Casti TaoTronics TT-BH22 puse pe jos intr-o gradina.

Review TaoTronics TT-BH22 căști cu noise-cancelling

“Unele dintre cele mai ieftine căști cu noise cancelling, ce sunt destul de bune.”

Dacă ești în căutare de căști noise-cancelling pentru buget, atunci ai găsit o pereche excelentă. TaoTronics TT-BH22 sunt o pereche de căști over-ear cu noise-cancelling ce oferă un raport calitate-preț excelent.

Prețul ieftin nu este tot ce oferă aceste căști TaoTronics cu noise-cancelling.

Notă: TaoTronics TT-BH22 sunt foarte asemănătoare căștilor CB3 Hush, însă costă mai puțin, nu au un adaptor pentru avion, iar sunetul este diferit.

Pro

 • Raport calitate-preț excelent
 • Calitatea construcției este bună
 • Sunt confortabile pentru zborurile lungi
 • Sunt foarte ieftine în categoria căștilor cu Active Noise Cancelling

Contra

 • Calitatea sunetului este medie
 • Nu au adaptor pentru avion

Specificații

Nume: TaoTronics TT-BH22
Tip: Căști over-ear
Conexiune: 
Wireless (Bluetooth) & cu fir (3.5mm AUX)
Design: Closed-back
Aria frecvențelor:
Nu este specificată
Noise-cancelling:
Peste medie
Mărimea difuzoarelor: 
40mm
Impedanță: Nu este specificată
Codec Wireless:
 aptX

Bluetooth

Versiune: Bluetooth 4.2
Durata bateriei: 25 de ore per încărcare completă
Cablu de încărcare: Micro-USB
Conectarea la mai multe dispozitive: Este posibilă
Butoane pentru control:
Încorporate
Microfon:
Da (cVc 6.0, microfon noise cancelling)

Funcții

Pad-uri înlocuibile: Da
Cabluri înlocuibile:
Da

Ce vei găsi în cutie?

 • Căștile TaoTronics TT-BH22
 • Cablu audio AUX de 3.5mm (1.2m)
 • Cablu Micro-USB (82cm)
 • Husă de transport cu fermoar
 • Manualul utilizatorului

Ne-ar plăcea dacă ar avea și un adaptor pentru avion. Sunt multe companii aeriene ce necesită un asemenea adaptor, iar acesta poate fi destul de convenabil.

Cutie si casti TaoTronics TT-BH22.

Noise Cancelling

Chiar dacă majoritatea oamenilor consideră că tehnologia ANC a căștilor TaoTronic Bluetooth este un produs de buget, noise-cancelling-ul acestor căști este destul de eficient. Nu se pot compara cu Bose, Sony sau cu Sennheiser, dar se descurcă destul de bine. La fel de bine precum te-ai aștepta de la un set de căști noise-cancelling ce au un preț mai mic de 500 RON.

Noise-cancelling-ul poate fi activat separat de căști. Poți să ții căștile oprite și să folosești doar ANC-ul (Active Noise Cancellation). Butonul Slider este poziționat pe cupa stângă și este ușor de găsit și de folosit. Este singurul buton de pe cupa stângă.

Poți auzi un bâzâit ușor atunci când ANC-ul este pornit, însă acest lucru este normal pentru căștile ce folosesc această tehnologie. Este mai puțin enervant decât cu alte căști cu ANC.

Per total, funcționează peste medie, deși nu la fel de bine precum căștile cu noise-cancelling mai scumpe, însă pentru prețul cerut, vei fi mai mult decât fericit să ai abilitatea de a scăpa de sunetul de fundal.

Bluetooth

Ai posibilitatea de a le conecta cu cablul standard de 3.5mm AUX, ce vine la pachet cu căștile, și de asemenea, prin Bluetooth. Folosesc versiunea 4.2 și te poți conecta la mai multe dispozitive. Conectarea este directă și funcționează bine. Din păcate, nu au NFC.

Durata bateriei este solidă, ajungând la 25 de ore per încărcare completă.

Nu le poți folosi atunci când se încarcă, nici pentru muzică, nici pentru apeluri. În cazul în care rămâi fără baterie, poți să le folosești în modul wired, ca pe niște căști normale.

Acestea sunt funcțiile standard pentru căștile Bluetooth, iar aceste căști nu sunt diferite. Durata bateriei este destul de bună și vor rezista la destul de multe călătorii cu avionul înainte de a se descărca.

Casti TaoTronics TT-BH22.

