Casti Mpow EG3 atasate la un controller.

Review căști Mpow EG3 – Set de căști de gaming pentru cei cu buget limitat

Căști de gaming super ieftine cu bandă de susținere cu suspensie și LED-uri, o opțiune bună pentru gamerii ocazionali, dar nu și pentru copii.

Dacă ești în căutarea unei perechi de căști pentru gaming ieftine, atunci EG3 este cea mai bună opțiune.

Costă mai puțin de 150 RON și oferă confort pe termen lung, durabilitate și un sunet plăcut.

În timp ce acesta nu este setul de gaming perfect și nu o să fie potrivit pentru copiii mai mici, căștile au un raport calitate preț excelent.

Citește mai multe mai jos.”

Pro

 • Bandă de susținere din metal cu suspensie
 • Calitatea construcției este bună
 • Funcționează imediat ce le scoți din cutie
 • Raport calitate-preț excelent

Contra

 • Pad-urile sunt mici
 • Potrivirea este slabă pentru capetele mai mici
 • Izolarea fonică este sub medie
 • Conexiunea USB este limitată

Specificații

 • Tip: Over-ear
 • Conexiune: Wired, USB
 • Design: Closed-back

Căști

 • Mărimea difuzoarelor: 50mm
 • Aria frecvențelor: 20Hz – 20,000Hz
 • Impedanță: 32 ohm
 • Greutate: 325g
 • Lungimea cablului: 2 m
 • Microfon și controale: Control volum încorporat & microfon boom
 • Protecție împotriva apei: Nu au

Microfon

 • Tip: Microfon Boom
 • Design: Uni-directional
 • Se poate da pe mute?: Da

Ce vei găsi în cutie?

 • Căștile de gaming Mpow EG3
 • Manualul utilizatorului

Casti Mpow EG3.

Confort & Potrivire – 3/5 Bun

Primul lucru pe îl vei observa atunci când le pui pe cap este potrivirea slabă pe care o au. Desigur, sunt confortabile, însă nu se simt perfecte, în special pe capetele mai mici (sau ale copiilor).

După un timp, vei uita de acest lucru și te vei putea afunda în jocul tău.

Pad-urile nu par chiar așa de groase precum ale altor seturi de căști pentru gaming. Din acest motiv, o să ți se pară că nu se potrivesc cum trebuie.

Este aproape de parcă ai purta o pereche de căști cu design semi-open. Poți mereu să auzi sunetele ambientale din jurul tău.

Pe de altă parte, confortul nu este o problemă. Deoarece căștile sunt ușoare și nu pun presiune pe urechi, le poți purta timp de ore în șir.

Banda de susținere este legată de o construcție din metal ce o ține laolaltă. Nu este aceeași calitate ca la HyperX Cloud Revolver, de exemplu, însă își face treaba.

De asemenea, stabilitatea nu este ce mai bună. Din cauza potrivirii largi o să ai impresia că aceste căști se vor mișca în orice moment. Nu se întâmplă, doar dacă te miști mult în timp ce te joci.

În final, nu există un mod de a scoate microfonul boom, deci dacă te joci single-player, atunci acest lucru s-ar putea să te enerveze. Este mereu în fața ta.

Izolarea fonică – 2/5 Acceptabil

Izolarea fonică a căștilor Mpwo EG3 este sub medie din cauza potrivirii slabe și a pad-urilor mici. Urechile tale nu sunt încapsulate precum atunci când porți alte căști, iar Mpow EG3 vor sta în jurul urechilor tale.

Acesta s-ar putea să nu fie un lucru rău. Poți să-i auzi bine pe cei din jurul tău, însă pentru o experiență de gaming cât mai bună, acest lucru nu este preferabil.

De asemenea, “scurgerea” sunetului este mai rea, iar cei din jur vor auzi sunetul jocurilor tale.

Dacă te joci singur în cameră, acest lucru nu este o problemă, însă dacă mai sunt și alții, atunci s-ar putea să fie.

Casti Mpow EG3.

Durabilitate – 4/5 Grozav

Căștile de gaming EG3 sunt rezistente și bine construite. Cu o bandă de susținere din metal și cupe din plastic solid, acestea vor rezista o perioadă de timp.

Căptușeala cupelor este acoperită cu piele sintetică și umplută cu spumă normală, nu cu spumă cu memorie.

De asemenea, căptușeala benzii de susținere nu este substanțială, dar nu o să-ți irite partea de sus a capului. Reține că datorită potrivirii mai largi, aceste căști vor crea foarte puțină presiune.

Cablul spiralat din material este gros și flexibil, similar căștilor de gaming high-end.

Acum, dacă te uiți la microfonul „boom”, abilitatea sa de memorare o să-ți permită să îl miști înainte și înapoi. Dacă nu îl atingi prea mult, nu ar trebui să fie o problemă.

Singurul lucru ce se simte ieftin este controlul pentru volum. Este doar o rotiță din plastic pe spatele cupei stângi.

Funcții – 2.5/5 Mediu

Căștile vin la pachet cu funcții precum punerea pe mute a microfonului, controlul volumului, LED-uri (pe care nu le poți stinge), dar promit prea mult când vine vorba de sunetul surround virtual. Pentru o pereche de căști de gaming pentru buget limitat, nu te poți aștepta la mai mult.

Hai să clarificăm un lucru. În timp ce căștile sunt promovate ca având sunet surround virtual, nu există nici un indiciu că software-ul pe care îl descarci chiar include acest lucru.

Nu pare un software pentru sunet surround, iar tu ai parte doar de opțiuni limitate. Cel mai probabil nu o să fie nevoie să descarci programul.

Un alt lucru enervant sunt LED-urile ce stau mereu aprinse. Chiar și atunci când ai PC-ul stins, atâta timp cât ai căștile conectate, atunci LED-urile o să strălucească.

În opinia noastră, este o risipă de energie și nu există un mod de a le stinge. Nu toată lumea vrea să strălucească precum o zână atunci când se joacă pe PC.

Microfon

Cât despre microfon, îl poți da pe mut printr-o singură rotire a vârfului microfonului. Funcționează, însă dacă ar fi avut control in-line sau încorporat, ar fi mers și mai bine.

Mai mult, calitatea vocii este solidă. O să poți să comunici cu prietenii fără probleme și nu prinde prea mult sunet de fundal (mulțumită designului cu noise-cancelling uni-direcțional).

De asemenea, poți să ajustezi volumul microfonului cu ajutorul programului.

Casti Mpow EG3.

Sunet 2.5/5 Mediu

Au un sunet balansat, cu un bass discret din cauza potrivirii slabe și a frecvențelor mijlocii și a celor înalte, ce sunt medii. Pentru prețul cerut, ar trebui să fii bucuros.

Probabil că nu te așteptai la un sunet hi-fi de la acest set de căști ce au un preț în jur de 150 RON.

Cu acestea spuse, ar trebui să știi că bass-ul nu este la fel de puternic sau profund precum al altor opțiuni.

Când ne-am jucat Subnautica, sunetele făcute de Leviatanii Reefback sunt profunde și răsunătoare, însă cu EG3 acestea sunt mai mult “blânde”.

Pentru un bass puternic o să ai nevoie de o potrivire strâmtă, însă cu aceste căști nu este cazul.

Cu toate acestea, sunetul audio este bun pentru prețul cerut. O să te bucuri de toate tipurile de jocuri, în special dacă ești un gamer ocazional.

„De asemenea, sunetul surround virtual nu prea există.”

Poți descărca programul de pe site-ul celor de la Mpow, dar nu pare a fi pentru sunet surround. Au doar sunet stereo.

Soundstage-ul este destul de bun, și o să-ți poți da seama din ce direcție vine sunetul.

Aceste căști stereo pentru gaming sunt orientate spre gamerii ocazionali, ce nu cer prea multe, iar pentru nevoile acestora, este mai mult decât suficient.

De ce să cumperi căștile Mpow EG3? – 2.8/5

Acum, acestea sunt niște căști de gaming pentru buget limitat, și nu ar trebui să te aștepți la multe, însă pentru un gamer ocazional, ce nu are nevoie de funcții de top, acestea sunt perfecte.

Pentru prețul mic pe care îl plătești (raportul calitate-preț ar fi 5/5) primești o durabilitate bună, funcționalitatea din momentul în care le scoți din cutie, toate funcțiile de bază (microfonul ce poate fi pus pe mute, controlul pentru volum), chiar și programul pe care-l poți folosi dacă vrei să te joci cu setările.

Ține minte că potrivirea lor este puțin cam slabă și nu sunt bune pentru copii.

Verifică preț Mpow EG3 aici!


Citește și: