Căști gri in-ear pe o masă.

Top 12 cele mai bune căști ieftine

Aici vei găsi cel mai bun ghid pentru căști ieftine. Poți alege din toate tipurile: over-ear, on-ear, earbuds, wired și wireless, chiar și modele cu noise-cancelling.

Vei găsi doar căști mai ieftine de 300 RON, dar dacă acestea sunt prea scumpe, poți să găsești modele chiar și mai ieftin (sub 200 RON, sub 150 RON sau chiar sub 100 RON).

În timp ce aceste căști pentru buget limitat nu se pot compara cu modelele high-end, acestea oferă cel mai bun raport calitate-preț, cu o calitate bună la un preț mic.

Așadar dacă ești genul de persoană ce apreciază o calitate bună la un preț mic, acestea sunt cele mai bune variante de căști pentru tine.

ModelRatingDesignConexiune
Audio-Technica ATH-M20xCăști Audio-Technica ATH-M20x4.4Over-ear
Closed back
Cu fir, 3.5mmReview
SoundMAGIC E10Căști SoundMAGIC E103.9In-ear
Closed-back
Cu fir, 3.5mmReview
Avantree AuditionCăști Avantree Audition4.3Over-ear
Closed back
Bluetooth
Baterie: 40 ore
Review
MEE Audio N1Căști MEE Audio N13.9In-ear
Closed-back
Bluetooth
Baterie: 8 ore
Review
Mpow H5Căști Mpow H54.3Over-ear
Closed back
Bluetooth + fir, 3,5mm
Baterie: 12 ore
Review
Enacfire E19Căști Enacfire E194.4In-ear
(true wireless)
Closed-back
Bluetooth
Baterie: 8 ore + 12 ore carcasă
Review
Koss PortaProCăști Koss PortaPro4.4On-ear
Open-back
Cu fir, 3.5mmReview
Monoprice 8323Căști Monoprice 83233.9Over-ear
Closed back
Cu fir, 3.5mmReview
Anker SoundBuds Slim+Căști Bluetooth Anker SoundBuds Slim +3.9In-ear
Closed-back
Bluetooth
Baterie: 7 ore
Review
Koss UR-20Căști Koss UR-204.0Over-ear
Closed back
Cu fir, 3.5mmReview
KZ ZSTCăști in-ear KZ ZST4.1In-ear
Closed-back
Cu fir, 3.5mmReview
Panasonic RP-HJE120Căști Panasonic RP-HJE1204.2In-ear
Closed-back
Cu fir, 3.5mmReview

Audio-Technica ATH-M20x – Cele mai bune per total

Căști Audio-Technica ATH-M20x

Audio-Technica ATH-M20x sunt cele mai bune căști over-ear sub 300 RON.

Tip: Over-ear
Design:
Closed-back
Noise-cancelling:
Nu
Conexiune:
Cu fir, 3.5mm

Ar trebui sa le cumperi?

Dacă ești în căutare de niște căști cu un sunet excelent, pentru puțini bani, atunci acestea sunt alegerea de top.

Ce ne-a plăcut

Aceste căști closed-back sunt bine construite, dacă luăm în considerare prețul. Pot supraviețui celor mai „norocoase” căzături.

Un alt lucru excelent al acestor căști este designul simplu, dar atrăgător, ce nu va ieși din stilul companiei (arată similar modelelor mai avansate ale Audio-Technica).

De asemenea, sunt destul de confortabile. Cupele largi over-ear și cu pad-uri foarte bune oferă confort pentru multe ore pentru a te putea bucura de muzica ta fără a avea parte de mâncărimi.

Ce nu ne-a plăcut

Este trist că nu au o telecomandă pentru control sau microfon, deci nu poți face apeluri cu ele. Dar acest lucru este ok, din moment ce sunt făcute pentru a asculta muzică acasă.

Sunetul

Căștile ATH-M20x au o semnătură a sunetului destul de balansată. Calitatea sunetului este mult mai bună decât te-ai aștepta de la niște căști de $50. De asemenea, ai parte de o reacție a bass-ului destul de robustă, care păstrează din detaliile muzicii. Aceste căști o să sune bine cu orice gen de muzică.

Verdict

Căștile Audio-Technica ATH-M20x sunt una dintre cele mai excelente căști ieftine de sub 300 RON, pe care o poți găsi astăzi. Cu o combinație de calitate a sunetului, confort, calitatea construcției și poți depinde de ele, aceste căști sunt mult mai bune decât te aștepți. Sunt o alegere de top pentru buget.

Verifică preț Audio-Technica ATH-M20x aici!

SoundMAGIC E10 – Cele mai bune căști in-ear

Căști SoundMAGIC E10

SoundMAGIC E10 sunt cele mai bune căști sub 300 RON pe care le poți găsi pe piață.

Tip: in-ear
Design: Closed-back
Noise-cancelling:
Nu
Conexiune:
Cu fir, 3.5 mm

Ar trebui să le cumperi?

Dacă ești în căutare de căști in-ear cu o calitate bună a construcției, confort și sunet fantastic (la un preț accesibil), atunci aruncă un ochi peste aceste căști.

Ce ne-a plăcut

Primul lucru ce îți va sări în ochi este designul stilizat. Arată mai scump decât este.

Reține că dacă folosești vârfuri din spumă o să ai parte de un confort mai bun. Dacă folosești vârfurile potrivite pentru canalul urechii tale, o să ai parte de o izolare fonică excelentă. În plus, căștile stau în loc așa că le poți folosi destul de ușor când ești în mișcare.

Modelul EC10 vine de asemenea cu o telecomandă universală pentru control, ce are încorporat un microfon pentru apeluri (costă puțin mai mult, dar tot sub 300 RON).

Ce nu ne-a plăcut

Aceste căști nu sunt rezistente la transpirație și nu sunt făcute pentru sport, așa că au tendința să dea colțul dacă sunt abuzate.

Sunet

Produc un sunet excelent și precis. Semnătura sunetului este balansată. Din acest motiv sunt perfecte pentru toate genurile de muzică. De la muzica clasică până la rock, aceste căști te vor satisface. Doar să nu te aștepți la un bass copleșitor, pentru ca nu au așa ceva.

Verdict

Căștile SoundMAGIC E10 sunt o alegere excepțională la un preț sub 300 RON. Sună mult mai bine decât prețul pe care îl au, iar din acest motiv sunt atât de populare printre audiofilii ce au un buget limitat.

Verifică preț SoundMAGIC E10 aici!

Avantree Audition – Cele mai bune căști wireless

Căști Avantree Audition

Avantree Audition sunt unele dintre cele mai bune căști wireless (over-ear sub 300 RON).

Tip: over-ear
Design:
closed-back
Noise-cancelling:
Nu
Conexiune:
Wireless/Bluetooth și NFC

Ar trebui să le cumperi?

Ai nevoie de o pereche de căști wireless over-ear de care poți depinde, cu o durată a bateriei solidă și la un preț mic? Atunci continuă să citești.

Ce ne-a plăcut

Designul robust este destul de rezistent, chiar dacă iei în considerare bugetul produsului. Cupele cu paduri excelente oferă un confort foarte bun, chiar dacă le folosești timp de multe ore. Oferă și o izolare fonică decentă din moment ce au un design closed-back.

Le poți conecta la toate dispozitivele cu Bluetooth.

Mai mult, durata bateriei este impresionantă. Pot funcționa până la 40 de ore. De asemenea, poți atașa un cablu pentru a le folosi în modul wired.

Iar acestea nu sunt singurele lucruri. De asemenea primești o telecomandă cu control pentru a controla muzica și un microfon încorporat pe care îl poți folosi pentru apelurile vocale.

Ce nu ne-a plăcut

Microfonul este doar ok. Nu îl poți folosi pentru convorbirile serioase. De asemenea, microfonul și telecomanda de control nu funcționează  în modul wired (după cum este normal).

Sunet

Sunetul audio constă dintr-un bass profund ce colorează celelalte game într-un sunet cald. Este plăcut cu o cantitate decentă de detalii și claritate pentru ascultările de zi cu zi, dar nu se compară cu căștile high-end. Căștile suportă codec aptX pentru o calitate mai bună prin Bluetooth și NFC pentru o conexiune mai ușoară.

Verdict

Avantree Audition sunt o pereche fantastică de căști din cauza bateriei foarte bune, a construcției bune, a calității sunetului și a unui preț imbatabil ce se găsește rar în această categorie de căști.

Verifică preț Avantree Audition aici!

MEE Audio N1 – Cele mai bune căști in-ear wireless

Căști MEE Audio N1

MEE Audio N1 este cea mai bună pereche de căști pe care o poți găsi sub 300 RON.

Tip: in-ear
Design:
closed-back
Noise-cancelling:
Nu
Conexiune:
Wireless/Bluetooth

Ar trebui să le cumperi?

Dacă ești în căutare de căști wireless in-ear sub 300 RON, ar trebui să arunci o privire la acestea.

Ce ne-a plăcut

Designul ușor le face foarte confortabile. Așa că le poți purta ore în șir și să nu ai dureri de urechi.

În plus, din cauza benzii de gât flexibile și a magneților, le poți purta ca pe un lanț. Pot sta în jurul gâtului.

Cu destulă energie pot rezista până la 8 ore, se pot compara cu căștile high-end ce costă mai mulți bani. Dacă adaugi și telecomanda in-line și microfonul pentru o a fi mai conveniente, și o să ai parte de o pereche de căști wireless excelentă.

Ce nu ne-a plăcut

Dacă le porți pentru prea mult timp, o să-ți transpire urechile. De asemenea, au un design de bandă de gât – pentru o baterie îmbunătățită – dar nu sunt rezistente la transpirație și nu sunt făcute pentru sport.

Sunetul

Sunetul audio este îmbunătățit în zona sunetelor joase. Este intensificat și îți poate face rutina zilnică mult mai distractivă. Semnătura sunetului este potrivită în special pentru EDM sau muzica hip-hop și pentru toți cărora le place bass-ul.

Verdict

Căști wireless ieftine și pe care te poți baza sunt greu de găsit în zilele noastre, iar dacă ești în căutare fix de aceste lucruri, atunci ar trebui să iei în considerare MEE Audio N1, deoarece sunt unul dintre cele mai bune modele wireless pentru folosirea de zi cu zi.

Mpow H5 – Cele mai bune căști noise-cancelling

Căști Mpow H5

Mpow H5 sunt cele mai bune căști noise-cancelling pentru buget.

Tip: over-ear
Design:
Closed-back
Noise-cancelling:
da
Conexiune:
Wireless/Bluetooth.

Ar trebui le cumperi?

Dacă ești în căutare de căști cu un noise-cancelling decent, bass puternic și la un preț ieftin, atunci acestea sunt alegerea potrivită.

Ce ne-a plăcut

Aspectul decent și designul durabil sunt primele lucruri pe care le observi. Designul pliabile face ușor să le transporți.

În plus, cupele cu pad-uri bune oferă un confort excelent pentru a asculta ore întregi. Deși nu sunt la fel de confortabile precum căștile mai scumpe cu active noise-cancelling.

Există și controale incluse pentru a te ajuta să-ți controlezi muzica. Au de asemenea și un microfon pentru apeluri.

Dacă folosești și tehnologia ANC (active noise-cancelling) și modul Bluetooth, bateria rezistă până la 12 ore, ceea ce este destul de impresionant pentru prețul pe care îl au. De asemenea, se pot conecta la două dispozitive Bluetooth în același timp.

Ce nu ne-a plăcut

Căștile vin doar cu o punguță moale de transport. De asemenea, tehnologia lor de noise-cancelling nu este cea mai eficientă din moment ce sunt atât de ieftine.

Găsește alte căști noise-cancelling ieftine sau ia-ți o pereche de căști noise cancelling premium.

Sunet

Au un sunet de bass puternic, ce nu poate confundat. Sunt zgomotoase și profunde uneori, deci nu sunt bune pentru cei ce nu apreciază acest sunet. Cu toate acestea, un ascultător normal se va bucura de aceste căști.

De asemenea, dacă asculți jazz sau muzică clasică, atunci acestea nu sunt cea mai bună alegere.

Verdict

Chiar dacă Mpow H5 nu au cea mai bună tehnologie noise-cancelling, ce nu este pentru toată lumea, căștile oferă multe funcții pentru prețul pe care îl cer. Deci, dacă vrei niște căști ANC de buget, acestea ar trebui să fie prima ta alegere.

Verifică preț Mpow H5 aici!

Enacfire E19 – Cele mai bune căști wireless

Căști Enacfire E19

Enacfire E19 sunt cele mai bune căști wireless sub 300 RON.

Tip: Wireless
Design:
closed-back
Noise-cancelling:
Nu
Conexiune:
Wireless/Bluetooth

Ar trebui le cumperi?

Dacă vrei să încerci cea mai nouă tehnologie de căști, dar să dai puțini bani, ar trebui să iei în considerare căștile Enacfire E19.

Ce ne-a plăcut

Materialele moi și 3 mărimi diferite de vârfuri oferă un confort de care poți depinde și o potrivire sigură.

Poți purta doar o singură cască dacă vrei să faci apeluri sau să fii atent la ce se întâmplă în jurul tău dacă ești în mașină.

Stau destul de bine și nu cad. În plus, bateria rezistă 3 ore pe o singură încărcare, ceea ce nu este destul de rău pentru niște căști wireless. Împreună cu husa de transport și de încărcare, bateria poate ține până la 15 ore. Se pot compara cu niște modele mai scumpe.

