Cele mai bune căști wireless pentru Xbox One

Cele mai bune și mai noi căști de gaming wireless pentru Xbox One (de pe piață în acest moment).

ModelRatingBaterieSunet SurroundMicrofonConexiune
Plantronics RIG 800LXCăști Plantronics RIG 800LX4.324 oreDolby AtmosBoom mic
Uni-direcțional
Noise cancelling
Flip-to-mute
Stație wirelessReview
Razer Thresher - Xbox One4.116 oreWindows SonicRetractabil
Boom mic
Uni-direcțional
Buton mute
Conexiune directăReview
Turtle Beach Stealth 600 - Xbox OneCăști Turtle Beach Stealth 600X Xbox One albe4.015 oreWindows SonicBoom mic
Omni-direcțional
Flip-to-mute
Conexiune directăReview
Astro A50 - Xbox OneCăști Astro A50 Xbox One.3.715 oreDolby Headphone 7.1Boom mic
Uni-direcțional
Noise cancelling
Flip-to-mute
Stație wirelessReview

“Este greu să găsești o pereche de căști de gaming cu adevărat wireless, pentru Xbox One. Nu sunt prea multe disponibile.

De asemenea, din cauză că Xbox One nu suportă audio USB standard, nu poți folosi un set standard de căști wireless pentru PC.

Din acest motiv trebuie să îți cumperi o pereche dedicată de căști wireless de gaming pentru Xbox One, făcută special pentru Xbox. Rămâi cu puține opțiuni, însă nu dispera.”

Notă: Acestea sunt căști complet wireless, nu trebuie să conectezi căștile la controller.

Mai jos sunt cele mai bune căști de gaming pentru Xbox One wireless.

Articole asemănătoare:

Plantronics RIG 800LX – Cele mai bune

Căști Plantronics RIG 800LX

Cele mai bune căști wireless de gaming pentru Xbox One.

Dacă vrei o pereche excelentă de căști wireless pentru gaming, cu un microfon de nădejde pentru Xbox One, ia-ți Plantronics RIG 800LX.

Această pereche de căști pentru Xbox One nu este cea mai scumpă de pe lista noastră, însă este cu adevărat pe locul 1 al recomandărilor noastre. Acest set de căști fără fir face tot ce trebuie într-un mod foarte bun.

Au în plus și un confort excelent. Cu o bandă de susținere suspendată și pad-uri din pluș, poți să te joci ore în șir fără a simți căldură sau disconfort. Sunt bine făcute, iar acest lucru se simte.

Mai mult, ai parte de o durată a bateriei excelentă, de 24 de ore per încărcare completă. Acestea sunt mai bune decât orice altă pereche de pe piață. Microfonul noise-cancelling are o funcție mute-to-flip și oferă o voce clară pentru ca tu să poți vorbi cu prietenii tăi.

Poți conecta căștile de gaming printr-un transmițător. Au o arie de 10 metri. Cu controalele încorporate poți controla volumul, volumul jocului și al chat-ului.

De asemenea, căștile vin cu 4 preset-uri audio. Le poți schimba din sunet plat la sunet cu bass puternic pentru a găsi ceea ce preferi. În plus, ai parte de sunet Dolby Atmos 3D ce se poate compara cu experiența sunetului surround.

Aceste căștile de gaming pentru Xbox One au toate funcțiile necesare, iar confortul, fiabilitatea și sunetul sunt bune. Ar putea costa mai mult și tot ar avea un raport calitate-preț bun.

Notă: din moment ce aceste căști wireless sunt foarte căutate, s-ar putea să fie puțin cam greu să le găsești (stock-urile se epuizează destul de des). Cu toate acestea, merită să aștepți.

Pentru cea mai bună experiență în categoria de gaming wireless pentru Xbox One, ia-ți Plantronics RIG 800LX și nu te vei mai întoarce la ce aveai înainte.

Verifică preț Plantronics RIG 800LX aici!

Razer Thresher pentru Xbox One (conectare directă) – Locul doi

Căști Razer Thresher Xbox One.

Această pereche de căști wireless este al doilea candidat pentru Xbox One după părerea noastră.

Thresher sunt niște căști wireless de la Razer ce au o conectare directă cu Xbox One dar ai grijă să nu le încurci cu Thresher Ultimate.

Notă: Thresher Ultimate pentru Xbox costă aproape dublu și pune la bătaie câteva funcții în plus; un stand de căști, sunet surround Dolby 7.1 în locul Windows Sonic (o diferență mică) și o arie de acoperire wireless mai bună. Designul este cam același. Este la alegerea ta dacă vrei să plătești un preț mai mare pentru aceste funcții în plus. Noi am recomanda însă modelul Thresher normal.

În timp ce Razer s-ar putea să nu aibă o reputație pentru cele mai calitative căști de gaming, acestea sunt foarte bune. Thresher pentru Xbox ies în evidență cu câteva funcții. Se conectează direct la consola ta, nu este nevoie de un dongle. Sunetul surround Windows Sonic face o treabă bună când vine vorba de sunet direcțional. Durata bateriei este bună, până la 16 ore per încărcare completă. Și cel mai important aspect, au un confort excelent.

Această pereche de căști de gaming fără fir este destul de solidă, dar acest lucru nu scade din confort. Le poți purta timp de câteva ore fără a fi inconfortabile. În plus, microfonul boom retractabil are monitorizare de Mic, un indicator pentru mute la capăt și control de volum.

Cu sunetul surround Sonic activat îți vei auzi inamicii mult mai bine decât înainte. Pentru o pereche de căști wireless de gaming, au o calitate a sunetului bună și nu sunt așa de rele precum consideră unele persoane.

Per total, dacă ești în căutare de niște căști wireless confortabile pentru Xbox One, ce nu îți vor rupe portofelul, atunci Razer Thresher (cu conectare directă pentru Xbox One) este una dintre cele mai bune opțiuni.

Verifică preț Razer Thresher aici!

Turtle Beach Stealth 600 pentru Xbox One – Cele mai bune pentru buget

Căști Turtle Beach Stealth 600X Xbox One albe

Cea mai bună pereche „ieftină” de căști wireless pentru Xbox One.

Turtle Beach este o companie destul de bine cunoscută pentru producerea de căști de gaming bune. În timp ce reputația lor nu este cea mai bună, aceștia creează seturi de căști ce au un raport calitate-preț excelent. Stealth 600 pentru Xbox One este una dintre cele mai bune căști de la ei.

Notă: De asemenea, îți poți lua Stealth 700 wireless ce oferă mai multe funcții (Bluetooth pentru telefon, noise-cancellation), însă au un minus major, probleme de durabilitate. Cu multe plângeri în privința calității proaste a construcției, iar din această cauză și probleme constante, căștile au și o baterie ce nu ține mult. Noi vă recomandăm să economisiți niște bani și să vă luați modelul 600.

În timp ce prețul de aproximativ 500 RON s-ar putea să nu fie mic, acesta este unul dintre cele mai mici prețuri la căștile wireless de gaming pentru Xbox One.

Au un confort bun. Sunt proiectate pentru persoanele cu ochelari, pentru a le putea purta și să vadă în același timp. Microfonul este de o calitate bună și are funcția fold-to-mute. Bateria rezistă până la 15 ore per încărcare completă.

Ai conectare wireless directă cu Xbox One, fără a fi nevoie de adaptor. Funcționează din momentul în care le scoți din cutie. Existența unor funcții speciale precum „Superhuman Hearing” este doar un bonus.

Mai mult, nici calitatea audio nu dezamăgește. Există câteva preset-uri ce schimbă semnătura audio după placul tău. Pentru sunet direcțional ai parte de Windows Sonic sunet surround.

Pentru prețul cerut, Turtle Beach Stealth 600 pentru Xbox One au cel mai bun raport calitate-preț din categoria de căști wireless în acest moment.

Verifică preț Turtle Beach Stealth 600 aici!

Astro A50 pentru Xbox One – Alternativa premium

Căști Astro A50 Xbox One.

Aceste căști premium fară fir pentru Xbox One sunt de top (atunci când funcționează).

Dacă vrei cele mai bune căști disponibile în acest moment, trebuie să arunci o privire la Astro A50. Aceste căști wireless oferă mai multe funcții decât celelalte alternative. Este un set excelent de gaming, atunci când funcționează.

Problema este un număr destul de mare de modele disfuncționale (după cum spun rapoartele de la Amazon). Problemele de conectare sunt cele mai comune. Din fericire, cei de la Astro oferă o garanție decentă. Deci dacă ești dispus să riști, acesta este un set excelent pentru gaming.

Confortul este fantastic. Pad-urile mari din pluș oferă confort pentru ore în șir. Umplutura urechii poate fi înlocuită pentru a avea parte de o experiență personalizată. Sunt bine făcute și se simt rezistente.

Vin la pachet cu un transmițător ce funcționează și ca stație de încărcare. Ai parte de până la 15 ore de gaming. De asemenea au încorporat și un MixAmp pentru a configura setările audio cu ușurință, au un microfon fold-to-mute și Dolby Headphones 7.1 surround sound.

Dacă vrei o performanță excelentă pentru toate tipurile de jocuri și multe funcționalități, atunci A50 sunt o opțiune excelentă. În timp ce costă destul de mult și ai parte de un risc în a-ți achiziționa un model defect, acestea încă sunt una dintre cele mai bune căști wireless premium pentru Xbox One.

Pentru cei ce vor cea mai buna pereche de căști și sunt dispuși să plătească prețul, ar trebui să aruncați o privire la căștile wireless Astro A50 pentru Xbox.

Verifică preț Astro A50 aici!

Ce căști wireless pentru Xbox One să eviți

Turtle Beach Ear Force Elite 800X

Căști Plantronics RIG 800LX

În timp ce par a fi o alternativă bună, aceste căști costă destul de mult și nu o duc prea bine când vine vorba de calitatea construcției. Există niște căști wireless de gaming mult mai bune pentru Xbox One.

SteelSeries Siberia X800

Căști SteelSeries Siberia X800

Problema acestor căști este că nu sunt în totalitate wireless. Trebuie să conectezi căștile la controller cu un fir pentru a le face să meargă. Căștile recomandate de noi pentru Xbox nu necesită acest lucru și sunt în totalitate wireless.

PDP Afterglow Prismatic AG9+

Cutie căști PDP Afterglow Prismatic AG9+

Pot părea a fi o alternativă bună, însă au niște probleme, și anume, probleme de durabilitate, în special cu microfonul ce nu mai funcționează sau merge prost pentru un număr mare de persoane. Dacă vrei să economisești niște bani, ia-ți una dintre căștile de buget recomandate de noi mai sus.

Cum știi că acestea sunt cele mai bune căști wireless?

Căști Astro lângă un controller Xbox One.

Căști cu adevărat wireless compatibile cu Xbox

Găsirea celui mai bun model de căști wireless de gaming pentru Xbox One a durat ceva timp. Problema este să-ți dai seama ce căști sunt compatibile cu Xbox. Aparent, toate seturile trebuiesc făcute după specificațiile Microsoft pentru a putea fi compatibile.

Deci asta ar fi principala funcție a unui set de căști pentru Xbox One bun, o conexiune wireless excelentă cu consola. Multe seturi de căști „wireless” pentru Xbox One tot necesită să conectezi controller-ul cu căștile printr-un fir. În opinia noastră, acestea nu sunt wireless.

Poți să fii sigur că toate căștile recomandate de noi aici sunt cu adevărat wireless și nu au nevoie de o conexiune wired.

Performanță

Din cauză că depinzi de stabilitatea conexiunii pentru a avea un sunet decent, aceasta este foarte importantă. Tehnologia wireless nu este încă la fel de stabilă precum conexiunea wired. Din acest motiv, problemele de conexiune sunt destul de comun.

Căștile wireless Xbox One care de obicei au un sunet, confort și un set de funcții bune, însă au avut multe plângeri în privința deconectărilor, nu au fost incluse în această listă.

O conexiune wireless de nădejde pentru a te putea juca ore în șir, cu disturbări minime, este necesară pentru o experiență de gaming bună.

Confort

Desigur, confortul este mereu important. În special din moment ce o să porți căștile destul des timp de câteva ore. Sesiunile de gaming pot deveni destul de lungi uneori.

O umplutură bună pe banda de susținere. Cupe mari cu căptușeală groasă. Proiectate pentru persoanele ce poartă ochelari. Nu prea grele pe cap. Acestea sunt toate lucrurile importante pentru o experiență confortabilă.

Sunet

În ziua de astăzi există multe opțiuni când vine vorba de sunet. Majoritatea căștilor de gaming au multiple preseturi audio din care poți alege. În timp ce audiofilii s-ar putea să nu stea prea mult pe gânduri când vine vorba de calitatea sunetului, majoritatea oamenilor vor prefera să aibe mai multe opțiuni.

Am inclus seturi de căști cu sunet bun și opțiuni de egalizare.

Un alt factor este sunetul surround sau sunetul 3D. La căștile de gaming, sunetul surround virtual este cel mai comun. Însă există unele diferențe de la cască la cască. Unele sunt mai avansate decât celelalte. Unele au nevoie de un software sau de platforme speciale pentru a funcționa cum trebuie.

Majoritatea căștilor recomandate pentru Xbox One au un tip de sunet surround. Fac sesiunile de gaming mai intense și mai fun.

Calitatea construcției

Durabilitate este ultima, însă nu este un aspect de neglijat. Cât de mult rezistă o pereche de căști este mereu o întrebare importantă. În special din moment ce multe dintre ele costă destul de mult. O să vrei ca investiția ta să reziste.

Este important să te asiguri că rezistă cât mai mulți ani pentru a avea parte de cât mai multe sesiuni de gaming. Din fericire, multe căști de gaming de la branduri cu reputație au o calitate a construcției decentă și te poți aștepta la câțiva ani de folosire.

În mod normal, dacă te uiți la căști și le simți, poți simți cât de calitative sunt. Considerăm că toate căștile recomandate au o calitate cel puțin bună.

De ce căștile wireless pentru PC (cu adaptor USB) nu funcționează cu Xbox One?

Xbox One nu suportă adaptorul audio standard cu USB. Acest lucru face ca seturile de căști fără fir pentru PC să fie incompatibile cu Xbox One.

De obicei, trebuie să conectezi căștile cu controller-ul Xbox One prin intermediul firelor. Asta înseamnă setul de căști nu este cu adevărat wireless, iar unele funcții nu vor merge. Este din cauza politicii Microsoft, din moment ce PS4 suportă USB-ul standard, deci și Xbox One ar trebui să-l suporte. Poate că în viitor o să meargă.

Poți conecta căști cu Bluetooth standard cu Xbox One?

Nu. Xbox One nu suportă Bluetooth. Poți folosi doar căști specifice ce sunt compatibile.

Merită să-ți cumperi un set de căști wireless pentru Xbox One?

Ar trebui să-ți iei căști wireless pentru Xbox One dacă:

  • Dacă te enervezi de obicei din cauza firelor
  • Îți place libertatea oferită de dispozitivele wireless
  • Vrei să te poți duce la toaletă în timp ce discuți cu prietenii tăi
  • Vrei să-ți iei ceva de mâncare fără a pierde acțiunea sau chat-ul
  • Îți place să vorbești cu prietenii în timp ce te miști prin casă
  • Te bucuri de cea mai nouă tehnologie

Nu ar trebui să îți iei un set de căști wireless pentru gaming dacă:

  • Urăști necesitatea de a încărca bateriile
  • Ai nevoie de o durată a bateriei foarte mare, din moment ce te joci peste 15 ore
  • Îți place să economisești niște bani și să fie ieftine (căștile cu fir sunt mult mai ieftine)
  • Crezi că seturile de căști cu fir au o calitate a sunetului mult mai bună

Vă mulțumim pentru că ați citit!

Dacă am ratat ceva ce ați vrea să știți, vă rugăm să ne spuneți în comentariile de mai jos.

Citește și: