Cele mai bune căști in-ear la un preț mai mic de 75 RON

“Căști in-ear ieftine la un preț mai mic de 75 RON ce merită să fie cumpărate.

Vrei să-ți iei o pereche de căști in-ear decentă la un preț foarte mic? Atunci ai găsit ghidul potrivit.

Aici vei găsi cele mai bune căști in-ear pe care le poți cumpăra în acest moment, la mai puțin de 75 lei.

Desigur, prețul ieftin este asociat cu calitatea proastă, în cele mai multe cazuri, însă nu trebuie să fie mereu la fel. Uneori, dacă ai noroc, ai parte de un produs de calitate la un preț foarte mic. Acestea ar fi unele dintre cazuri.

Toate recomandările din această listă au fost dovedite și testate de-a lungul unei perioade lungi de timp. Există doar o problemă…

Atenție: Din cauză că 75 RON este o sumă mică, unele dintre aceste căști in-ear s-ar putea să sară de 75 RON uneori (însă nu cu mult).

Tehnic, un titlu mai bun ar fi, “Cele mai bune căști ce costă în jur de 75 RON”. Cu toate acestea, dacă perechile de căști in-ear din acest ghid sar din aria de 75 RON cu mai mult de câțiva lei, atunci le vom scoate din această listă.”

ModelPozăRatingMicrofon + controaleMufă
Panasonic RP-HJE120Casti Panasonic RP-HJE120.4.2În formă de "L"Review
Monoprice Hi-FiCasti Monoprice Hi-Fi.3.6În formă de "I"Review
KZ ATECasti KZ ATE.3.8În formă de "L"Review
JVC HA-FX5 Gumy PlusCasti JVC HA-FX5 Gumy Plus rosii.3.8În formă de "I"Review
Monoprice Enhanced BassCasti Monoprice Enhanced Bass.3.9În formă de "I"Review
JVC HAF160Casti JVC HAF160.3.9În formă de "I"Review

Cele mai bune căști in-ear la un preț mai mic de 75 RON

Cele mai bune: Panasonic RP-HJE120

Casti Panasonic RP-HJE120.

“Panasonic RP-HJE120 sunt una dintre cele mai populare căști in-ear de buget din toate timpurile.”

Review-ul complet pentru căștile Panasonic RP-HJE120.

Ar trebui să cumperi aceste căști?

Aceste căști in-ear sunt pentru toate persoanele ce caută confort, sunet bun și un raport calitate-preț fantastic, la un cost mai mic de 75 RON.

Ce ne-a plăcut

Aceste căști in-ear pot fi companionul tău pe o perioadă lungă din cauza durabilității lor ce este, într-un mod surprinzător, solidă. Din cauza design-ului ușor și a vârfurilor foarte moi, o să uiți că le porți. Poți asculta muzică pentru perioade foarte lungi, fără a avea parte de dureri de urechi.

De asemenea, oferă o izolare fonică bună. Poți folosi căștile Panasonic pentru jogging sau la sală, deoarece stau bine pe cap.

Ce nu ne-a plăcut

Din cauza plasticului substanțial ce acoperă jack-ul de 3.5mm în formă de L s-ar putea să ți se pară că intră greu într-un telefon ce are o carcasă groasă. Deși, o carcasă mai subțire din silicon nu o să aibă probleme.

Sunt rezistente, însă doar dacă le tratezi cum trebuie – deci nu ar trebui să te așezi în momentul în care ai telefonul în buzunarul din spate și nici nu ar trebui să tragi de cablu prea tare.

Sunet

Performanța este mai bună decât majoritatea căștilor ce costă mai puțin de 75 RON. Acestea produc o semnătură a sunetului în formă de V curbat, cu un bass oarecum accentuat. Aceste căști sunt perfecte pentru a asculta pop modern, hip-hop sau muzică house.

Verdict

Prețul ieftin nu ar trebui să te sperie, deoarece Panasonic RP-HJE120 oferă multe. Sunt foarte confortabile, produc un sunet superb și o să reziste un timp îndelungat dacă ai grijă de ele. Cele mai bune căști când vine vorba de raportul calitate-preț în această categorie.

Verifică preț Panasonic RP-HJE120 aici!

Monoprice Hi-Fi – Cele mai balansate căști

Casti Monoprice Hi-Fi.

“Monoprice Hi-Fi nu sunt cele mai rezistente căști in-ear, dar au un sunet excelent (pentru acest preț).”

Ar trebui să cumperi aceste căști?

Dacă îți pasă de calitatea sunetului mai mult decât de confort sau de aspect, ar trebui să arunci o privire la aceste căști.

Ce ne-a plăcut

Dacă schimbi vârfurile o să fii mai mult decât fericit cu izolarea fonică și cu potrivirea lor în general. Poți conecta Monoprice Hi-Fi cu multe dispozitive portabile, chiar și cu iPod-uri. Produc un sunet excelent ce se poate compara cu sunetul căștilor ce costă mai mult de 75 RON.

Ce nu ne-a plăcut

Din păcate, aceste căști nu sunt cele mai confortabile pe care le poți găsi. Dacă le porți pentru o perioadă mai mare de timp o să devină enervante. De asemenea, nu sunt făcute să reziste pentru un timp îndelungat, în special dacă nu ești atent. Dar din cauză că sunt foarte ieftine, îți poți cumpăra mereu o pereche nouă de căști.

Sunet

Au o balanță a sunetului excelentă, bass-urile sunt ordonate, la fel ca și frecvențele mijlocii și cele înalte. Bass-ul poate fi puternic dacă dai volumul la un nivel înalt, deci poți asculta genuri muzicale mai hard-core, dar vor fi bune cu orice tip de muzică.

Verdict

Ceea ce fac ca aceste căști in-ear să merite să fie cumpărate este sunetul frumos, ce este cel mai bun dintre căștile ieftine.

Verifică preț Monoprice Hi-Fi aici!

KZ ATE – Cel mai bun bass

Casti KZ ATE.

“Cele mai bune căști cu bass la un preț mai mic de 75 RON.”

Review-ul complet pentru căștile KZ ATE.

Ar trebui să cumperi aceste căști?

Căștile in-ear KZ ATE sunt una dintre cele mai ieftine perechi de pe piață, însă bass-ul pe care îl produc este orice, dar nu ieftin. Vrei să-ți iei o pereche în plus de căști cu bass bun? Atunci acestea sunt perfecte pentru tine.

Ce ne-a plăcut

Căștile sunt ușoare și stau bine în ureche. Vârfurile din spumă creează o sigilare ce va bloca o mare parte din sunetul ambiental și oferă un impuls bass-ului.

Confortul este foarte bun după ce îți dai seama care este potrivirea bună pentru tine.

Ce nu ne-a plăcut

Probabil că vei petrece ceva timp încercând să le potrivești confortabil, din cauză că este destul de ciudat până îți dai seama. În plus, la volumele mici, există microfonie.

Sunet

Cea mai bună funcție a acestor căști este sunetul. Au un accent tipic pe bass, dar poți auzi clar frecvențele mijlocii și pe cele înalte. Bass-ul nu este tulbure, ci destul de detaliat și plăcut de ascultat. Acest lucru este convenabil dacă ești audiofil și vrei ca frecvențele joase să fie clare, dar puternice.

Verdict

KZ ATE sunt una dintre cele mai bune perechi de căști din acest moment, la un preț mai mic de 75 RON. Au o calitate audio puternică, ce pune accent pe bass și nu te v-a dezamăgi, într-un design confortabil.

Verifică preț KZ ATE aici!

JVC HA-FX5 Gumy Plus

Casti JVC HA-FX5 Gumy Plus rosii.

“JVC HA FX5 Gumy Plus oferă multe funcții excelente, precum confort și o calitate a sunetului decentă, toate la un preț nominal. “

Ar trebui să cumperi aceste căști?

Aceste căști in-ear sunt făcute pentru persoanele cărora le place să fie în mișcare, în timp ce ascultă muzica preferată la o calitate audio plăcută.

Ce ne-a plăcut

JVC HA-FX5 Gumy Plus au o formă excelentă ce se va potrivi bine pentru majoritatea persoanelor. Din cauză că sunt ușoare o să îți stea în urechi, chiar și în timpul antrenamentelor intense sau în timpul joggingului.

Sunt extrem de confortabile. Cablul este protejat cu un strat gros de plastic pentru a putea rezista o perioadă mai mare de timp (nu sunt rezistente la transpirație).

Ce nu ne-a plăcut

Dacă le folosești pentru activitățile sportive, ai grijă, deoarece, precum am spus și mai devreme, nu sunt rezistente la transpirație (și nici la apă). Zgomotele de cablu pot se pot observa la volumele mici.

Cablul nu este rezistent la încâlceli, însă până la urmă, acestea sunt căști ce costă mai puțin de 75 RON.

Sunet

Frecvențele joase și cele înalte sunt îmbunătățite și te vor motiva mai mult. Semnătura sunetului în formă de V face ca sunetul să fie mai vioi. Sunt potrivite pentru muzica modernă.

Verdict

JVC HA-FX Gumy Plus sunt populare din cauza calității sunetului și a confortului ce sunt bune la un preț mic. Comparate cu majoritatea căștilor pentru buget, acestea sunt excelente și ar trebui să le încerci.

Verifică preț JVC HA-FX5 Gumy Plus aici!

Monoprice Enhanced Bass

Casti Monoprice Enhanced Bass.

“Căștile Monoprice Enhanced Bass costă surprinzător de puțin, însă au un bass bun.”

Ar trebui să cumperi aceste căști?

Dacă ești un iubitor de bass și ești în căutare de o pereche de căști bune la un preț mai mic de 75 RON, ar trebui să le acorzi acestor căști atenția ta.

Ce ne-a plăcut

Aceste căști in-ear au un confort bun din cauza greutății mici. Deși potrivirea este mediocră, aceasta este axată pe persoanele ce ascultă muzică zi de zi. Sunetul este avantajul lor principal. Cei de la Monoprice sunt cunoscuți pentru că oferă o valoare fantastică, iar aceste căști nu sunt o diferență.

Ce nu ne-a plăcut

Durabilitatea lor nu este cea mai bună. De fapt, sunt făcute din plastic și nu au cea mai bună calitate a construcției. De asemenea, design-ul nu este ergonomic, iar potrivirea nu este bună pentru persoanele active.

Sunet

Frecvențele înalte și cele mijlocii au un oarecare accent pe bass și fac ca experiența de ascultare a muzicii să fie plăcută. Este greu să găsești o asemenea calitate audio la un preț mai mic de 75 RON.

Bass-ul este puțin accentuat și creează o putere plăcută. Ia-le dacă vrei să asculți genuri muzicale ce sunt orientate pe bass, precum muzica electronică.

Verdict

Abilitatea lor de a produce un bass solid este punctul ce face ca aceste căști să iasă în evidență. Dacă ești un iubitor de bass, merită să le acorzi atenția ta.

Verifică preț Monoprice Enhanced Bass aici!

JVC HAF160

Casti JVC HAF160.

„JVCHAF160 sunt o pereche de earbuds clasice ce au un confort înalt și o performanță audio de nădejde.”

Ar trebui să cumperi aceste căști?

Dacă preferi earbud-urile clasice mai mult decât căștile in-ear și dacă preferi să te simți confortabile în timp ce le porți, atunci aruncă o privire la acestea.

Ce ne-a plăcut

Din cauza carcasei cauciucate, aceste căști îți oferă o senzație confortabilă atunci când le porți. Sunt chiar excelente pentru jogging sau pentru mersul la sală.

În ciuda faptului că nu sunt impermeabile, probabil că vor supraviețui antrenamentelor solicitante. Designul și structura sunt făcute să reziste.

Ce nu ne-a plăcut

Persoanele ce au un canal al urechii mai mic vor fi iritate sau nu vor avea cum să le potrivească în ureche.  Acestea sunt căști la care poți doar să asculți, deci nu au microfon in-line.

Sunet

Oferă un sunet mediu. Design-ul căștilor JVC HAF160 este făcut să amplifice bass-ul și își fac treaba, cu un bass ce este cald. Din cauza frecvențelor mijlocii ce sunt tulburi, aceste căști nu sunt prea bune când vine vorba de muzica rock.

Căștile produc suficient volum pentru a putea fi folosite în mediile mai zgomotoase. Sunt bune pentru a putea asculta diferite genuri muzicale, însă sunt cele mai bune pentru a asculta podcast-uri sau audiobook-uri.

Verdict

Căștile clasice JVC HAF160 sunt rezistente și confortabile cu o calitate a sunetului medie,însă satisfăcătoare. Prețul foarte ieftin este un motiv suficient pentru a le încerca.

Verifică preț JVC HAF160 aici!

Întrebări frecvente

Acestea sunt întrebările puse frecvent despre earbuds și despre funcționalitatea acestora. Ne poți pune întrebări oricând în comentariile de mai jos.

La ce te poți aștepta de la o pereche de căști ce costă 75 RON?

Să fim sinceri, 75 RON nu sunt mulți bani, chiar și pentru căștile in-ear mici, deci nu te poți aștepta la prea multe. La acest preț, dacă îți iei niște căști construite solid, ce o să reziste o perioadă, și au o calitate a sunetului plăcută, atunci ar trebui să te consideri norocos.

Microfonul și telecomanda pentru control sunt bonusuri și nu cerințe. Sunt ceva la care nu ar trebui să te aștepți.

Din fericire, confortul este ieftin, deoarece ergonomia este aproape gratis. Alegerea de top din această listă este foarte confortabilă și nu ar trebui să te irite deloc.

Mai mult, nu te poți aștepta la noise cancellation deoarece tehnologia este mult prea scumpă pentru a fi produsă, iar 75 RON nu sunt destui. Același lucru poate fi spus și despre conexiunea Bluetooth, de care nu o să ai parte.

Căștile cu ANC și cu Bluetooth costă mult mai mulți bani.

De ce nu există căști Wireless sub 75 RON?

Tehnologia Wireless are nevoie de o baterie și de un cip ce măresc costul de producție. Nu o să găsești căști wireless decente la un preț mai mic de 75 RON, deoarece aceștia sunt foarte puțini bani.

Căștile wireless ce costă mult mai mult pot avea probleme cu durata bateriei ce nu este bună și cu conexiunea stabilă a Bluetooth-ului. Necesită o arie de preț mai mare pentru a putea avea parte de un produs wireless de calitate.

Cum te poți asigura că earbuds-urile tale, ce costă mai puțin de 75 RON, o să reziste o perioadă mai mare?

Căștile ce costă sub 75 RON sunt făcute din plastic pentru a tăia din costuri. De obicei rezultă într-o calitate a construcției ce este proastă. Chiar dacă am ales cele mai bune modele, ce au o calitate înaltă, pentru acest ghid, toate au o durabilitate generală mediocră.

Pentru a le proteja, ar trebui să:

  • Ai grijă să le depozitezi într-un spațiu uscat
  • Ai grijă să nu le expui la apă
  • Ai grijă să le cari într-o husă pentru transport
  • Ai grijă să nu tragi sau să smucești de fire

În general, dacă le tratezi precum căștile ieftine ce sunt și ar trebui să îți scoți banii.

Mulțumim că ați ales ghidul nostru independent. Sperăm că a fost folositor, iar dacă nu, sunteți invitați să ne spuneți ce am ratat în comentariile de mai jos.

Citește și: