Cele mai bune căști wireless pentru PS4 – Îmbunătățește-ți experiența de gaming pe PS4

“Îmbunătățește-ți experiența de gaming cu cele mai bune căști wireless pentru PS4.

Ai obosit să te încurci în cabluri?

Scapă de această grijă cu una dintre cele mai bune căști wireless din acest moment pentru PS4. Îmbunătățește-ți experiența de gaming profitând de cele mai noi căști wireless făcute pentru PlayStation4 (+Pro). Găsește modelul care ți se potrivește cel mai bine mai jos.”

Cele mai bune căști pentru PS4

ModelRatingBaterieSunet SurroundSuport ChatMix
SteelSeries Arctis Pro WirelessCăști gaming SteelSeries Arctis Pro Wireless3.920 ore (baterie de schimb)
+ Fir
Review
PlayStation GoldCăști gaming PlayStation Gold3.97 ore
+ Fir
Review
SteelSeries Arctis 7Căști SteelSeries Arctis 7 Wireless3.815 ore
+ Fir
Review
HyperX Cloud FlightCăști HyperX Cloud Flight4.130 ore (fără led-uri)
+ Fir
Review
Turtle Beach Stealth 600Căști gaming Turtle Beach Stealth 6004.015 ore
Fără fir
Review

Cele mai bune per total: SteelSeries Arctis Pro Wireless

Căști gaming SteelSeries Arctis Pro Wireless

“Cel mai bun set de căști wireless pentru PS4.”

Sunt pentru tine?

Dacă ești în căutare de căști premium pentru PS4, cu putere și sunet, și ești dispus să plătești pentru asta, atunci acestea sunt pentru tine.

Care este prețul?

La momentul publicării acestui review, prețul este de 1600 RON. Este un preț piperat chiar și pentru o pereche premium de căști.

Care este durata bateriei?

Cu 2 baterii detașabile și reîncărcabile, bateria durează 20 de ore.

Au sunet surround pentru PS4?

Da. DTS Headphone:X v2.0 sunet surround. (inclusiv pentru PC)

Suportă ChatMix pentru PS4?

Da. (Inclusiv pentru PC)

Le poți folosi doar în modul wired?

Da.

Vrei să ai parte de toată puterea și sunetul pe care căștile moderne le pot oferi în acest moment? Nu trebuie să mai cauți, noile SteelSeries Arctis Pro Wireless au tot ce ai nevoie.

Au designul dovedit al modelelor Arctis cu fir ce oferă confort, durabilitate și un microfon excelent. În plus, ai parte de cea mai nouă tehnologie, cu sunet surround și suport ChatMix pentru PlayStation 4 (incluzând Pro). În plus, Bluetooth-ul le face ușor de conectat la telefon sau la tabletă, ceea ce este și mai convenabil.

Timpul de redare nu este o problemă. Cele 2 baterii oferă un timp de redare excelent, în special din moment ce le poți schimba și reîncărca pe termen nelimitat. Pe scurt, nu vei rămâne niciodată fără baterie, iar dacă acest lucru se va întâmpla, poți mereu să le folosești doar în modul wired.

Căștile vin la pachet cu transmițător wireless cu ecran OLED ce suportă toate tehnologiile. Le poți conecta cu un conector de 3.5mm, USB sau cablu optic. Acest lucru îți oferă o gamă de opțiuni și compatibilitate pe mai multe platforme.

Nici calitatea audio nu dezamăgește. Au o claritate bună, dar sunt mai puțin eficiente când vine vorba de bass. Dacă aceasta nu este semnătura de sunet pe care o cauți, nu dispera. Căștile vin cu suportul SteelSeries Engine 3. Pot deveni foarte zgomotoase și puternice în bass cu o simplă schimbare din setări.

Una peste alta, primești tot ce cauți de la o pereche de căști de gaming pentru PS4. Atâta timp cât ești dispus să plătești prețul piperat, aruncă o privire la SteelSeries Arctis Pro Wireless pe link-ul de mai jos.

Verifică preț SteelSeries Arctis Pro Wireless aici!

Căști Wireless PlayStation Gold (noul model din 2018) – Cele mai bune sub 500 RON

Căști gaming PlayStation Gold

“Aceste căști wireless pentru gaming dedicate pentru PS4, au un raport calitate-preț excelent.”

Sunt pentru tine?

Dacă îți dorești o pereche de căști wireless dedicate pentru PS4, cu toate specificațiile la un preț accesibil, această pereche de căști este o alegere excelentă. Sunt excelente pentru cei care sunt noi în lumea gaming-ului pe PlayStation.

Care este prețul?

La momentul în care acest review este scris, căștile costă 500 RON. Ne așteptăm ca prețul să fie mereu sub 500 RON, ceea ce le-ar face una dintre cele mai ieftine căști wireless pentru PS4.

Care este durata bateriei?

O încărcare o să te țină până la 7 ore. În plus, le poți folosi pe post de căști wired în cazul în care bateria se termină.

Au sunet surround pentru PS4?

Da. Sunetul virtual 7.1 surround pentru toate jocurile de PS4. Nu îmbunătățesc prea mult sunetul, dar ajută.

Suportă ChatMix pe PS4?

Da. Poți controla volumul sunetului jocului și cel al chatului prin butonul încorporat în cupa dreaptă.

Căștile Wireless PlayStation Gold sunt populare de ceva timp din cauza prețului accesibil și a performanței de nădejde pe PS4. Această pereche îmbunătățită și este mai arătoasă (în opinia noastră) Poți arunca un ochi pe modelul Platinum, dacă vrei o pereche de căști mai premium, însă este mai scumpă. 

Se presupune că au fost proiectate pentru a fi folosite cu PlayStation VR, însă persoanele cu capetele mai mari le vor găsi puțin inconfortabile. Pad-urile sunt din piele artificială și se potrivesc bine pe urechi. Acest set de căști pare să fie bine construit și nu se simte că sunt făcute din prea mult plastic.

Pentru convorbiri ai microfonul încorporat ce este destul de bun, însă nu la fel de bun precum boom mic-urile competitorilor. Calitatea sunetului nu s-a schimbat prea mult. Este plăcut, cu o calitate bună de bass, însă nu este cu nimic spectaculos. Până la urmă, sunt o pereche de căști la un preț accesibil.

Conectarea este foarte ușoară, iar totul funcționează imediat ce le scoți din cutie din cauză că sunt făcute pentru PlayStation4.

Dacă vrei o pereche de căști cu multe specificații, ce merg imediat ce le scoți din cutie și nu sunt o bătaie de cap, iar toate acestea la un preț bun, atunci aruncă o privire la căștile wireless PlayStation Gold (2018). Sunt cea mai bună alegere la un preț mai mic de 500 RON.

Verifică preț PlayStation Gold aici!

Cele mai bune căști care nu sunt dedicate: SteelSeries Arctis 7

Căști SteelSeries Arctis 7 Wireless

“Cele mai bune căști wireless stereo ce nu sunt dedicate pentru PS4.“

Sunt pentru tine?

Acestea sunt o pereche de căști wireless de gaming pentru PS4, Xbox One (conectate printr-un controller) și pentru PC/MAC într-un pachet confortabil și de nădejde, însă nu sunt un set de căști dedicate pentru PlayStation.

Care este prețul?

La momentul scrierii acestui review, acestea costă 900 RON.

Care este durata bateriei?

După o încărcare completă, o să ai parte de cel puțin 15 ore, dacă nu chiar mai mult (durata bateriei depinde de felul în care le folosești). Dacă rămâi fără baterie, le poți folosi pe post de căști wired prin conectorul de 3.5mm.

Au sunet surround pe PS4?

Nu. Suportă sunet surround doar pe PC. Pe PlayStation4 o să ai parte doar de modul stereo.

Suportă ChatMix pe PS4?

Nu. Merge doar pe PC.

Dacă te joci pe toate platformele și vrei ceva ce este bun atât pe PS4 cât și pe PC (plus Xbox One și Mac, dacă trebuie), atunci SteelSeries Arctis 7 este cea mai bună pereche de căști wireless de gaming în acest moment.

Cu un look mai serios și mai clasic decât cele mai multe căști de gaming, Arctis 7 tinde să satisfacă cei mai serioși gameri. Dacă LED-urile RGB, ce sar în ochi, nu te atrag, atunci ar trebui să le acorzi o șansă acestor căști.

Aceste căști de gaming bine construite vin cu multe opțiuni pentru a personaliza sunetul după placul tău. Trebuie să o faci pe un calculator, dar după ce le setezi, opțiunile vor rămâne și pe consolă.

Căștile wireless se conectează printr-un cablu USB. Atunci când se conectează la PS4, suportă doar modul stereo, dar acest lucru este standard pentru majoritatea căștilor de gaming (sunetul surround este doar pe PC). Instalarea este ușoară, conectezi și poți să asculți. Un lucru bun este că bateria durează mai mult de 15 ore după o singură încărcare. Este o durată foarte mare de timp pentru o singură încărcare.

Au un microfon boom retractabil ce este unul dintre cele mai bune de pe piață. Vocea ți se va auzi clar și cu foarte puțin sunet ambiental sau distorsiuni. De asemenea, microfonul are o un LED roșu la capăt ce îți va indica dacă este pus pe mute sau nu.

Dacă adaugi și confortul excelent ce se poate compara cu cele mai bune căști de gaming de pe piață vei începe să vezi de ce sunt așa de populare aceste căști wireless pentru consolă.

Calitatea sunetului este excelentă pentru gaming. Au multe detalii și o separare a sunetului bună pentru jocurile mai competitive. În plus, poți amplifica bass-ul după cum îți place, folosindu-te de un PC. Per total, calitatea audio justifică prețul, iar aceste căști sunt una dintre cele mai bune opțiuni când vine vorba de căștile de gaming pentru PS4.

Dacă te poți mulțumi cu sunetul surround virtual (ce nu face o diferență prea mare) și cu controlul ChatMix încorporat, atunci aceste căști pentru PS4 sunt cea mai bună alegere în acest moment.

Pentru cea mai bună pereche de căști wireless ce este practică pentru PS4 și PC sau Xbox/Mac, ia-ți căștile wireless SteelSeries Arctis 7.

Verifică preț SteelSeries Arctis 7 aici!

Cea mai bună baterie: HyperX Cloud Flight

Căști HyperX Cloud Flight

“O pereche de căști wireless de gaming pentru PS4 cu cea mai bună baterie (stereo).”

Sunt pentru tine?

Dacă îți dorești o pereche de căști wireless confortabile de la o companie cu renume, ce funcționează și se simt bine, atunci ia-ți căștile HyperX Cloud Flight. Suportă PS4 (PS4 Pro), PC și Mac.

Care este prețul?

La momentul scrierii acestui review, prețul este de 650 RON. Este un preț mediu pentru căștile wireless, nici ieftin nici scump.

Care este durata bateriei?

Au o baterie excelentă ce îți oferă până la 30 de ore de redare cu LED-urile oprite. Atunci când LED-urile sunt pornite, durata de redare se înjumătățește. Modul wired nu necesită baterie.

P.S. Pentru a opri LED-urile, atunci când căștile sunt pornite, apasă pe butonul de pornire pentru a schimba setările. Dacă apeși de 2 ori vei opri LED-urile complet.

Au sunet surround pe PS4?

Nu. Au doar modul stereo, ce este decent, din moment ce multe jocuri nu suportă sunetul surround.

Suportă ChatMix pe PS4?

Nu. Au doar 2 butoane încorporate, pentru volum (cu rotiță) și butonul de pornire.

Dacă nu îți place să îți încarci căștile mereu, atunci HyperX Cloud Flight sunt pentru tine. Cu o baterie de top, ce durează până la 30 de ore, o să ai parte de un timp de redare mai mare decât al altor căști. Reține că poți stinge LED-urile pentru a dubla durata bateriei. Din păcate, nu există un mod pentru a le închide de tot.

Funcționează din momentul în care le scoți din cutie, “plug and play” și nu va fi nevoie să te joci cu setările. Sunetul este bun atâta timp cât nu le compari cu modelele de înaltă calitate. La urma urmelor, acestea sunt niște căști wireless stereo. Dacă ești mofturos cu privire la sunetul căștilor, ia-ți o pereche de căști mai scumpe.

Pentru conversații clare cu prietenii, primești un microfon boom detașabil. Este de asemenea un microfon cu noise-cancelling. Vocea va fi preluată bine și clar.

Se simt puțin superficiale, însă se mențin destul de bine. Este un plastic calitativ și flexibil ce nu se rupe ușor. Un alt lucru excelent este confortul. Căștile sunt destul de confortabile, dar după un timp devin foarte confortabile. Citește review-ul complet pentru căștile Cloud Flight.

Dacă vrei o pereche de căști wireless de nădejde pentru PS4, cu o durată a bateriei și confort excelente, dă o șansă căștilor HyperX Cloud Flight.

Verifică preț HyperX Cloud Flight aici!

Cele mai bune pentru buget: Turtle Beach Stealth 600

Căști gaming Turtle Beach Stealth 600

“Cele mai ieftine căști wireless pentru PS4.”

Sunt pentru tine?

Un set de căști dedicate pentru PS4 ce este wireless, au un sunet bun și un preț mic (un raport calitate-preț excelent). Prețul de aproape 450 RON nu este chiar ieftin, însă nu vei găsi prea multe căști pentru PS4 mai ieftine.

Care este prețul?

În momentul scrierii acestui review, prețul este de 450 RON. Aproape 500 RON, însă acesta este un preț destul de ieftin pentru o pereche de căști wireless pentru gaming ce este dedicată pentru PS4.

Care este durata bateriei?

O să ai parte de 15 ore după o încărcare completă. Din păcate, nu au un conector de 3.5mm.

Au sunet surround pe PS4?

Da. Sunetul virtual surround este disponibil imediat ce le scoți din cutie, din moment ce sunt un set de căști dedicate.

Suportă ChatMix pentru PS4? Nu. Au un buton separat pentru volum, unul pentru căști, celălalt pentru controlul microfonului, dar pentru ajustarea chat-ului va fi nevoie să folosești setările.

Acesta este cel mai ieftin model de căști wireless pentru PS4 de la Turtle Beach, însă, tehnic, este cel mai bun, în opinia noastră. În timp ce probabil nu au toate funcțiile modelelor mai scumpe, au niște lucruri care le fac mai bune.

Primul este durabilitatea. În timp ce Turtle Beach nu sunt cunoscuți pentru calitatea excelentă a construcției, aceste căști se descurcă destul de bine. Par să existe mai multe probleme de calitate la modelele Stealth 700 și Elite 800. Se simt superficiale, însă în general există mai puține probleme raportate.

Celălalt lucru este confortul, în special pentru persoanele ce poartă ochelari. Acest set a fost făcut cu acest lucru în minte, iar majoritatea oamenilor ce poartă ochelari le vor considera confortabile. Pad-urile sunt mari și din pluș, și oferă cantitatea potrivită de presiune.

Sunetul virtual surround este un bonus, în special la un asemenea preț. Sunt mai ieftine decât majoritatea căștilor wireless pentru PS. Poți ajusta sunetul prin software-ul ce vine la pachet. Da, poți îmbunătăți bass-ul dacă vrei. Per total, se aud similar căștilor de gaming obișnuite, ceea ce este un lucru bun, din moment ce această pereche este wireless.

Pentru o pereche de căști pentru PlayStation4 cu un raport calitate-preț excelent, sunet surround și confort excelente, alege Turtle Beach Stealth 600.

Verifică preț Turtle Beach Stealth 600 aici!

Ce este ChatMix?

Este o opțiune pentru a controla balanța dintre volumul jocului și cel al chat-ului.

Când prietenii din chat sunt prea zgomotoși, iar tu vrei să-i auzi mai încet, poți da mai încet volumul chat-ului. Majoritatea căștilor dedicate pentru PS4 au un control încorporat pentru a ajusta volumul.

Ce înseamnă dacă o pereche de căști pentru PS4 suportă ChatMix? Înseamnă că poți controla volumul jocului și volumul chat-ului prin controalele încorporate. Doar căștile dedicate pentru PlayStation au această opțiune. Căștile ce nu sunt dedicate, de exemplu cele pentru PC, nu au această opțiune.

Ce căști wireless pentru PS4 să eviți?

Căști gaming wireless ASTRO Gaming A50

 

Astro 50. De ce? Au multe probleme cu calitatea construcției. Multe persoane au raportat întreruperi regulate, sunet înăbușit, microfon distorsionat și probleme generale de durabilitate. Cei de la Astro sunt cunoscuți pentru faptul că produc căști premium, însă nu recomandăm A50. Par să fie multe probleme cu acestea. Dacă ești dispus să plătești un preț premium pentru un joc de noroc, atunci fă-o.

 

 

Căști gaming wireless SteelSeries Siberia 800

 

 

În caz contrar, alege altceva. SteelSeries Siberia P800 este un model pentru console al unui model “800” foarte popular. Problema cu P800 este că va fi nevoie să le conectezi la un controller de PS4 pentru a putea folosi chat-ul. Ceea ce înseamnă ca nu sunt în totalitate wireless.

 

De ce să-ți iei căști wireless pentru PS4?

Cască wireless pentru PS4.

Există multe motive pentru care cumpărarea unui set de căști wireless pentru PS4 este un lucru bun și rău. Mai jos vom vorbi despre motivele pro și contra.

Eliberare de fire

Probabil că deja îți dorești să ai căști wireless pentru gaming. Când trebuie să te duci la toaletă, însă te distrezi prea mult cu prietenii tău, trebuie să le explici că ai nevoie la baie și nu vei fi “disponibil” pentru câteva minute.

Sau poate vrei să-ți iei ceva de băut sau o gustare rapidă ce sunt destul de aproape, însă nu vrei să-ți dai căștile jos și să pierzi convorbirea.

Acestea s-ar putea să nu fie probleme majore, însă sunt enervante. În special în momentul în care îți cumperi primele perechi de căști wireless și te obișnuiești cu ele. O să te îndrăgostești de libertate. Toate căștile cu fir au un neajuns. Acesta este abilitatea de a merge liber prin casă și să auzi tot ce se petrece în lumea virtuală. Este convenabil și nimeni nu poate nega acest lucru.

Un confort mai bun…

În timp ce căștile de gaming cu fir sunt la fel de confortabile precum cele wireless, un lucru te va enerva mereu, faptul că firele vor fi mereu în calea ta. Chiar și când stai pe scaun, în fața ecranului, și trebuie să tragi și să reajustezi cablurile poate fi enervant. Scade din confortul de a purta căști de gaming.

Cablul este cea mai enervantă parte a căștilor, iar eliminarea acestuia oferă o experiență mai bună pentru utilizator.

Mai puține șanse de deteriorare…

Experiența ta poate fi diferită, însă multe persoane deteriorează firele căștilor destul de repede. Este una dintre părțile căștilor ce trebuie mutată mereu, conectată și deconectată. Motivul pentru care se deteriorează așa de des nu este un secret. Firul este cea mai slabă parte a lor.

Cu un set wireless, problema nu există, din moment ce nu au fire, iar întregul produs este un obiect rezistent. Dacă ești împiedicat, acest lucru s-ar putea să fie important pentru tine.

Lucrurile rele sau nu prea convenabile sunt:

Faptul că trebuie să-ți încarci bateria     

Din cauză că setul de căști trebuie să-și ia puterea dintr-un loc, acestea folosesc o baterie. Trebuie să o încarci și durează doar câteva ore. Din fericire, tehnologia a avansat destul de mult pentru ca majoritatea bateriilor să poată dura peste 10 ore pentru mare parte din căștile fără fir, însă o limitare a acestora va exista în continuare.

Dacă apreciezi maratoanele lungi de gaming, atunci căștile wireless pentru PS4 s-ar putea să nu fie soluția cea mai potrivită pentru tine. De asemenea, dacă îți plac jocurile competitive, faptul că ar fi posibil ca bateria să moară în timpul unui meci, s-ar putea să fie o problemă majoră pentru tine.

Reține că majoritatea căștilor wireless pentru PS4 merg de asemenea în modul wired cu un cablu AUX de 3.5mm.

Calitatea sunetului s-ar putea să fie mai proastă…

Din cauză că tehnologia wireless cere ca sunetul audio să fie compresat, acesta își pierde din calitate. Acest lucru este știut, iar dacă ești un audiofil, s-ar putea să sesizezi diferența.

Face sunetul virtual surround o diferență mare?

În cele mai multe cazuri, diferența este minimă, iar multe jocuri nici nu o suportă. Îți recomandăm să îți îndrepți atenția spre alte specificații.

Din fericire, căștile wireless mai nou oferă o gamă variată de personalizare și preset-uri de sunet pentru a satisface aproape toate gusturile. Pentru majoritatea jucătorilor, diferența nu va fi o problemă, însă este mai probabil să găsești o pereche de căști ce sună excelent cu fir, decât fără el.

Prețuri mai mari…

Din moment ce căștile wireless pentru PS4 sunt mai premium decât căștile cu fir și prețul este mai mare. Majoritatea căștilor wireless costă mai mulți bani. Diferența de preț poate fi de câteva zeci de dolari, însă gama de preț diferă.

Poți cumpăra niște căști cu fir foarte ieftin, în jur de 150 RON, însă nu vei găsi un model wireless la un asemenea preț. Cu toate acestea, primești ceea ce plătești. Majoritatea specificațiilor și tehnologiilor costă mai mulți bani.

Este greu sincronizezi un set de căști pentru PS4?

Este destul de ușor. Majoritatea căștilor wireless pentru PS4 vin cu un adaptor USB sau o stație ce se conectează în PlayStation. Trebuie doar să sincronizezi căștile wireless cu PS4-ul tău.

Alte căști s-ar putea să aibă nevoie de setări în plus. Acest lucru nu îți va lua mai mult de câteva minute și va fi necesar doar o dată. Poți lăsa adaptorul căștilor conectat și să pornești căștile atunci când vrei să le folosești.

Poți conecta mai multe dispozitive?

Din cauză că majoritatea căștilor de gaming nu folosesc Bluetooth, ci o altă tehnologie wireless, nu le poți conecta la mai multe dispozitive. Ești limitat la un singur dispozitiv dacă ai un singur adaptor.

Diferența dintre căștile pentru Gaming vs Streaming

Din moment ce probabil vrei să folosești un microfon dedicat și de calitate înaltă pentru streaming, atunci nu are importanță ce căști de gaming îți iei. Atâta timp cât te simți confortabil cu ele, ar trebui să fie bine.

Sau poate că aspectul este mai important dacă vrei o pereche de căști care să arate bine, însă în ziua de azi orice look poate fi bun dacă îl poți vinde. Poți vedea niște streameri ce arată ridicol, însă au un număr de followeri. Îți poți lua căști cu LED-uri RGB ce sar în ochi, sau ceva ce se axează mai mult pe culorile mai închise. Alege ceea ce ți se potrivește cel mai bine.

De asemenea unii streameri se plimbă cu camera între meciuri. Pentru astea vei avea nevoie de căști wireless sau de o extensie de 3.5mm foarte lungă. Deși, acest lucru ar fi incomod.

Dacă te joci foarte puțin, dar faci foarte mult streaming, merită să-ți iei un set de căști orientat pentru gameri?

Căștile pentru gameri sunt cea mai bună opțiune dacă vrei confort, sunet de calitate și un microfon bun. Majoritatea căștilor normale sunt făcute ieftin sau se specializează pe alte funcții.

Un set de căști pentru gaming este perfect pentru o combinație de streaming și gaming-ul ocazional.

Citește și: