Doua perechi de casti cu firele impletite intre ele.

Cele mai bune căști la un preț mai mic de 100 RON

“Ce căști îți poți cumpăra cu 100 RON în acest moment? Niște căști mai bune decât ți-ai putea închipui…”

Notă: Uneori prețul s-ar putea să depășească 100 RON din cauza fluctuațiilor pieței, iar în aceste cazuri ar fi mai bine să aștepți puțin să vezi dacă prețul va scădea din nou. Dacă prețul căștilor va fi mărit permanent, atunci vom înlocui aceste căști.

Dacă ești fericit atunci când ai parte de un produs funcțional și decent, la un preț ieftin, atunci continuă să citești.

Aici vei găsi cele mai bune căști cu design over-ear, in-ear și on-ear, la un preț mai mic de 100 RON. Nu există în acest moment opțiuni wireless decente.

În timp ce aceste modele nu sunt chiar cele mai bune în nici o categorie, exceptând prețul, acestea sunt niște opțiuni solide pentru utilizatorii ce au un buget limitat. Iar dacă bugetul tău este de 100 RON, acestea te vor impresiona la acest nivel de preț.

ModelPozăRatingConexiuneTipMicrofon + controale
Koss UR-20Casti Koss UR-20.4.0Cu fir (3.5 mm)over-ear
closed-back
Review
Behringer HPS3000Casti Behringer HPS3000.3.9Cu fir (3.5 mm)over-ear
closed-back
Review
KZ ZSTCasti KZ ZST.4.1Cu fir (3.5 mm)in-ear
closed-back
Review
Koss KSC75Casti Koss KSC75.3.9Cu fir (3.5 mm)on-ear
open-back
Review
Panasonic RP-HT161E-KCasti Panasonic RP-HT161E-K.4.1Cu fir (3.5 mm)over-ear
closed-back
Review
Vogek On-EarCasti Vogek On-Ear.4.2Cu fir (3.5 mm)on-ear
closed-back
Review

Koss UR-20 – Cele mai bune în general

Casti Koss UR-20.

“Koss UR-20 sunt cele mai bune căști la un preț mai mic de 100 RON, datorită confortului înalt și a durabilității destul de bune.”

 • Tip: Over-ear
 • Design: Closed-back
 • Noise-Cancelling: Nu
 • Conexiune: Cu fir, 3.5 mm

Ar trebui să cumperi aceste căști?

Dacă ești în căutare de căști over-ear pentru buget, atunci ar trebui să le acorzi atenția ta acestor căști mari, dar ușoare, ce au un raport calitate-preț bun.

Ce ne-a plăcut

Principalul avantaj al acestor căști este confortul. Au niște cupe mari și moi ce se potrivesc în jurul multor urechi. De asemenea, designul benzii de siguranță este destul de flexibil, ceea ce le face confortabile timp de ore în șir.

Durabilitatea nu este chiar așa de rea, având în vedere prețul. Chiar dacă sunt făcute din plastic, căștile o să reziste bine folosirii de zi cu zi.

Ce nu ne-a plăcut

Căștile nu sunt potrivite pentru activitățile sportive grele. Au tendința să cadă în timpul antrenamentelor. De asemenea, izolarea fonică nu este cea mai bună, în special în zonele zgomotoase.

Sunet

Cu toate acestea, sunetul produs este destul de bun. Este oarecum balansat, bass-ul fiind puțin amplificat. Deși, dacă asculți la volum înalt, bass-ul va deveni puțin tulbure. Sunt foarte potrivite pentru a asculta muzică mai calmă, însă te poți bucura și de muzica rock sau pop.

Verdict

Oferind un sunet peste medie, Koss UR-20 va satisface majoritatea ascultătorilor. În plus, confortul înalt și durabilitatea solidă fac ca aceste căști să fie una dintre cele mai bune opțiuni la un preț mai mic de 100 RON.

Verifică preț Koss UR-20 aici!

Behringer HPS3000 – Pe locul doi

Casti Behringer HPS3000.

„Căștile Behringer over-ear cu design closed-back sunt o altă pereche de căști de calitate înaltă pentru buget, ce au o durabilitate bună și un sunet plăcut.”

 • Tip: Over-ear
 • Design: Closed-back
 • Noise-Cancelling: Nu
 • Conexiune: Cu fir, 3.5 mm

Ar trebui să cumperi aceste căști?

Vrei să asculți muzică cu un sunet de calitate și într-un mod confortabil la un preț mai mic de 100 RON? Atunci ar trebui să arunci o privire la aceste căști.

Ce ne-a plăcut

În ciuda designului voluminos, căștile sunt ușoare și confortabile. Cupele ovale sunt destul de mari pentru ca toate mărimile de urechi să se poată potrivi. Nu o să ai probleme dacă le porți un timp îndelungat.

Cablul este rezistent la încâlceli. De asemenea, din cauza potrivirii strâmte și a materialelor, izolarea fonică este mai bună decât a multor căști ce costă mai puțin de 100 RON. Aceste căști vor rezista un timp îndelungat pentru folosirea în casă sau pe drum.

Ce nu ne-a plăcut

Din cauza mărimii lor acestea s-ar putea să fie puțin cam greu de cărat. De asemenea, produc o vibrație puternică în momentul în care asculți muzică cu mult bass.

Sunet

Sunetul are o formă oarecum în V, cu un bass bine definit și frecvențe înalte ce sunt transparente. Sunt perfecte pentru persoanele cărora le place să se motiveze prin muzica mai energetică. De asemenea, sunetul este potrivit pentru munca într-un studio, din cauza cantității mari de detalii (având în vedere prețul).

Verdict

Behringer HPS3000 sunt alegerea perfectă pentru persoanele ce vor să economisească niște bani. Oferă un sunet fantastic în formă de V (având în vedere prețul) și vin într-un design confortabil și rezistent.

Verifică preț Behringer HPS3000 aici!

KZ ZST – Cele mai bune căști in-ear

Casti KZ ZST.

“KZ ZST sunt cele mai bune căști in-ear și oferă mai multe decât te-ai putea aștepta de la prețul 100 RON.”

Citește aici review-ul complet pentru căștile KZ ZST.

 • Tip: In-ear
 • Design: Closed-back
 • Noise-cancelling: Nu
 • Conexiune: Cu fir, 3.5 mm

Ar trebui să cumperi aceste căști?

Dacă vrei să fii surprins de calitatea audio bună, ce poate fi comparată cu cea a căștilor ce costă 500 RON, atunci aruncă o privire la acestea.

Ce ne-a plăcut

Deși sunt făcute din plastic, căștile sunt bine construite pentru folosirea de zi cu zi. De asemenea, au un cablu detașabile, ce este mereu convenabil. Din acest motiv sunt destul de rezistente. Dacă folosești vârfurile potrivite, o să ai parte de confort bun și de o izolare fonică excelentă.

Chiar dacă aceste căști nu sunt impermeabile când vine vorba de transpirație, le poți folosi în timp ce faci sport din cauza firelor cu memorie pe care le poți pune în jurul urechilor. Au un microfon in-line și control, lucruri ce pot fi considerate ca bonus la acest preț.

Ce nu ne-a plăcut

Nu au un indicator pentru căști, așa că va trebui să îți dai seama singur care este casca dreaptă și care este cea stângă.

Sunet

Semnătura sunetului este în formă de V și face ca orice gen muzical să se audă plăcut. Bass-ul este puternic și detaliat, așa că va face ca orice melodie să sune mai bine. Per total, sunetul poate fi comparat cu cel al unor căști mai scumpe.

Verdict

Căștile KZ ZST ies în evidență prin designul ergonomic și calitatea audio extraordinară. Dacă nu ești un audiofil înrăit, nu vei fi dezamăgit. Cele mai bune căști in-ear la un preț mai mic de 100 RON.

Verifică preț KZ ZST aici!

Koss KSC75 – Cele mai bune căști on-ear

Casti Koss KSC75.

„Căștile Koss KSC75 sunt cele mai bune căști on-ear la un preț mai mic de 100 RON. Deși nu arată ca fiind cine știe ce, căștile o să te surprindă.”

 • Tip: On-ear
 • Design: Open-back
 • Noise-cancelling: Nu
 • Conexiune: Cu fir, 3.5 mm

Ar trebui să cumperi aceste căști?

 Dacă ești în căutarea unor căști on-ear ce sunt bune, la un preț mai mic de 100 RON și nu te deranjează designul retro, atunci ia-le pe acestea.

Ce ne-a plăcut

KSC75 sunt ușoare și nu îți vor pune presiune pe lobii urechilor, chiar dacă le porți timp ore în șir. Din cauza designului cu cârlige, le poți folosi pentru antrenamente cardio și stau bine în urechi. În ciuda faptului că nu sunt impermeabile, căștile pot supraviețui celor mai aprige antrenamente, când vine vorba de transpirație (potrivit rapoartelor).

Ce nu ne-a plăcut

Structura open-back face ca zgomotul să se “scurgă” destul de mult, deci nu au deloc izolare fonică.

Sunet

Sunetul oferit este destul de balansat, cu bass puternic și frecvențe mijlocii ce ies la înaintare. Sunetul audio se poate compara cu ușurință cu căștile mai scumpe. De câțiva ani sunt populare în rândul audiofililor. Sunt bune pentru aproape toate genurile muzicale. Deși bass-ul este zgomotos și clar, nu te aștepta la prea mult, dacă ești audiofil.

Verdict

Designul ușor și calitatea audio excelentă a căștilor Koss KSC75 le face să iasă în evidență în această categorie. Căștile îi vor surprinde până și pe cei mai stricți audiofili.

Verifică preț Koss KSC75 aici!

Panasonic RP-HT161E-K

Casti Panasonic RP-HT161E-K.

“Panasonic RP-HT161E-K sunt niște căști over-ear ce au un stil clasic. Având un design ușor și o calitate a sunetului decentă, aceste căști nu te vor dezamăgi.”

 • Tip: Over-ear
 • Design: Closed-back
 • Noise-cancelling: Nu
 • Conexiune: Cu fir, 3.5mm

Ar trebui să cumperi aceste căști?

Dacă îți place confortul și vrei să te miști în timp ce asculți muzică sau în timp ce te joci, atunci ar trebui să arunci o privire la aceste căști.

Ce ne-a plăcut

Cel mai bun lucru la aceste căști este firul foarte lung. Este convenabil atunci când te joci sau când dansezi în timp ce asculți muzica ta preferată. Din cauza designului ușor, sunt confortabile de purtat. Pad-urile moi acoperă întreaga ureche și vor izola mare parte din sunetul ambiental.

De asemenea, dacă ai grijă de ele, căștile vor rezista o vreme lungă.

Ce nu ne-a plăcut

Dacă ai capul sau urechile puțin mai mari, aceste căști s-ar putea să fie puțin inconfortabile. De asemenea, pot părea prea liniștite pentru persoanele ce apreciază muzica la un volum înalt.

Sunet

Sunetul căștilor este balansat. Bass-ul este profund, însă se potrivește bine împreună cu celelalte frecvențe. Sunt destul de bune pentru a asculta toate genurile de muzică. Până la urmă costă mai puțin de 100 RON.

Verdict

Principalul avantaj al acestor căști este cablul lung, altfel, Panasonic RP-HT161E-K sunt făcute pentru a asculta muzică acasă, la un sunet zgomotos, cu un design confortabil și la un preț de neînvins.

Verifică preț Panasonic RP-HT161E-K aici!

Vogek On-Ear

Casti Vogek On-Ear.

“Căștile pliabile Vogek vin în multe culori și sunt excelente pentru a te bucura de muzică sau pentru a face apeluri atunci când ești pe fugă.”

 • Tip: On-ear
 • Design: Closed-back
 • Noise-cancelling: Nu
 • Conexiune: Cu fir, 3.5mm

Ar trebui să cumperi aceste căști?

Vrei o pereche de căști on-ear portabile, pe care să le iei cu tine, la un preț mai mic de 100 RON? Atunci ia-le pe acestea.

Ce ne-a plăcut

Aceste căști ies în evidență prin designul portabil. Le poți plia și depozita în siguranță în camera ta sau pentru a le putea lua cu tine. Sunt destul de confortabile și au o sigilare a sunetului excelentă. Acest lucru minimizează sunetul din exterior pentru ca tu să poți asculta muzică mai bine.

De asemena au o control in-line pentru a putea controla melodiile. Au și un microfon pentru apeluri.

Ce nu ne-a plăcut

Aceste căști nu sunt cea mai bună alegere dacă ai un cap mai mare. De asemenea nu au o durabilitate prea bună, din cauza designului din plastic. Trebuie să ai grijă cu ele.

Sunet

Produc un sunet clar. Acesta este destul de balansat și perfect pentru genurile mai ușoare, precum muzica clasică sau cea country, însă oferă și un „boom” al bass-ului în cazul în care este nevoie.

Verdict

Căștile Vogek sunt potrivite pentru oricine este în căutare de căști on-ear ieftine și confortabile ce au control și microfon in-line. De asemenea sunt ideale pentru copii și adolescenți, din cauza designului cu culori plăcute.

Verifică preț Vogek On-Ear aici!

La ce te poți aștepta de la niște căști ce costă 100 RON?

100 RON reprezintă o sumă mică și este surprinzător ce căști îți poți cumpăra la un preț așa de ieftin.

Acum, din cauză prețul este în spectrul mic, trebuie să te aștepți la o calitate proastă a construcției.

Materialele mai bune costă mai mulți bani. Deci, din cauza prețului mic, căștile sunt făcute din plastic, ce se poate crăpa sau deforma. Dacă vrei să reziste câțiva ani, ar trebui să ai grijă de ele.

De asemenea, căștile ieftine vin de obicei cu funcționalitățile de bază. Microfonul și controlul sunt mai mult un bonus în loc de funcții standard.

Căștile wireless sunt rare în această arie de preț și nu au cea mai bună capacitate a bateriei și nici cele mai noi versiuni Bluetooth. Înseamnă că o să ai parte de mai puțină durată de redare per încărcare și ar trebui să te aștepți la mai multe disturbări de semnal. Ai parte de cele mai de bază funcționalități wireless.

În ultimul rând, majoritatea căștilor ieftine au o calitate audio mediocră. Acest lucru nu înseamnă că sunt teribile, însă nu te poți aștepta la o experiență a sunetului Hi-Fi. Căștile ce au un sunet excelent costă de obicei mai mult de 100 RON, dar asta nu înseamnă că seturile de căști mai scumpe o să se audă mai bine.

Unii dintre voi ne-au întrebat dacă există căști cu noise-cancelling ce costă mai puțin de 100 RON. Răspunsul este nu. Noise-cancelling-ul costă mai mult pentru a fi produs și nu se potrivește în această arie de preț. Trebuie să plătești mai mulți bani pentru a avea parte de căști cu ANC decent.

Dar poate că doar confunzi Noise-Cancelling-ul cu izolarea fonică?

Îți mulțumim pentru că ne-ai folosit ghidul. Sperăm că a fost folositor, dacă nu, te rugăm să ne spui în comentarii cum am putea să facem o treabă mai bună.

Cele mai bune căști la un preț mai mic de 100 RON

Descoperă cele mai bune căști in-ear la un preț mai mic de 100 RON de pe piață la momentul actual.

Aici vei găsi cele mai bune căști in-ear pe care le poți cumpăra la un preț mai mic de 100 RON. Ne-am concentrat la aria de preț de la 50 la 100 RON.

Din moment ce nu reprezintă o sumă mare de bani, am găsit niște opțiuni bune ce îți vor satisface nevoile.

Majoritatea opțiunilor sunt căști cu fir fără funcții speciale. Nu avem opțiuni wireless deoarece cele decente au un preț în jur de 150 RON.

Cu toate acestea, recomandările de aici au o calitate a sunetului mai bună decât o sugerează prețul.

Citește și: