Căști Logitech G930 negre.

Review căști gaming Logitech G930

“Una dintre cele mai populare modele de căști wireless pentru gaming de pe piață, care este acum un model mai vechi, însă încă oferă o calitate bună.

Există un nou model, Logitech G933 Artemis Spectrum Wireless, care este o îmbunătățire față de acest model, însă are și un preț mai mare.

Precum majoritatea căștilor wireless, această pereche de căști este puțin mai scumpă decât majoritatea modelelor wired, însă, comparativ cu alte căști wireless pentru gaming, este una dintre cele mai ieftine perechi.

Nu lăsa prețul ieftin să te păcălească, aceasta este o pereche superbă de căști de gaming.”

Compatibilitate (Microfon)

Din păcate, căștile sunt compatibile doar cu Windows, însă le poți folosi la Mac sau PS4, dar fără 7.1 Surround Sound, doar în modul stereo. Microfonul și sunetul însă vor funcționa.

Poți conecta căștile de gaming printr-un adaptor USB sau cu ajutorul stației de încărcat.

Microfonul este la fel de bun. Au un microfon cu noise cancelling de nădejde ce funcționează precum trebuie. Noise cancelling-ul este bun și poți folosi cu ușurință căștile într-un mediu zgomotos.

Desigur, există niște cazuri rare în care software-ul căștilor nu mai funcționează bine, iar în aceste situații problemele de microfon sunt comune.

Dacă e să fim sinceri, software-ul acestor căști nu este chiar așa de bun, dar din fericire nu este nevoie să-l folosești pentru a putea utiliza căștile și microfonul.

Căști Logitech G930 negre.

Bateria

Durata de viață a bateriei este în jur de 10 ore per încărcare, ceea ce este mai mult decât trebuie pentru majoritatea oamenilor. În caz că rămân fără baterie, le poți folosi în modul wired, în timp ce se încarcă.

În comparație cu alte căști de gaming, cele 10 ore sunt o durată foarte bună pentru un set la fel de ieftin precum Logitech G930.

Conectarea este ușoară și pare să meargă rapid. Te poți baza pe aceste căști că nu se vor deconecta chiar așa de des în momente importante. Conexiunea este stabilă până la 12 metri, depinzând de ce obstacole sunt între căști și dispozitivul de redare.

Cei de la Logitech au folosit propria tehnologie wireless de 2.5GHz, iar din spusele lor, ar trebui să fie cu 38% mai rapidă decât Bluetooth.

Această tehnologie „super” este dificilă de demonstrat în viața reală, însă conexiunea wireless funcționează așa cum te aștepți, majoritatea timpului. Deconectările sunt rare, iar sunetul este clar, fără șuierături.

Design

Singura problemă a căștilor pare să fie durabilitatea. Unele părți ale acestor căști de gaming par să se deterioreze și trebuie să ai grijă cu ele să nu le strici. În orice caz, părțile de schimb sunt disponibile la un preț mic, în cazul în care ai nevoie.

Designul din plastic arată destul de bine din momentul în care le scoți din cutie. De-a lungul timpului, pe unele modele apar crăpături ce duc, eventual, la un set de căști rupte.

Reține că durabilitatea nu este de top, dar atâta timp cât nu abuzezi de ele, această pereche de căști ar trebui să reziste cel puțin câțiva ani.

Designul closed-back oferă o izolare fonică bună. Acest lucru înseamnă că zgomotul din jur nu te va deranja când te joci sau când te uiți la un film. Sunetul melodiilor pe care le asculți se va „scurge,” însă acest lucru nu este atât de deranjant.

Accesorii și căști Logitech G930 negre.

Confort

În timp ce aceste căști au o formă triunghiulară, ce pare neobișnuită, ele sunt uimitor de confortabile. Sunt făcute din material moale și plastic ușor, deci le poți purta pentru un timp foarte lung fără să-ți irite urechile.

Pad-urile sunt făcute dintr-o umplutură moale și acoperite cu piele, și nu pun prea multă presiune pe urechile tale. Banda de susținere se extinde și se poate potrivi pe orice mărime de cap.

În general, confortul este superb, ceva la care te-ai aștepta din partea unor căști de gaming mai scumpe.

Sunet

Difuzoarele de 40mm produc un sunet virtual 7.1 Surround cu ajutorul căruia o să îți dai seama unde este inamicul înainte să-l vezi. Apasă butonul pentru Surround Sound, iar sound stage-ul se amplifică într-un mod magic. Fac o treabă destul de bună.

Din moment ce aceste căști au fost făcute pentru gaming, o să poți să-ți dai seama de diferența dintre sunetul normal al altor căști și sunetul detaliat și pozițional al căștilor Logitech G930.

Per total, calitatea sunetului se poate compara cu căști ce costă 1000 RON sau chiar 1500 RON, însă acestor căști le lipsesc niște detalii și finețuri pentru a putea concura cu căștile pentru audiofili.

Frecvențele înalte și cele mijlocii sunt detaliate și clare, iar bass-ul poate fi ajustat la puterea pe care o vrei, de la un bass puternic la unul mai balansat.

Poți folosi aceste căști Logitech de gaming pentru a asculta muzică, asta doar dacă nu ai așteptări la o experiență sonică perfectă.

Căștile Logitech G930 wireless de gaming oferă multe pentru prețul pe care îl cer. Au o conexiune și o baterie bună, un microfon bun, un confort nemaipomenit și o calitate a sunetului ce nu te va dezamăgi.

Verifică preț Logitech G930 aici!

Citește și: