Top 10 căști in-ear cu funcție de anulare a zgomotului

Rezervă-ți pacea și liniștea cu cele mai bune căști ANC de pe piață.

Top 10 modele ANC in-ear (în ureche), care au cea mai eficientă tehnologie de anulare a zgomotului.

Folosește-le pentru călătorii sau doar ca să te bucuri, în pace, de muzică. Aceste căști mici și versatile NC sunt o alegere excelentă pentru toate mediile zgomotoase.

Compară căștile cu cele mai eficiente tehnologii de anulare a zgomotului și alege-le pe cele care sunt cele mai adaptate nevoilor tale.

După ce am verificat cele mai bune căști ANC de pe piață (30+), iată cele mai bune modele, la zi.

ModelRatingBaterieAnularea zgomotuluiConexiuneAmprenta sunetului
Bose QuietComfort 20Casti in ear Bose Quiet Comfort 204.116 oreCele mai buneCu fir 3.5mmAccent subtil pe bassReview
Sony WI-1000Xcasti-in-ear-sony-wi-1000x3.910 ore (cu ANC activ)Foarte eficienteBluetooth & Cu fir 3.5mmEchilibratReview
Bose QuietControl 30 WirelessCasti In Ear Bose Quiet Control 304.010 oreFoarte eficienteBluetoothEchilibratReview
B&O Beoplay E4Cast in ear Bang and Olufsen Beoplay E43.520 oreFoarte eficienteCu fir 3.5mmEchilibratReview
Phiaton BT 120 NCCasti in ear Phiaton BT 120 NC4.65 ore cu ANC
8.5 ore fără ANC
În proporție de 95%BluetoothEchilibratReview
1MORE E1004 Double ANC EarbudsCasti in ear 1MORE E1004 Dual ANC Earbuds3.0Fără bateriePeste medieCu fir (Apple Lightning Connection)EchilibratReview
Linner NC50 WirelessCasti in ear Linner NC50 Wireless3.89 ore cu ANC
13 ore fără ANC
În proporție de 97%BluetoothAccent subtil pe bassReview
Cowin HE8DCasti in ear Cowin HE8D3.79 orePeste medieBluetoothAccent subtil pe bassReview
Sony MDR-NC31EMCasti in ear Sony MDR-NC31EM3.7Fără bateriePeste medieCu fir (doar Xperia)EchilibratReview
TaoTronics ANC (TT-EP002)Casti in ear TaoTronics TT-EP0024.115 oreSatisfăcătorCu fir 3.5mmAccent subtil pe bassReview

Recenzia celor mai bune căști cu anularea zgomotului

Bose QuietComfort 20 – Cele mai bune per total

Casti in ear Bose Quiet Comfort 20

Bose QuietComfort 20 sunt cele mai bune căști cu anularea zgomotului, fără egal, disponibile acum.

Pro

 • Cea mai bună tehnologie de anulare a zgomotului
 • Foarte confortabile, cu o fixare stabilă
 • Carcasă bună, rezistentă
 • Căști perfecte pentru cei care călătoresc
 • Calitatea sunetului este comparabilă cu cea oferită de cele mai bune căști ANC

Contra

 • Scumpe
 • Cu ANC oprit, calitatea audio scade foarte mult

Unora ar putea să nu le placă produsele Bose dar, când vine vorba de anularea zgomotului, sunt cele mai bune.

Se știe că Amar Bose și compania sa au fost cei care au lansat căștile care anulează zgomotul.

Cu QC 20 nu numai că vei obține cea mai bună anulare activă a zgomotului, dar vei avea și căști foarte confortabile, durabile și cu sunet bun, toate într-un singur aparat.

Anularea zgomotului

Dacă dorești să elimini zgomotul de fond și să te bucuri pur și simplu de muzică, în timp ce ești înconjurat de zgomote, Bose QuietComfort 20 este cel mai bun echipament audio pentru așa ceva.

Prin combinarea unei izolații pasive bune a zgomotului și cea mai bună anularea activă a zgomotului din clasa aceasta de echipament, acestea sunt cele mai bune căști.

Se pare că anularea zgomotului funcționează bine chiar și la frecvențe mai mari, comparativ cu căștile ANC competitoare (ANC=anularea activă a zgomotului). Sunt atât de bune, încât aceste căști vor înlătura nu doar zbârnâitul motoarelor de avion, ci și o parte din traficul stradal, discuțiile din jur și ciripitul păsărilor.

Nu anulează complet aceste sunete, dar o fac mai bine decât oricare alt model existent de căști.

În plus, acestea au o caracteristică specială, numită modul Aware, care scade nivelul de anulare a zgomotului, pentru cazurile când trebuie să auzi oamenii din jur. Funcționează bine și se pornește doar prin apăsarea unui buton.

Apeși pe buton pentru a-l activa și iar apeși pentru a-l dezactiva, funcționează extraordinar.

Bateria necesară pentru anularea zgomotului nu este, din păcate, înlocuibilă, dar are aproximativ 16 ore de viață (încărcare prin USB), ceea ce este destul de bine. Deoarece este o baterie cu litiu-ion, ține aproximativ 500 de încărcări complete, după care capacitatea va începe să se diminueze.

Dacă le vei utiliza asiduu, cum ar fi în medie 10 ore pe zi, te poți aștepta să le folosești un an și jumătate.

Bose QuietComfort 20 a obținut ”Traveller’s Choice Award 2015” pentru cele mai bune căști cu anularea zgomotului.

Durabilitate

Rezistența căștilor este bună, chiar dacă acestea sunt fabricate din materiale plastice.

Capetele din silicon sunt realizate bine și oferă o fixare strânsă. Cablurile sunt protejate de puțin cauciuc și se pare că nu există puncte slabe majore în privința rezistenței.

Confort

Datorită designului lor ușor și a capetelor de ureche din silicon de calitate, Bose QuietComfort 20 sunt foarte confortabile.

În pachet primești 3 dimensiuni diferite de capete pentru urechi – mici, medii și mari – care se vor potrivi în urechile majorității oamenilor. Vârfurile urechii par mai scurte și, de aceea, nu par a fi foarte bune la izolarea pasivă a zgomotului și stabilitatea fixării dar …

… totuși, fac o treabă foarte bună. Prin combinația de „aripi” pe care le atașezi la urechi, fixarea este foarte stabilă și confortabilă, în același timp. Nu sunt cele mai confortabile căști din lume, dar sunt destul de aproape de acest titlu.

Izolarea pasivă a zgomotului este destul de bună, mai ales odată ce găsești mărimea corespunzătoare a vârfurilor pentru urechi.

Caracteristici

Microfonul este poziționat pe cablu și funcționează așa cum este prevăzut, poți efectua apeluri fără întreruperi.

Controalele sunt plasate convenabil și te vei obișnui foarte repede cu ele. Poți controla: redare / pauză, melodia următoare / anterioară și ANC pornit / oprit, plus butonul pentru modul Aware (trebuie doar să te asiguri că ai cumpărat modelul de sistem de operare potrivit – iOS sau Android).

Dacă nu dorești să plătești prețul complet există, de asemenea, modele mai vechi, mai ieftine, tot Bose, care izolează zgomotul la fel de bine.

Sunet

Calitatea sunetului este foarte bună pentru căștile cu anularea zgomotului dar, evident, nu se pot compara cu modele obișnuite, audiofile.

Se pare că sunetul este mai bun atunci când anularea zgomotului este activă, în comparație cu perioada în care acesta nu funcționează. În ultimul caz, tonalitățile medii sunt de obicei mai slabe, deci este bine să folosești pornești întotdeauna modul ANC (anularea activă a zgomotului), dacă este posibil.

În general, sunetul este încă foarte „Bose-like”. Cu bass amplificat și tonalități medii ușor mai estompate. Cu toate acestea, sunetul pare mai echilibrat decât în ​​cazul modelelor anterioare, acestea având tonalitățile medii mai bune decât orice căști anterioare, care anulează zgomotul.

Sunetul nu are dimensiune, ca la alte căști și, de asemenea, există un ușor șuierat, abia perceptibil, pe care-l produce tehnologia de anulare a zgomotului. În cele din urmă, reducerea sunetului depășește cu mult șuieratul pe care-l produce, deci este în regulă.

Dacă ai nevoie de o anularea zgomotului superioară față de calitatea audio (foarte util pentru cei care călătoresc frecvent), îți vor plăcea, chiar dacă prețul este puțin mai mare. Primești calitatea pentru care ai plătit.

În cele din urmă, dacă dorești cea mai bună tehnologie posibilă de anulare a zgomotului, ambalată într-un design mic și confortabil pentru căști, cu o calitate bună a sunetului, Bose QuietComfort 20 sunt căștile ideale pentru tine.

Verifică preț Bose QuietComfort 20 aici!

Sony WI-1000X – Cele mai bune căști wireless

casti-in-ear-sony-wi-1000x

Sony WI-1000X sunt una dintre cele mai bune căști wireless cu anulare a zgomotului pe care le poți obține astăzi.

Anularea zgomotului activ: Da

Durata de viață a bateriei: Până la 10 ore

Proiectare bandă: Da
Conexiune: Wireless, Bluetooth 4.1

De ce ar trebui să le cumperi?

Dacă dorești cele mai bune căști fără fir cu anulare a zgomotului, acestea sunt cele mai bune pentru tine.

Datorită colierului cu design premium, vei arăta bine în orice situație. Căștile stau frumos în jurul gâtului și împachetează o baterie încorporată solidă, cu durată de funcționare de 10 ore (cu ANC pornit). Aceasta reprezintă o durată foarte mare de utilizare pentru căști mici dar, evident, nu se poate compara cu căștile over-ear.

Cu toate acestea, căștile Sony sunt cele mai bune căști premium cu Bluetooth pe care le poți cumpăra acum.

Anularea activă a zgomotului se poate compara cu cele mai bune din categorie și are caracteristici suplimentare, cum ar fi „modul ambient” și aplicația Sony Headphones Connect pentru controlul asupra setărilor.

Acest lucru le face perfecte pentru utilizarea la birou sau în timpul navetei. În plus, sunt super portabile pentru zbor, atunci când contează fiecare spațiu economisit din bagaj.

Oricum, le poți conecta la orice dispozitiv Bluetooth sau le poți folosi cu cablul adițional. Adaugă asistență completă Google și Alexa, și poți înțelege de ce foarte mulți le consideră cele mai bune căști wireless.

Ce e rău

Deși vârfurile au o formă ergonomică, nu sunt la fel de comode ca modelele concurente (cum ar fi Bose QC30). S-ar putea să simți un pic de mâncărime, după câteva ore. Și, datorită benzii de la gât, nu sunt potrivite pentru sport (deoarece se mișcă foarte mult).

Sunetul

Sunetul pe care îl produc căștile Sony este excelent, având în vedere că sunt fără fir și că anulează activ zgomotul. Aceștia acceptă codec-uri Bluetooth precum LDAC și aptX pentru cea mai bună calitate wireless a sunetului.

Vei avea un timbru sonor echilibrat, dar poți să realizezi setările cum dorești, cu ajutorul aplicației.

Per total, Sony WI-1000X sunt cele mai bune căști wireless cu anularea zgomotului pe care le poți obține astăzi, având o mulțime de tehnologii și funcții de ultimă oră.

Verifică preț Sony WI-1000X aici!

Bose QuietControl 30 – Alternativa wireless

Căști In Ear Bose Quiet Control 30
Bose este cunoscut pentru oferirea unui sunet excelent și a celor mai bune performanțe de anulare activă a zgomotului. Deși nu sunt la fel de bune ca Bose QC20, credem că acestea sunt cele mai bune căști fără fir cu anulare a zgomotului, la ora actuală. 

Pro

 • Calitate sonoră de top
 • Performanță ANC bună
 • Foarte confortabile
 • Conectivitate wireless Bluetooth

Contra

 • Microfonul Talkback este de calitate scăzută
 • ANC poate fi puțin mai scăzută decât la alte produse Bose
 • Probleme de calitate a carcasei

Căștile Bluetooth QuietControl 30 sunt foarte aproape de a-și câștiga locul în top, dar este posibil ca anumite mici funcționalități să nu poată fi utilizate de unii. Citește mai departe, pentru mai multe detalii.

Anularea zgomotului

Este posibil ca Bose QuietControl 30 să nu fie cel mai avansat set de căști cu anulare activă a zgomotului, dar cu siguranță depășesc multe alte căști ANC.

Circuitul de anulare a zgomotului este găzduit într-o bandă ușoară pentru gât, cu microfoane duble.

Aplicația mobilă Bose’s Connect îți permite să selectezi diferite niveluri de anulare a zgomotului, astfel încât să poți regla performanțele la mediul înconjurător.

În timp ce performanța tehnologiei ANC este mai bună decât la multe alte mărci, utilizatorii altor produse Bose ANC (cum ar fi căștile QC35 sau QC25) pot simți că anularea nu este la fel de bună.

De fapt, QuietControl 30 folosește un tip diferit de tehnologie ANC, față de unele din celelalte produse Bose. Funcționează destul de bine pentru scopul cu care au fost construite.

În general, frecvențele mai mici sunt anulate destul de eficient. Unele zgomote de frecvență mai mare și sunete cu impulsuri puternice nu sunt anulate.

Modul de anulare a zgomotului poate funcționa fără a fi conectat la un dispozitiv Bluetooth.

Durabilitate

Totul, de la ambalaj până la construcția produsului, este de înaltă calitate (așa arată).

Banda de la gât, care găzduiește partea electronică, este flexibilă, dar nu fragilă.

Eliberarea tensiunilor din cabluri pare să fie adecvată pentru utilizarea de zi cu zi. Totul arată bine prima dată când le iei în mâini, dar există neobișnuit de multe sesizări legate de calitatea proastă a acestora.

Se pare că multe persoane se confruntă cu un fel de probleme de rezistență, după câteva luni. Rezistența este greu de determinat după doar două săptămâni. Așa că reține că poți avea aceleași probleme.

În afară de asta, cea mai mare problemă, care privește calitatea QuietControl 30, este micul microfon încorporat talkback. Aceasta poate să interfereze cu unele circuitele ANC.

Dacă intenționezi să utilizezi aceste căști pentru a vorbi la telefon, poate dorești să explorezi și alte modele. Acesta este un produs de bună calitate, care funcționează pentru majoritatea oamenilor, deși durabilitatea sa nu este cea mai bună.

Confort

Aceasta este o categorie în care Bose excelează. Capetele de silicon StayHear + QC sunt extrem de confortabile și bune pentru ședințe îndelungate de utilizare.

Există trei dimensiuni diferite de capete QC și sunt ușor de scos, de curățat și de înlocuit.

Banda ușoară se așază pe partea din spate și pe părțile laterale ale gâtului, este destul de confortabilă și funcționează pentru diverse tipuri de haine, ascunzându-se sub guler, dacă este nevoie.

Poți utiliza cu siguranță căștile Bose QuietControl 30 pentru a lucra, dar banda poate aluneca prea mult și poate fi inadecvată pentru unele activități.

Caracteristici

Pe lângă receptorul wireless pentru gât și căștile atașate, vei primi, de asemenea, un cablu de încărcare, trei capete de mărimi diferite și o pungă de transport cu fermoar.

Gama Bluetooth este eficientă pentru 10-15 m și este destul de ușor de asociat cu majoritatea dispozitivelor.

Nu există suport pentru o conexiune audio cu fir, deci înseamnă că nu poți utiliza aceste căști pentru a asculta frecvența audio de pe avioane.

O durată de viață a bateriei de 10 ore poate fi obținută cu o încărcare care durează mai puțin de 3 ore, dar căștile Bluetooth nu pot fi utilizate în timpul încărcării.

O caracteristică foarte utilă este posibilitatea de a conecta căștile QuietControl 30 la aplicația mobilă Bose Connect.

Această aplicație îți permite să apelezi la nivelul de anulare a zgomotului dorit, precum și să salvezi orice alte presetări audio personalizate pentru dispozitivul tău.

Sunet

Aceste căști Bose oferă un sunet de cristal. Nu sunt prea grele, cum sunt alte căști.

Circuitul de anulare a zgomotului este bun și nu generează zgomotul de fond, așa cum au alte produse ANC mai ieftine.

Reglarea volumului este bună și nu se descompune la niveluri superioare. Răspunsul în frecvență sună uniform și echilibrat, pe diferite niveluri de audiție.

Nu va trebui să împingi aceste căști adânc în ureche pentru a obține o fixare bună pentru un sunet excelent. Punctele de legătură QC mențin perfect carcasa ușoară.

Bose QuietControl 30 au un preț mare, pentru un produs premium. Tehnologia ANC nu este perfectă, dar sunetul și calitatea generală sunt de calitate.

Dacă te-ai săturat să înlocuiești permanent căștile cu anularea zgomotului Bluetooth ieftine, care nu au sunet bun, vei primi un model mult mai nou în cazul QuietControl 30.

Verifică preț Bose QuietControl 30 Wireless aici!

B&O Beoplay E4 – Alternativa cu fir

Cast in ear Bang and Olufsen Beoplay E4

Unele dintre cele mai bune căști cu fir cu anulare a zgomotului.

Dacă ești în căutarea unor căști de înaltă calitate, care anulează zgomotul și au o calitate excelentă a sunetului, B & O Beoplay E4, este una dintre cele mai bune alegeri pe care le poți face. Deși acestea costă mai mulți bani decât majoritatea și nu oferă conectivitate Bluetooth fără fir, în rest totul este la superlativ.

Micile căști ergonomice din aluminiu oferă o fixare bună și confortabilă. Nu sunt la fel de confortabile ca Bose, ar putea fi incomode pentru persoanele care au canale urechilor mai puțin adânci. Cele 4 dimensiuni de capete din silicon sunt combinate cu o pereche de capete de urechi din spumă Comply, care îmbunătățesc cu adevărat confortul. Capetele de spumă au nevoie de o înlocuire mai frecventă.

Anularea activă a zgomotului este comparabilă cu cea a lui Bose. Este chiar puțin mai bine la anularea conversației umane, dar nu la fel de eficient în cazul sunetelor inferioare, ca zumzetul avionului. Cu toate acestea, este foarte eficient și justifică prețul premium. Bateria ține aproximativ 20 de ore per încărcare completă. Conexiunea se realizează prin intermediul unui jack AUX de 3,5 mm.

„Modul de transparență” este un mod de funcționare care lasă mai mult sunet exterior în căști, astfel încât să poți vorbi cu oamenii, atunci când este nevoie. Este nevoie de ceva timp pentru a te obișnui, dar este folositor.

În plus, carcasa arată și se simte premium. Calitatea carcasei este excelentă și te poți aștepta să le folosești mulți ani. Printre accesorii, vei primi și un adaptor pentru avion și o pungă de transport.

Microfonul funcționează bine pentru apeluri, cu excepția situațiilor în care vântul bate foarte tare. Butoanele în linie sunt simple de utilizat și ușor de învățat. Vei învăța imediat să le utilizezi.

În cele din urmă, calitatea sunetului este cel mai mare avantaj al acestora. Dimensiunea sonoră este mai echilibrată decât cu Bose și oferă o reproducere de calitate a întregului spectru sonor. Bass-ul este puțin amplificat, dar nu veți observa, dacă nu ești un specialist audiofil.

Mai mult, dimensiunea sonoră este foarte bună. Separarea instrumentelor este vizibil mai bună decât în ​​cazul altor căști care anulează zgomotul. Acutele au detalii și claritate. Un alt punct bun este că ANC nu schimbă calitatea sunetului, atunci când este pornit.

În concluzie, cu siguranță Beoplay E4 sunt unele dintre cele mai bune căști cu NC și ar trebui să le verifici, dacă ești dispus să plătești un preț premium pentru o conexiune cu fir.

Verifică preț B&O Beoplay E4 aici!

Phiaton BT 120 NC – Cel mai bune sub 500 RON

Casti in ear Phiaton BT 120 NC

Phiaton BT 120 NC sunt cele mai bune căști cu anulare a zgomotului sub 500 RON.

Anularea activă a zgomotului: Da

Durata de viață a bateriei: Până la 8,5 ore

Bandă la gât: Da

Conexiune: Wireless, Bluetooth 4.2

De ce să le cumperi?

Dacă ești în căutarea unor căști cu anulare a zgomotului, la prețuri accesibile de sub 500 RON și dacă călătorești frecvent, încearcă-le pe acestea.

Primul lucru care îți atrage atenția este designul lor simplu, dar elegant. Sunt ușoare și confortabile. Poți să te bucuri foarte mult de aceste căști cu Bluetooth. De asemenea, există o telecomandă pe cablu pentru a putea controla muzica. Sunt rezistente la transpirație IPX4, așa că le poți folosi pentru antrenamente și le poți purta în ploaie.

Bateria poate dura până la 8,5 ore (4,5 ore cu ANC pornit). Anularea activă a zgomotului este medie. Îndepărtează cea mai mare parte a zgomotului de fond, dar nu este la fel de eficientă cum sunt căștile mai scumpe.

Cu toate acestea, având în vedere prețul, aceste căști Bluetooth sunt destul de bune și sunt produse de către un brand de renume (Phiaton).

Ce nu ne-a plăcut

Butoanele de control sunt mai greu de observat, de aceea controlul este mai greoi, mai ales dacă alergi și trebuie să schimbi rapid melodia sau volumul. Bateria ar putea fi mai bună, iar ANC oferit de aceste căști nu se poate compara cu cel al Bose.

Sunetul

În general, dimensiunea sonoră este echilibrată. Bass-ul este puternic și îți poate oferi o motivație suplimentară dacă le folosești la sală, dar nu te aștepta să aibă și fidelitate sonică. Calitatea audio rămâne aproape aceeași cu anularea zgomotului activată, este o diferență mai mică comparativ cu alte modele concurente.

Per total, Phiaton BT 120 NC sunt cele mai bune căști pentru anularea zgomotului, cu preț sub 500 RON, la ora actuală. Funcția ANC este satisfăcătoare, sunt confortabile și au un sunet plăcut.

Verifică preț Phiaton BT 120 NC aici!

1MORE E1004 Double ANC Earbuds – Cele mai bune căști in-ear pentru Iphone (conexiune Lightning)

Casti in ear 1MORE E1004 Dual ANC Earbuds

Cele mai bune căști cu anulare a zgomotului pentru dispozitivele Apple Lightning.

Primul lucru pe care îl vei observa despre 1MORE E1004 este ambalajul premium. Arată și se simt mai bine decât în ​​cazul majorității produselor premium. Dar motivul pentru care ar trebui să le cumperi este calitatea sunetului lor. Mai multe despre aceasta mai jos.

Pentru utilizatorii de iPhone, acestea sunt cele mai bune căști in-ear cu anularea zgomotului pe care le poți cumpăra. Conectorul funcționează cu toate dispozitivele Apple care acceptă conectorul LightningTM. Nu este nevoie de adaptoare.

Anularea activă a zgomotului este bună. Nu se pot compara cu Bose, dar este peste medie. Bateria nu este necesară, deoarece anularea activă a zgomotului este obținută prin telefon sau tabletă.

Notă: Care sunt cele mai rezistente căști pentru copii? 

Calitatea carcasei este una premium. Carcasa metalică frumoasă și materialele de calitate fac o impresie bună. Cu excepția cazului în care le vei lovi, acestea vor dura mult timp. Fixarea și confortul sunt, de asemenea, bune. Chiar dacă nu sunt cele mai potrivite pentru sport, le poți folosi și pentru asta.

Cu ajutorul telecomenzii și microfonului pe fir, poți efectua apeluri și controla muzica fără să fie necesar să atingi telefonul.

Calitatea audio este cel mai mare avantaj al acestora. Cu un timbru sonor echilibrat, veți obține sunete clare și bogate. Tonurile medii și bass-ul sunt bune, deși iubitorii de bass vor dori mai mult.

Dacă ai unul dintre cele mai noi telefoane și dorești căști de înaltă calitate cu anulare a zgomotului, cu conector lightning, atunci 1MORE E1004 sunt cea mai bună alegere pentru tine.

Verifică preț 1MORE E1004 Double ANC Earbuds aici!

Linner NC50 Wireless – Cele mai bune raport calitate-preț

Casti in ear Linner NC50 Wireless

Căști de protecție pentru anularea zgomotului cu raport calitate-preț excelent.

Dacă cauți căști in-ear cu anularea zgomotului cu bass puternic și un bun raport calitate-preț, le-ai găsit.

Căștile Linner NC50 au o anulare a zgomotului peste medie, poate nu la fel de bună ca Bose, dar foarte eficientă, mai ales având în vedere prețul.

Ia-le în avion, pornește ANC, pornește muzica și vei uita că zbori cu avionul. Deoarece sunt mai mici decât căștile over-ear, sunt mai portabile.

Conectivitatea Bluetooth este stabilă și funcționează bine. De asemenea, beneficiezi de o durată de viață bună a bateriei, de 9 ore, la o încărcare completă.

Nici confortul nu dezamăgește. Potrivirea după gât este confortabilă, deoarece acestea sunt ușoare și se stau bine în urechi.

Având un rating de protecție împotriva apei IPX4, le poți folosi, fără griji, în ploaie sau chiar la sport.

Sunetul are un bass amplificat, ceea ce face ca acestea să fie preferate de cei care iubesc bass-ul.

În plus, aceste căști care anulează zgomotul, costă doar aproximativ 300 RON.

Verifică preț Linner NC50 Wireless aici!

Cowin HE8D – Alternativă wireless

Casti in ear Cowin HE8D

O pereche de căști care anulează zgomotul, cu preț sub 500 RON.

Cowinn HE8D sunt alte căști care oferă funcția de anulare a zgomotului. Cu prețul sub 500 RON obții o mulțime de funcții și o tehnologie modernă.

Pachetul include o cutie drăguță și rigidă, ceea ce face ca transportul acestor căști să fie foarte ușor.

Capetele sunt ușoare și se potrivesc destul de bine în canalul urechii. Nu sunt la fel de confortabile ca Bose, dar sunt foarte aproape.

Cele 3 perechi de capete din silicon asigură o izolare bună a zgomotului, iar prin anularea suplimentară activă a zgomotului abia auzi zgomotul înconjurător. ANC presupune anularea a până la 28dB de zgomot, deși acest lucru variază în funcție de mediul în care ești. Această evaluare este valabilă în „cel mai bun scenariu posibil” și nu se aplică întotdeauna. Cu toate acestea, anularea zgomotului este în mod vizibil eficientă, chiar dacă nu este la fel de bună ca la modelul de top al Bose, ales de noi.

În plus, calitatea carcasei este bună. Ratingul IPX4 le face rezistente la transpirație și pot rezista chiar și unei stropiri serioase. Se simt solide în mâini și nu par să aibă puncte slabe importante.

Singura preocupare pentru toate modelele „marca necunoscută” este calitatea duratei de viață a bateriei. Durata inițială a bateriei este de aproximativ 9-10 ore dar, din moment ce bateriile se deteriorează în timp, este greu de spus cât de mult va rezista aceasta. Bateria se încarcă cu o tehnologie magnetică de ultimă oră, care este întotdeauna bună, atunci când vrei să fii remarcat.

Bluetooth are o gamă standard de acoperire de 10 m, care funcționează fără probleme. Microfonul pe fir este de calitate, chiar și pentru efectuarea de apeluri. Butoanele de comandă de pe cablu nu sunt cele mai bune, dar își fac treaba satisfăcător.

Timbrul sonor se remarcă printr-un bass ușor accentuat. Acesta se datorează dorinței clienților, care preferă ceva mai mult bass. Acutele și mediile sunt destul de bune. Șuieratul nu se aude decât la volume mari și aproape că nu există zgomot datorită cablului.

În general, căștile Cowin HE8D NC oferă transmisie Bluetooth și ANC, de calitate, la un preț accesibil.

Verifică preț Cowin HE8D aici!

Sony MDR-NC31EM – Cele mai bune pentru Xperia (numai pentru Sony)

Casti in ear Sony MDR-NC31EM

Înainte de recenzie, trebuie să știi că Sony MDR-NC31EM este compatibilă numai cu dispozitivele Sony care acceptă tehnologia de anulare a zgomotului (smartphone-uri și tabletele Xperia).

Pro

 • Anularea zgomotului funcționează mai bine decât la majoritatea aparatelor
 • Nici o „cutie” nu este atașată cablurilor, deoarece NC este procesată de dispozitivul conectat
 • Nu are nevoie de baterie
 • Accesibil
 • Design unic
 • Calitate decentă a sunetului cu NC pornit

Contra

 • Funcționează numai cu dispozitive Sony Xperia (important)
 • Ar trebui să le facă mai utile pentru dispozitivele non-Sony

Poți utiliza aceste funcții și cu orice dispozitiv care acceptă o ieșire de 5 zone 3,5 mm, dar anularea zgomotului nu va funcționa, deoarece are nevoie de circuitul de zgomot standard, pe care îl au doar dispozitivele Sony.

Dacă nu utilizezi un dispozitiv Sony, ar fi mai bine să cauți alte căști care anulează zgomotul.

Pe de altă parte, cu un dispozitiv Xperia, aceste căști funcționează foarte bine.

Anularea zgomotului

Potrivit Sony, acestea anulează zgomotul până la 98%.

Acest procent este mai mare decât la orice alte modele competitive, deși credem că Bose QuietComfort 20 are un avantaj clar în această privință.

Cu o izolare bună, ar trebui să obții un sunet mult mai curat și mai liniștit. În general, anularea zgomotului în NC31EM funcționează mai bine decât media (doar cu dispozitivele Xperia compatibile).

Remarcabil la Sony MDR NC31EM este faptul că nu au nicio „cutie” suplimentară cu circuitele de anulare a zgomotului, așa cum au alte căști ANC (cu anularea activă a zgomotului).

Acest lucru le face mai portabile, deoarece nu trebuie să îți faci griji unde să pui cutia, ceea ce la alte căști este o problemă destul de mare.

Poți controla totul prin dispozitivul Sony conectat. Activarea sau oprirea NC necesită doar câteva apăsări.

De asemenea, îți oferă opțiunea de a regla anularea zgomotului în funcție de locul în care te afli, având opțiunea de mod de zbor, mod de autobuz și mod de birou. Acestea funcționează bine, dar este bine să le folosești numai atunci când ești într-o astfel de situație.

În plus, nu trebuie să îți faci griji cu privire la durata de viață a bateriei, deoarece acestea nu au așa ceva. Doar le cuplezi, apoi poți să asculți.

Durabilitate

Capetele sunt din plastic cu un cablu rezistent, cauciucat, cu lungime neuniformă, care se poate încurca (partea stângă este mai scurtă decât cea dreaptă). Calitatea materialelor este bună, la fel ca majoritatea produselor Sony, dar nu este specială.

Trebuie să ții cont că aceste căști cu anularea zgomotului sunt pentru buget redus, cu preț sub 500 RON, astfel încât nu poți să te aștepți să aibă o rezistență foarte mare.

Dacă intenționezi să le utilizezi ocazional, pentru a călători, ca majoritatea oamenilor, atunci rezistența nu va fi o problemă. Doar să nu te aștepți să le folosești pentru foarte mult timp, dacă le vei folosi intens. Dacă ai nevoie de căști mai rezistente, atunci verifică-le pe cele mai rezistente.

Confort

Când vine vorba de fixare și confort, Sony MDR NC31EM nu sunt rele deloc. Capetele pentru urechi, care se pot schimba, joacă un rol crucial în confort. Le poți înlocui cu ușurință cu capete cu spumă de memorie, dacă dorești un confort mai bun.

Sunt căști in-ear suficient de confortabile, dar nu se pot compara cu cele mai confortabile căști de acest gen.

Caracteristici

Anularea zgomotului funcționează, deoarece microfoanele sunt încorporate în căști, iar undele de anulare a zgomotului sunt gestionate de dispozitivul Xperia conectat.

Pe piață nu există căști ca acestea, iar dacă utilizezi dispozitive Sony atunci nu vei avea nicio problemă.

Sunet

Calitatea sunetului este destul de bună. Este mai degrabă un sunet echilibrat, nu are bass-ul amplificat. Este ceea ce te-ai aștepta de la căști care costă 250 RON.

Nu se pot compara cu căștile audiofile și, în același timp, produc un sunet mai bun decât majoritatea căștilor care costă 100 RON.

Nu trebuie să te aștepți la cea mai bună calitate a sunetului, deoarece acestea sunt căști care anulează zgomotul până la urmă, dar calitatea este destul de bună, pentru a te bucura de muzică în timpul unui zbor cu avionul.

Per total, dacă ești în căutarea unor căști care anulează zgomotul și vrei să le utilizezi la dispozitive Sony Xperia, MDR-NC31EM sunt o alegere foarte bună.

Verifică preț Sony MDR-NC31EM aici!

TaoTronics ANC (TT-EP002) – Cele mai ieftine

Casti in ear TaoTronics TT-EP002

Cele mai bune căști ieftine cu anulare a zgomotului.

Acestea sunt cele mai bune căști pentru buget redus la căștile cu anulare activă a zgomotului. Trebuie să precizăm că aceste căști sunt foarte ieftine în comparație cu altele de tip NC, așa că nu le compara. Nu vei obține aceeași tehnologie NC.

Pro

 • Preț foarte mic
 • Design destul de confortabil și durabil
 • Anularea efectivă a zgomotului la preț redus
 • Valoare excelentă pentru bani în general

Contra

 • Nu se pot compara cu modelele de ultimă generație

Ce e în cutie?

 • Căști cu cablu cu anulare a zgomotului TaoTronics (model: TT-EP002)
 • 3 perechi de capete de silicon
 • 2 perechi de cârlige pentru ureche
 • Cablu scurt de încărcare Micro-USB
 • Adaptor pentru avion
 • Husa de transport moale
 • Manual de utilizare

Anularea zgomotului

Circuitul de anulare a zgomotului este instalat într-o cutie mică, la care se conectează căștile tale. Pe cutie sunt toate comutatoarele care controlează ANC.

Cât de eficient este?

Ei bine, pentru preț este destul de bun, dar nu te aștepta să fie comparabile cu căștile NC premium. Bose sunt mult mai bune, iar diferența de calitate se regăsește în preț.

Cu toate acestea, pentru un preț atât de mic, aceste căști cu anulare au performanțe destul de bune. Vei obține o reducere vizibilă a zgomotului exterior, în special a celor de frecvență joasă.

TaoTronics raportează reducerea zgomotului de până la 25dB, dar știm cu toții că acest lucru depinde foarte mult de frecvențele măsurate. Pentru preț, face ceea ce promite.

Deoarece anularea zgomotului este foarte utilă pentru călătoria cu avionul, obții și un accesoriu de avion.

Bateria ține aproximativ 15 ore de redare per încărcare completă. Aceasta depinde de modul în care le folosești și de volumul la ascultați, dar majoritatea utilizatorilor vor avea aproximativ 15 ore per încărcare.

Cu „modul de monitorizare” poți controla cât de mult zgomotul exterior este lăsat să intre, ceea ce ar putea fi util pentru ca să auzi unui însoțitor de zbor sau a altor persoane din jur, când este nevoie.

Durabilitate

Calitatea carcasei nu este rea. Aceasta este realizată din aluminiu și materiale plastice de calitate. Punctul slab este cablul care este de o calitate medie. Cablurile sunt cauciucate, de formă plană, cu o mufă de 3,5 mm la capăt.

Căștile TaoTronics, care anulează zgomotul, nu sunt făcute pentru sport, nu sunt rezistente la transpirație, deci nu le poți folosi pentru sport.

Pentru sport, aici sunt cele mai bune căști pentru a antrenamente.

Confort

Confortul este destul de bun. Deși căștile sunt un pic mai grele, deoarece oferă anularea zgomotului, te vei obișnui rapid cu ele. Cutia NC nu este prea grea și vei uita curând că o porți.

Capetele de silicon oferă un confort mediu, ceea ce înseamnă că le poți purta ore întregi fără iritare. Însă căștile Bose rămân cele mai bune.

Pentru un confort îmbunătățit, schimbă capetele originale cu cele premium, de spumă.

Caracteristici

Împreună cu anularea zgomotului, aceste căști oferă și inițierea și acceptarea apelurilor telefonice. Există un microfon pe cablu și o telecomandă pentru volum, poți selecta cântecele, ai opțiuni de redare / pauză și acceptare / respingere apelurilor.

Butoanele de anulare a zgomotului sunt toate pe cutia NC și nu pe telecomandă.

Husa de transport este foarte moale, deci nu oferă multă protecție, dar este mai bună decât nimic.

Microfonul pe cablu are, de asemenea, anularea zgomotului, astfel încât apelurile tale sunt puțin mai clare, deși nu vei observa o diferență mare.

Sunet

Când vine vorba despre calitatea sunetului, este ceea ce te-ai aștepta de la un model NC ieftin.

Nu este nimic special, dar suficient de bun pentru a justifica prețul.

Întrucât reducerea zgomotului este principala caracteristică a acestor căști, ei nu s-au concentrat să lucreze și la sunet.

Oamenii apreciază mai mult un bass amplificat. Poți găsi aici cele mai bune căști pentru fanii bass-ului.

Cu toate acestea, pentru un audiofil, acestea nu sunt într-adevăr comparabile, deoarece niciunul dintre intervale nu se apropie de standardul audiofil. Acutele nu sunt suficient de clare și detaliate, sunetele medii sunt ascunse, iar bass-ul este noroios; cam așa ar arăta un scurt rezumat, din partea unui expert.

Cu toate acestea, acestea sunt mult mai bune decât cele pe care le primești gratuit, în avion. Atâta timp cât nu te aștepți la fidelitate a sunetului (și nici nu ar trebui, deoarece acestea sunt atât de ieftine), vei fi mult mai mulțumit de sunet.

Trebuie să înțelegi că acestea sunt ieftine și că fi destul de mulțumit cu ele.

În general, dacă ești în căutarea unei modalități ieftine de a scăpa de zgomot cu ANC într-un pachet mic, aceste căști TaoTronics sunt cea mai bună alegere pentru un buget redus, în acest moment.

Verifică preț TaoTronics ANC (TT-EP002) aici!

Anularea zgomotului vs izolarea zgomotului – Anularea zgomotului este mai bună?

Există multe concepții greșite despre anularea zgomotului și izolarea zgomotului. Aici vom explica diferența.

Anularea zgomotului

Anularea zgomotului, cunoscută și sub denumirea de anularea activă a zgomotului, este un sistem care necesită un microfon și o baterie pentru a funcționa.

Microfonul ridică zgomotul din jur și transmite în căști frecvența opusă, pentru a anula zgomotul nedorit.

Acest lucru funcționează bine pentru sunete de frecvență joasă constantă, precum zgomotul constant al motorului.

Când este activată anularea zgomotului, simți că te afli într-un loc mai liniștit, deși căștile nu anulează tot zgomotul ambiental.

Sunetul vocilor umane, muzica tare și toate celelalte zgomote care au frecvență neconstantă nu sunt anulate și le vei auzi în continuare.

De obicei, combinația de anulare activă a zgomotului și izolarea pasivă a zgomotului oferă cele mai bune rezultate.

Izolarea zgomotului

Izolarea pasivă a zgomotului este o tehnologie mai veche, dar foarte eficientă. Nu folosește baterii sau microfon, ci doar simpla blocare a zgomotului, prin izolare.

Pentru căștile peste ureche, utilizarea de capete care se fixează strâns joacă un rol crucial în blocarea tuturor zgomotelor externe. Pentru capetele din ureche, utilizarea celor cu flanșă dublă sau triplă oferă, de obicei, cele mai bune rezultate.

Poți găsi căști cu izolare fonică foarte bune aici.

Căștile bune de izolare a zgomotului vor bloca până la 37 dB de zgomot, ceea ce înseamnă o izolare completă la intensitatea unei conversații normale, mai ales odată ce asculți muzică.

Izolarea pasivă a zgomotului blochează toate sunetele exterioare, de la vecini, la copii zgomotoși. Acest lucru le face foarte utile atunci când dorești doar să ai liniște și pace și să nu te deranjeze nimeni.

Pe de altă parte, izolarea fonică completă poate fi periculoasă în locuri publice, cum ar fi mersul pe stradă, când este bine să știi ce se întâmplă în jurul tău.

Care sunt avantajele căștilor cu anularea zgomotului?

Căștile ANC te vor scăpa de majoritatea zgomotului de fond, cu ajutorul tehnologiilor lor speciale. Este cea mai eficientă împotriva sunetelor mai mici (precum zgomotul avionului, traficul etc.) și mai puțin eficientă împotriva sunetelor de frecvență mai mare (precum vocile umane și ciripitul păsărilor).

Cum funcționează anularea zgomotului?

După ce apeși butonul pentru a activa anularea zgomotului, o parte din zgomotul de fond va dispărea pur și simplu, având iluzia unui mediu mai liniștit. Prima dată când experimentezi vei constata că este cu adevărat surprinzător.

Căștile care anulează zgomotul sunt cele mai bune pentru călătorii, deoarece zgomotul poate fi puternic.

Căștile care anulează zgomotul îți pot răni urechile?

Deoarece tehnologia de anulare a zgomotului nu emite niciun fel de radiații și nu are alt tip de efecte nocive, poți folosi căștile ANC fără riscuri. Tehnologia este destul de clară, odată ce ai înțeles-o: acesta anulează zgomotul ambiental într-un mod perfect inofensiv.

Femeie blondă cu căști în ureche.

Poți dormi cu căști cu anulare a zgomotului?

Da, poți, dar numai dacă sunt confortabile pentru tine.

Căștile de anulare a zgomotului mai mici sunt mai bune pentru dormit, deoarece sunt mai confortabile, dar nu este întotdeauna așa. În plus, dacă te miști mult în timpul somnului, poți deteriora căștile. Pentru unii oameni, doar folosirea dopurilor obișnuite de urechi este la fel de eficientă.

Ce înseamnă anularea zgomotului activ până la 95%? (sau până la 28dB)

Iată un fapt interesant.

Toate clasificările ANC (anularea zgomotului activ) reprezintă o măsurare în cele mai bune condiții posibile.

De obicei, eficiența anulării zgomotului este măsurată la condiții specifice, cu frecvență redusă și cu volum mai mic, deoarece așa ANC este cel mai eficient.

Dacă scrie că aceste căști cu anularea zgomotului activ, cu o eficiență nominală de 95%, atunci nu înseamnă că aceste căști vor anula 95% din zgomotul înconjurător. De fapt, vor anula diferite frecvențe, la diferite niveluri.

Ia evaluările ANC cu anumite rezerve, deoarece acestea nu reprezintă comportamentul exact și eficacitatea tehnologiei de anulare a zgomotului.

Care sunt căștile tale preferate cu anulare a zgomotului?

Dacă ai căști cu anulare activă a zgomotului, despre care vrei să știe lumea și noi nu le-am menționat pe această pagină, te rugăm să ne informezi.

Poți să ne contactezi prin intermediul site-ului sau să lași un comentariu mai jos.

Spune-ne de ce crezi că modelul tău preferat este mai bun, astfel încât să le putem compara cu alte modele NC.