Bărbat punându-și pe cap o pereche de căști într-o stație de metrou.

Cele mai bune căști pentru izolare fonică

Vezi care sunt cele mai bune căști care izolează pasiv zgomotul, disponibile pe piață la ora actuală.

(Notă: Acestea nu anulează zgomotului, ci izolează zgomotul. Citește despre diferența dintre acești doi termeni mai jos.)  Care sunt cele mai bune căști pentru anulare a zgomotului?

Cauți căști de top cu izolare fonică?

Ai ajuns la locul potrivit.

Mai jos poți găsi 8 căști (over-ear, on-ear, in-ear/earbuds) care au cea mai bună izolare pasivă a zgomotului.

Așadar, nu vei mai fi nevoit să mai suporți zgomotul copiilor vecinului sau să ai zboruri care îți întind nervii.

Alege un model și nu lăsa pe alții să audă ce asculți.

Verifică tabelul de mai sus pentru a compara toate căștile izolatoare de zgomot.

ModelRatingIzolareTip
Beyerdynamic DT 770 M 80 ohmCăști Beyerdynamic DT 770 M 804.1Până la 35 dBAOver-earReview
Sennheiser HD25Căști Sennheiser HD254.4Până la 30 dBOn-earReview
Audio-Technica ATH-M50XCăști Audio-Technica ATH-M50X4.6Până la 36 dBOver-earReview
KRK KNS-8400Căști KRK KNS-84004.5Până la 30 dBAOver-earReview
Sennheiser HD 280 PROCăști Sennheiser HD 280 PRO4.3Până la 32 dBOver-earReview
Etymotic Research HF5Căști Etymotic Research HF54.0Până la 35-42 dBIn-earReview
ISOtunes PROCăști ISOtunes PRO3.9Până la 43dB
(27dB NRR)
OSHA certified
In-ear (Bluetooth)Review
Shure SE215Căști Shure SE2153.9Până la 29 - 37 dBIn-earReview

Izolarea pasivă a zgomotului sau anularea activă a zgomotului – Care este diferența?

Există o diferență destul de mare între izolarea zgomotului și anularea zgomotului dar, probabil, majoritatea oamenilor nu sunt conștienți de aceasta.

Izolarea pasivă a zgomotului: izolează toate sunetele exterioare, în general de până la 25 dB – 30 dB, așa că dacă dorești să scazi zgomotul din exterior și să te concentrezi doar pe muzica ta, aceasta este cea mai bună opțiune.

Anularea activă a zgomotului: funcționează ușor diferit, folosește un microfon pentru a înregistra toate zgomotele de joasă frecvență, cum ar fi sunetul unui avion sau motorul elicopterului (anularea zgomotului activ a fost dezvoltată mai întâi pentru piloții elicopterului) și apoi trimite sunetul opus către urechi, prin căști, pentru a-l anula. Aceasta este o explicație foarte simplificată. În final, de obicei, anulează zgomote de aproximativ 15 dB.

Căștile cu anularea zgomotului nu te vor izola de persoanele care vorbesc alături de tine sau de muzica exterioară puternică. Căștile sunt utilizate, în mare parte, pentru a anula zgomotul enervant de fundal și nu „persoanele enervante”.

Anularea zgomotului este excelentă, dacă dorești să elimini zgomotul de fundal, dar totuși dorești să auzi ce spun oamenii. Așadar, este util dacă ești într-un avion și dorești să știi când va fi servită cina, dar vei dori să elimini sunetul motoarelor, care este puțin prea tare.

În plus, cu căști de anulare a zgomotului de calitate inferioară, sunetul poate fi denaturat, acesta fiind unul dintre efectele negative ale acestei tehnologii.

În general, căștile cu izolare fonică au o calitate mai bună a sunetului, dar aceasta nu este o regulă sigură.

Fată ascultând la căști în avion.

Care sunt avantajele căștilor cu izolare a sunetului?

Prin reducerea zgomotului ambiental care-ți ajunge în urechi, poți să asculți muzica la un volum mai mic, ceea ce este un beneficiu pentru auzul tău, pe termen lung.

S-a dovedit că ascultarea muzicii puternice poate deteriora urechilor și poate duce la pierderea auzului.

Izolarea pasivă a zgomotului este utilă în special pentru ascultarea muzicii clasice care poate fi ușor alterată de sunete exterioare. Fără distorsionarea sunetului, poți auzi fiecare detaliu pe care nu l-ai putut distinge înainte, făcând muzica mai bogată și mai plăcută.

Izolarea sunetului este foarte utilă atunci când nu vrei să fii deranjat de cei din jur, cum ar fi, de exemplu, căștile pentru gaming.

Cât de mult poate fi redus sunetul ambiental cu ajutorul căștilor izolatoare de zgomot?

Căștile care izolează zgomotul, în medie, vor scădea sunetul cu aproximativ 30 dB, asta dacă ai reușit să îți potrivești bine căștile, strâns, acest lucru fiind obligatoriu pentru izolarea pasivă.

Cei 30 dB de reducere a sunetului nu înseamnă că nu vei auzi nimic; de fapt, reducerea aceasta va amortiza doar zgomotele exterioare.

O mașină care trece la o distanță de 10 metri va produce zgomot de aproximativ 60-80 dB. Dacă îți pui căștile, în general, vei reduce la jumătate zgomotul.

Șoapta este în jur de 15-20 dB, ceea ce înseamnă că nu vei putea să o auzi.

O conversație normală produce aproximativ 60 dB. Cu căștile pe cap vei putea să o auzi în continuare dar, dacă asculți muzică, va fi foarte greu să înțelegi ce se vorbește.

Trebuie să iei în considerare și volumul muzicii tale: cu cât sunt mai puternice melodiile tale, cu atât mai puternic trebuie să fie zgomotul exterior ca să îl auzi.

Căști ținute în mână de un barbat.

Ce nu vă spun producătorii despre izolarea zgomotului în dB

Te rugăm să fii atent la anumite aspecte legate de izolarea zgomotului. Aceasta nu este o măsurare exactă a izolării zgomotului, deoarece este foarte important la ce frecvență faci măsurătoarea. Unele frecvențe sunt mai ușor de izolat decât altele, iar producătorii le aleg doar pe cele mai bune.

Deci, deoarece căștile izolează 35 dB de zgomot, acest lucru înseamnă că se pot izola de la 0 la 35 dB, în funcție de frecvența respectivă. Nu înseamnă că izolează 35 dB pe toate frecvențele.

Cele mai bune per total: Beyerdynamic DT 770 M 80

Căști Beyerdynamic DT 770 M 80

Beyerdynamic DT 770 M (80 Ohm) sunt cele mai bune căști de izolare fonică, disponibile în acest moment.

Căștile care sunt mai bune decât acestea te vor costa cel puțin dublu (1500 – 2000 RON).

Pentru

 • Izolare fonică excelentă, până la 35 dB
 • Căști mari și moi, care oferă un confort maxim (se pot purta ore întregi, fără să te jeneze)
 • „Rezistente ca un tanc”, durabilitate minunată cu piese înlocuibile
 • Raport preț-calitate excelent
 • Excelentă dimensiune a sunetului, pentru varianta de căști închise la spate
 • Sunet bogat și precis, cu bass echilibrat, potrivit pentru toate genurile de muzică

Contra

 • Toate celelalte aspecte sunt subordonate izolării zgomotului
 • Ai nevoie de un amplificator pentru a asculta la un volum mai ridicat cu smartphone-uri, tablete etc

Dacă dorești să le utilizezi cu smartphone-ul, laptopul sau un player MP3, cumpără versiunea de 32 Ohm, deoarece aceste dispozitive nu au, de obicei, suficientă putere pentru a rula bine modele cu număr mai mare de Ohm.

Îți recomandăm versiunea de 80 Ohm, deoarece acestea sunt cele mai versatile, în general.

Raportul preț-calitate pe care îl obții din DT 770 M este uimitor. Poți realiza chiar o cercetare amănunțită pe internet și îți vei da seama imediat că acestea sunt, acum, cele mai bune căști pentru izolare fonică.

Izolarea zgomotului

Acestea sunt destinate utilizării în studio, astfel încât izolarea fonică joacă un rol important. Deoarece sunt cu spatele închis, se prind destul de strâns în jurul urechilor și izolează mult zgomot.

Ascultarea muzicii cu acestea pe volumul mijlociu va elimina complet zgomotul de afară. Să nu fii surprins dacă nu vei auzi că a sunat soneria sau faptul că partenerul ți-a spus ceva.

Sunetul este izolat până la 35dBA ceea ce face ca aceste căști care înconjoară capul să fie unul dintre modelele de top în privința izolării zgomotului.

Confort

Confortul merită, de asemenea, note de top. Cu ajutorul căștilor cu piele moale și a benzii căptușite din piele, le porți purta ore întregi fără să te deranjeze. Sunt mari și puțin mai grele, dar acest lucru nu afectează confortul general.

În timp ce versiunea DT 770 M este dotată cu piele moale și nu cu velur, cum este DT 770 PRO, confortul nu este afectat. Poți înlocui căștile din piele moale cu cele din velur, dar trebuie să reții că asta va afecta izolarea fonică.

Motivul pentru care cupele pot fi înlocuite este că, atunci când sunt uzate, iar căștile încă funcționează, poți cumpăra o pereche nouă de cupe și atunci să beneficiezi, din nou, de o izolare fonică excelentă. Această soluție prelungește viața căștilor tale.

Durabilitate

Rezistența căștilor este excelentă, fiind făcute din materiale plastice groase, de calitate, care vei vedea că nu se strică ușor. Banda de metal este acoperită cu piele, ceea ce o face plăcută și moale, chiar și după ore întregi de purtare a acestora.

În comparație cu rezistența altor căști, acestea sunt mult superioare și chiar nu trebuie să îți faci griji pentru modul în care le utilizezi.

Sunet

Sunetul este punctul forte al căștilor Beyerdynamic DT 770 M. Acestea sunt la fel de bune ca niște căști cu spatele închis.

Sunetul este foarte precis și nu are nici un ”ingredient” adăugat, ceea ce înseamnă că tonalitățile sunt destul de echilibrate, având și suficient de mult bass pentru a face muzica distractivă. Dar, să nu te aștepți ca bass-ul să fie excesiv, întrucât acesta nu este amplificat în vreun fel.

Dimensiunea sunetului este foarte bună pentru căști cu spatele închis și îți creează sentimentul că realizezi de unde provine sunetul. În același timp, orice căști de calitate cu spate deschis (sunet care se scurge) vor fi, evident, mai bune.

Acestea aduc un echilibru perfect, pentru gustul tuturor, deoarece poți asculta toate genurile de muzică, de la clasic la rock și până la dubstep sau hip hop și toate acestea vor suna foarte bine.

Au vreun dezavantaj?

Nu există probleme majore, cu excepția pasionaților de sunetul pur, care ar putea să observe o amplificare a bass-ului și tonalități medii mai slabe, întrucât vor compara sonoritatea acestor căști cu una asociată unor căști mult mai scumpe. De asemenea, pasionații de bass vor dori și mai mult bass, chiar dacă DT 770 M au deja un bass foarte puternic.

Deoarece ele rulează pe 80 Ohm, unele electronice, spre exemplu smartphone-urile, nu vor putea sa redea muzica la volum ridicat, deci ai nevoie de un amplificator.

În concluzie, Beyerdynamic DT 770 M sunt un produs minunat, rezultat al ingineriei nemțești, care combină izolarea fonică foarte bună cu durabilitatea, confortul și o calitate a sunetului potrivită pentru orice gen muzical.

Într-adevăr, o alegere bună, de top, pentru căști peste urechi cu izolare fonică bună, în acest nivel de prețuri.

Verifică preț Beyerdynamic DT 770 M 80 aici!

Sennheiser HD25 – Cele mai bune căști portabile/pe ureche (on-ear)

Căști Sennheiser HD25

Cele mai bune căști pentru izolarea zgomotului pe ureche.

Vechile HD25-1 II au fost redenumite Sennheiser HD25 Professional DJ Headphones. Practic, sunt aceleași, doar cu o mică actualizare a driverelor interne și a noilor opțiuni de pachete disponibile pentru cumpărare.

Căștile HD25 sunt modelul reprezentativ pentru Sennheiser de ceva timp și au devenit clasice.

Modelul este practic același timp de 20 de ani. Dar de ce să-l schimbi, dacă este apreciat?

Acestea sunt folosite de DJ profesioniști de mai mulți ani și unul dintre cele mai importante lucruri de care au nevoie căștile DJ este izolarea bună a zgomotului.

Pentru

 • 30 dB de izolare a zgomotului cu design pe ureche
 • Confortabil (pentru căști pe ureche), în special cu cupe de velur
 • Foarte rezistente și făcute pentru a dura.
 • Sunet clar, echilibrat, pe care este o plăcere să-l asculți (totuși, nu sunt pentru pasionații de bass)
 • Design clasic, recunoscut

Contra

 • Nu sunt pliabile
 • Izolarea zgomotului

Acestea sunt utilizate de DJ drept căști de studio, deoarece au una dintre cele mai bune izolări fonice pe designul on-ear. În timp ce căștile în urechi și căștile peste urechi cu spatele închis vor izola în continuare mai mult zgomot, când vine vorba de căști pe urechi, acestea înving competiția.

Cu până la 30 dB de izolare fonică și design portabil, le poți utiliza cu ușurință în transportul public zgomotos, atunci când dorești să te relaxezi.

Confort

În general, Sennheiser HD25 sunt surprinzător de ușoare, având în vedere cât sunt de durabile. În același timp, materialele lor ușoare îți oferă un confort superior.

În general, căștile pe urechi nu sunt cunoscute ca fiind cele mai confortabile, mai ales după multe ore de utilizare, dar la aceste căști problema aceasta apare într-o măsură mult mai mică.

Confortul este bun, dar vei simți o anumită iritație după câteva ore consecutive de utilizare, ca în cazul majorității modelelor pe urechi.

Dacă ești în căutare de confort, cumpără căști peste urechi.

Poți înlocui cupele de vinil cu cele de velur pentru a îmbunătăți imediat confortul, dar reține că toate căștile cu cupe de velur au o izolare fonică mai slabă.

Durabilitate

Calitatea căștilor este foarte bună, la fel ca în cazul majorității produselor Sennheiser, realizate preponderent din plastic, cu mufă în formă de ”L” și cu aspect destul de robust, acestea vor rezista cu ușurință la utilizarea de zi cu zi. Totuși, nu vei câștiga concursuri de frumusețe, deoarece arată destul de rudimentar însă, pentru cei care știu căștile, acestea reprezintă un model clasic.

Din păcate, acestea nu sunt pliabile, ci au doar articulații ușor rotative, astfel încât este puțin mai greu să le bagi într-un rucsac mic.

Sunet

Calitatea sunetului nu dezamăgește, chiar dacă luam în considerare că este un model mai scump. Acestea sunt ușor de folosit, ceea ce înseamnă că le vei putea utiliza la potențialul lor maxim și folosind smartphone-ul.

Au un sunet echilibrat, fără ca niciun interval să fie prea accentuat sau slab. Acest lucru este excelent pentru ascultarea tuturor genurilor de muzică.

Bass-ul este clar și curat, dar nu este adânc, ca în cazul Audio-Technica ATH-M50X, astfel încât acestea nu vor fi prea atractive pentru pasionații de bass, având doar tonalitatea de bass potrivită pentru majoritatea oamenilor.

Tonalitățile medii sunt cele care excelează, fiind foarte bogate și detaliate, dar acest lucru nu este întotdeauna un lucru bun deoarece, dacă asculți înregistrări de proastă calitate, te va deranja.

Acutele sunt clare și precise, dar pot fi și agresive, la volume mai mari. La urma urmei, acestea sunt căști de studio.

Ceea ce lipsește cel mai mult este dimensiunea sonoră: nu vei obține senzația de sunet spațios, ca în cazul Beyerdynamic DT 770 M, de exemplu.

Cu toate acestea, ele sună minunat și sunt foarte distractive, pentru utilizarea zilnică.

Dacă ești în căutarea căștilor portabile de înaltă calitate, care vor dura ani de zile și care îți oferă un sunet echilibrat și distractiv pentru toate genurile, Sennheiser HD25 este cea mai bună alegere.

Verifică preț Sennheiser HD25 aici!

Audio-Technica ATH-M50X – Cel mai bun bass

Căști Audio-Technica ATH-M50X

Cele mai bune căști cu izolare fonică.

Motivul pentru care acestea nu au fost alese ca cele mai bune căști izolatoare de zgomot peste urechi este bass-ul lor puternic, care poate să devină obositor, foarte rapid.

Dar, dacă îți place bass-ul, acestea sunt pentru tine…

ATH-M50X sunt unele dintre cele mai bine cotate căști peste urechi de pe Amazon.com și sunt extrem de populare. Acest lucru nu este surprinzător, deoarece vei obține o pereche de căști grozave, chiar puțin mai bune decât predecesorul său, ATH-M50.

Pentru

 • 36 dB de izolare a zgomotului, printre cele mai bune design-uri peste urechi
 • Materiale bine construite, de calitate
 • Foarte confortabile chiar și pentru persoanele cu capul mai mare
 • Model pliabil, cablu detașabil
 • Bass amplificat, lucru care ar putea sa fie un argument contra

Contra

 • Bass accentuat, nu sunt căști pentru persoanele pasionate de sunetul natural
 • Neconfortabile pentru persoanele cu ochelari

Izolarea zgomotului

Cu o izolare fonică de până la 36 dB, aceste căști cu spatele închis sunt greu de învins în această privință. Când dorești liniște și izolare, pune-le pe acestea pe cap și bucură-te de muzica preferată, fără întreruperi. Învinge zgomotul cauzat de vecini sau de străzile aglomerate din împrejurimi.

Îți va fi greu să găsești căști cu izolare fonică mai bună la acest preț, având în vedere confortul și calitatea sunetului pe care o oferă acestea.

Confort

Confortul este foarte bun, ca și în cazul celor mai mari modele de căști peste urechi. Având o bandă și cupe căptușite care se pot înlocui cu cele din velur, vei ajunge la un confort de top, pe care alte căști din acest segment de preț nu îl pot atinge.

Au o singură problemă: nu cumpăra, dacă porți ochelari, deoarece tind să fie foarte incomode.

Durabilitate

ATH-M50X sunt confecționate din materiale plastice și metale durabile, oferind materiale de cea mai bună calitate, pentru o utilizare îndelungată și intensivă. Standardul calității de construcție este același ca în cazul modelelor mai vechi și căștile acestea vor rezista ani de zile.

Designul pliabil le face semi-portabile chiar și luând în considerare dimensiunile mari.

Cu cablurile detașabile, care sunt un punct slab al multor căști, ai un alt motiv să crezi că Audio-Technica ATH-M50X sunt la fel de durabile pe cât se spune ca sunt. (se potrivesc numai cabluri Audio-Technica)

Sunet

Calitatea sunetului este excelentă, destul de echilibrată pe volume mai mici, dar cu adevărat bogată în bass. În esență acestea nu sunt cele mai potrivite pentru nici o înregistrare reală în studio, așa cum este în descris în materialele publicitare, dar sunt foarte distractive pentru ascultare.

La volum mai mare și, în special, la muzică cu mult bass, vei auzi boomul, bass-ul profund și tonalitățile mijlocii mai scăzute. Bass-ul este atât de puternic încât depășește alte sunete, ceea ce înseamnă că nu-ți va plăcea decât dacă asta cauți.

Intervalele de mijloc sunt bogate, clare și detaliate, umbrite de bass, totuși. De asemenea, tonul înalt este clar și echilibrat, dar este umbrit, de asemenea, de bass.

Cu siguranță acestea nu sunt căștile cele mai echilibrate, dar oferă distracție asigurată pentru fanii bass-ului care nu se gândesc la un sunet echilibrat. Nu sunt căștile cu cel mai puternic bass dar, cu siguranță, nici nu sunt echilibrate.

Fiind unul dintre cele mai populare modele de pe piață, Audio-Technica ATH-M60x este o alegere excelentă pentru iubitorii de bass care doresc o pereche de căști izolatoare de zgomot (care nu dezamăgește la capitolele durabilitate și confort).

Sunt cea mai bună alegere pentru căștile izolatoare de zgomot cu bass puternic, fără discuții.

Verifică preț Audio-Technica ATH-M50X aici!

KRK KNS-8400 – Cel mai bun sunet neutru

Căști KRK KNS-8400

KRK KNS-8400 sunt căști mai puțin cunoscute și populare decât altele de pe această listă, dar asta este o veste bună pentru pasionații de sunet natural.

Pentru

 • Bună izolare pasivă de zgomot, până la 30 dBA
 • Design ușor și durabil
 • Foarte confortabile când folosești cupe din spumă cu memorie
 • Cabluri și cupe detașabile
 • Timbru clar, detaliat, neutru.

Contra

 • Nu este cel mai bun sunet pentru ascultarea muzicii moderne (bass slab)
 • Stereofonie slabă

Izolarea zgomotului

În ceea ce privește izolarea fonică, ele fac o treabă bună, izolând zgomotul până la 30 dB, ceea ce nu este deloc rău, dar Beyerdynamic DT 770 M este mai bun în această privință. Încă din studio, căștile au nevoie de o bună izolare pasivă a zgomotului, iar KRK KNS-8400 fac o treabă excelentă la acest capitol.

Este mult mai ușor să te concentrezi asupra muzicii tale atunci când zgomotul de fundal nu te deranjează și, deoarece acestea sunt căști de studio, a fost acordată o atenție specială pentru a le face bune la izolarea zgomotului.

Confort

Super confortabile, ar fi cuvintele pentru a descrie acest detaliu.

Deoarece sunt în mare parte din plastic, acest lucru le face foarte ușoare și confortabile. Cupele mari, moi, cu spumă cu memorie ajută, de asemenea, la acest lucru.

Bucură-te de muzica ta cu KRK KNS-8400 pentru ore întregi, căștile nu te vor deranja.

Durabilitate

Calitatea căștilor este foarte bună; arată că niște căști premium, chiar dacă nu dintre cele mai scumpe. Confecționate din materiale plastice de înaltă calitate și durabile, poți fi sigur că aceste căști te vor servi mulți ani.

Cablurile și căștile detașabile îți oferă mai multe opțiuni pentru a vă personaliza experiența, pentru a îmbunătăți confortul sau durabilitatea cu piese mai bune.

Sunet

Acestea sunt adevărate căști de monitorizare, astfel încât vei putea auzi fiecare mic detaliu sau lipsa acestora.

În general, sunetul este echilibrat, plat, perfect pentru audiofili (iubitorii de muzică nealterată), cărora nu le place mult bassul puternic, dar doresc sa audă claritatea și detaliile.

Sunetul plat și precis este perfect pentru căștile de monitorizare, dar mai puțin potrivit pentru ascultarea dinamică a muzicii.

Acutele și medianele sunt clare și detaliate, așa cum te aștepți de la echipamentele profesionale de studio. Pur și simplu vei auzi mai multă muzică cu acestea.

Singurul lucru rău legat de sunet este stereofonia slabă. În comparație cu Beyerdynamic DT 770 M, acestea sunt mai puțin performante și pur și simplu nu recreează foarte bine dimensiunea sunetelor. Dar, desigur, dacă dorești stereofonie probabil că vei cumpăra căști cu spatele deschis.

Dacă ești în căutarea căștilor izolatoare de zgomot de calitate înaltă, pentru pasionații de muzică nemodificată și clară, cu un confort extraordinar și un design durabil, cumpără KRK KNS-8400, nu vei fi dezamăgit.

Verifică preț KRK KNS-8400 aici!

Sennheiser HD 280 PRO – Cel mai bun raport preț-calitate

Căști Sennheiser HD 280 PRO

Căștile cu izolarea fonică cea mai bună pentru banii plătiți.

Cele mai accesibile căști izolatoare de zgomot , care sunt o variantă foarte bună de căști pentru pasionații de muzică, la nivel de începători.

Deși în jur de 500 RON nu este un preț deosebit de mic, atunci când le compari cu alte căști cu izolare fonică de top din această listă, acestea sunt cele mai accesibile.

Pentru

 • Izolare fonică bună de până la 32 dB
 • Rezonabil de confortabile
 • Cabluri detașabile, cupe și bandă căptușite
 • Preț foarte accesibil
 • Raport preț-calitate excelent.
 • Un sunet destul de plat, neutru, dar excelent pentru muzică modernă, jocuri, filme etc.

Contra

 • Calitatea materialelor este puțin mai scăzută
 • Sunetul poate să nu fie pe gustul tuturor

Izolarea zgomotului

Cupele potrivite oferă o izolare foarte bună a zgomotului, până la 32 dB, performanață comparabilă cu căștile mult mai scumpe.

Izolarea lumii exterioare nu a fost niciodată atât de ușoară, pune-le pe cap, închide ochii și uită unde te afli. Izolarea sunetului este importantă și la căștile de gaming, faceți clic pe ultimul link pentru a vedea cele mai bune modele.

Confort

Plasticul face ca acestea să fie foarte ușoare și confortabile. Deși calitatea cupelor căștilor nu este în concordanță cu modelele mai scumpe din această listă, este destul de bună încât să se poată purta foarte mult timp, fără să te iriți prea mult. După 1-2 ore s-ar putea să simți niște furnicături în jurul urechilor, dar nu trebuie să apară nicio iritare majoră.

Se simt un pic mai puțin premium, deoarece nu sunt cu adevărat dintre cele mai scumpe dar, totuși, se compară cu căștile medii de pe piață.

Durabilitate

Deoarece sunt căști entry-level (nivel începători), acestea sunt realizate în mare parte din materiale plastice și asta se vede în rezistența lor. Cu toate că sunt bune și cu o întreținere adecvată ar trebui să dureze foarte mult, ele nu se pot compara cu rezistența „de tanc” a căști Beyerdynamic DT 770 M.

Ceea ce este bine este că poți înlocui cupele, căptușirea benzii și cablurile în cazul în care acestea se rup sau se deteriorează.

Din cauza designului pliabil, le poți împacheta cu ușurință și le poți lua cu tine într-o călătorie.

Sunet

Sunetele emise de aceste căști sunt destul de neutre și analitice, destinate lucrărilor de studio, dar totuși cu mai mult bass și „culoare” decât KRK KNS-8400.

Sunetul este atractiv, cu un bass frumos, care nu este prea puternic sau cu “boom”, cum ar fi cu Audio-Technica ATH-M50x, așa că dacă ești un fan al bass-ului, cu siguranță, încearcă-le.

Acutele sunt clare și nu prea agresive, sunetele mijlocii sunt ușor înfundate, dar nu deranjează, în timp ce bass-ul este zguduitor și puternic, ceea ce face ca fiecare melodie să sune plină de viață. Singurul lucru care lipsește este dimensiunea sunetelor, la fel ca multe alte căști cu spatele închis. Nu vei obține sunetul spațios pe care îl vei primi de la alte căști mai bune.

În ansamblu, cu Sennheiser HD 280 PRO, vei obține o pereche excelentă de căști izolatoare de zgomot, care sunt foarte confortabile și oferă o calitate sonoră atractivă pentru pasionații de muzică în căutarea unor căști pentru nivel începători.

Verifică preț Sennheiser HD 280 PRO aici!

Etymotic Research HF5 – Cele mai bune căști in-ear

Căști Etymotic Research HF5

Etymotic Research HF5 sunt cele mai bune căști in-ear de izolare a zgomotului, la ora actuală.

Pentru

 • Cea mai bună izolare fonică pentru căștile in-ear (35 dB – 42 dB)
 • selecție frumoasă de capete de cască pentru urechi
 • Raport preț-calitate bun chiar și la 500 RON
 • Cea mai precisă calitate a sunetului (etymotic standard)

Contra

 • Lipsește bass-ul
 • Design și durabilitate nesatisfăcătoare

Izolarea zgomotului

De fapt, acestea au cea mai bună izolare a zgomotului de la 35 dB până la 42 dB de izolare a zgomotului, în funcție de capetele pe care le utilizezi.

Acesta este tipul de izolare care poate fi comparată cu cea a căștilor de 1500 – 2000 RON +.

Sunt atât de bune încât, dacă ar exploda o bombă în camera de lângă tine, probabil că nu ai auzi.

Tipul de capete de cască pentru ureche pe care le utilizezi este crucial pentru izolare. Cele din spumă ar trebui să fie cele mai bune, dar mulți consideră că obțin rezultate mai bune cu capete cu flanșa triplă.

Nu contează cu adevărat, deoarece vei obține toate aceste capete pentru a le încerca personal, în pachetul original.

Confort

Când vine vorba de confort cu căștile in-ear, depinde în mare parte de ce capete de cască utilizezi. Cu toate că cele mai bune capete izolatoare de zgomot nu sunt cele mai confortabile, sunt destul de bune.

După câteva ore de utilizare, poți avea canalele urechii ușor iritate, dar nu până la punctul de durere sau iritare reală.

Căștile acestea sunt foarte ușoare, datorită construcției lor din plastic și se potrivesc bine la toate dimensiunile urechilor.

Durabilitate

Durabilitatea nu este cea mai bună, dar nu este nimic în special în această privință. Aceste căști sunt normale, minimaliste și disponibile doar în plastic negru.

Au o protecție bună pentru întinderea firelor, în timp ce acestea sunt protejate cu un cauciuc.

Având grijă decentă de ele, ar trebui să te servească suficient de mult.

Sunet

Locul în care căștile Etymotic Research HF5 excelează este calitatea sunetului.

Acestea sunt considerate unele dintre cele mai precise și detaliate căști de pe piață, în acest moment.

Au un sunet incredibil de precis și detaliat, pe care probabil nu l-ai auzit niciodată.

Ceea ce vei observa imediat este un bass mai slab, la fel ca și în cazul altor căști Etymotic, nici la acestea nu vei obține multe sunete joase.

În timp ce precizia este excelentă pentru muzica clasică și alte genuri cu bass redus, alte melodii pop și rock mai moderne vor arăta clar lipsa tonurilor joase.

Indiferent dacă îți place Etymotic Research HF5 sau nu depinde chiar de gustul tău muzical. În cazul în care îți place mai mult bass, vezi și Shure SE215, mai jos, pentru o pereche mai potrivită de căști izolatoare de zgomot.

Dacă poți aprecia sunetul Etymotic și cauți căști superbe, izolatoare de zgomot atunci, fără discuție, nu poți găsi mai bine decât cele modelul in-ear Etymotic Research HF5.

Verifică preț Etymotic Research HF5 aici!

ISOtunes PRO – Cel mai bun wireless

Căști ISOtunes PRO

ISOtunes PRO sunt cele mai bune căști pentru izolarea zgomotului fără fir.

ISOtunes a fost singura companie care a făcut teste industriale și certificate pentru izolarea zgomotului.

Pentru

 • izolare mare a zgomotului pasiv (până la 27dB)
 • Certificat OSHA (sigur pentru mediul de lucru care necesită protecție auditivă)
 • Rezistență bună și potrivire stabilă
 • Foarte confortabile – ușoare, vârfuri de spumă
 • Conectivitate Bluetooth
 • ISOtunes PRO are o durată de viață a bateriei de 10 ore
 • Sunet bun pentru un preț mic

Contra

 • Nu sunt recomandate pasionaților de muzică
 • Modelul obișnuit are o durată de viață a bateriei de doar 4 ore

Dacă ai nevoie de izolarea zgomotului atestată de ANSI (Institutul American Național de Standarde), care oferă certificări de reducere a zgomotului, ISOtunes este de departe cea mai bună opțiune.

Am testat modelele ISOtunes și ISOtunes PRO și, în opinia noastră, ar trebui să iei în considerare modelul PRO care are o durată de viață a bateriei mult mai bună și o izolare mai bună a zgomotului, ceea ce îl face automat un produs mai bun.

Ce e în cutie?

 • Căști Bluetooth ISOtunes PRO
 • 3 dimensiuni de capete de cască din spumă Comply
 • 1 pereche cu fațete triple din silicon
 • Clipuri de cablu
 • Carcasă de transport solidă, cu fermoar
 • Cablu de încărcare micro-USB la USB
 • Manual de utilizare

Modelul obișnuit este livrat cu 3 perechi suplimentare de capete de silicon de dimensiuni diferite și 2 perechi de aripioare pentru urechi pentru o potrivire stabilă. Dar, din cauza bateriei reduse, ar trebui să obții modelul ISOtunes PRO.

Izolarea zgomotului

Izolarea zgomotului este foarte bună și se poate compara, cu ușurință, cu eficiența căștilor industriale.

Izolarea zgomotului ISOtunes a fost dovedită în testele industriale conform standardelor EPA (Agenția pentru Protecția Mediului).

Obții o reducere a zgomotului cu 27dB cu modelul PRO (Model obișnuit de 26dB). Într-un fel în care acestea pot fi denumite „dopuri de urechi Bluetooth”, sunt foarte bune.

Certificarea OSHA (Securitatea și sănătatea în muncă) înseamnă că ISOtunes poate fi utilizat în medii de lucru industriale. Dacă locul de muncă necesită protecție auditivă din motive de siguranță pentru sănătate, acestea sunt o opțiune excelentă.

Ele vor opri la fel de mult zgomot ca orice protecție auditivă și, în același timp, îți vor reda muzica preferată.

Motivul pentru care acestea sunt atât de eficiente este vârful special de spumă Comply. Se potrivesc foarte bine și fac o potrivire strânsă care blochează mult zgomot. Ai 3 dimensiuni diferite de capete, astfel încât să se potrivească oricăror dimensiuni ale urechii.

Confort

Căștile sunt foarte confortabile. Din nou, capetele de spumă Comply își fac treaba bine. Deoarece sunt foarte moi, se adaptează interiorului urechii și se potrivesc strâns, dar confortabil.

Modelul ISOtunes obișnuit poate fi purtat în orice mod dorești, în timp ce modelul PRO necesită o potrivire din spatele gâtului.

După ce le-ai introdus, acestea sunt foarte stabile și nu au tendința să cadă. PRO are, de asemenea, fire de memorie pe fiecare cască, care ajută la o potrivire stabilă.

În general, confortul este bun iar căștile pot fi purtat ore întregi fără probleme. Poți lucra cu ușurință timp de 8 ore sau chiar mai mult, dacă jobul îți cere acest lucru, fără să simți disconfort.

Durabilitate

Calitatea căștilor este foarte bună. Sunt confecționate din materiale plastice durabile și au un design ergonomic.

Firele sunt relativ subțiri, dar flexibile și nu par să aibă o calitate proastă. În plus, sunt căști Bluetooth, așa că nu vei avea multă treabă cu firele.

Sunt rezistente la ploaie și transpirație, având un rating IPX4. Dacă transpiri în timpul lucrului, căștile tale nu se vor strica.

Modelul obișnuit este prevăzut cu magneți pe fiecare cască, care îți permit să porți căștile ca pe un colier. Este foarte confortabil.

Le poți conecta la orice dispozitiv activat prin Bluetooth, acceptă 2 dispozitive în același timp. Intervalul este standard de 10 m, care se schimbă dacă obstacolele blochează semnalul. Distorsiunea a fost minimă și Bluetooth a funcționat bine.

Durata de viață a bateriei cu modelul PRO este solidă, 10 ore la încărcare completă. Acest lucru îți poate obține cu ușurință muzică pe tot parcursul zilei de lucru.

Cu toate acestea, modelul obișnuit oferă doar aproximativ 4 ore de viață. În opinia noastră, acest lucru este cam puțin, mai ales că nu le vei putea folosi pe întreaga durată de 8 ore la serviciu. Cumpără versiunea PRO, întrucât merită total banii.

Ambele modele au comenzi pe fir pentru microfon. Microfonul anulează zgomotul, ceea ce înseamnă că îl poți utiliza și în medii mai zgomotoase. Calitatea apelurilor este bună, iar cel cu care vorbești te poate auzi cu ușurință.

Sunet

Calitatea sunetului este singura caracteristică medie a ISOtunes. Nu mă înțelege greșit, sunetul nu este rău, ci doar mediu.

Probabil că acesta nu este un lucru rău și este cel mai bun pe care îl poți cere de la căști care oferă protecție auditivă certificată.

Dacă ești un pasionat de sunetul natural, vei observa că sunetul nu este performant, dar dacă ești un utilizator obișnuit, probabil că nu vei observa nicio diferență.

ISOtunes s-a concentrat pe maximizarea izolării tuturor zgomotelor de fundal și nu a calității sunetului. În plus, un loc de muncă industrial nu este o locație bună pentru ascultarea intensă.

În general, pentru preț, calitatea sunetului este bună. Bassul nu este foarte adânc, dar este potrivit, frumos. Vocile sunt clare și există puțin șuierat.

Sunetele mijlocii și acutele sunt clare și frumos echilibrate.

Sunetul, în mare, este echilibrat, destul de echilibrat. În plus, modelul PRO acceptă codec-ul Bluetooth aptX.

Așteptă-te la o calitate ușor mai bună decât a sunetului de la căștile Apple.

Un lucru pe care trebuie să îl știi este că nivelul volumului este limitat la cel mai ridicat nivel de zgomot încă sănătos.

Asta înseamnă că, la volumul maxim, poți  asculta ore întregi, fără să îți faci griji că îți vei strica auzul.

Dacă dorești, din când în când, să asculți muzica la volum mare, nu vei putea face acest lucru. Însă, din experiența noastră, muzica este mai mult decât suficient de tare, am ascultat-o în cea mai mare parte la mai puțin decât maximul, deoarece izolarea zgomotului este atât de eficientă.

De asemenea, firele sunt destul de sensibile la zgomotul vântului, dar poți repara acest lucru cu ajutorul clipsurilor de cablu pe care le primești în pachet.

Pentru a rezuma, căștile ISOtunes PRO Bluetooth sunt foarte bune pentru izolarea zgomotului, confort și durabilitate, cu sunetul bun creat special pentru medii de lucru industriale. Dacă ai nevoie de protecție auditivă dar dorești, de asemenea, să asculți muzică, aceasta este cea mai bună opțiune.

Verifică preț ISOtunes PRO aici!

Shure SE215 – Cea mai bună calitate a sunetului

Căști Shure SE215

Shure SE215 este un echipament muzical bine-cunoscut, de calitate, greu de învins. Sunt unele dintre cele mai populare și caliative căști în ureche de pe piață, la momentul actual.

Pentru

 • Izolare fonică excelentă, cu capetele potrivite
 • Confortabil după ce le potrivești
 • Cabluri durabile, bine construite, detașabile
 • Raport preț-calitate bun la
 • Calitate înaltă a sunetului, cu bass ușor accentuat, excelent pentru toate genurile

Contra

 • Trebuie să te obișnuiești cu designul lor neobișnuit
 • Izolarea zgomotului

Izolarea lor de zgomot este superioară, poate nu este la fel de bună ca Etymotic Research HF5, dar este încă mult mai bună decât căștile obișnuite.

Poți îmbunătăți izolarea cu capete cu flanșă triplă pentru Shure, pe care le poți obține pe Amazon și cu combinația de Olives vei obține un nivel excelent de izolare.

În cazul în care dorești să cheltui un pic mai mulți bani, verifică modelul Shure SE425 care are și o izolare foarte bună a zgomotului.

Confort

Designul lor ușor neobișnuit ar putea avea nevoie de ceva timp până la obișnuire, dar, odată ce înveți cum să obții o potrivire confortabilă și strânsă, vei învăța rapid să apreciezi tot ceea ce aduc, deoarece cu izolarea zgomotului obții și un confort bun.

Confortul depinde foarte mult de capetele pe care le folosești și, după ce le găsești pe cele potrivite și reușești să le fixezi, sunt foarte confortabile. Le poți purta ore întregi fără iritații, dar știi că acest lucru este adevărat doar dacă încerci cu adevărat toate capetele primite.

Designul necesită o fixare după gât, așa că ține cont de acest lucru atunci când cumperi.

Durabilitate

Căștile sunt realizate din materiale plastice pe care le poți obține în diferite culori și cu detașabile, acoperite în cauciuc obișnuit, arată mai subțiri decât sunt de fapt.

În realitate, acestea sunt unul dintre căștile durabile, care vor supraviețui mult mai mult decât ceea ce îți poți imagina (unii oameni chiar le-au aruncat în apă și au rezistat).

În cazul în care firele se strică, le poți înlocui cu altele noi sau, dacă dorești să adaugi funcționalitatea microfonului și a telecomenzii pe fir pentru smartphone-uri, atașarea noilor cabluri este foarte ușoară.

Sunet

Când vine vorba de sunet, au o gamă bună, clară, cu un bass ușor accentuat. În mare, acestea au un sunet destul de echilibrat, cu bass suficient pentru a face muzică atractivă, dar acestea nu sunt, cu siguranță, o pereche de căști pentru fanii adevărați ai bass-ului.

Este o combinație drăguță, bună de ascultat pentru toate tipurile de muzică.

Shure SE215 este o pereche de căști izolatoare de zgomot bine făcută, de calitate, cu un sunet cu bass ușor accentuat, care stau frumos în urechi și au o durabilitate mare așa că, dacă dorești astfel de căști, îți recomandăm să le alegi pe acestea.

Verifică preț Shure SE215 aici!