Cele mai bune căști la un preț mai mic de 300 RON

“Cele mai bune căști pe care le poți cumpăra astăzi la mai puțin de 300 RON. Alege de la perechi over-ear până la căști cu noise-cancelling.”

În acest ghid vei găsi cele mai bine clasate căști de diferite designuri la un preț mai mic de 300 RON. Am ales cele mai bine clasate căști over-ear, in-ear, on-ear, wireless, noise cancelling și open back. Câte ceva pentru fiecare nevoie.

Este greu să găsești o pereche de căști accesibilă ce nu suferă de probleme importante precum calitatea proastă a construcției sau sunet neplăcut. De asemenea, 300 RON nu sunt foarte mulți bani, iar majoritatea căștilor din această listă au doar funcțiile de bază.

Cu toate acestea, oferă un raport calitate-preț bun pentru orice persoană ce se gândește la bani. Am adunat informații pentru tine, iar mai jos vei găsi modelele de top.

ModelPozăRatingConexiuneMicrofon + controale
Audio-Technica ATH-M20xCasti Audio-Technica ATH-M20x.4.4Cu fir
(3.5 mm)
NuReview
Avantree Audition Casti Avantree Audition.4.3Bluetooth
(aproximativ 40 ore)
încorporateReview
Soundmagic E10Casti Soundmagic E10.3.9Cu fir
(3.5mm)
nuReview
MEE Audio N1Casti MEE Audio N1.3.9Bluetooth
(aproximativ 8 ore)
pe firReview
Mpow H5Casti Mpow H5.4.3Bluetooth
(aproximativ 18 ore)
încorporateReview
Skullcandy GrindCasti Skullcandy Grind.4.2Cu fir
(3.5mm)
încorporateReview
Superlux HD668BCasti Superlux HD668B.4.2Cu fir
(3.5mm/6.3mm)
NuReview

Te-ar putea interesa și:

Cele mai bune în general: Audio-Technica ATH-M20x

Casti Audio-Technica ATH-M20x.

Audio-Technica ATH-M20x sunt cele mai bune căști la un preț mai mic de 300 RON. Venind de la o companie cu reputație, aceste căști oferă un raport calitate-preț extraordinar. “

Tip: Over-ear
Design: Closed-back
Noise-cancelling: Nu
Conexiune: Wired, 3.5 mm

Ar trebui să cumperi aceste căști?

Dacă ești în căutare de căști over-ear bine făcute ce oferă o calitate înaltă a sunetului și confort, atunci ar trebui să le iei pe acestea.

Ce ne-a plăcut

Mai întâi de toate, calitatea excelentă a construcției și designul ușor le fac foarte confortabile (chiar dacă porți ochelari). Poți să le ajustezi banda de susținere cu ușurință pentru a se potrivi cu mărimea capului tău. Acestea sunt bune chiar și pe capetele mai mari. De asemenea, o să reziste o durată lungă de timp, deci banii tăi sunt bine investiți.

ATH-M20x sunt potrivite pentru a mixa melodii într-un studio. Sunetul pe care îl oferă este peste medie (în această categorie).

Ce nu ne-a plăcut

Izolarea lor fonică nu este cea mai satisfăcătoare. Dacă ești DJ sau asculți muzică într-un mediu zgomotos, acestea nu sunt o alegere bună. În plus, nu au control audio și nici microfon, ceea ce este puțin dezamăgitor.

Sunet

După cum am mai spus, sunetul este peste medie. Tonurile sunt bogate și calde. Frecvențele sunt destul de balansate, cu bass și frecvențele mijlocii oarecum îmbunătățite.

Verdict

Audio-Tehnica ATH-M20x ies în evidență în categoria de sub 300 RON prin sunetul plăcut, confortul de încredere și durabilitatea de lungă durată.

Verifică preț Audio-Technica ATH-M20x aici!

Cele mai bune căști wireless: Avantree Audition 

Casti Avantree Audition.

Avantree Audition sunt cea mai bună pereche de căști wireless la un preț mai mic de 300 RON, cu o durată a bateriei fantastică și un confort blând.

Tip: Over-ear
Design: Closed-back
Noise-cancelling: Nu
Conexiune: Wireless, Bluetooth

Ar trebui să cumperi aceste căști?