Ce nu ne-a plăcut

Au probleme ce se întâlnesc la căștile wireless, precum: bateria este limitată, atunci când le compari cu alternativele, iar calitatea apelurilor este mediocră.

Sunetul

Calitatea sunetului este bună pentru prețul cerut. Din cauza frecvențelor joase îmbunătățite, aceste căști sunt excelente pentru a asculta house sau rap, de asemenea și alte genuri moderne dar nu pot fi folosite într-un cadru mai profesional din cauză că sunetele nu sunt atât de detaliate ca în cazul căștilor profesionale.

Verdict

Cel mai semnificativ punct de vânzare al căștilor Enacfire E19 este performanța wireless de care poți depinde, confortul, durabilitatea și sunetul plăcut la un preț mai mic de 300 RON.

Verifică preț Enacfire E19 aici!

Koss PortaPro – Cele mai bune căști on-ear

Căști Koss PortaPro

Disponibile la un preț mai mic de 300 RON, căștile Koss PortaPro sunt o alegere superbă pentru cei ce au nevoie de un sunet puternic într-un pachet compact.

Aceste căști au un design clasic ce nu s-a schimbat din 1984, iar calitatea audio poate concura cu multe modele ce au prețul dublu.

Pro

 • Au un design foarte ușor și confortabil
 • Forța de prindere nu este prea puternică
 • Sunetul poate fi comparat cu modelele mai scumpe
 • Sunetele înalte sunt clare, iar cele mijlocii sunt puternice
 • Preț ieftin, iar raportul calitate-preț este excelent

Contra

 • Banda de susținere se poate prinde în păr
 • Nu are izolare fonică ambientală
 • Săculețul de transport este destul de mic

Ce este în pachet?

 • Căștile Koss PortaPro
 • Săculeț cu șnur pentru depozitare
 • Cablu de 122 cm cu jack cu capăt drept de 3.5 mm
 • Manualul utilizatorului

Confort

funcționează excelent, având în vedere construcția ușoară și structura minimalistă a elementelor.

Pad-urile ajustabile din zona tâmplelor oferă puțin suport deasupra urechilor pentru ca cupele să nu aibă prea multă forță de prindere. Din acest motiv nu prea sunt potrivite pentru alergat.

Designul PortaPro nu oferă nici un nivel de izolare, deci nu sunt potrivite pentru mediile unde sunetul ar trebui să fie blocat sau unde scurgerea sunetului ar fi o problemă.

De asemenea, după cum poți observa din poza de mai sus, banda de susținere este foarte subțire și ușoară, dar când ajustezi banda pe cap este posibil să-ți prinzi părul, ceea ce poate crea disconfort inițial.

Pad-urile nu sunt speciale, dar căștile sunt atât de ușoare încât spuma ce învelește pad-urile nu o să fie o problemă pentru majoritatea utilizatorilor.

Durabilitate

Banda de susținere din oțel este rezistentă, iar articulațiile din plastic atașate de cupe sunt destul de solide încât să reziste folosirii persistente.

Designul compact este foarte funcțional și rezistent, deși presiunea excesivă pe articulații poate duce la ruperea căștilor.

Mai mult, banda de susținere din oțel este destul de rezistentă, deci utilizatorii nu ar trebui să se îngrijoreze prea mult când vine vorba de plierea căștilor și depozitarea acestora în săculețul oferit.

Funcții

Cu un design dinamic semi-open, pad-urile căștilor Koss PortaPro stau pe urechi și nu peste ele. Acest lucru le face destul de confortabile și foarte potrivite pentru sesiunile lungi de ascultare.

Căștile vin cu un cablu atașat permanent, de 1.2 m, cu un capăt drept de 3.5 mm.

Un dezavantaj major este cablul ce are o detensionare minimă. Acest design poate face cablul să se înnoade și să se rupă dacă este sub condiții aspre.

Sunet

Pentru driverul dinamic mic cu o diafragmă din hârtie, aceste căști produc un sunet audio excepțional.

Soundstage-ul este deschis și destul de detaliat, iar designul open-back permite un sunet destul de bun.

Sunetele mijlocii sunt destul de ferm, ba chiar puternice, ceea ce este excelent pentru diferite tipuri de muzică.

Reacția bass-ului nu este prea copleșitoare, dar duce lipsă de profunzimea controlată cu care unii utilizatori sunt obișnuiți cu căștile care au drivere mai mari.

Având în vedere prețul și cât de compacte sunt aceste căști, Koss PortaPro sunt un clasic ce-și merită reputația solidă.

Designul retro este imediat recunoscut, iar calitatea sunetului este excelentă.

Așadar, aceste căști ușoare sunt perfecte de purtat prin casă sau le poți arunca într-o geantă de voiaj. Trebuie doar să fii pregătit pentru un cablu ce are tendința să se încurce și de o bandă de susținere din metal ce îți va trage firele de păr, în momentul în care vrei să o ajustezi pe cap.

Notă: Pentru cei interesați de un model cu control de volum in-line și microfon TalkBack compatibil pentru telefoane, Koss oferă căștile PortaPro KTC.

Pentru un sunet excelent la un preț mic și un aspect vintage, cumpără-ți Koss PortaPro.

Verifică preț Koss PortaPro aici!

Cele mai bune căști sub 200 RON

Monoprice 8323 – Cele mai bune sub 200 RON

Căști Monoprice 8323

Designul Closed-back oferă acestor căști o izolare fonică excelentă, iar driverele mari produc un sunet puternic și robust în mod eficient. O alegere de top pentru 200 RON.

DJ-ii vor iubi designul pivotant al cupelor și reacția „strânsă” a bass-ului oferită de aceste căști, iar cablurile detașabile sunt folositoare pentru o varietate de utilizări.

Pro

 • Un nivel de izolare înalt
 • Drivere largi de 50 mm
 • Cupe largi
 • reacție a bass-ului excelentă
 • Sunetele mijlocii sunt „calde”
 • Per total au o calitate audio bună
 • Două cabluri lungi (120cm și 350cm)

Contra

 • Sunetelor înalte le lipsește brilianța și atractivitatea.
 • Pad-urile din vinilin se pot încinge.
 • Construcția pare puternică, dar are câteva puncte slabe din plastic
 • Se strâng strâmt pe capetele mari
 • Componentele din plastic transportă sunetul cablului prin carcasa cupelor
 • Cablurile detașabile cu care vin sunt destul de bune , dar nu sunt de cea mai bună calitate

Ce este în cutie?

 • Căștile Monoprice 8323
 • Cablurile de 120cm și 350 cm cu jackuri de 3.5 mm la fiecare capăt
 • Adaptor jack de la 3.5 mm la 6.3 mm

Confort

Per total, aceste căști pot părea robuste și poate puțin grele, dar, cu toate acestea, sunt destul de confortabile.

Driverele mari de 50mm sunt înconjurate de pad-uri largi din vinilin ce se potrivesc confortabil peste și în jurul urechilor, potrivindu-se bine pe cele mai multe mărimi de urechi.

Purtările îndelungate pot produce ceva căldură, iar tu poți transpira cu aceste pad-uri din vinilin. Banda de susținere poate fi puțin prea strâmtă pentru capetele mari.

De asemenea, banda de susținere este mare și bine căptușită, iar cupele pivotante adaugă mai mult confort prin posibilitatea de a le poziționa mai bine.

Designul closed-back al acestor căști oferă o izolare fonică excelentă, făcându-le numai bune pentru mediile zgomotoase sau pentru a asculta muzică în privat.

Durabilitate

Construcția din plastic și designul pivotant al căștilor Monoprice 108323 nu este cel mai bun, dar rezistă folosirii repetate sau stresului fizic.

Cablurile incluse sunt în regulă. Cablul de 350 cm este mai gros și robust decât cel scurt de 120 cm.

Lucrul excelent la aceste cabluri este că sunt ușor de înlocuit și nu au nevoie de un conector special (sunt folosite capete stereo standard de 3.5mm).

Funcții

Puține căști, la acest preț, oferă atât de multă izolare fonică, în timp ce oferă o calitate audio într-un design closed-back. Aceste căști excelează în ambele categorii.

Cele două cabluri detașabile incluse (cel de 120 cm și cel de 350 cm) oferă flexibilitate în o mulțime de medii de ascultare, chiar dacă folosești un dispozitiv portabil sau ești la un birou mare.

Mai mult, stilul și construcția acestor căști le face excelente de folosit de către inginerii de sunet și de DJ. Inginerilor de studio și muzicienilor s-ar putea să li se pară mai mari și mai grele decât căștile de studio standard.

Sunet

Aceste căști oferă nivele de volum înalte din driverele mari de 50mm.

Soundstageul este clar și destul de spațios pentru designul closed-back, iar per total eficiența driverelor este bună.

Frecvențele joase sunt produse cu destulă putere și profunzime. Sunetele mijlocii sunt pline și în general bogate.

Singurul dezavantaj al modelului 108323 este că frecvențele joase se pot pierde în mix, depinzând de stilul de muzică pe care îl asculți. Strălucirea și șuierăturile acestor căști sunt atenuate, dar acest lucru este puțin observabil.

Reacția audio totală nu este plată, dar este relativ caldă și plăcut de ascultat.

S-ar putea să nu fie ultraportabile sau pentru audiofili, cu o izolare fonică foarte bună și un sunet excelent pentru prețul cerut, căștile Monoprice 108323 îți merită cu siguranță atenția.

Nu câștigă puncte pentru stil, pentru cât de compacte sunt, sau senzația de pluș, dar până și un inginer de sunet sau un DJ vor beneficia dacă au aceste căști ca rezervă.

Pentru niște căști cu sunet excelent, cu un bass puternic pentru mai puțin de 200 RON, Monoprice 8323 sunt cea mai bună alegere.

Verifică preț Monoprice 8323 aici!

Anker SoundBuds Slim+ – Cele mai bune pentru sport

Căști Bluetooth Anker SoundBuds Slim +

Anker SoundBuds Slim+ sunt perfecte pentru amatorii de sport ce iubesc o pereche de căști wireless pe care să te poți baza.

Tip: In-ear

Design: Closed-back

Noise-cancelling: Nu

Conexiune: Wireless/Bluetooth

Ar trebui să le cumperi?

Dacă ești în căutare de căști rezistente la apă, pentru a le putea folosi în timpul antrenamentelor solicitante, atunci continuă să citești.

Ce ne-a plăcut

Aceste căști in ear sunt rezistente la apă, așa că transpirația nu pe va deteriora.

Designul ușor și ergonomic plus vârfurile moi îți oferă ore de ascultare fără mâncărimi. Poți termina un întreg antrenament sau chiar un maraton cu aceste căști.

Microfonul încorporat este perfect pentru apeluri, iar cu ajutorul controalelor îți poți controla și muzica.

Mai mult, bateria ce durează 7 ore, îți oferă suficient timp pentru a-ți termina antrenamentele săptămânale.

Ce nu ne-a plăcut

Nu primești cea mai bună baterie sau cele mai nou funcții la acest preț, dar faptul că sunt de nădejde le face destul de bune.

Sunet

Nici sunetul nu dezamăgește. Reacția frecvenței în formă de V este potrivită pentru majoritatea genurilor muzicale, în special muzica dinamică pentru antrenamente. Te poți bucura de ele în timpul exercițiilor.

Verdict

Aceste căști Bluetooth sunt peste medie când vine vorba de confort și durabilitate. Deci dacă ești în căutare de căști ieftine pentru sport, dar nu vrei să dai prea mulți bani, ar trebui să le acorzi o șansă căștilor Anker SoundBuds Slim+.

Verifică preț Anker SoundBuds Slim+ aici!

Cele mai bune căști sub 150 RON

Koss UR-20 – Cele mai bune sub 150 RON

Căști Koss UR-20

Koss UR-20 sunt cele mai bune căști sub 150 RON. Mai jos vei afla de ce.

Tip: Over-ear

Design: Closed-Back

Noise-cancelling: Nu

Conexiune: Cu fir, 3.5 mm

Ar trebui să le cumperi?

Dacă ești în căutare de o pereche de căști over-ear confortabile, la un preț foarte ieftin, atunci Koss UR-20 sunt alegerea ta.

Ce ne-a plăcut

Pad-urile moi ale cupelor le fac destul de confortabile. Cupele largi se potrivesc pe urechile de adult. Designul este extrem de ușor, iar banda de susținere nu pune prea multă presiune pe cap.

Te-ai putea aștepta să fie construite prost, din moment ce sunt așa de ieftine. Deși nu sunt construite precum un tanc, ar trebui să reziste folosirii de zi cu zi. Designul ce este complet din plastic nu are un aspect de ultimă oră, dar sunt ok.

Acestea sunt niște căști over-ear de nădejde și confortabile la un preț mai mic de 150 RON.

Ce nu ne-a plăcut

Nu au controale. În plus, sunt făcute complet din plastic, ceea ce le oferă un aspect ieftin. Nu sunt cele mai rezistente căști, dar toate acestea sunt rezonabile din cauza prețului mic.

Sunet

Koss UR-20 au o calitate audio destul de balansată, potrivită pentru toate genurile muzicale. Per total, nu este nimic special, dar având în vedere prețul, sunetul destul de plăcut este o reușită.

Dar ține în minte că nu au cea mai bună izolare fonică, iar dacă asculți la volume înalte îi poți deranja pe cei din jur.

Verdict

Pentru cele mai bune căști over-ear sub 150 RON, Koss UR-20 sunt câștigătorul de nedisputat. La un preț foarte ieftin, primești o pereche de căști solidă, numai bune ca a doua pereche sau pentru ascultări de zi cu zi.

Verifică preț Koss UR-20 aici!

KZ ZST – Cele mai bune earbuds sub 150 RON

Căști in-ear KZ ZST

KZ ZST sunt cea mai bună pereche de căști sub 150 RON în acest moment.

Tip: In-ear
Design: Closed-back
Noise-cancelling: Nu
Conexiune: Cu fir, 3.5 mm.

Ar trebui să le cumperi?

Dacă ești în căutare de în căutare de earbuds cu o calitate audio minunată, la mai puțin de 150 RON, atunci ia-ți KZ ZST.

Ce ne-a plăcut

Potrivirea pe după ureche este confortabilă și stabilă chiar și pentru sporturi, iar firul cu memorie oferă o potrivire firmă. Nu ar trebui să le folosești pentru antrenamente, deoarece nu sunt rezistente la transpirație.

Primești doar vârfuri din silicon, iar pentru a avea parte de un confort și de o izolare fonică ambientală mai bune, ar trebui să-ți iei vârfuri din spumă de memorie.

Sunt din plastic, iar din acest motiv sunt ușoare, acest lucru făcându-le perfecte pentru ascultările lungi. În plus, butonul de control și microfonul îți permit să faci apeluri când ești pe fugă.

Ce nu ne-a plăcut

Din cauza designului în totalitate din plastic, nu sunt cele mai rezistente (nu sunt rezistente la transpirație), însă acest lucru este normal la acest preț.

Sunet

Au o semnătură a sunetului în formă de V ce este fantastică pentru prețul cerut. Se pot compara ușor cu căștile ce costă în jur de 500 RON. Bass-ul este puternic și controlat, iar sunetele înalte nu au probleme cu șuierăturile sau cu asprimea. Sunt într-adevăr niște căști in-ear pentru audiofili.

Verdict

Căștile KZ ZST oferă cel mai bun raport calitate-preț de pe piață (sub 150 RON) ce le face extrem de populare pentru audiofilii amatori și pentru utilizatorii de zi cu zi ce vor ce e mai bun la un preț mic. Cu siguranță o alegere de top.

Verifică preț KZ ZST aici!

Panasonic RP-HJE120 – Cele mai bune sub 100 RON

Căști Panasonic RP-HJE120

Căștile Panasonic RP-HJE120 sunt o pereche incredibil de ieftină și fundamentală de căști ce funcționează.

Tip: In-ear
Design: Closed-back
Noise-cancelling: Nu
Conexiune:
Cu fir, 3.5 mm

Ar trebui să le cumperi?

Dacă vrei cea mai populară și mai bine clasată pereche de căști de pe planetă, acestea sunt alegerea ta.

Ce ne-a plăcut

Aceste căști au un design ușor și ergonomic. Sunt confortabile și se potrivesc perfect într-o varietate de mărimi de urechi. Iar din cauză că sunt ușoare, abia de se simt, deci sunt foarte confortabile.

Mai mult, chiar dacă sunt ieftine, rezistă destul de mult timp. Construcția din plastic nu este de top, dar este mult mai bună decât majoritatea alternativelor.

Izolarea fonică pasivă este excelentă. Chiar dacă asculți la volume înalte, sunetul nu se va scurge prea mult. Deci nimeni din jur nu va fi deranjat de muzica ta.

Ce nu ne-a plăcut

Nu au microfon in-line și nici controale (ceea ce este rezonabil pentru acest preț). Dar poți cumpăra un model cu microfon și telecomandă pentru mai mulți bani, peste 100 RON.

Sunet

Semnătura sunetului este destul de balansată. Sunetele joase sunt bine auzite, puțin îmbunătățite, însă pot fi tulburi la unele melodii. Per total, calitatea audio este medie, dar satisfăcătoare pentru ascultătorii de zi cu zi.

Verdict

Panasonic RP-HJE120 sunt cele mai bune căști când vine vorba de calitate-preț în acest moment.

Verifică preț Panasonic RP-HJE120 aici!

Ce sunt căștile ieftine?

Ieftin poate însemna diferite lucruri pentru diferiți oameni, dar în general, căștile pentru un buget limitat, chiar și pentru brandurile mari, încep de la un preț sub 300 RON.

Din acest motiv, pentru majoritatea oamenilor, căștile ieftine costă sub 300 RON. Acest preț poate fi puțin prea mult pentru gustul tău, așa că ai mai multe opțiuni (mai ieftine) din care poți alege.

Poți avea niște căști solide pentru mai puțin de 200 RON, chiar și sub 100 RON. Doar să nu te aștepți la brandurile cele mai bune, deoarece nu le vei găsi în această categorie.

La ce să te aștepți de la căștile ieftine?

Prețul mic nu înseamnă neapărat o calitate proastă.

Toate căștile recomandate aici oferă mai multă valoare decât ar sugera prețul. Deși sunt unele lucruri pe care să le iei în considerare.

Când dai o sumă mică de bani pe o pereche de căști, primul și cel mai comun lucru din care producătorii taie este durabilitatea.

Căștile de buget au de obicei structura întreagă din plastic și nu folosesc materiale extravagante sau scumpe, deci trebuie să ai grijă de ele.

De asemenea, căștile ieftine nu au multe funcții și accesorii precum căștile la un preț mai mare. Cele mai multe căști vin într-un pachet esențial cu necesitățile minime.

Versiuni Bluetooth mai vechi și capacitatea mai mică a bateriei sunt de așteptat în căștile wireless. În timp ce acest lucru nu este adevărat în toate modelele, nu ar trebui să te aștepți la ultimele update-uri și la cea mai bună baterie când dai mai puțini bani.

În cele mai multe cazuri, modelele mai vechi primesc reduceri bune, ce le fac accesibile. Nu este nimic în neregulă un model mai vechi dacă încă este compatibil, în special când au un preț nou. Dar asta înseamnă că nu te poți aștepta la cel mai cool design sau la dreptul de a te lăuda cu el.

Cu toate acestea, nu trebuie să dai mai mulți bani pentru a te bucura de un sunet excelent. Din moment ce sunetul este cea mai crucială parte a oricărei perechi de căști, toate modelele din acest ghid oferă o calitate excelentă a sunetului pentru prețul cerut (ceea ce înseamnă că te poți aștepta la o calitate audio precum căști ce costă de două sau de trei ori mai mult).

Care sunt unele dintre cele mai bune branduri de căști de buget?

Precum brandurile de căști premium sau high-end, există și branduri specializate în producerea de căști accesibile la un preț rezonabil.

Multe branduri ieftine folosesc căști generice și își lipesc logoul pe ele, dar câteva chiar le produc, ceea ce le oferă mai multă valoare.

În timp ce majoritatea companiilor sunt probabil o combinație între cele două, mai jos sunt unele dintre cele mai bune branduri de căști pentru buget. Căștile acestora tind să fie destul de bune și foarte competitive în zona lor de preț.

În ordine aleatorie…

Monoprice este probabil cel mai cunoscut brand pentru audiofilii cu buget limitat, oferind chilipiruri over-ear și in-ear.

Koss este o companie veche cu o recunoaștere fantastică printre audiofili. Căștile lor on-ear cu design retro au ajuns la rangul de cult.

TaoTronics se specializează în toate tipurile de căști wireless ieftine.

KZ sunt un brand nou chinezesc ce s-a făcut recunoscut prin sunetul excelent și prețul ieftin al căștilor.

MEE Audio oferă căști competitive pentru antrenamente la bani puțini, poți alege căști cu fir sau fără fir.

Mpow este unul dintre cele mai de succes branduri generice, oferind toate tipurile de căști.

Anker face niște căști și difuzoare wireless excelente, dar și alte electronice.

Mai cunoști alte branduri ce ies în evidență în producția de căști ieftine? Spune-ne în comentarii.

Dezavantajele căștilor ieftine

Am abordat posibilele probleme ale căștilor ieftine mai sus, dar când vine vorba de căștile Bluetooth wireless, ar trebui să știi niște lucruri.

Bateria nu va rezista pentru totdeauna

Din moment ce dai puțini bani pe ele, nu o să ai parte de cea mai bună calitate. Iar cu bateriile acest lucru este dureros de evident.

O așteptare conservativă ar fi că bateria o să reziste între 2 și 3 ani. Dacă rezistă mai mult, acest lucru este excelent, însă este o excepție.

Performanța Bluetooth poate fi cu „denivelări”

Din moment ce ai parte de întreruperi scurte sau de pierderea conexiunii la căștile wireless high-end, este rezonabil să te aștepți că se va întâmpla și cu modelele de buget. Deși, ne vom strădui să nu recomandăm asemenea căști.

Calitatea audio poate fi un neajuns

Bluetooth diminuează din calitatea sunetului în momentul în care o convertește la un format digital, iar dezvoltarea este prioritizată în a fixa această problemă (dar nu s-a fixat încă).

În plus, din moment ce circuitul wireless costă mai mulți bani, rămân mai puțini bani pentru drivere.

În general te poți aștepta la o calitate audio decentă, dar nu le compara cu căști de audiofili.