Durabilitate

S-ar putea să crezi că aceste căști au o calitate a construcției proastă, din cauza prețului mic, însă acest lucru nu este adevărat. De fapt, sunt construite bine și dau aceeași senzație precum multe alte modele premium ce costă mai mult. O să îți fie greu să îți dai seama că aceste căști noise-cancelling sunt de buget doar dacă te uiți la ele.

Sunt făcute în mare parte din plastic. Se simt rezistente și de calitate înaltă. Balamalele sunt din metal, la fel ca și banda de susținere extensibilă. Căștile sunt foarte flexibile și oferă siguranța că pot să treacă prin mult abuz.

Cupele se pivotează puțin și de asemenea se pliază, deci le poți pune într-o husă de transport. Una peste alta, aceste căști sunt bine făcute și o să te țină o perioadă lungă, dacă ai grijă de ele.

În plus, vei avea parte de o garanție de 18 luni, dacă îți înregistrezi produsul online.

Confort

Confortul este mereu o prioritate a căștilor cu noise cancelling. Motivul este că zborurile tind să fie destul de lungi, în special cele intercontinentale.

Din fericire, căștile TaoTronic ANC nu dezamăgesc. Pad-urile sunt foarte moi. Sunt făcute din spumă și acoperite cu piele artificială. Se încălzesc destul de repede și o să ai parte de o senzație confortabilă în jurul urechilor.

Singura problemă s-ar putea să fie latura cupelor. Precum majoritatea căștilor over-ear portabile, acestea sunt destul de mici. Dacă ai lobii urechilor mai mari, s-ar putea să simți cum îți sunt striviți, ceea ce creează destul disconfort după câteva ore.

Pad-urile se pot înlocui, în cazul în care vrei să le schimbi. Sunt destul de ușoare, așa că te poți obișnui cu ele destul de repede. Căptușeala de pe banda de susținere nu este foarte bogată, însă este destul de bună, din moment ce nu creează foarte multă presiune în partea de sus a capului.

Per total, confortul este foarte bun și le poți lua cu tine cu încredere pentru zborurile lungi sau pentru transportul în comun.

Funcții

Ai funcțiile standard precum butoane de control încorporate și microfon. Există un buton pentru controlul ANC pe cupa stângă și 3 butoane pentru muzică pe cupa dreaptă.

Pentru a conecta căștile trebuie să apeși și să menții apăsat butonul de pornire. Apasă scurt pentru play/pause. Pentru a da volumul mai tare sau mai încet, apasă scurt pe butoanele up sau down. Pentru a sări peste o melodie sau pentru a o repeta, apasă și menține apăsat pe butoanele menționate anterior.

Este totul direct și funcționează bine. Microfonul folosește tehnologia noise cancelling cVc 6.0 ce ajută în a elimina zgomotul ambiental atunci când vorbești. Este potrivit pentru apeluri de zi cu zi, însă să nu te aștepți la o performanță premium. Microfonul nu are un buton pentru mute.

Casti TaoTronics TT-BH22.

Sunet

Când vine vorba de calitatea audio, TaoTronic TT-BH22 nu dezamăgesc. În timp ce nu te poți aștepta la o fidelitate sonică pentru audiofili, o să ai parte de un sunet fun cu atenție la bass.

Semnătura generală a sunetului a căștilor poate fi descrisă în formă de V. Atenția la bass și la frecvențele înalte este ușor de observat și creează un sunet plăcut și dinamic ce este excelent pentru a asculta muzica modernă.

Uneori bassul este copleșitor, iar frecvențele înalte se transformă în șuierături la volumele înalte. Dacă ești un audiofil, ar trebui să-ți păstrezi așteptările joase. Dar dacă nu ești prea snob când vine vorba de calitatea sunetului și doar vrei să te bucuri de muzică cu un bass clar și puternic, atunci aceste căști sunt perfecte.

Am observat că au puțin mai mult bass în modul Bluetooth, comparativ cu modul wired. De asemenea, când noise-cancelling-ul este activat, bass-ul își pierde puțin din putere. Nu este nimic dramatic, însă se poate observa.

Căștile pot fi destul de zgomotoase, nesănătos de zgomotoase.

În plus, suportă codecul Bluetooth aptX pentru un streaming wireless mai bun.

Se aud foarte bine pentru prețul cerut. Pentru persoanele ce apreciază muzica modernă, folosirea acestor căști va fi o experiență plăcută.

Una peste alta, dacă ești în căutare de căști cu noise-cancelling ieftine, bine făcute și confortabile, cu o calitate a sunetului destul de populară, ia-ți căștile TaoTronics TT-BH22.

Verifică preț TaoTronics TT-BH22 aici!


Citește și: