Casti gaming Somic G941.

Review căști de gaming Somic G941 cu sunet surround virtual

Pro

Calitatea sunetului

Setul de căști de gaming Somic G941 cu sunet surround virtual vine cu câteva avantaje. Primul este calitatea sunetului pe care acest set de căști o oferă. Efectul surround virtual asigură o calitate audio înaltă când vine vorba de claritatea sunetului în timp ce te joci.

Sunt confortabile

De asemenea setul de căști este confortabil de purtat. Acest lucru se datorează pad-urilor moi sau acoperitorii proteice ce sporește confortul în timp ce te joci. Este un lucru folositor dacă te joci foarte mult.

Control

Este ușor să controlezi volumul, să pornești sau să oprești căștile sau microfonul. Acest lucru este posibil prin controlul multifuncțional de pe fir. De asemenea controalele oferă mai multe nivele de sunet pentru o sesiune de gaming excelentă.

Microfon

Microfonul este omnidirecțional și foarte bun pentru a comunica în timp ce te joci. Acest lucru se întâmplă datorită faptului că îl poți muta în orice poziție vrei în timp ce te joci pentru a putea comunica mai bine.

Bass

Vibrațiile îmbunătățesc experiența de gaming. Abilitatea setului de căști de a crește bassul atunci când se aud sirene, focuri de armă sau explozii fac ca jocul să fie mai palpitant și creează un mediu de joc aproape real.

Preț

Acest set de căști gaming este prietenos cu portofelul. Cu toate funcțiile pe care le oferă, vei avea parte de un raport calitate preț excelent.

Contra

Acest set de gaming are câteva dezavantaje. Deși, majoritatea dintre acestea depind de utilizatori, deci este posibil să nu dai de ele.

Mărimea

Căștile s-ar putea să fie puțin inconfortabile, în special pentru copii, deoarece s-ar putea să nu aibă o prindere bună și să se miște pe capetele lor.

Sunetul

În timp ce calitatea audio este excelentă, pentru unele persoane s-ar putea să nu fie suficient de tare. Deși, acest lucru se va aplica mai mult persoanelor care sunt gameri înrăiți și preferă sunetul foarte tare. Din fericire, dacă folosești o placă de sunet mai bună, acest lucru fixează problema.

Amplasarea butoanelor

S-ar putea să te deranjeze butoanele. Problema e cu LED-urile. Lumina s-ar putea să fie încă aprinsă, chiar dacă microfonul este oprit. Deși, dacă schimbi porturile USB, s-ar putea să rezolvi problema.

Casti gaming Somic G941 vazute de aproape.

Verdict

Cei de la SOMIC sunt cunoscuți pentru experiența și expertiza în producerea căștilor de gaming de înaltă calitate. Tipurile de tehnologie folosite pentru a produce aceste căști de gaming sunt printre aspectele de top ce fac ca această companie să exceleze în domeniu.

Setul de căști de gaming SOMIC G941 cu sunet virtual surround 7.1 este unul dintre cele mai bune produse ale companiei. Aceste căști sunt construite cu cea mai bună tehnologie și cele mai bune funcții proiectate pentru a îmbunătăți experiența de gaming a utilizatorilor.

Sunetul joacă un rol crucial în gaming, iar acest set de căști este proiectat pentru a oferi un sunet de calitate prin funcții precum efecte de sunet surround și vibrație.

Bazându-ne pe aceste funcții, pe aspectele pozitive și pe cele negative ale acestui set de căști, acest produs ar fi unul ideal de adăugat accesoriilor tale de gaming. Per total, acest set de căști de gaming poate fi calificat ca 4, bazat pe calitatea sunetului și pe confortul pad-urilor.

Specificații fizice

Setul de gaming SOMIC G941 este compatibil cu mai multe dispozitive ce au port USB, precum: PC-uri, laptopuri și PS4. Cântărește în jur de 385 de grame. Faptul că sunt ușoare înseamnă că le poți căra într-un mod convenabil.

Pe deasupra, nu se simt așa de grele pe capul tău, în special în timpul sesiunilor lungi de gaming. Greutatea de livrare a acestui set de căști este de 680 de grame, deci dacă le cumperi de pe un magazin online, uită-te la prețurile de livrare și la politicile de garanție. Dimensiunile acestui produs sunt în jur de: 23.3 x 25.9 x 10.9.

Specificații tehnice

Setul de căști de gaming SOMIC G941 are un difuzor de 40 de milimetri și o reacție a frecvențelor de 20Hz până la 20kHZ, cu o impedanță de 32 de ohmi. Sensibilitatea acestor căști este de 105db+/-3dB (la 1kHZ). Setul de căști are un microfon omnidirecțional. Microfonul are o impedanță de 2.1 kohm și o sensibilitate de 36dB+/-3dB (la 1kHZ). Acest set de căști se conectează cu fir.

Mufa si telecomanda casti gaming Somic G941.

Funcții importante

Acest set de căști vine cu o varietate de funcții cheie. Prima funcție este efectul de sunet surround virtual 7.1. Acest sunet surround virtual este proiectat să producă o calitate a sunetului clară și reală. Face acest lucru reflectând mediul din joc având o precizie și o calitate înaltă.

Sunetul joacă un rol critic în gaming, iar acest efect de sunet surround virtual te poate ajuta să identifici inamicii mult mai ușor. Asta înseamnă că datorită câmpului de sunet de 360 de grade, poți auzi cu ușurință și claritate sunetele detaliate din orice direcție, ceea ce înseamnă că reacția ta va fi mai rapidă.

Microfonul omnidirecțional este o altă funcție importantă a setului de căști SOMIC G941. Poți mișca cu ușurință brațul în poziția preferată. Făcând acest lucru îți permite să comunici mai bine și mai clar. Pentru a pune microfonul pe mut, îl pliezi și se va închide automat.

Controlul pe fir este încă o funcție cheie. Controlul multifuncțional este foarte versatil și ușor de controlat. Prin folosirea cadranului poți ajusta volumul, microfonul și vibrațiile. O altă funcție este unitatea de vibrație.

Dacă jocul implică focuri de armă, explozii sau lovituri, unitatea de vibrație va îmbunătăți automat bass-ul. Acest lucru îți îmbunătățește experiența de gaming prin sunetele și vibrațiile detaliate pe care le oferă. Tehnologia de vibrare funcționează în așa fel încât dacă un inamic te atacă din partea dreaptă, vibrația se va simți mai puternic în urechea dreaptă.

Cablul USB al căștilor SOMIC G941 folosește o tehnologie cu anti-interferențe. Cardul de sunet extern cu USB oferă un sunet de calitate și transferă semnalul de sunet într-un mod stabil. Cardul de sunet USB este făcut dintr-un material de cupru neoxigenat ce are o tracțiune puternică, făcându-l rezistent la uzură. Acest set are nevoie de o baterie cu lithium metal.

SOMIC G941 are un principiu unic de operare. Sistemul său inteligent de vibrație face posibil să analizeze și să aranjeze frecvențele de sunet joase, mijlocii și înalte printr-un control audio. Setul de căști nu are anulare fonică activă. Produsul este alb, însă este disponibil și în alte culori. Pachetul conține setul de căști cu fir, manualul utilizatorului, un cablu USB și un card de garanție.

Acest set de căști are o bandă de susținere dublă ce este proiectată să reducă presiunea de purtare. În plus, banda se mulează după forma capului tău. Pad-urile urechilor sunt moi și nu se deformează cu ușurință. Acest set de gaming vine cu acoperitori proteice pentru un confort mai bun în timpul sesiunilor de gaming lungi. De asemenea are indicatori LED ce îl fac să arate mai bine. LED-ul roșu este aprins atunci când microfonul este activ, deci dacă nu ştii că e activ, uită-te la LED.

Verifică preț Somic G941 aici!


Citește și: