Cele mai bune căști in-ear pentru gaming

Ia-ți cele mai bune căști in-ear pentru gaming ce îți vor îmbunătăți experiența de a te juca pe telefon sau pe o consola portabilă.

Care sunt cele mai bune căști in-ear pentru gaming?

Deși nu știi încă asta dar vei avea nevoie de o pereche de căști in-ear portabile ce îți vor îmbunătăți experiența de gaming alături de prietenii tăi. Aruncă o privire la cele mai bune modele mai jos. Acestea sunt cele mai bune pentru a te juca pe telefon sau pe consola ta.

Top 4 cele mai bune căști in-ear pentru gaming

ModelPozăRatingMicrofonConexiune
Turtle Beach Battle BudsCasti Turtle Beach Battle Buds.3.7Boom & in-line
3.5 mm
AUX
Review
HyperX Cloud EarbudsCasti HyperX Cloud Earbuds rosii.4.1in-line3.5 mm
AUX
Review
Sony MDR-XB50APCasti Sony MDR-XB50AP.4.2in-line3.5 mm
AUX
Review
Wohzoek G100XCasti Wohzoek G100X rosii.3.7Boom & in-line
3.5 mm
AUX
Review

Turtle Beach Battle Buds

Casti Turtle Beach Battle Buds.

“Turtle Beach Battle Buds sunt cele mai bune căști in-ear pentru majoritatea gamerilor.”

 • Conexiune: 3.5 mm (3-pin)
 • Microfon: Boom, detașabil & in-line (Noise Cancelling)
 • Buton pentru mute: Da

Dacă ești în căutarea unui confort imersiv și a unui microfon boom detașabil, atunci Turtle Beach sunt perfecte pentru tine.

De ce să cumperi aceste căști?

În primul rând sunt accesibile, iar funcțiile pe care le oferă sunt peste aria de preț din care fac parte.

În al doilea rând, confortul oferit este destul de uimitor. Poți avea sesiuni lungi de gaming și să nu te plângi din cauza durerii. Acum, acestea nu sunt la fel de confortabile precum căștile over-ear, însă sunt destul de aproape.

În al treilea rând, au un microfon boom ce poate fi detașat și dat pe mute. Este perfect pentru a te juca alături de prieteni, iar aceștia nu vor ști că folosești căști in-ear.

Pe deasupra, ai un al doilea microfon in-line pentru momentele în care nu poți folosi microfonul boom. Ambele funcționează foarte bine, iar faptul că ai parte de mai multe opțiuni este mereu bine venit.

De asemenea, izolarea fonică blochează majoritatea sunetelor ambientale.

Ce nu ne-a plăcut

Microfonul s-ar putea să fie prea sensibil pentru mediile zgomotoase.

Turtle Beach Battle Buds sunt perfecte pentru a te juca pe telefon sau pe consola portabilă. Prețul este mic, iar căștile au funcții pentru gameri, acest lucru le face să fie una dintre cele mai bune perechi de căști pentru gameri.

Verifică preț Turtle Beach Battle Buds aici!

HyperX Cloud Earbuds

Casti HyperX Cloud Earbuds rosii.

“Căștile HyperX Cloud au cel mai bun microfon in-line din categoria căștilor in-ear de gaming.”

 • Conexiune: 3.5 mm (3-pin)
 • Microfon: In-line (Noise Cancelling)
 • Buton pentru mute: Nu

Dacă vrei să ai parte de cel mai bun microfon in-line pe care îl poate oferi o pereche de căști in-ear pentru gaming, atunci Hyper Cloud este alegerea potrivită.

De ce să cumperi aceste căști?

Aceste căști in-ear HyperX sunt pentru gamerii ce se joacă pe telefon și au nevoie de cel mai înalt nivel de confort în timp ce poartă niște căști ce pot fi folosite pentru ore în șir.

Deci, vârfurile sunt foarte moi (poți alege din 3 mărimi) și se potrivesc indiferent de forma urechii tale.

Mai mult, cablul este rezistent la încâlceli și are un conector în unghi de 90 de grade (3.5mm).

Te poți duce oriunde cu aceste căști (alături de o carcasă pentru transport), din moment ce sunt mici și portabile.

În plus costă mai puțin de 200 RON și au un bass accentuat, ce este apreciat de majoritatea persoanelor.

Ce nu ne-a plăcut

Nu au un microfon boom, doar in-line, și nu au nici un buton pentru mut. Calitatea sunetului este bună pentru gaming, însă poți găsi ceva mai bune la un preț asemănător.

Căștile in-ear HyperX Cloud sunt perfecte pentru gamerii ce se joacă pe telefon și au nevoie de o pereche de căști de nădejde, confortabile și portabile.

Verifică preț HyperX Cloud Earbuds aici!

Sony MDR-XB50AP

Casti Sony MDR-XB50AP.

Deși Sony MDR-SB50AP nu sunt centrate pe gaming, acestea sunt foarte potrivite.

 • Conexiune: 3.5 mm (3-pin)
 • Microfon: In-line
 • Buton pentru mute: Nu

Dacă ești în căutarea unei perechi de bass ce le poate face pe amândouă – să fie bune pentru gaming și pentru a asculta muzică – atunci aceste căști in-ear de la Sony sunt alegerea perfectă.

Notă: Poți să găsești niște căști in-ear mai bune, la un preț mai mare, însă pentru majoritatea gamerilor ce se joacă pe telefon, acestea sunt cea mai bună alegere.

De ce să cumperi aceste căști?

Căștile sunt proiectate pentru a fi confortabile, datorită funcțiilor ușoare și ergonomice, și sunt destul de rezistente din cauza plasticului și a siliconului din calitate.

Dacă ai grijă bine de ele, acestea vor rezista mulți ani.

Ceea ce le face excelente pentru gaming este microfonul in-line, ce este destul de decent.

Acum, nu te poți aștepta la conferințe în medii zgomotoase, însă te poți juca alături de prieteni pe Discord ore în șir fără să ai probleme.

În plus, sunetul acestor căști este bogat, cu un bass profund, ce este excelent dacă asculți muzică bass-heavy.

Ce nu ne-a plăcut

Nu au opțiunea de a pune pe mute microfonul.

Sony MDR-XB50AP s-ar putea să nu fie prima pereche de căști ce-ți vine în minte atunci când te gândești la căști pentru gaming, însă funcțiile pe care le oferă sunt mai mult decât potrivite pentru jocuri și vin la un preț accesibil.

Verifică preț Sony MDR-XB50AP aici!

Wohzoek G100X

Casti Wohzoek G100X rosii.

“Wohzoek G100X sunt cea mai bună de căști in-ear pentru gaming, la un preț mic.”

 • Conexiune: 3.5mm (3-pin)
 • Microfon: Detașabil boom & in-line (Noise Cancelling)
 • Buton pentru mute: Nu

Dacă vrei să economisești niște bani, însă tot vrei să ai parte de un microfon boom detașabil, atunci aruncă o privire la aceste căști.

De ce să cumperi aceste căști?

În timp ce căștile G100X costă mai puțin de 100 RON, acestea vin cu 2 microfoane (unul in-line, iar celălalt boom).

Microfonul detașabil și microfonul in-line funcționează bine în majoritatea situațiilor. Nu te aștepta la o calitate a vocii perfectă în mediile zgomotoase.

Te poți juca fără a fi distras. Designul ușor le face potrivite pentru sesiunile lungi de gaming.

Ce nu ne-a plăcut

Nu au buton de mute pentru microfoane. De asemenea, cablul este destul de scurt. În special dacă le folosești la calculator.

Cele două microfoane ale căștilor Wohzoek G100X și confortul de calitate înaltă nu sunt ceva la care te-ai aștepta în această arie de preț. Dacă ai un buget mic, dă-le acestor căști o șansă.

Verifică preț Wohzoek G100X aici!

Cum rămâne cu căștile in-ear wireless pentru gaming

Nu există căști in-ear Bluetooth dedicate pentru gaming. Însă poți folosi o pereche de căști in-ear wireless, ce au microfon încorporat, pentru a te juca. Atâta timp cât dispozitivul suportă Bluetooth.

Reține doar că atunci când îți cumperi căști in-ear wireless trebuie să iei în calcul diferiți factori precum durata bateriei și difuzoarele interne. De obicei calitatea acestora este sacrificată, din moment ce firele lipsesc, producătorii trebuie să pună toată această tehnologie în carcasa mică a căștilor.

Sunt căștile in-ear de la Razer bune?

În timp ce cei de la Razer fac niște căști de gaming populare, acestea nu oferă cel mai bun raport calitate-preț. În general, costă mai mult și vin cu niște funcții și performanțe medii.

Auzim destul de des această întrebare, și, după cum poți vedea nu am inclus nici o pereche de căști de la Razer în acest ghid.

Credem că poți avea parte de ceva mai bună dacă alegi un produs din partea competitorilor.

Căștile Razer Hammerhead Duo sunt predispuse la probleme, însă nu am apucat să testăm modelul Hammerhead Duo.

 Ce sunt căștile in-ear pentru gaming?

Căștile de gaming in ear sunt căști proiectate pentru gamingul portabil (telefon, Nintendo, PlayStation Vita, și pentru alte dispozitive mobile) și bin de obicei cu un microfon detașabil pentru cea mai bună calitate atunci când vorbești cu prietenii tăi.

Ai nevoie de căști pentru gaming?

S-ar putea să te întrebi: “de ce să-mi iau o pereche de căști pentru gaming?”

Dacă te joci des jocuri pe iPhone sau pe Android, ori pe o consolă portabilă și vrei să vorbești cu prietenii tăi, atunci căștile in-ear sunt alegerea potrivită.

Căștile pentru gaming mai mari nu sunt destul de ușoare și pot fi incomode, deci nu sunt potrivite pentru gaming-ul portabil.

Mărimea mai mică le face perfecte pentru a fi transportate și depozitate cu ușurință.

Cum sunt căștile in-ear pentru gaming diferite de căștile normale?

Căștile in-ear normale nu au un microfon de calitate înaltă și nici un microfon boom.

Faptul că poți vorbi alături de prietenii tău într-un mod clar și fără distorsiuni, este un lucru important pentru o experiență bună de gaming.

Majoritatea microfoanelor in-line nu vor face o treabă bună.

Când vine vorba de calitatea sunetului, nu există diferențe majore din moment ce căștile in-ear pentru gaming nu au sunet surround virtual.

Căștile pentru gaming sunt mai potrivite pentru a te juca pe fugă, din moment ce oferă un sunet și o calitate a vocii mai bune decât majoritatea alternativelor in-ear.

La ce să te uiți când ești în căutare de căști in-ear pentru gaming

Un microfon de calitate – este important să ai un microfon clar și fără distorsiuni, altfel nu vei putea vorbi cu prietenii tăi într-un mod confortabil. Microfoanele boom fac o treabă mai bună.

Confort excelent – probabil că o să vrei să te joci mai mult de 15 minute. O să vrei ca perechea ta de căști in-ear pentru gaming să vină cu o varietate de vârfuri din silicon (vârfurile din spumă sunt mai bune), ce sunt confortabile pentru a fi purtate.

Calitatea sunetului – jocurile nu sunt distractive fără o calitate audio plăcută. Există multe semnături ale sunetului, poți alege una cu bass profund, una balansată sau una plată. În final, nu există un asemenea lucru precum cel mai bun sunet pentru gaming (este alegerea ta să alegi ce-ți place).

Calitatea construcției – materiale rezistente de la branduri ce sunt logevive. Nu vrei să îți arunci banii pe un produs ce se strică după câteva luni. Ia-ți o pereche de căști de calitate pentru a salva bani pe termen lung.

Compatibilitate – majoritatea căștilor in-ear pentru gaming sunt cu fir și au un conector de 3.5 mm. Asigură-te că acestea sunt suportate de consola ta.

Izolarea fonică – când aceasta este eficientă, sunetul ambiental este eliminat, pentru a te putea concentra la joc (nu încurca izolarea fonică cu Noise-Cancelling, sunt lucruri diferite).

Sperăm că ți-a plăcut ghidul nostru.

Dacă ai găsit alte căști in-ear dedicate pentru gaming pe care ai vrea să le testăm și să le includem în ghidurile noastre, atunci te rugăm să ne spui (în comentarii sau contactându-ne).

Citește și: