Fată cu căști de gaming wireless jucându-se.

Cele mai bune căști wireless pentru gaming

Obține-ți libertatea cu una dintre cele mai bune căști fără fir pentru jocuri.

Care sunt acum cele mai bune căști pentru jocuri de pe piață?

Compară cele mai bune 8 căști fără fir pentru jocuri, în tabelul de mai sus.

În plus, află ce trebuie să știi înainte de a cumpăra căști wireless pentru jocuri, astfel încât să nu fii dezamăgit.

După ce alegi căștile pentru jocuri, citește recenziile aprofundate de la finalul materialului.

Notă: fiecare set de căști pentru jocuri este revizuit în următoarele categorii:

 • Compatibilitate
 • Microfon
 • Baterie
 • Design
 • Confort
 • Sunet

Asigură-te că alegi compatibilitatea de care ai nevoie pentru că nu orice căști wireless funcționează cu toate platformele.

ModelRatingBaterieCompatibilitate
SteelSeries Siberia 800Căști gaming wireless SteelSeries Siberia 8003.620 orePC & Mac
PS3 & PS4
Xbox 360
Xbox One
Review
Astro Gaming A50 2nd GenCăști gaming wireless ASTRO Gaming A503.812 orePC & Mac
PS3 & PS4
Xbox 360
Xbox One
Review
Razer ManO'War WirelessCăști gaming wireless Razer ManO'War Wireless4.114 ore +PC & Mac
(stereo)
PS4
(adapter)
Xbox One
Review
SteelSeries Arctis 7Căști gaming wireless SteelSeries Arctis 73.924 orePC & Mac
PS3 & PS4
Xbox 360
Xbox One
Smartphones
Review
Logitech G533 WirelessCăști gaming Logitech G533 Wireless4.215 orePC & MacReview
Skullcandy PLYR1Căști gaming wireless Skullcandy PLYR13.812 orePC & Mac
PS3 & PS4
Xbox 360
Xbox One
Review
Turtle Beach Ear Force Stealth 450Căști wireless gaming Turtle Beach Ear Force Stealth 4503.916 orePC
(stereo)
Mac & PS4
Review
Corsair Gaming VOID Pro WirelessCăști gaming wireless Corsair Gaming VOID Pro 4.216 orePC
(stereo)
Mac & PS4
Review

Ce ar trebui știi despre căștile wireless pentru jocuri?

Înainte de a decide dacă vrei căști wireless pentru jocuri, trebuie să știi dacă sunt mai potrivite față de cele cu fir.

Ești liber! Avantajul evident al căștilor fără fire este libertatea și confortul, deoarece nu ești legat de firele lungi, conectate la jocuri.

Este excelent să poți să-ți schimbi poziția pe canapea, în timp ce joci jocul preferat sau să poți să mergi rapid până la baie, fără să-ți dai căștile jos.

De asemenea, deseori poți să uiți că porți căști și să tragi de cabluri și să le strici. Cablurile căștilor sunt enervante.

Pe de altă parte, căștile wireless au unele dezavantaje.

Trebuie să le încarci. Din moment ce sesiunile pentru jocuri pot fi lungi de câteva ore, cel mai probabil va trebui să reîncarci căștile la fiecare câteva zile, ceea ce poate deveni uneori o problemă.

Dacă se întâmplă doar să vrei să joci jocul tău preferat cu prietenii, dar nu poți folosi căștile pentru că bateria este goală, atunci ai o problemă. Nu mai vorbim de faptul că bateria va ceda, în cele din urmă sau va deveni din ce în ce mai slabă, golindu-se mai repede decât de obicei.

Din fericire, majoritatea căștilor wireless pentru jocuri pot fi folosite și cu cablu.

Bărbat cu căști wireless jucându-se.

Există o întârziere a sunetului?

Concepția greșită pe care o au majoritatea oamenilor este că sunetul se va auzi ”întârziat”. Chiar dacă Bluetooth-ul sau alte tehnologii fără fir s-ar putea să nu fie la fel de rapide ca transmisia prin cablu, diferența este atât de mică, încât nu o poți observa.

Tehnologia wireless modernă este aproape la fel de rapidă precum cablul și nu există nicio diferență de viteză. Căștile wireless sunt la fel de rapide ca cele prin cablu, atunci când vine vorba de viteză.

De ce sunt mai scumpe?

Deoarece un set cu căști wireless include bateria și circuitul suplimentar pentru tehnologia fără fir, ceea ce costă ceva mai mulți bani.

Poți obține un set bun de căști pentru jocuri cu fir la un preț mai mic de 500 RON, dar un model wireless te va costa un pic mai mult.

Calitatea sunetului este de obicei mai scăzută; totuși, căștile wireless pentru jocuri nu au un sunet mult inferior față de cele cu fir, deoarece folosesc o tehnologie rapidă și nu Bluetooth.

Este adevărat că Bluetooth nu permite transferul rapid și de calitate al sunetului, de aceea majoritatea căștilor pentru jocuri folosesc o tehnologie diferită.

Pe de altă parte, este greu să compari calitatea sunetului căștilor fără fir pentru jocuri cu cea a căștilor audiofile de înaltă performanță, deoarece ultimele vor avea întotdeauna o calitate mai bună a sunetului.

Tehnologia wireless nu este foarte bună pentru muzică, dar este perfectă pentru jocuri.

Atâta timp cât ești dispus să plătești mai mulți bani pentru tehnologia wireless și nu ai nevoie de cea mai bună calitate a sunetului, căștile wireless pentru jocuri sunt o opțiune excelentă.

Pro

 • Libertate de mișcare
 • Comoditate

Contra

 • Trebuie să încarci bateria
 • Calitate mai redusă a sunetului
 • Mai scumpe

SteelSeries Siberia 800 – Cele mai bune

Căști wireless gaming SteelSeries Siberia 800

SteelSeries Siberia 800 sunt cele mai bune căști wireless pentru jocuri de pe piață la ora asta.

Combinația de confort, compatibilitate, o excelentă durată de viață a bateriei și o calitate bună a sunetului plasează aceste căști pentru jocuri pe un loc superior față de celelalte modele.

Dacă ești dispus să plătești prețul mai mare și dorești cele mai bune dintre seturi de căști wireless premium pentru jocuri, cumpără SteelSeries Siberia 800.

Nu vei fi dezamăgit.

Pro

 • Compatibil cu toate platformele populare de jocuri
 • Durată excelentă de viață a bateriei, până la 20 de ore, plus a doua baterie inclusă
 • Un microfon performant
 • Confort bun cu capete cu spumă de memorie pentru urechi
 • Minime scurgeri ale sunetului, izolare bună
 • Calitate excelentă a sunetului, sunetul surround 7.1 lărgește dimensiunea sonoră (soundstage)

Contra

 • Scumpe
 • La început vei simți o presiune pe cap mai mare

Notă: Anterior se numeau SteelSeries H Wireless, dar au fost redenumite în Siberia 800, dar modelul este același.

Compatibilitate (microfon)

Este compatibil cu toate platformele majore de jocuri, PC, Mac, Xbox 360, PlayStation 3, PlayStation 4 și Xbox One, cu ajutorul adaptorului. Poți cumpăra, de asemenea, o versiune Xbox One ceva mai scumpă, Siberia X800.

Xbox One va funcționa fără un adaptor ca să auzi, dar nu vei putea folosi microfonul.

Trecerea de la un dispozitiv la altul este foarte ușoară, după ce ai creat un profil pentru fiecare dintre ele; trebuie doar să apeși butonul de pe cască și te conectezi.

Microfonul este omnidirecțional, transmite sunetele de peste tot din jurul tău. Acest lucru nu este ideal pentru jocuri, dar este suficient de bun.

Doar asigură-te că reduci sensibilitatea microfonului ca să nu capteze prea mult zgomot de fond.

Baterie

Durata de viață a bateriei este foarte bună. Cu o singură încărcare, ai până la 20 de ore de joc, ceea ce este mai mult decât ce oferă majoritatea căștilor fără fir pentru jocuri.

Primești încă o altă baterie. Deci, dacă se întâmplă să rămâi fără sunet în mijlocul unui joc, ai nevoie de doar câteva secunde pentru a o înlocui și poți să-ți reiei activitatea.

Aceasta este o caracteristică excelentă, deoarece nu rămâi niciodată fără baterie, de fapt.

Conexiunea are o acoperire de aproximativ 10 de metri și, spre deosebire de Bluetooth, funcționează destul de bine chiar prin pereți, însă după 10+ metri, începe să se piardă semnalul.

Acesta este mai mult sau mai puțin standardul oferit de orice căști wireless.

Durabilitate

SteelSeries Siberia 800 sunt căști bine făcute. Materialul de bază este plasticul durabil, de înaltă calitate, care nu se rupe ușor.

Stația de conectare este drăguță și elegantă. Nu are curbe moderne, este însă o cutie neagră, frumoasă, care nu-ți va strica aspectul camerei.

Sunt puțin mai grele, probabil din cauza bateriei și a circuitelor wireless, dar acest lucru nu va afecta confortul oferit de ele.

Scurgerea sunetului este minimă, au un design cu spatele închis care nu permite ieșirea sunetului, astfel încât le poți utiliza cu ușurință în apropierea altor persoane.

Izolarea sunetului este la fel de bună, dacă mărești volumul la aproximativ jumătate nu vei putea auzi sunetele din exterior. Aceasta este o caracteristică destul de importantă la căștile pentru jocuri.

Nu vrei ca toată lumea să audă ce asculți.

Confort

Căști mari, cu spumă de memorie, care oferă un confort deosebit, chiar și pentru ședințe lungi.

Singura problemă, la început, este că forța de strângere este mare, de aceea sunt incomode în primele zile. Odată ce banda se relaxează puțin, acestea devin mult mai confortabile.

Sunet

Căștile au suport virtual 7.1 Surround Sound, care ajută la precizia pozițională și la jocurile imersive.

Sunetul nu este la fel de bun ca la căștile de gaming de înaltă performanță cu fir, dar nu este nici rău.

Sunt un set de căști wireless, cu spatele închis, care are cu adevărat un sunet excelent. Îți vei putea auzi dușmanii înainte de a-i vedea și jocurile cu un singur jucător vor suna mai real decât înainte.

Calitatea sunetului este destul de ridicată și le poți folosi foarte bine și pentru muzică.

Nu te aștepta la standarde audiofile, cum ar fi detalii și echilibru dar, având în vedere că este vorba despre un set de căști wireless pentru jocuri, vei avea un sunet mai bun decât de la majoritatea căștilor.

Acutele și mediile sunt clare și ușor de distins, bass-ul nu este prea puternic, dar are putere, atunci când trebuie. În general, sunt căști destul de echilibrate, cu bass amplificat.

Dacă îți place mai mult bass-ul, îți recomandăm un alt model, dar este bine să știi că bass-ul puternic depășește, de obicei, alte tonalități și face ca acuratețea și detaliile sunetului să fie mai greu de auzit, ceea ce nu îți vei dori pentru jocuri.

Per total, căștile SteelSeries Siberia 800 sunt o combinație excelentă de compatibilitate, confort, excelentă durată de viață a bateriei și o calitate ridicată a sunetului, care justifică complet prețul ridicat.

Verifică preț SteelSeries Siberia 800 aici!

Astro Gaming A50 2nd Gen

Căști wireless gaming Astro Gaming A50 2nd Gen

Astro A50 sunt una dintre cele mai populare căști fără fir pentru jocuri și asta dintr-un motiv simplu.

A50 îți oferă tot ce ai nevoie de la căștile fără fir pentru jocuri și, dacă nu ar exista unele probleme minore, ar fi un concurent serios la titlul de cele mai bune căști din categorie.

Aceasta este noua versiune actualizată, care nu este cu mult diferită de cea precedentă. Schimbările minore ale designului și compatibilitatea cu Xbox One și PlayStation 4 sunt, probabil, cele mai notabile diferențe.

Pro

 • Compatibilitate bună cu pachetul MixAmp Pro
 • Foarte confortabile
 • Rezistență bună
 • Calitate bună a sunetului la jocuri

Contra

 • Scumpe
 • Ar putea folosi o baterie mai bună (deși căștile pot fi folosite în timpul încărcării)
 • Bass-ul este amplificat (sunt bune dacă îți place bass-ul)

Compatibilitate (microfon)

Deoarece Astro A50 vine într-un pachet cu MixAmp Pro, acesta funcționează cu majoritatea platformelor de joc.

Reține că pachetul Xbox One este ușor diferit de versiunea PS4. Dacă ai ambele console și dorești să folosești căștile pentru acestea, atunci cumpără versiunea Xbox One, care va funcționa atât cu PS4, cât și cu PC și Mac sau versiuni mai vechi de Xbox.

În general, căștile wireless pentru jocuri A50 sunt compatibile cu toate platformele și acceptă sunetul Surround virtual 7.1 și chatul printr-un microfon.

Microfonul este unidirecțional, perfect pentru jocuri. Datorită designului său, acesta va transmite doar vocea, fără zgomotul de fond.

Probabil că știi cât de enervant este când prietenii tăi joacă într-un mediu cu zgomot de fond puternic și trebuie să asculți tot zgomotul în timpul jocului.

Baterie

Bateria este bună, ține aproximativ 8-10 ore de joc, chiar dacă producătorul scrie că ține 12 ore.

Aceasta reprezintă mult mai puțin decât modelul SteelSeries Siberia 800 descris mai sus, ca să nu mai spun că primești o singură baterie, astfel încât nu o s-o poți schimba cu bateria complet încărcată între jocuri. Totuși, poți să le utilizezi și în timp ce le încarci.

La același preț cu SteelSeries Siberia 800, ne-am aștepta la o durată mai bună de utilizare a bateriei sau la încă o baterie suplimentară.

Dacă ești un jucător extrem, care joacă mai mult de 8 ore în continuu, Astro A50 nu este pentru tine, deoarece bateria nu va dura cât ai nevoie. Dacă ești un jucător serios, dar nu joci niciodată peste 8 ore, acest set de căști este perfect.

Conexiunea wireless folosește tehnologia de 5,8 GHz pentru transmisia audio și funcționează până la aproximativ 10 de metri, fără să întrerupă sau să distorsioneze sunetul. Este comparabil cu alte căști fără fir pentru jocuri de top.

Durabilitate

Căștile sunt, în cea mai mare parte, din plastic, însă sunt bine făcute și nu au zone expuse.

Având în vedere că le vei folosi mai mult acasă, sunt mai mult decât rezistente și, cu o îngrijire decentă, le vei putea folosi mult timp.

Căștile au un design închis dar, din cauză că au cupele din pânză, acestea nu oferă cea mai bună izolare fonică.

Vei auzi ceva din zgomotul de fundal, iar oamenii din jurul tău vor auzi sunetul din căști. Scurgerea de sunet nu este la fel de mare ca la majoritatea căștilor cu spatele deschis, așa că nu ar trebui să ai probleme prea mari totuși.

Confort

Capetele de urechi din pânză/velur oferă un confort deosebit. Banda poate fi extinsă pentru a se potrivi cu orice dimensiune a capului, deși pentru cei care au capul mai mare ar fi fost bine să existe și o extensie.

Sunt căști foarte confortabile și se pot compara ușor cu alte căști de premium, din categoria gaming.

Sunet

Sunetul cu 7.1 Surround Sound virtual este destul de bun. Această funcție nu va excela, dar este mai bună decât la majoritatea căștilor pentru jocuri cu spatele închis.

Fără sunetul surround virtual, dimensiunea sunetului este doar una medie, așa că activează 7.1 permanent.

Pentru jocuri precum CS: GO și Battlefield, sunetul virtual este foarte util și face ca întreaga experiență să fie mai imersivă, oferindu-ți un avantaj împotriva inamicilor.

Bass-ul este destul de accentuat, ceea ce este bun pentru jocul imersiv, dar nu pentru a asculta muzica. Este prea pronunțat, până la punctul de a determina ca alte sonorități să nu se audă.

Dacă ești un fan al bass-ului, atunci sunt bune dar, dacă vrei un sunet echilibrat atunci SteelSeries Siberia 800 sunt mai indicate.

Pentru un set de căști wireless pentru jocuri, Astro A50 sunt ideale, dar pentru muzică va trebui să folosești alte căști.

Oferind o experiență completă, Astro A50 sunt una dintre cele mai bune alegeri, dacă vrei căști wireless pentru jocuri.

Verifică preț Astro Gaming A50 2nd Gen aici!

Razer ManO’War Wireless

Căști wireless gaming Razer ManO'War Wireless

Acestea sunt cele mai noi căști wireless de gaming și sunt cele mai bune lansate vreodată de Razer.

Așa-numitul Razer ManO’War este un excelent set de căști wireless, care punctează bine la majoritatea capitolelor și are un preț mai bun decât concurența.

Pro

 • Un produs premium care oferă foarte multe beneficii pentru prețul solicitat
 • Design ușor, plastic, dar robust
 • Microfon retractabil, unidirecțional
 • Foarte confortabil pentru sesiuni lungi de joc
 • Durată de viață excelentă a bateriei, până la 20 de ore (cu luminile stinse)
 • Sunetul surround 7.1 digital îmbunătățește sunetul
 • Sunet bun pentru jocuri, sonoritate tipică Razer

Contra

 • Nu este compatibil cu Xbox, smartphone-uri sau tablete
 • Calitatea sunetului nu se compară cu cea a căștilor audiofile

Compatibilitate (microfon)

Te conectezi la căști printr-un adaptor USB de 2,4 GHz fără fir pe care îl poți transporta în interiorul cupelor.

Intervalul de conexiune este destul de bun, până la 14 m, deși depinde de câte obstacole există, astfel încât variază într-adevăr, dar asta nu ar trebui să te oprească să le cumperi.

Căștile sunt compatibile cu PC, Mac și PS4

… dar va trebui să uiți de Razer Surround și să controlezi căștile cu ajutorul butoanelor de pe cupe, atunci când ești conectat la PlayStation 4, deoarece acestea nu funcționează. Reține acest lucru dacă intenționezi să utilizezi căștile doar cu PS4.

Deoarece folosește adaptorul USB pentru conectare, nu este compatibil cu dispozitivele Xbox sau mobile, cum ar fi smartphone-urile și tabletele, așa că nu vei putea să te conectezi la acestea. Poți obține un adaptor suplimentar pentru Xbox, ca acesta să funcționeze în modul stereo.

Utilizarea căștilor este de tip „plug and play” dar, totuși, ți se va solicita să instalezi software-ul Razer pe PC și Mac pentru completitudinea funcțiilor, deși acesta nu este necesar pentru funcționarea căștilor.

Microfonul uni-direcțional este retractabil, ceea ce este foarte frumos pentru că, atunci când nu ai nevoie de el poți să-l ”ascunzi” în interiorul cupei de la ureche. Calitatea sunetului microfonului este bună, așa cum te aștepți de la căști premium pentru jocuri.

Nu există nici un blocaj, iar prietenii tăi din jocuri te vor auzi clar, chiar și în timpul celei mai puternice acțiuni.

Există, de asemenea, o funcție utilă a unei lumini LED la capătul microfonului, care-și schimbă culoarea dacă închizi microfonul, astfel vei putea ști întotdeauna dacă alții te pot auzi.

Baterie

Durata de viață a bateriei este foarte bună, de 14 ore, cu luminile Chroma pornite, iar dar dacă le oprești vei putea să te joci până la 20 de ore. Aceasta reprezintă o realizare excelentă a bateriei, care va satisface chiar și pe cei mai extremi dintre jucători.

Dacă alte căști wireless continuă să te lase atunci când ai nevoie de ele, cumpără ManO’War, acestea vor ține mult mai mult.

Singurul lucru enervant este că, din motive de economisire a bateriei, căștile se opresc automat după câteva minute de inactivitate.

Acest lucru este puțin enervant, dar nu este un aspect care să te determine să nu le cumperi. Probabil că, pe termen lung, această funcție îți permite să te joci mult mai mult timp.

Durabilitate

Căștile sunt confecționate din materiale plastice, dar sunt materiale de înaltă calitate, care fac ca acestea să se simtă rezistente și capabile să reziste la multe lovituri.

Căștile sunt destul de mari și par grele, dar de fapt sunt destul de ușoare, cel puțin, mai ușoare decât te-ai aștepta, având în vedere dimensiunea lor.

Când mergi în jurul camerei cu căștile pornite, poți controla microfonul și căștile cu comenzi pe cupe. Sunt intuitive și ușor utilizat și, foarte repede, vei învăța toate funcțiile acestora.

Poți controla volumul microfonului, al difuzoarelor și poți să oprești / să le activezi chiar separat.

Desigur, căștile nu ar fi Razer dacă nu ar avea cele 16,8 milioane de opțiuni de culori pe părțile laterale ale căștilor. Poți alege dintre acele multe opțiuni de iluminare diferite, deși noi credem că această funcție este destul de inutilă, mai ales având în vedere consumul a câtorva ore din baterie.

Confort

Confortul este foarte bun, căștile mari de pluș / piele sintetică sunt suficient de mari pentru a se potrivi cu toate dimensiunile urechii. Banda de cap se va potrivi și la cei cu capul mai mare, deci oricine se va simți confortabil cu ele.

Cu un design ușor și o amortizare generoasă, sunt foarte confortabile de purtat ore în șir.

Ai o sesiune de jocuri până noaptea târziu? Nicio problemă, Razer ManO’War vor fi confortabile de purtat.

Întrucât căștile sunt atât de mari, forța lor de strângere nu este foarte puternică la copii, deoarece au capetele mai mici, asta înseamnă că este destul de ușor să pierzi fixarea corectă, dacă se mișcă. Cu toate acestea, de obicei, în timp ce joci vei fi așezat, așa că nu este o problemă mare.

Sunet

Calitatea sunetului este tipică Razer: bass puternic, cu medii și acute bune.

În comparație cu alte căști pentru jocuri, sunetul este bun, dar vei observa că acestea nu sună la fel de bine precum cele audiofile, care sunt dedicate ascultării muzicii, ceea ce este de așteptat.

Experiența pentru jocuri este imersivă și antrenantă. Sunetul, odată ce programul digital 7.1 surround este activ, se îmbunătățește și îți dă o bună dimensiune a sunetelor.

Acest lucru este foarte important în jocuri în care ești în prima linie, cum sunt CS: GO și Battlefield, iar performanța ManO’War este similară cu a altor căști cu sunet surround 7.1 premium.

Atâta timp cât nu ești un audiofil și nu te aștepți să le folosești pentru muzică, vei fi mai mult decât mulțumit de calitatea sunetului.

Izolarea fonică este bună, le poți utiliza cu ușurință în aceeași cameră în care doarme cineva, nu îi vei trezi.

Razer ManO’War costă mai puțin decât multe alternative populare din categoria căștilor pentru jocuri fără fir dar, totuși, oferă o experiență excelentă utilizatorului, fără a-i lipsi vreo funcție importantă.

Acesta este motivul pentru care aceste căști pentru jocuri au un raport excelent calitate-preț, dacă ești dispus să cheltui un pic mai mult.

Pentru cei care caută căști premium wireless pentru jocuri la un preț bun, Razer ManO’War oferă cea mai bună combinație, având tot ce poți să aștepți de la cele mai noi modele de pe piață.

Verifică preț Razer ManO’War Wireless aici!

SteelSeries Arctis 7 – Cel mai bun raport preț-calitate

Căști wireless gaming SteelSeries Arctis 7

În opinia noastră, acestea sunt căștile care oferă cea mai bună valoare pentru bani, în categoria căștilor fără fir pentru jocuri!

Se pare că SteelSeries face în continuare cele mai bune căști fără fir pentru jocuri.

Noul lor model Arctis 7 oferă o experiență premium wireless pentru jocuri, care nu au întârziere a sunetului, la un preț foarte rezonabil.

Au un cadru robust și caracteristici confortabile, care completează sunetul de calitate și performanța electronică, acestea făcând ca Arctis 7 să fie o alegere excelentă pentru căștile wireless. Având în vedere prețul, credem că nu poți obține mai mult pentru banii tăi.

Seria SteelSeries Arctis a câștigat premiul Red Dot Design Award în 2017. Acest lucru spune multe despre calitatea acestor căști fără fir pentru jocuri.

Pro

 • Bandă cu design confortabil și reglabil
 • Butoane de control încorporate în căști
 • Microfon retractabil
 • Microfon cu sunet clar

Contra

 • Cupele pentru urechi sunt destul de mici

Ce e în cutie?

 • Căști wireless SteelSeries Arctis 7
 • Adaptor wireless USB
 • Cabluri audio analogice pentru mobil și consolă
 • Cablu de încărcare micro USB
 • Manual de utilizare

Compatibilitate (microfon)

Pe lângă faptul că permite transmiterea audio fără fir, fără întârziere, prin intermediul transceiver-ului USB de 2,4 GHz inclus, Arctis 7 are atât cabluri audio cât și analogice.

Gama de transmisie wireless este bună pentru aproximativ 12 m.

Arctis 7 este compatibil cu PC, Mac, Xbox One, PlayStation, dispozitive mobile și dispozitive VR, dar la Xbox One și dispozitive mobile vei avea doar sunet analogic.

Funcția 7.1 virtual sound surround este disponibilă numai pentru utilizatorii Windows.

La PC și Mac este disponibil un software suplimentar pentru echilibrarea jocului / vorbirii, precum și pentru alte funcții audio de personalizare.

SteelSeries folosește tehnologia micro-direcțională ClearCast pentru a furniza o respingere bună a zgomotului de fond și o transmisie audio de calitate.

Microfonul cu braț retractabil se ascunde imediat dacă nu este nevoie de el sau atunci când călătorești.

Baterie

Bateria încărcată încorporată va dura până la 24 de ore cu o singură încărcare, prin cablul micro USB.

În timp ce bateria reîncărcabilă nu poate fi schimbată rapid, poți utiliza căștile în timp ce se încarcă, pentru ca să nu întrerupi jocurile.

Pe căști sunt două porturi USB, unul pentru încărcare și unul pentru audio. Acest lucru poate provoca o mică confuzie, până când te obișnuiești.

Durabilitate

SteelSeries câștigă câteva puncte bune de stil cu designul elegant al căștilor fără fir pentru jocuri Arctis 7.

Acestea nu sunt căști voluminoase, supradimensionate, iar calitatea materialelor se vede cu ochiul liber.

Controalele sunt amplasate la cupele de la urechi, pentru volumul în sus / jos și închiderea microfonului, iar lumina roșie a microfonului se oprește, atunci când acesta este oprit.

Banda ușoară din aliaj de oțel este foarte durabilă și mai elegantă decât benzile din plastic căptușite, groase, tipice pentru majoritatea căștilor.

Există mai multe cabluri analogice, astfel încât să te poți conecta la diferite dispozitive.

O garanție de 2 ani este oferită rezidenților UE și o garanție de un an pentru toți ceilalți cumpărători.

Confort

Suportul pentru ochelari de schi este foarte eficient pentru a împiedica banda de oțel să se sprijine direct pe cap, reducând punctele de presiune.

Țesătura „AirWeave” se simte cu siguranță mai moale și mai ușoară decât la alte căști din vinil sau piele.

Presiunea de strângere este medie, astfel încât utilizatorii cu o dimensiune mai mare a capului pot simți o ușoară apăsare în jurul urechilor, dar nu este prea deranjantă.

Căptușeala superficială în jurul cupelor poate permite acoperirea cablurilor din plastic pentru a apăsa ușor pe urechi.

Arctis 7 este înfrumusețată cu o țesătură a cupelor pentru urechi, care este potrivită pentru sesiuni lungi de jocuri.

Sunet

Cablurile pentru boxe S1 40mm sunt incluse în pachetul căștilor wireless SteelSeries Arctis 7 și funcționează foarte bine pentru jocuri.

Programul opțional SteelSeries Engine 3 îți permite să salvezi presetările audio și alte setări de sunet pe care le-ai ales.

Cu toate că Arctis 7 nu este, cu siguranță, un set de căști de calitate audiofilă, acestea oferă o dimensiune sonoră destul de largă, cu o gamă dinamică decentă.

Trebuie remarcat faptul că volumul excesiv de bass și volumul pot avea tendința de a supraîncărca motorul audio, în anumite genuri de muzică.

Vocile sunt foarte clare, iar echilibrul general al frecvențelor este bun.

Cel mai bun lucru legat de banda reglabilă este că poți să o strâmtezi pentru a crește audiția bassului și izolarea cupelor de la urechi, dacă este nevoie.

Căștile fără fir SteelSeries Arctis 7 sunt câștigătoare, atunci când vine vorba de stil, materialele de calitate și confortul general fiind foarte bune. Cu un microfon clar, o bună calitate generală a sunetului și un design modern și robust, aceste căști oferă cel mai bun raport calitate-preț, la ora actuală.

Verifică preț SteelSeries Arctis 7 aici!

Logitech G533 Wireless – Cele mai bune sub 750 RON

Căști wireless gaming Logitech G533 Wireless

Căștile Logitech G533 Wireless DTS 7.1 oferă o combinație excelentă de beneficii cum ar fi calitatea, confortul și valoarea.

Credem că acestea sunt cele mai bune căști wireless pentru jocuri, cu preț sub 750 RON, la ora actuală.

Conectivitatea wireless de calitate profesională și caracteristicile audio personalizabile permit o experiență bună pentru jocuri, fără să trebuiască să plătești un preț ca pentru niște căști premium.

Pro

 • Design confortabil
 • Durată de utilizare a bateriei de 15 ore
 • Excelentă conectivitate și performanță wireless
 • Microfon boom cu filtru pop integrat
 • Buton multi-funcțional programabil

Contra

 • Compatibil numai cu PC (Windows 7.1+)

Ce e în cutie?

Compatibilitate (microfon)

Adaptorul USB wireless pentru căștile Logitech G533 este compatibil numai cu calculatoarele cu Windows 7.1 sau superior.  

Nu există nicio opțiune de conectare audio analogică.

Conectivitatea wireless cu adaptorul USB funcționează excelent, chiar și în medii cu bandă de înaltă densitate de 2,4 GHz.

Intervalul mediu audio wireless este de aproximativ 15 m.

Microfonul boom compact cu anularea zgomotului include un filtru pop integrat pentru a anula unele dintre sunetele de la respirație, care pot fi o problemă cu microfoanele pentru căști.

Dezactivarea microfonului se poate realiza fie prin ridicarea în sus sau în afară a brațului sau prin apăsarea butonului de închidere, din lateralul căștilor.

Citește și: Cele mai bune căști wireless pentru copii.

Baterie

Având o durată de viață a bateriei de 15 ore, poți utiliza căștile wireless Logitech G533 chiar și pentru sesiunile lungi de jocuri.

Dacă rămâi fără baterie, poți să le reîncarci cu cablul USB inclus, chiar în timp ce le utilizezi. Important de reținut faptul că bateria se poate schimba, dacă ai nevoie să o schimbi.

Durabilitate

Aceste căști pentru jocuri sunt mai compacte și mai elegante decât alte seturi de căști de la Logitech.

Carcasa neagră din plastic este destul de atractivă, cu un finisaj puțin lucios pentru a accentua cupele.

Controalele audio sunt dispuse pe cupe, având un buton multifuncțional suplimentar care poate fi programat pentru controale definite de utilizator.

Software-ul opțional Logitech Gaming funcționează excelent pentru îmbunătățirea setărilor EQ, angajarea modului de sunet surround DTS 7.1 și monitorizarea duratei bateriei.

Poți, de asemenea, să reglezi sunetul propriei voci în căști, cu ajutorul software-ului și al comenzilor.

Unii utilizatori au raportat mici probleme de calitate, atunci când primesc seturi cu căști noi, așa că asigură-te că testezi toate funcțiile din căștile, atunci când începi să le utilizezi.

Dacă găsești probleme legate de calitatea căștilor, producătorul oferă o garanție de 2 ani.

Confort

Banda și cupele căștilor wireless Logitech G533 sunt bine echilibrate pentru a oferi o fixare confortabilă, fără a fi prea fixe sau a strânge prea tare.

Chiar și dacă porți ochelari vei constata că aceste căști moi, care nu apasă prea tare, sunt excelente.

Căptușeala care respiră, cu plasă sport (ochiuri) nu este extraordinară, dar este confortabilă, plus că are avantajul că poți să o scoți, dacă vrei s-o cureți.

Aceste căști se pot încălzi puțin după sesiuni lungi de joc, dar asta nu ar trebui să te deranjeze prea mult.

Sunet

Logitech nu este cunoscut pentru producerea căștilor audiofile de calitate, așa că G533 nu vă te uimi, dar sunt destul de bune, având în vedere prețul modest. Utilizatorii obișnuiți vor fi mulțumiți de calitatea sunetului.

Driverele ProG oferă un sunet extra-larg cu DTS simulat sunet surround audio Headphone:X 7.1, care este excelent pentru jocurile care abundă în sunete ambientale, în special pentru jocurile în care ești în prima linie (First-Person-Shooters).

Atât modul de redare stereo, cât și sunetul surround oferă un sunet bine echilibrat, clar și distinct, în special pentru vocale.

Inițial, bass-ul poate fi părea puțin mai slab, dar se poate seta și personaliza cu ajutorul software-ului Logitech Gaming.

Dacă de obicei te joci pe un computer, atunci căștile Logitech G533 Wireless DTS 7.1 sunt o alegere excelentă pentru sesiunile lungi de jocuri sau de ascultare, care pot beneficia de o poziționare sonoră largă și de un sunet surround simulat.

Verifică preț Logitech G533 Wireless aici!

Skullcandy PLYR1

Căști wireless gaming Skullcandy PLYR1

 

Skullcandy PLYR1 sunt una dintre cele mai bune căști wireless pentru jocuri, chiar dacă nu sunt perfecte. 

Este destul de greu să găsești astfel de căști, cu o calitate bună a sunetului și care oferă Surround Sound pentru PC și console. Exact asta oferă Skullcandy PLYR1. 

Pro

 • Design frumos
 • Compatibilitate excelentă cu toate platformele populare de jocuri
 • Conexiune wireless bună
 • Sunet bun având în vedere că sunt căști wireless pentru jocuri

Contra

 • Calitatea slabă a construcției din categorie
 • Căști mici, neconfortabile persoanelor care au capul/urechile mai mari

Compatibilitate (microfon)

Căștile pentru jocuri sunt compatibile cu toate platformele de joc importante: PC, Mac, PS3, PS4, Xbox 360 și Xbox One.

Dar ține cont că va trebui să conectezi căștile la controlerul tău Xbox One dacă dorești să vorbești, deși Surround Sound funcționează fără fir.

Microfonul este destul de sensibil și, dacă-l ții prea aproape de gură, poate capta zgomote nedorite dar,  după ce le vei regla, vor funcționa destul de bine.

După câteva setări și teste, microfonul va funcționa bine, fără distorsiuni vocale sau înregistrarea zgomotului de fundal deranjant. Vocea ta va fi clară și ușor de înțeles.

Dacă nu mai vrei să-l folosești, trebuie doar să-l ridici și se va închide automat – o funcționalitate bună.

Baterie

Durata de viață a bateriei este în jur de 10-12 ore, în funcție de cât de tare utilizezi căștile. Volumul mai mare folosește mai mult din puterea bateriei.

Durata de funcționare a bateriei de 10 ore este destul de bună și chiar superioară față de cea a popularelor căști Astro A50.

Utilizează conexiune wireless de 2,4 GHz, care funcționează mai bine decât Bluetooth-ul obișnuit. În timp ce Bluetooth funcționează, de obicei, până la aproximativ 10 metri, poți utiliza Skullcandy PLYR1 până la o depărtare de 13-15 m față de stația de jocuri, fără a pierde conexiunea.  

Desigur, acest lucru depinde și dacă sunt pereți despărțitori dar, în general, conexiunea funcționează mult mai bine decât Bluetooth.

Durabilitate

Probabil cea mai mare problemă a modelului Skullcandy PLYR1 este calitatea slabă a carcasei.

Odată ce simți căștile în mână, vei ști că acestea nu sunt cele mai durabile căști. Se simte „plastic” în cel mai rău sens al cuvântului.

În timp ce plasticul este foarte comun la căști, acesta se simte că este ieftin și este mult sub așteptările pe care le ai de la un set de căști sub 1000 RON.

La acest preț ar putea să aibă o rezistență mai bună așa că, dacă le cumperi, asigură-te că ai grijă de ele, deoarece aceste căști se rup foarte ușor.

Izolarea zgomotului cu Skullcandy PLYR1 este decentă. Căștile nu lasă să iasă la fel de mult sunet cum fac căștile cu spatele deschis, dar nu oferă nici cea mai bună izolare a zgomotului. Au o performanță medie, ceea ce nu atât de rău.

Poți să auzi oameni care-ți vorbesc fără să fii nevoit să-ți scoți căștile.

Confort

Din cauza plasticului folosit la carcasă, aceste căști sunt foarte ușoare și, în general, confortabile, dar …

… persoanele care au capul și urechile mai mari nu se vor simți confortabil cu ele.

Se pare că aceste căști sunt mai potrivite pentru copii, deoarece extensia benzii și dimensiunea cupei urechilor nu sunt suficient de mari pentru adulții care au capul mai mare decât majoritatea oamenilor.

Dacă știi că ai un cap mare, caută alte căști pentru jocuri, care ți se vor potrivi mai bine.

Pentru restul oamenilor, capetele din spumă de memorie pentru urechi oferă un confort deosebit și putem spune cu ușurință că sunt căști foarte confortabile.

Doar să ții minte că sunt mai mici.

Sunet

Datorită sunetului virtual 7.1 Surround compatibil cu PC sau console, poți fii sigur că vei avea o experiență foarte bună la jocuri.

Sunetul Surround lărgește aria sonoră și face ca direcțiile sunetului să fie mai proeminente și detaliate. Îți vei auzi dușmanii înainte de a-i vedea, ceea ce este un avantaj frumos atunci când joci jocuri la care ești în linia întâi (FPS), cum ar fi Call of Duty sau Battlefield.

În general, sunetul este destul de bun pentru vizionarea TV-ului, filme și jocuri, dar audiofilii nu vor fi mulțumiți de muzica redată de acestea.

Până la urmă, acesta este un set de căști wireless pentru jocuri și nu se poate compara cu adevărat cu căștile audiofile.

Bass-ul poate fi destul de puternic, dar poate fi ajustat cu presetările de egalizare, astfel încât să le poți seta după cum îți place.

Dacă ești în căutarea unor căști wireless pentru TV, filme și jocuri care nu costă peste 1000 RON și dacă nu ai o dimensiune mare a capului, atunci Skullcandy PLYR1 sunt o alegere excelentă.

Turtle Beach Ear Force Stealth 450

Căști wireless gaming Turtle Beach Ear Force Stealth 450

Force Stealth 450 sunt una dintre cele mai bune căști fără fir pentru jocuri, în categoria lor de preț.

Turtle Beach Ear Force Stealth 450 este versiunea actualizată recent a setului de căști Z300, dedicate jocurilor pentru computer.

Modificările sunt minime, probabil cea mai mare este un design ușor îmbunătățit, cu capete mai bune pentru urechi și microfon detașabil. Pe de altă parte, Ear Force Stealth 450 nu acceptă dispozitive Bluetooth, așa cum făceau căștile din versiunea anterioară.

Pro

 • Poate fi folosit pe post de căști cu fir (cu 3,5 mm)
 • Durată mare de utilizare a bateriei, până la 12-15 ore per încărcare
 • Calitate bună, robustă
 • 1 Surround Sound funcționează frumos pentru jocuri
 • Calitate decentă a sunetului, bună pentru prețul cerut

Contra

 • Având cupele mai mici, nu sunt bune pentru persoanele care au capul mai mare.

Compatibilitate (microfon)

Căștile sunt compatibile cu USB pentru PC și Mac dar, din păcate nu acceptă 7.1 Surround Sound pentru console. Îl poți conecta prin intermediul unui conector de 3,5 mm dar, fără drivere Surround Sound și suport pentru microfon, nu vor funcționa mulțumitor.

Sunt foarte bune pentru utilizare cu PC și Mac dar, dacă ești în căutarea unor căști bune pentru jocuri de consolă, alege alte căști din lista noastră.

În plus, poți utiliza căștile în modul cu cablu, prin intermediul unui conector de 3,5 mm, dar numai pentru sunet.

Microfonul este detașabil, ceea ce este o funcție bună, atunci când nu le folosești. Poți, de asemenea, să le închizi cu ajutorul butonului, în cazul în care nu dorești să le detașezi de fiecare dată.

Înregistrarea sunetului este suficient de bună pentru jocuri. Nu au cel mai bun microfon disponibil la căștile pentru jocuri, dar acesta își face treaba bine. Vocea ta va fi separată de zgomote din jur.

Baterie

Căștile folosesc o baterie reîncărcabilă care oferă până la 15 ore de timp de joc per încărcare. Acest lucru este destul de bun și poate fi comparat cu performanța căștilor de gamă premium de 1500 RON.

În realitate, poți conta pe aproximativ 12 ore de utilizare.

De fapt, cele 12 ore oferă putere chiar și pentru cei mai dedicați jucători.

Încărcarea se face cu un cablu micro USB standard.

Tehnologia folosită pentru conexiune este tehnologia – presupusă inteligentă, care sare de la un canal la altul – a firmei Turtle Beachcare. În realitate, este foarte asemănătoare cu cea a altor căști pentru jocuri. 

Le poți folosi doar cu un adaptor USB. Conexiunea wireless funcționează într-un interval de 10-15 m, în funcție de câți pereți despărțitori există.

Durabilitate

Designul este frumos, ca la majoritatea căștilor Turtle Beach. Sunt fabricate din materiale plastice de calitate și inspiră încredere că sunt rezistente.

Având grijă rezonabilă de ele, căștile ar trebui să reziste ani de zile, fără probleme.

Izolarea fonică este decentă. Nu te aștepta la o la izolare fonică completă, nici la scurgeri masive de sunet, ci la ceva între acestea două. În general, izolarea zgomotului este suficient de bună, deoarece de cele mai multe ori aceste căști nu vor fi utilizate în medii zgomotoase, ci în camera ta.

Confort

Cupele pentru urechi sunt puțin mai mici, ceea ce ar putea fi incomod pentru persoanele care au urechile mai mari.

Inițial, fixarea este foarte strânsă, chiar până la un ușor disconfort dar, după o anumită perioadă, începi să te obișnuiești cu banda și cupele pentru urechi.

Acestea nu sunt cele mai confortabile căști pentru jocuri disponibil pe piață, dar sunt, totuși, destul de comode.

Sunet

Calitatea sunetului este destul de bună și ea.

Cu driverele 7.1 Surround Sound instalate pe computerul sau Mac-ul tău sunetul se „lărgește” și oferă o experiență de joc îmbunătățită.

Precizia pozițională devine mai bună și poți descoperi, cu ușurință, poziția inamicului tău. Nu este la fel de bun ca unele căști de gamă superioară, dar sunt bune, având în vedere prețul.

Nivelul de detaliu și claritate sunt exact cum te-ai fi așteptat de la niște căști pentru jocuri de sub 500 RON.

În ceea ce privește muzica, căștile au unele lipsuri la multe capitole, astfel încât acestea nu se pot compara cu adevărat cu căștile audiofile. Pe de altă parte, dacă ai avut doar căști ieftine, vei simți un upgrade.

Dacă ești pasionat de bass, acest set de căști nu sunt pentru tine, deoarece nu au un bass prea puternic.

În general, căștile Turtle Beach Ear Force Stealth 450 oferă o durată de viață a bateriei foarte bună, o rezistență superioară, o setare ușoară și o calitate decentă a sunetului, ceea ce le recomandă ca fiind una dintre cele mai bune căști pentru jocuri, în acest interval de prețuri.

Verifică preț Turtle Beach Ear Force Stealth 450 aici!

Corsair Gaming VOID Pro Wireless

Căști gaming Corsair Gaming VOID Wireless

Una dintre căștile wireless pentru jocuri care au look de „gamer” și care nu dezamăgesc.

Acesta este upgrade-ul cunoscutelor căști wireless pentru jocuri Corsair H2100. Noul Corsair VOID Pro Wireless îmbunătățește experiența totală a utilizatorului.

Noile căști pentru jocuri sunt îmbunătățite în multe privințe, dar costă și ceva mai mulți bani. În comparație cu alte căști de jocuri fără fir, sunt încă foarte accesibile.

Reține că poți obține modelul cu fir Corsair VOID mult mai ieftin, dar acestea au, în schimb, mai puține funcții și, din această cauză, noi facem doar recenzia modelului wireless.

În timp ce noile căști păstrează toate caracteristicile originale, noul model este mai confortabil și oferă mai multe tehnologii precum indicatorul luminos al bateriei și o durată de viață mai bună a bateriei.

Pro

 • Conectivitate wireless fiabilă
 • Super confortabile, ușoare și moi
 • Calitate bună de materialelor
 • Microfon bun, rezistent
 • La prețuri accesibile, raport bun calitate-preț
 • Baterie bună (până la 16 ore)
 • Sunet surround 7.1 bun pentru jocuri

Contra

 • Compatibil numai cu computerul
 • Calitate medie a sunetului, în cazul redării muzicii

Compatibilitate (microfon)

Aceasta este una dintre cele mai bune căști pentru jocuri, dar, din păcate, sunt compatibile doar cu computerul (Windows Vista, Windows 7, Windows 8, Windows 10). Folosesc un adaptor USB pentru conectare și un cablu micro USB pentru a încărca.

Pentru a obține funcționalitate completă a acestor căști wireless pentru jocuri, trebuie să instalezi un software pe care Corsair îl oferă doar pentru computer.

Căștile funcționează în stereo, dar pierzi capacitatea de a obține 7.1 Surround Sound sau de a utiliza controalele încorporate, ceea ce limitează experiența utilizatorului. Funcționează pe PS4 și Mac ca stereo, dar îi lipsesc totalitatea funcțiilor, motiv pentru care îți recomandăm alte căști, dacă joci pe PS4 sau Mac.

Întrucât aceste căști pentru jocuri nu funcționează cu console, unii dintre utilizatori vor trebui să aleagă un alt model, care să ofere compatibilitatea dorită. Dar, dacă joci doar jocuri pe PC, Corsair Void Pro Wireless este o alegere excelentă.

Microfonul a fost îmbunătățit. Este unidirecțional și anulează zgomotul și face treaba așa cum te aștepți. Nu există probleme sau distorsiuni ca în cazul modelului anterior. Au adăugat, la capătul microfonului, mici lumini care își schimbă culorile dacă îl închizi, astfel încât să știi întotdeauna când ceilalți te pot auzi.

Baterie

Bateria oferă până la 16 ore de redare iar, comparativ cu Astro A50 care costă de 3 ori mai mult și are o durată de viață mai mică a bateriei, acest lucru este foarte bun.

În plus, vei ști starea bateriei prin lumina de la capătul microfonului, astfel încât vei ști întotdeauna când trebuie să încarci căștile.

Durata de utilizare de 16 ore este suficientă pentru majoritatea jucătorilor dar, în cazul în care rămâi fără baterie, conectează căștile cu cablul USB și poți să continui să te joci. Acest lucru este util doar pentru jucătorii extremi, care joacă mai mult de 16 ore pe zi.

Pentru a conecta căștile, pur și simplu introdu adaptorul USB în computer și deja poți să le folosești. Conexiunea este rapidă fără nicio interferență și funcționează până la aproximativ 12 m, durata depinzând de obstacole, dar acest lucru este mai mult decât suficient pentru orice

jucător de PC.

Durabilitate

Calitatea materialelor este foarte ridicată. Plasticele utilizate sunt de cea mai bună calitate și se pot compara cu cele mai durabile căști de acolo.

Materialele plastice determină o bună flexibilitate și o greutate scăzută a căștilor. Corsair VOID Pro Wireless au un design bine gândit, care răspunde tuturor nevoilor unui jucător.

Ochelarii au, de asemenea, lumini LED încorporate, cu 16,8 milioane de culori diferite, care iluminează ca un fulger, însă trebuie doar să ții cont că luminile consumă bateria.

În general, rezistența este excelentă, iar aceste căști pentru jocuri vor rezista mult timp.

Căștile oferă, de asemenea, o izolare sonoră decentă, puțin mai bună decât cea a mediei, datorită designului cu spatele închis. Izolarea este utilă atunci când dorești să te bucuri de jocuri în liniște.

Dar, dacă asculți căștile suficient de tare cu setările microfonului la sensibilitate maximă, căștile vor elimina ceva sunete, așa că trebuie să ții cont, pentru a nu-i enerva pe cei din jur.

Cupele pentru urechi au butoane integrare, de la care poți să închizi microfonul, să controlezi setările volumului și EQ, împreună cu butonul de oprire.

Confort

Confortul este de primă mână. Chiar dacă forma căștilor este neconvențională, își fac bine treaba.

Amortizarea este făcută din spumă moale de memorie din microfibră, care se simte foarte confortabil chiar și după mai multe ore de joc. Urechile tale nu vor transpira și nu se vor irita.

În curând te vei obișnui să porți căștile și să uiți de ele.

Spre deosebire de Skullcandy PLYR1, cupele pentru urechi și banda sunt suficient de mari pentru a se potrivi chiar și celor care au capul și urechi mai mari.

Corsair VOID Pro Wireless se pot compara cu cele mai bune căști de joc de pe piață atunci când vine vorba de confort, iar confortul este, probabil, cel mai important aspect de selecție a căștilor pentru jocuri.

Sunet

Aceste căști oferă Dolby 7.1 Surround Sound (cu drivere de 50 mm), care este foarte util în jocurile FPS rapide.

Sunetul se extinde odată ce îl activezi. Vei fi plăcut surprins dacă nu ai mai experimentat anterior 7.1 Surround Sound. Vei auzi mult mai bine ce se întâmplă în pozițiile ocupate de inamici, față de căștile obișnuite. Pe de altă parte, poziționarea sunetului nu este la fel de bună ca în cazul căștilor audiofile high-end, dar acestea se află într-o categorie complet diferită.

Căștile sunt bune pentru jocuri sau vizionare de filme, dar nu sunt grozave și nici nu le-am recomanda pentru muzică. Față de căștile audiofile, calitatea sunetului lipsește oarecum. Bass-ul este prezent, dar nu se aude foarte adânc, tonalitățile medii și acutele fiind lipsite de claritate și detalii.

Muzica nu sună foarte bine cu ele, dar este în regulă dacă nu ești un utilizator solicitant. Calitatea audiției muzicii este medie, dar probabil că este în regulă, având în vedere prețul plătit. Dacă ești un utilizator obișnuit, vei fi mulțumit de acestea.

Atâta timp cât le veți folosi doar pentru jocuri, vei fi mai mult decât mulțumit.

Aceste căști au un raport calitate-preț foarte bun, așa că Corsair VOID Pro Wireless sunt unele dintre cele mai bune căști pentru jocuri. Dacă dorești căști fără fir pentru jocuri pe computer, care să fie super confortabile, cu sunet pozițional de calitate 7.1 la un preț relativ mic, Corsair VOID Pro Wireless este o alegere excelentă pentru tine.

Verifică preț Corsair Gaming VOID Wireless aici!