Aceste căști sunt pentru toate persoanele ce își doresc un set wireless ușor de folosit în fiecare zi, de nădejde și să aibă o calitate audio plăcută.

Ce ne-a plăcut

Avantree Audition sunt făcute din plastic de calitate, iar banda de susținere este acoperită cu piele. Sunt extrem de ușoare. În plus, căptușeala moale a cupelor îmbunătățește confortul (poți asculta la aceste căști timp de câteva ore în șir).

Mai mult, poți să te bucuri de muzica ta timp de 40 de ore per încărcare. Durata bateriei este excelentă pentru această categorie de preț. De asemenea, le poți folosi pe post de căști wired, deci nu trebuie să te îngrijorezi de dacă rămâi fără baterie.

Asta nu este tot. La toate acestea se adaugă NFC-ul încorporat, suportul aptX și opțiunea de a conecta 2 dispozitive în același timp. Acum poate că înțelegi de ce aceste căști sunt așa de populare.

Ce nu ne-a plăcut

Cupele din piele se pot încinge după un timp.

Sunet

Contrar opiniei populare, sunetul acestor căști Bluetooth ieftine este destul de bun. Produc un sunet destul de balansat, cu un bass bogat și frecvențe mijlocii ce ies la înaintare. Acestea sunt perfecte pentru hip-hop sau rock, dar și pentru alte genuri muzicale.

Verdict

Avantree Audition sunt o pereche perfectă de căști wireless accesibile pentru folosirea de zi cu zi. Confortul este foarte bun, iar funcțiile vin la un preț mic, ceea ce face ca aceste căști să aibă un raport calitate-preț excelent.

Verifică preț Avantree Audition aici!

Cele mai bune căști in-ear: Soundmagic E10

Casti Soundmagic E10.

Soundmagic E10 sunt o combinație de confort de nivel înalt, design modern in-ear și sunet excepțional.”

Tip: In-ear
Design: Closed-back
Noise-cancelling: Nu
Conexiune: Wired

Ar trebui să cumperi aceste căști?

Dacă ești în căutare de earbuds ce au o rezistență de durată și calitate audio înaltă, la un preț mai mic de 300 RON, atunci ar trebui să-ți iei aceste căști.

Ce ne-a plăcut

Design-ul metalic le oferă un aspect premium. Greutatea mică și vârfurile de calitate creează o potrivire ermetică ce rezultă într-o izolare fonică peste medie și o cantitate de volum amplă.

Ce nu ne-a plăcut

Lipsa controalelor in-line scade puțin din interesul față de aceste căști (modelul cu microfon este mai scump). Sunetul lor nu este potrivit pentru iubitorii de bass.

Sunet

Sunetul este perfect balansat și clar. Nu te aștepta la un bass puternic. În schimb, ai parte de tonuri sporite, făcând orice melodie să sune excepțional. Când vine vorba de audio, acestea sunt cele mai bune earbuds create vreodată (dacă iei în considerare prețul, desigur).

Verdict

Soundmagic E10 îi pot mulțumi chiar și pe cel mai mofturos ascultător. Confortul admirabil și design-ul atractiv fac ca această pereche de căști să fie una dintre cele mai bune din categoria de preț mai mic de 300 RON.

Verifică preț Soundmagic E10 aici!

Cele mai bune căști wireless in-ear: MEE Audio N1

Casti MEE Audio N1.

Căștile MEE Audio N1 sunt cele mai bune earbuds Bluetooth la un preț mai mic de 300 RON cu un design ergonomic și un sunet sporit pe partea de bass.

Tip: In-ear
Design: Closed-back
Noise-cancelling: Nu
Conexiune: Wireless Bluetooth

Ar trebui să cumperi aceste căști?

Dacă ai nevoie de o pereche de căști in-ear Bluetooth pe care să te poți baza și care să fie perfectă pentru transportul în comun sau pentru ascultările private, atunci acordă-le acestor căști atenția ta.

Ce ne-a plăcut

Design-ul ergonomic și ușor face ca aceste căști să fie confortabile pentru folosirea de zi cu zi. Stau în loc bine, iar magneții încorporați fac ca aceste căști să nu te încurce atunci când nu ai nevoie de ele. De asemenea, poți folosi telecomanda in-line și microfonul pentru a controla muzica și pentru a face apeluri.

Bateria rezistă până la 8 ore, ceea ce este destul de mult. Ca de obicei, poți conecta două dispozitive în același timp.

Ce nu ne-a plăcut

Menține-ți așteptările scăzute, deoarece 300 RON nu sunt prea mulți bani când vine vorba de căști wireless. Urechile s-ar putea să-ți transpire dacă le porți prea mult timp. De asemenea, butoanele de pe telecomandă sunt destul de mici, deci trebuie să ai grijă dacă ai degete mari.

Sunet

Sunetul clar, captivant și cu bass sporit face ca muzica să sune bine. Aceste căști sunt perfecte pentru genurile de muzică bogate în bass, precum muzica electronică modernă sau rap-ul, însă nu sunt chiar așa de bune pentru muzica clasică.

Verdict

MEE Audio N1 ies în evidență prin sunetul cu bass îmbunătățit, confort și performanța wireless de nădejde. Acestea sunt rare la căștile ce costă mai puțin de 300 RON.

Verifică preț MEE Audio N1 aici!

Cele mai bune căști cu noise-cancelling: Mpow H5

Casti Mpow H5.

Mpow H5 sunt cele mai bune căști ieftine cu noise-cancelling wireless, la un preț mai mic de 300 RON.”

Tip: Over-ear
Design: Closed-back
Noise-cancelling: Da
Conexiune: Wireless Bluetooth

Notă: Prețul este foarte aproape de 300 RON, iar uneori trece puțin peste.

Ar trebui să cumperi aceste căști?

Vrei să te bucuri de muzică fără distorsiuni cu noise cancelling activ la un preț ieftin de 300 RON? Aruncă o privire la aceste căști Bluetooth.

Ce ne-a plăcut

Designul ușor le face confortabile de purtat. De asemenea, calitatea construcției este mai bună decât ar spune-o prețul de 300 RON. Le poți plia și căra cu tine oriunde vrei.

Te poți bucura de 18 ore de utilizare. Când bateria este aproape consumată, poți conecta cablul și să te relaxezi. Au butoane ce sunt foarte ușor de folosit. Sunetul este peste medie și este mai potrivit pentru iubitorii de bass puternic.

Ce nu ne-a plăcut

Pad-urile sunt puțin rigide și pot cauza dureri de urechi după sesiunile lungi de ascultare. Deși au noise-cancelling, eficiența lor este scăzută comparativ cu căștile cu ANC mai high-end. De asemenea, microfonul este mediocru.

Sunet

Sunetul are bass-ul îmbunătățit. Bass-ul este puternic și consistent. Deși și celelalte frecvențe sunt puternice, aceste căști nu sunt recomandate pentru muzica centrată pe voci, precum pop sau jazz. Aceste căști vor bucura orice iubitor de bass.

Verdict

Mpow H5 oferă cel mai bun noise cancellation la un preț de 300 RON, o durată a bateriei lungă, confort decent și o calitate a sunetului plăcută.

Verifică preț Mpow H5 aici!

Cele mai colorate: Skullcandy Grind

Casti Skullcandy Grind.

Skullcandy Grind sunt fără îndoială una dintre cele mai bune căști on-ear de buget pentru folosirea de zi cu zi.”

Tip: On-ear
Design: Closed-back
Noise-cancelling: Nu
Conexiune: Wired

Ar trebui să cumperi aceste căști?

Dacă îți place să asculți muzică la un volum înalt, atunci aceste căști sunt pentru tine.

Ce ne-a plăcut

Să începem cu începutul, arată bine. Sunt ușoare și confortabile. Dacă sunt tratate bine, o să reziste o perioadă lungă de timp.

Au un buton pentru a controla muzica și un microfon încorporat. Pad-urile on-ear oferă o sigilare medie, așa că oferă o oarecare izolare fonică.

Ce nu ne-a plăcut

Căștile Skullcandy sunt cunoscute pentru sunetul zgomotos și cu bass, ce nu este plăcut de puritanii  audio. Din cauza potrivirii over-ear s-ar putea să-ți iriți urechile.

Sunet

Căștile Skullcandy sunt zgomotoase și produc un bass profund și puternic. Sunt perfecte pentru entuziaștii de bass. Sau pentru a-ți asculta muzica preferată, precum EDM și hip-hop.

Verdict

Skullcandy Grind oferă confort, durabilitate și un aspect extravagant la un preț mai mic de 300 RON. Dacă iei în considerare reacția extinsă a bass-ului, o să îți dai seama de ce sunt așa de populare.

Verifică preț Skullcandy Grind aici!

Cele mai bune căști open-back: Superlux HD668B

Casti Superlux HD668B.

“Căștile over-ear Superlux HD668B sunt confortabile, oferă un soundstage deschis și perfect pentru utilizarea de zi cu zi, chiar și în studiouri.”

Tip: Over-ear
Design: Semi-open-back
Noise-cancelling: Nu
Conexiune: Wired (3.5 mm, 6.3 mm)

Ar trebui să cumperi aceste căști?

Vrei să îți cumperi o pereche de căști cu design open-back ce sunt surprinzător de confortabile și au un soundstage excelent la un preț mai mic de 300 RON? Atunci aruncă o privire la aceste căști.

Ce ne-a plăcut

Pe lângă calitatea sunetului, aceste căști de studio au un design ușor și pad-uri largi pentru un confort cât mai bun. Mulți utilizatori susțin că sunt confortabile timp de ore în șir. Au o bandă de susținere unică, cu fir, ce oferă destulă forță de prindere fără a fi prea strâmte pe cap.

Primești două cabluri de mărimi diferite pentru a-ți putea alege, depinzând de situația în care te afli. O opțiune accesibilă excelentă pentru a asculta de acasă.

Ce nu ne-a plăcut

Nu au cea mai bună izolare fonică, ceea ce este de așteptat de la niște căști cu design semi-open-back. Sunetul din căști se “scurge,” iar zgomotul ambiental intră.

Sunet

Frecvențele sunt foarte balansate, cu un bass ce nu este prea puternic și vocile ce sunt scoase în cantitatea potrivită. Per total, aceste căști sunt pentru audiofilii ce au un buget. Au satisfăcut mulți utilizatori și au primit recenzii excelente. Sunetul se poate compara cu unele modele de căști semi-open-back mai scumpe.

Verdict

Superlux HD668B ies în evidență prin abilitatea de a scoate un sunet deschis fantastic, ce te face să te simți de parcă ai fi în mijlocul unui amfiteatru. În plus, faptul că au un preț mai mic de 300 RON și că sunt confortabile, le face una dintre cele mai bune perechi de căști.

Verifică preț Superlux HD668B aici!

– Întrebări frecvente –

La ce căști să te aștepți la un preț de 300 RON?

300 RON nu sunt foarte puțini bani, însă nici nu sunt foarte mulți pentru o pereche de căști. Pică în categoria mică de preț, iar majoritatea căștilor de la brand-urile mari costă mai mulți bani.

Cu toate acestea, poți să ai parte de o calitate decentă.

Ceea la ce nu ar trebui să te aștepți sunt brand-urile de renume. Cele mai cunoscute și mai populare brand-uri precum Bose, Sony, Sennheiser și altele, costă mai mulți bani.

De asemenea, cu 300 RON îți poți cumpăra o pereche de căști de bază. Nu te poți aștepta la noise-cancellation de calitate înaltă sau la cea mai nouă tehnologie wireless. Pentru acest preț îți poți cumpăra de obicei căști orientate spre un buget.

Dacă vrei cele mai noi tehnologii, va trebui să cheltui mai mulți bani. Poți să arunci o privire la următoarele liste:

Care este diferența între Noise Cancellation și izolarea fonică?

Noise cancelling activ este tehnologia ce se folosește de microfoane pentru a “culege” sunetul ambiental și pentru a trimite sunetul opus spre urechile tale, unde se anulează reciproc într-un mod eficient.

Izolarea fonică pasivă este modul în care căștile blochează sunetul printr-o barieră fizică precum pad-urile sau cupele. 

Mulțumim că ați folosit ghidul nostru.

Sperăm că ați găsit căștile potrivite pentru nevoile dumneavoastră. În cazul în care considerați că ați găsit unele mai bune, vă rugăm să ne spuneți în comentarii.

Citește și: