dacă performanța este mai importantă pentru tine, atunci aceste căști sunt o alegere de top în categoria de preț sub 500 RON.

Calitatea audio este excelentă. Semnătura sunetului balansată este perfectă pentru profesioniștii în domeniul audio ce au nevoie de o reproducere a sunetului precisă sau pentru utilizatorii ce apreciază un sunet natural, însă dacă ești un iubitor de bass, ar trebui să cauți altceva.

Citește review complet aici.

Verifică preț Sennheiser HD 280 PRO aici!

Audio-Technica ATH-M40x

Căști Audio-Technica ATH-M40x.

Cea mai balansată pereche de căști sub 500 RON.

Tip: Over-ear
Design: Closed-back
Conexiune: Cu fir, 3.5mm
Pliabile: Da

Aceste căști sunt favorite printre mulți audiofili cu buget limitat. Sunt o alegere la fel de bună ca și HD 280 PRO.

Dacă ești în căutare de o pereche de căști la un preț mai mic de 500 RON, ce sunt excelente pentru toate genurile muzicale, atunci ar trebui să te oprești aici.

Acest “frate mai mic” al căștilor M50x este mai mult decât suficient.

Aceste căști japoneze oferă multă calitate în designul over-ear și closed-back.

Confortul s-ar putea să fie sub medie la început, însă până când pad-urile cu spumă cu memorie se vor adapta după forma capului tău. Acestea sunt niște căști foarte confortabile, însă nu vei simți acest lucru de la început.

Izolarea fonică pasivă este peste medie. Din moment ce au fost proiectate pentru studiouri, printre alte întrebuințări, au o izolare fonică foarte bună.

Elimină foarte mult sunet ambiental pentru ca tu să te poți bucura de muzică.

Durabilitatea nu este nici ea rea. Designul în mare parte din plastic, cu părți din metal, se poate plia, însă acesta este și singurul punct slab al lor. Trebuie să fii puțin mai atent cu balamalele, însă în afară de acestea, căștile sunt solide. De asemenea, firele sunt detașabile și foarte ușor de înlocuit, dacă este cazul.

Calitatea sunetului este cel mai bun lucru la M40x. Per total, semnătura sunetului este balansată, însă are un bass puternic, profund și precis. Dacă îți iei un amplificator de căști, acestea vor deveni și mai fun să asculți la ele. Sunt perfecte pentru toate tipurile de muzică, în special dacă folosești un egalizator.

Citește review complet aici.

Verifică preț Audio-Technica ATH-M40x aici!

Sennheiser HD 4.40

Căști Sennheiser HD 4.40.

Cele mai bune căști wireless Bluetooth la un preț mai mic de 500 RON.

Brand-ul Sennheiser și-a făcut un renume încă din 1945. Fac o mulțime de căști, iar acestea sunt o opțiune accesibilă și de încredere.

Tip: Over-ear
Design: Closed-back
Conexiune: Wireless Bluetooth 4.0
Pliabile: Da
Durata bateriei: 25 ore

Cei de la Sennheiser fac foarte rar căști proaste. Modelul HD 4.40 are multe din semnele de top ale celor de la Sennheiser. Difuzoarele lor briliante oferă putere și claritate audio.

Sunt niște căști convenabile. Sunt ușoare la o greutate de sub 300 de grame. Bluetooth 4.0 și banda de susținere pliabilă fac din aceste căști o opțiune bună atunci când vrei să le folosești pe fugă. Să nu mai menționăm bateria ce durează 25 de ore.

Un design closed-back înseamnă o izolare fonică bună, însă nu ai capabilități de noise-cancelling.

Confortul bun de durată este oferită de cupele cu spumă și acoperite cu imitație de piele.

Pot fi folosite cu fir sau wireless, însă în modul cu fir, controalele încorporate nu funcționează.

De asemenea, designul ușor înseamnă că a fost folosit niște plastic nu prea puternic în construcție. Acestea fiind spuse, căștile nu au o construcție foarte șubredă.

Reacția frecvențelor este briliantă, iar difuzoarele brevetate ale celor de la Sennheiser sunt excelente pentru acest preț. Dacă vrei un sunet balansat, care nu are accent pe bass sau pe alte frecvențe, atunci Sennheiser HD 4.40 este o alegere de top.

Verifică preț Sennheiser HD 4.40 aici!

House of Marley Positive Vibration XL

Căști House of Marley Positive Vibration XL

Căști portabile wireless Bluetooth la un preț mai mic de 500 RON.

Tip: Over-ear
Design: Closed-back
Conexiune: Wireless – Bluetooth 5.0 & wired 3.5mm
Pliabile: Da

În caz că ești în căutarea celei mai noi tehnologii a căștilor wireless, dar în același timp vrei și o calitate a sunetului pentru toate genurile muzicale, atunci ar trebui să arunci o privire la căștile Positive Vibration XL.

Aceste căști House of Marley sunt făcute din materiale reciclabile, au chiar și embleme din lemn, pentru o durabilitate mai bună.

Design-ul Eco-friendly nu înrăutățește durabilitatea. Căștile wireless over-ear sunt solide și dau impresia că au un preț mult mai mare.

Le poți plia și să le iei cu tine oriunde vrei, iar dacă li se termină bateria de 24 de ore, poți conecta cablul AUX și să le folosești pe post de căști cu fir.

De asemenea, poți controla muzica cu ajutorul butoanelor mari încorporate și poți face apeluri telefonice cu ajutorul microfonului (într-o cameră liniștită, altfel nu o să poți să te înțelegi prea bine cu cel cu care vorbești).

Sunt confortabile pentru ascultările lungi din cauza pad-urilor groase și a benzii de susținere cu căptușeală din material.

Din cauza cupelor mici, oamenii cu urechile mari s-ar putea să le găsească inconfortabile. Totuși, stau bine pe urechile de mărimi normale ale adulților.

Pe deasupra, calitatea audio este superbă. Au o semnătură a sunetului plăcută ce nu maschează vocile și nu accentuează bass-ul. Vocea se aude mereu bine și animată. Bass-ul poate deveni puternic, însă nu copleșitor.

Căștile Positive Vibration XL sunt excelente pentru toate genurile muzicale, în timp ce se simt de calitate înaltă și nu te vor costa o căruțăde bani. Ce ar putea să nu îți placă la ele?

Verifică preț House of Marley Positive Vibration XL aici!

TaoTronics TT-BH22 – Cele mai bune căști cu Noise-Cancelling

Căști TaoTronics TT-BH22

Cele mai bune căști Noise-Cancelling sub 500 RON.

Tip: Over-ear
Design: Closed-back
Conexiune: Wireless Bluetooth
Pliabile: Da
Viața bateriei: 25 ore

Pentru cele mai bune căști wireless Bluetooth la un preț mai mic de 500 RON, nu o poți da în bară cu TaoTronics TT-BH22.

Este greu să ai parte de noise-cancelling solid la un preț mai mic de 500 RON, dar acest model ajunge destul de aproape. Se pot compara cu căștile ANC mai scumpe și oferă un raport calitate-preț excelent.

Cu niște funcții excelente precum designul pliabil, microfonul încorporat, remote control, conexiune Bluetooth wireless de încredere, o durată a bateriei bună și noise cancelling eficient, TaoTronics TT-BH22 se clasează printre cele mai bune căști ANC în această categorie de preț.

Pad-urile sunt moi din primul moment, iar căștile pot fi confortabile pentru ore în șir. Acum, cupele nu sunt cele mai mari, dar ar trebui să se potrivească pe majoritatea urechilor de adulți (au aceeași mărime precum CB3 Hush review aici).

Cel mai probabil le vei putea purta ore în șir în timpul zborurilor lungi spre exemplu.

Izolarea fonică pasivă este bună. Combin-o cu noise cancelling-ul și probabil că nu vei auzi zgomotul ambiental din jurul tău.

Nu sunt la fel de eficiente precum Bose QuietComfort 35, dar ajung destul de aproape de acestea, considerând prețul mic.

Nu dezamăgesc nici când vine vorba de durabilitate. Toate articulațiile par bine făcute, iar designul pliabil nu pare să aibă puncte slabe ce ar putea sări în ochi.

Este un design flexibil ce nu își arată prețul de buget.

Cu o conexiune Bluetooth și un timp de redare de 25 de ore, este ușor să îți iei adio de la fire. Totuși, un mod wired este o opțiune, dacă vrei acest lucru.

Din păcate, nu le poți folosi în timpul încărcărilor. Nici pentru apeluri, nici pentru muzică.

Cu toate funcțiile menționate, o să ai parte și de o calitate audio satisfăcătoare. Are puțin accent pe bass, însă acest lucru este ceea ce apreciază majoritatea oamenilor.

Verifică preț TaoTronics TT-BH22 aici!

Marshall Major III Bluetooth

Căști Marshall Major III Bluetooth.

Cele mai bune căști wireless on-ear sub 500 RON.

Cei de la Marshall sunt cunoscuți pentru amplificatoarele de chitară și pentru boxele lor. Acum produc și căști, iar Marshal Major III sunt o pereche superbă de căști on-ear cu stil.

Tip: On-ear
Design: Closed-back
Conexiune: Wireless Bluetooth (este disponibilă și opțiunea cu fir)
Pliabile: 
Da
Durata bateriei:
 30 ore

Există varianta Bluetooth și varianta wired a acestor căști. Varianta Bluetooth sunt puțin peste 500 RON, însă dacă ai noroc să prinzi o ofertă le poți lua și sub 500 RON.

Au un design cu o căptușeală confortabilă. Cupele au o senzație naturală atunci când stau pe urechi. Acest lucru înseamnă că poți asculta mai mult și o să te poți folosi de cele 30 de ore de baterie.

Poți avea convorbiri telefonice cu ajutorul microfonului built-in. Încă o funcție excelentă este output-ul AUX. Poți conecta alte căști, iar așa două persoane pot asculta în același timp fără a împărți căștile.

Unele frecvențe de bass pot fi puțin neclare. Controalele pentru a răspunde la apeluri sunt puțin incomode și superficiale.

Sunetul este la fel de bun precum te aștepți de la brand-ul Marshall. Bass-ul are un impuls puternic, însă nu este cel mai clar, dar frecvențele mijlocii și cele înalte sunt foarte clare.

Pentru multă putere, confort și stil, ia în considerare căștile on-ear Marshall Major III.

Verifică preț Marshall Major III Bluetooth aici!

Grado SR80e Prestige Series

Căști Grado SR80e.

Cele mai bune căști on-ear sub 500 RON.

Tip: On-ear
Design: 
Closed-back
Conexiune: Wired, 3.5mm
Pliabile: Nu

Acestea sunt cele mai bune căști on-ear cu fir, sub 500 RON, cu destul de mult stil clasic.

Aceste căști clasice on-ear au adunat deja un număr considerabil de fani. Atât de populare au devenit aceste căști, aproape clasice, într-un timp așa de scurt de la apariția lor pe piață.

Dacă ai o idee despre căști, atunci probabil că ai văzut câteva modele pe stradă. Au un design clasic, dar cool în același timp, ce sare în ochi.

Pad-urile on-ear sunt destul de moi pentru a fi confortabile timp de ore în șir, însă nu sunt la fel de confortabile precum căștile over-ear. Banda de susținere este foarte simplă cu foarte puțină căptușeală. Cu timpul, după multe ore de folosire continuă, s-ar putea să începi să le simți inconfortabile.

Din moment ce au un design open-back, nu prea au izolare fonică. Poți auzi zgomotele din jur, însă ceilalți nu îți pot auzi muzica. Acesta s-ar putea să fie un lucru rău pentru unele persoane, dar face o diferență când vine vorba de calitatea sunetului.

Calitatea construcției este bună. Nimic spectaculos, însă justifică prețul, iar tu te poți aștepta la mulți ani de utilizare din partea lor.

Grado SR80e sunt o pereche de căști on-ear clasice ce nu au funcții sau alte chestii speciale, însă se aud excelent.

Design-ul open-back creează un soundstage excelent. Este senzația unui sunet spațios ce vine din toate direcțiile. Au o semnătură a sunetului balansată ce este potrivită pentru toate genurile muzicale, iar acest lucru le face foarte abile.

Citește review complet aici.

Verifică preț Grado SR80e Prestige Series aici!

Sony MDR-7506

Căști Sony MDR-7506.

Cele mai bune căști clasice sub 500 RON.

Tip: Over-ear
Design: Closed-back
Conexiune: Wired, 3.5mm
Pliabile: Da

Cele mai bune căști clasice profesioniste la un preț mai mic de 500 RON.

Dacă nu te deranjează design-ul învechit și vintage, atunci căștile Sony MDR 7506 sunt una dintre cele mai bune căști în categoria de sub 500 RON.

Din cauză că sunt așa de ușoare, ele sunt foarte confortabile. Abia de o să le simți pe urechi. Pad-urile nu sunt cele mai groase, dar fac o treabă bună când vine vorba de confort și izolare fonică.

Izolarea fonică pasivă este peste medie. Design-ul closed-back ajută aceste căști de studio să facă o treabă bună. Ascultă și monitorizează sunetul fără distorsiuni.

Calitatea construcției este și ea solidă. Aceste căști pliabile s-ar putea să nu aibă întărirea modernă a punctelor slabe, însă ar trebui să te țină destul timp încât să justifici prețul. Singurul lucru rău este că nu au un cablu detașabil.

Cablul spiralat este foarte lung și s-ar putea să fie folositor doar într-un studio sau acasă, însă nu și atunci când ești pe drum. Cablurile se termină într-un conector AUX de 3.5mm, însă, dacă dorești, poți folosi și un adaptor de 6.3mm.

Calitatea sunetului este categoria în care MDR 7506 strălucește. Semnătura sunetului este foarte neutră și balansată.

O să auzi muzica în modul în care trebuie să sune, în timp ce o să te bucuri de claritate și de detalii. O alegere excelentă pentru orice ascultător profesionist sau normal.

Citește review complet aici.

Verifică preț Sony MDR-7506 aici!

Status Audio CB-1

Căști Status Audio CB-1.

Cele mai bune căști de studio sub 500 RON.

Tip: Over-ear
Design: Closed-back
Conexiune: Wired, 3.5mm
Pliabile: Da

Niște căști moderne de studio excelente, la un preț mai mic de 500 RON.

În timp ce căștile profesioniste pentru studio costă de obicei mai mult de 500 RON, acest lucru nu înseamnă că și trebuie să dai atâția bani pe ele. Dacă ești la începutul carierei tale de profesionist audio și ai nevoie de niște echipament accesibil, atunci Status Audio CB-1 este o alegere excelentă.

Aceste căști pliabile sunt mari și solide, dar foarte confortabile. Pad-urile adânci o să se potrivească până și pe cele mai mari urechi. Le poți folosi pentru câteva ore în șir fără a fi inconfortabile.

Izolarea fonică este bună din cauza design-ului closed-back și a pad-urilor ce se potrivesc bine. După toate acestea, ele sunt niște căști de studio, unde distragerile nu sunt acceptate.

Dacă o să uiți de durabilitatea medie și ai grijă de ele, atunci o să ai parte de un echipament excelent cu care poți lucra sau cu care te poți distra. Cablurile sunt detașabile, însă structura este destul de medie.

Reproducerea sunetului este foarte precisă și plată. Semnătura sunetului plat/balansat este perfectă pentru orice tip de muncă audio. Acestea sunt căști pentru DJ. Dar pot fi destul de fun pentru ascultarea de muzică.

Citește review complet aici.

Verifică preț Status Audio CB-1 aici!

Sennheiser HD 559

Căști Sennheiser HD 559.

Cele mai bune căști open-back sub 500 RON.

Tip: Over-ear
Design: Open-back
Conexiune: Wired, 3.5mm
Pliabile: Da

Cele mai bune căști open-back cu design over-ear la mai puțin de 500 RON.

Căștile open-back nu sunt la fel de populare precum căștile closed-back din cauza “scurgerii” de zgomot, dar dacă le folosești în medii controlate, precum acasă, acestea o să fie excelente pentru a asculta muzică.

Dacă ești în căutare de căști de calitate înaltă pentru acasă, ce nu o să-ți golească portofelul, atunci Sennheiser HD 559 sunt o alegere excelentă.

Pad-urile mari și din pluș sunt foarte confortabile și se pot înlocui, dacă este nevoie. Forța de prindere nu este prea puternică, deci poți să te bucuri de muzica ta preferată timp de ore în șir.

Din moment ce sunt open-back, acestea nu au o izolare fonică foarte bună. Acestor căști li se “scurge” sunetul și lasă să pătrundă zgomotul ambiental, însă acest lucru este din cauza design-ului, iar acesta ajută cu calitatea audio.

Calitatea construcției este solidă, ceva de așteptat de la cei de la Sennheiser. Plasticul este de calitate și nu se rupe ușor, deși poți găsi niște căști mai bune pe piață.

Singurul lucru enervant la aceste căști este că vin cu un jack de 6.3mm și nu cu cel mic și popular de 3.5mm. În plus, nu au un adaptor inclus, așa că va trebui să-l cumperi tu.

Calitatea audio este excelentă. Au un echilibru plăcut între bass, frecvențele mijlocii și cele înalte, cu un soundstage excelent. Ascultarea la HD 559 este foarte plăcută chiar și pentru utilizatorii mai pretențioși.

Dacă iei toate lucrurile în considerare, atunci Sennheiser HD 559 sunt, fără nici o urmă de îndoială, una dintre cele mai bune perechi de căști cu design open-back la un preț mai mic de 500 RON.

Verifică preț Sennheiser HD 559 aici!

Citește și: