Casca in-ear vazuta de aproape.

Cele mai bune căști in-ear la un preț mai mic de 100 RON

Model PozăRatingMicrofon + controaleFormă jack 3.5mm
KZ ZSTCasti KZ ZST.4.1În formă de „L”Review
MEE Audio M6Casti MEE Audio M6.3.7În formă de „I”Review
Betron YSM1000Casti Betron YSM1000.4.2În formă de „I”Review
Philips SHE3590Casti Philips SHE3590.3.8În formă de „I”Review
1MORE 1M301Casti 1MORE 1M301.3.8În formă de „I”Review
ActionPie VJJB-V1SCasti ActionPie VJJB-V1S.3.6În formă de „I”Review

KZ ZST – Cele mai bune

Casti KZ ZST.

“Căștile KZ ZST in-ear îți vor oferi cea mai bună performanță de care poți avea parte la un preț mai mic de 100 RON.”

Ar trebui să cumperi aceste căști?

Dacă ești în căutarea unei perechi de căști la un preț mai mic de 100 RON ce îți va satisface nevoia pentru un sunet și o experiență plăcută, atunci acestea sunt alegerea perfectă.

Ce ne-a plăcut

Căștile sunt confortabile, deși trebuie să te obișnuiești cu ele, deoarece sunt puțin mai mari și se poartă în spatele urechilor. După ce te obișnuiești să le porți în acest mod, o să apreciezi greutatea lor ușoară.

Merită să-ți iei niște vârfuri din spumă în plus pentru a avea parte de cel mai bun confort, sunet și izolare fonică, deoarece aceste vârfuri le fac să aibă o performanță asemănătoare cu căștile mult mai scumpe.

Dacă adaugi și cablul cu memorie ce le ajută să stea în loc și lipsa zgomotului de cablu, și o să ai un raport calitate-preț fantastic.

Ce nu ne-a plăcut

Nu prea avem multe lucruri de care să ne plângem. Singurul lucru negativ ar fi lipsa vârfurilor din spumă – pachetul include doar vârfuri din silicon – acestea le-ar face perfecte.

Sunet

Având în vedere prețul, sunetul este grozav. Semnătura sunetului are o oarecare formă în V și face ca orice melodie să se audă foarte bine. Au un bass capabil și controlat cu frecvențe înalte ce sunt detaliate, nu sunt aspre și nici nu au parte de șuierături.

ZST au un sunet ce este perfect pentru un audiofil ce are un buget.

Verdict

KZ ZST sunt plăcute, rezistente, au o reacție a frecvențelor destul de balansată (o formă în V), ce îți vor satisface urechile și portofelul. Putem spune cu ușurință că sunt cele mai bune căști in-ear la un preț de 100 RON.

Citește review-ul complet al căștilor KZ ZST.

Verifică preț KZ ZST aici!

MEE Audio M6 – Cele mai bune căști pentru sport

Casti MEE Audio M6.

“MEE Audio M6 sunt cele mai bune căști ieftine pentru antrenamente.”

Ar trebui să cumperi aceste căști?

Dacă ești pasionat de sport (și ai un buget) și îți place să te motivezi cu muzică în timp ce ești la sală, atunci acestea sunt perfecte pentru tine (mai multe căști pentru antrenamente aici).

Ce ne-a plăcut

Au o potrivire sigură peste urechi, cu un fir cu memorie ce le ajută să stea în loc. Firul nu se încurcă, așa că le poți arunca în ghiozdan fără probleme.

De asemenea au o certificare IXP5, ce este rezistentă la transpirație și la apă. Este o funcție necesară pentru cășile de antrenamente.

Dacă adaugi și izolarea eficientă a sunetului ambiental, o să înțelegi de ce sunt așa de populare aceste căști ce costă mai puțin de 100 RON.

Ce nu ne-a plăcut

Audiofilii nu vor aprecia sunetul cu bass copleșitor. Este cel mai bine să-ți cumperi aceste căști dacă nu te deranjează bass-ul în plus.

Firul este lung și te poate încurca atunci când alergi. Din fericire, primești niște cleme pentru cablu pentru a te ajuta.

Sunet

Au un sunet bass-heavy plăcut ce este greu de găsit la căști ce costă mai puțin de 100 RON. Frecvențele joase o să te ajute să rămâi motivat în sală sau atunci când alergi, însă nu te aștepta la o fidelitate sonică.

Verdict

MEE Audio M6 sunt făcute pentru persoanele sportive cărora le place să se motiveze prin bass-ul puternic. Simplitatea, fiabilitatea și prețul de neînvins fac ca aceste căști să fie una dintre cele mai populare căști pentru antrenamente la acest moment.

Verifică preț MEE Audio M6 aici!

Betron YSM1000 – Cele mai bune căști cu bass

Căști Betron YSM1000.

“Betron YSM1000 sunt niște căști in-ear cu fir, făcute pentru iubitorii de bass.”

Ar trebui să cumperi aceste căști?

Dacă sunetul cu bass puternic te motivează în activitatea ta, atunci aceste căști merită cumpărate.

Ce ne-a plăcut

Iubitorii de bass vor aprecia cea mai bună funcție a lor – bass-ul copleșitor.

Împreună cu semnătura sunetului ai parte de un design unic și cu stil ce se ascunde în spatele unui preț mic.

Sunt confortabile, în ciuda designului din metal și a faptului că nu sunt foarte ușoare.

În plus, poți schimba muzica și controla apelurile prin microfonul și controalele încorporate (compatibile cu dispozitivele Apple și Android). Este o funcție bună pentru un preț mai mic de 100 RON.

Ce nu ne-a plăcut

În timp ce este adevărat că au un bass bun, căștile nu sunt foarte bune pentru antrenamente. Din cauză că sunt puțin cam grele, căștile tind să-ți cadă din canalul urechii.

Sunet

YSM1000 au destul de mult bass, atunci când te gândești la câți bani ai dat pe ele. Deși, uneori poate fi tulbure, însă considerând prețul, nu prea e o problemă. Nu te aștepta la o separare a instrumentelor prea bună, deoarece frecvențele înalte le copleșesc pe celelalte.

Verdict

Betron YSM1000 sunt o pereche de căști cu stil ce merită cumpărate de orice iubitor de bass ce vrea să-și satisfacă nevoia de bass la un preț mai mic de 100 RON.

Aruncă o privire la review-ul complet al căștilor YSM1000.

Verifică preț Betron YSM1000 aici!

Philips SHE3590

Casti Philips SHE3590.

“Philips SHE3590 sunt destul de medii, niște căști pentru utilizarea de zi cu zi, însă sunt incredibil de ieftine și îți oferă o calitatea a sunetului solidă și confort pe termen lung.”

Ar trebui să cumperi aceste căști?

Dacă ai vrea să-ți cumperi niște căști in-ear la un preț mai mic de 100 RON (le poți prinde la reducere la un preț mai mic de 50 RON), ce îți vor satisface nevoia de pentru muzica bună, atunci cumpără-le pe acestea.

Ce ne-a plăcut

Cel mai bun lucru la aceste căști este faptul că sunt ieftine și de încredere.

Din cauză că sunt mici te poți întinde pe o parte și să asculți la ele înainte să te culci sau când tragi un pui de somn.

De asemenea, poți alege din diverse culori pentru a avea parte de cea mai bună pentru stilul tău.

Ce nu ne-a plăcut

Datorită prețului de bază, funcțiile sunt la fel. Nu au cea mai bună durabilitate, din cauza firului subțire și a conectorului slab.

Nu au microfon și nici control in-line, însă luând în considerare prețul, acesta este imbatabil.

Sunet

Au un sunet clar, cu frecvențe mijlocii și înalte precise și un bass amplificat. Deci, sunt excelente pentru orice tip de muzică modernă și sunt mai bune decât majoritatea căștilor de același preț.

Verdict

În final, Philips SHE3590 sunt excelente pentru folosirea de zi cu zi, din cauza potrivirii bune, a faptului că oferă o claritate a sunetului plăcută pentru orice tip de muzică și le poți lua cu tine oriunde vrei din cauza mărimii și a designului ușor.

Verifică preț Philips SHE3590 aici!

1MORE 1M301

Casti 1MORE 1M301.

“Din cauza aspectului neted și a calități balansate a sunetului, căștile 1MORE 1M301 sunt o alternativă excelentă în fața modelelor mai scumpe.”

Ar trebui să cumperi aceste căști?

Dacă vrei să ai stil, să asculți muzică la niște difuzoare îmbunătățite și să nu dai prea mulți bani, atunci aceste frumuseți sunt pentru tine.

Ce ne-a plăcut

Primul avantaj, ce este rar în această arie de preț, este reprezentat de difuzoarele duble.

Designul include un cablu rezistent la încâlceli, microfon și control in-line (compatibile cu iOS și Android) și o formă ergonomică ce oferă o potrivire strâmtă, o izolare fonică mai bună și un sunet mai plin.

Ce nu ne-a plăcut

Rezistența este bună, căștile se pot despica în jumătate în cazul în care tragi de ele prea tare, deci ar trebui să fii atent. De asemenea, microfonul poate avea feedback (ecoul propriei voci) în anumite circumstanțe.

Sunet

După cum am spus mai sus, difuzoarele duble oferă un sunet balansat. Un difuzor se ocupă de frecvențele mijlocii și de cele înalte, în timp ce celălalt controlează bass-ul. Muzica este mai vibrantă și mai caldă, deși nu se pot compara cu căștile cu difuzoare duble de calitate mai înaltă.

Verdict

1MORE 1M301 sunt o pereche excelentă de căști cu două difuzoare ce costă mai puțin de 100 RON. Desigur, nu sunt perfecte, însă pentru un număr dublu de difuzoare, plătești un preț mic și ai parte de un raport calitate-preț excelent.

Verifică preț 1MORE 1M301 aici!

ActionPie VJJB-V1S

Casti ActionPie VJJB-V1S.

“Căștile in-ear ActionPie VJJB-V1S o să reziste mult timp, o să-ți ofere un bass puternic și nici nu o să-ți golească portofelul.”

Ar trebui să cumperi aceste căști?

Dacă ești în căutarea unor căști de buget rezistente, pe care le poți folosi cu ușurință în fiecare zi, iar dacă sunetul este mult mai important decât aspectul, acestea sunt pentru tine.

Ce ne-a plăcut

Chiar dacă construcția nu este chiar așa de calitativă, căștile oferă o rezistență destul de bună, dacă le tratezi cum trebuie.

Le poți purta în două moduri: pe sub urechi și peste urechi. Carcasa este mică și ușoară.

În plus, primești o telecomandă și microfon in-line ce sunt compatibile cu telefoanele iPhone și Android. Mereu este plăcut să îți poți controla muzica fără probleme de cap.

Ce nu ne-a plăcut

Microfonul nu este la fel de clar precum te-ai aștepta, însă tot este bun pentru apeluri. De asemenea este greu să-ți dai seama care este casca stângă și care este cea dreaptă.

Sunet

Au un bass bun – nu prea puternic, însă produc o cantitate decentă de frecvențe joase. Nu există distorsiuni ale frecvențelor înalte sau a celor joase, lucru ce este rar la acest preț.

Nu sunt făcute pentru iubitorii de bass puternic, au un sunet mai balansat, deci se aud excelent pentru toate genurile de muzică.

Verdict

ActionPie VJJB-V1S merită cumpărate datorită calității excelente a sunetului, a durabilității acceptabile și a confortului, toate acestea la un preț mai mic de 100 RON.

Verifică preț ActionPie VJJB-V1S aici!

La ce te poți aștepta de la niște căști ce costă 100 RON?

Probabil că te întrebi dacă merită să cumperi căști ce costă 100 RON. Noi credem că merită. Există niște oferte foarte bune în această listă și ți-ai face un serviciu dacă nu le-ai ignora.

Atâta timp cât înțelegi faptul că majoritatea o să aibă funcții de bază, o calitate a construcției medie, însă o să găsești multe căști ce au un sunet plăcut.

Toate sunt căști cu fir și multe au microfon și controale in-line, deși acestea au o calitate medie. De asemenea, majoritatea vin doar cu vârfuri din silicon și nu sunt rezistente la transpirație.

Pur și simplu trebuie să accepți că au părți bune și părți proaste. Una peste alta te poți bucura de o calitate audio plăcută la un preț mic. Iar acesta este motivul acestei liste.

De ce nu sunt și căști wireless în acest ghid?

Desigur, ai putea să găsești căști wireless la un preț mai mic de 100 RON, însă performanța acestora este mediocră, în cel mai bun caz. Dacă ai un buget de 100 RON, recomandat este să-ți iei doar căști cu fir. Pentru o asemenea sumă de bani ai parte de o durabilitate decentă și de o calitate a sunetului excelentă.

Citește și: