Bărbat ascultând muzică în căști în metrou.

Cele mai bune căști bluetooth pentru anularea zgomotului

Utilizează oricare dintre aceste căști care anulează zgomotul și bucură-te de muzică în liniște.

Care sunt cele mai bune căști care anulează zgomotul?

Aici vei găsi cele mai bune căști over-ear (peste ureche) și on-ear (pe ureche) care au cea mai bună tehnologie de anulare a zgomotului, la ora actuală. Poți evita un birou zgomotos sau te poți bucura de liniște, în timpul navetei.

Uită-te la căști în tabelul comparativ sau citește recenziile aprofundate pentru fiecare model în parte.

ModelRatingBaterie (ANC)TipMic + controale3.5 mm
Bose QuietComfort 35Căști Bose QuietComfort 354.5Bluetooth - 20h
Cu fir - 40h
Over-earReview
Sony WH-1000XM2 BluetoothCăști Sony WH-1000XM2 Bluetooth4.4Bluetooth - 30hOver-earReview
Sennheiser PXC 550Căști Sennheiser PXC 5504.2Bluetooth - 30hOver-earReview
Sony H.ear on Wireless MDR100ABN/B BluetoothCăști Sony H.ear on Wireless MDR100ABN/B Bluetooth4.1Bluetooth - 20hOver-earReview
Beats Studio 3 WirelessCăști Beats Studio 3 Wireless4.3Bluetooth - 22hOver-earReview
Parrot Zik WirelessCăști Parrot Zik Wireless4.1Bluetooth - 6h
Cu fir - 18h
Over-earReview
Sennheiser MM 450-XCăști Sennheiser MM 450 X3.8Bluetooth - 8h
Cu fir - 20h
On-earReview
Sony MDR ZX770BNCăști Sony MDR ZX770BN3.8Bluetooth 13hOver-earReview
Plantronics BackBeat PRO 2 BluetoothCăști Plantronics BackBeat PRO 2 Bluetooth4.0Bluetooth - 24hOver-earReview
Golzer BANC-50Căști Golzer BANC 503.7Bluetooth - 12h
Cu fir- 15h
Over-earReview
Naztech i9BTCăști Naztech i9BT3.7Bluetooth - 12h
Cu fir - 30h
On-earReview
BÖHM B76 BluetoothCăști BÖHM B76 Bluetooth4.0Bluetooth - 8hOver-earReview
Monoprice PID 10010Căști Monoprice PID 100103.7Wired - 50h
(baterii AAA)
Over-earReview
JVC HA-NC250Căști JVC HA-NC2504.0Wired - 50h
(baterii AAA)
On-earReview
Audio-Technica ATH-ANC7BCăști Audio-Technica ATH-ANC7B3.5Wired - 40h
(baterii AAA)
Over-earReview

Anularea activă a zgomotului este mai bună decât izolarea pasivă a acestuia?

Există multe concepții greșite cu privire la anularea zgomotului.

Mulți oameni nici măcar nu știu diferența dintre anularea zgomotului și izolarea zgomotului, chiar dacă au nume complet diferite și funcționează printr-un mecanism diferit.

Răspunsul corect, dacă anularea zgomotului este mai bună decât izolarea zgomotului este:

Depinde.

Ce este anularea zgomotului ?

Tehnologia de anulare a zgomotului are un avantaj atunci când dorești să anulezi zgomotele cu frecvență joasă, în timp ce auzi, în continuare, discuțiile de lângă tine, traficul de pe stradă sau plânsetul copilului tău.

Anularea zgomotului este eficientă numai la frecvențe mai mici, precum zumzetul unui motor de avion. Acest lucru le face prima alegere pentru călători, deoarece aceștia au nevoie să audă ce se întâmplă în jurul lor, în timp ce se bucură de iluzia unui mediu mai pașnic.

Această tehnologie este mai potrivită pentru persoanele care doresc să audă zgomotul mai puternic dar, în același timp, să audă și sunetul ambiental mai constant și previzibil.

Nu uita că acest lucru are un preț, poți citi mai multe despre ceea ce te poți aștepta de la căștile care anulează zgomotul prezentate de mai jos.

Cum funcționează anularea zgomotului?

Toate căștile care anulează zgomotul folosesc microfoane pentru a ști când este prezent zgomotul ambiental. Acest semnal este trimis către dispozitive dedicate care creează unde sonore opuse directe, care trec prin căști până la urechi și, astfel, anulează zgomotul inițial.

Aceasta este o explicație mult simplificată.

O pereche de căști Bose agățate de scaunul de pasageri într-un avion.

Ce este izolarea sunetului?

Izolarea fonică nu folosește nici o tehnologie specifică sau circuite electronice, ci doar conceptul de blocare a sunetului.

Cele mai bune căști izolatoare de zgomot sunt, de obicei, căștile în ureche și cele peste ureche cu prindere strânsă. Aceste două tipuri de căști oferă cel mai bun blocaj pasiv al zgomotului.

Cu izolarea zgomotului, nu lași sunetul de afară să intre și, de asemenea, nu lași sunetul să iasă din căști către exterior.

Acest lucru îți permite să asculți muzica la volume mai mici și mai confortabile. Nu mai vorbim de faptul că sunt mai sănătoase pentru auz, pe termen lung.

În plus, căștile cu izolare fonică nu au nevoie de baterie și, de obicei, nu costă la fel de mulți bani și nu au dezavantaje majore.

Singurul dezavantaj al căștilor izolatoare de zgomot este, de obicei, un sunet mai slab, ceea ce înseamnă că nu îți dau iluzia unui sunet spațios, ca cel de la căștile cu spatele deschis.

Dar dacă știi ce model să alegi poți obține un sunet comparabil și cu căști care au un design cu spatele închis.

 

Ce trebuie să știi despre căștile cu anularea zgomotului ?

Căștile care anulează zgomotul au devenit foarte populare, dar multe persoane nu realizează dezavantajele anulării zgomotului.

Avantaje ale anulării zgomotului

Anularea zgomotelor cu frecvență joasă și a unei frecvențe medii

Anularea zgomotului funcționează și funcționează suficient de bine pentru a-ți oferi iluzia unui mediu mai liniștit, ceea ce te ajută să îți asculți muzica mult mai plăcut.

În același timp, poți utiliza căștile cu Noise Canceling (Anulare a zgomotului) doar pentru anularea zgomotului fără niciun fel de muzică. Perfecte pentru momentele în care vrei să te odihnești.

Fată ascultând muzică în căști.

Dezavantajele anulării zgomotului

Preț mai mare

Căștile care anulează zgomotul tind să coste mai mult, în special cele premium. Toată tehnologia, microfoanele și designul mai sofisticat costă bani.

Pentru a obține căști NC decente, va trebui să plătești un preț care ți-ar fi permis să iei căști care nu au această tehnologie și sunt mai confortabile, mai calitative și au un sunet mai bun.

Calitate mai redusă a sunetului

Tehnologia de anulare a zgomotului produce frecvențele de contracarare a acestuia dar, pentru că nu este 100% exactă tot timpul, poți auzi un șuierat, atunci când este pornit.

Nu mai vorbim că unele dintre frecvențe din înregistrarea originală a muzicii vor fi, de asemenea, anulate, distorsionând calitatea generală a sunetului.

Este un fapt acceptat în rândul audiofililor (persoane care apreciază muzica cu adevărat) că tehnologia de anulare a zgomotului scade calitatea sunetului tuturor căștilor, chiar și a celor mai scumpe.

Dar, dacă nu ai cel mai bun auz și apreciezi mai multe funcții și experiențe pentru utilizatori, căștile din această listă sunt printre cele mai bune dintre care să alegi.

ANC are nevoie de putere

Deoarece tehnologia ANC (anularea zgomotului activ) nu poate funcționa fără energie, ai nevoie de o baterie, ceea ce le face mai puțin ușor de utilizat.

Unele căști folosesc baterii reîncărcabile, altele care se schimbă dar, în general, aceasta înseamnă mai multe probleme și cheltuieli pentru utilizatorul final.

Sensibil la vânt

Una dintre problemele cunoscute ale ANC sunt vânturile puternice. Când suflă un vânt puternic și scoate sunete, microfoanele tale îl ridică și scot un sunet groaznic, pe care îl auzi în căști.

Acesta este motivul pentru căștile ANC nu sunt recomandate pentru utilizare în exterior și pot fi extrem de deranjante, dacă ești prins vreodată în această situație.

„Presiune” pe urechi

Toate căștile care anulează zgomotul te fac să simți că urechile sunt sub presiune, iar pentru unii acest lucru este incomod. Nu se poate face nimic în acest sens, deoarece este doar o altă „caracteristică” a tehnologiei de anulare a zgomotului.

Dacă vrei să cumperi căști ANC, așteptă-te să plătești mai mulți bani pentru o pereche decentă, nu le folosi afară, fii atent la baterie și nu te aștepta la o calitate superioară a sunetelor.

În cazul în care apreciezi calitatea sunetului și nu dorești să plătești prea mulți bani, aruncă o privire la căștile izolatoare de zgomot. De obicei, sunt mai ieftine, sună mai bine și oferă o protecție bună împotriva zgomotului exterior.

Bose QuietComfort 35 – Cele mai bune per total

Căști Bose QuietComfort 35 negre

Bose QuietComfort 35 sunt cele mai bune căști care anulează zgomotul la ora actuală, punct!

Acesta este noul model ANC Bose peste ureche, actualizarea de la mai vechiul QuietComfort 25. Sigur că acum costă aproximativ cu 2-300 RON mai mult, dar oferă funcții noi și îmbunătățite.

Bose QC 25 sunt încă niște căști foarte bune dacă nu te deranjează firele, așa că poți economisi niște bani și obține același zgomot de anulare și confort.

QuietComfort 35 a devenit acum wireless prin Bluetooth și a păstrat opțiunea de folosi și firele, de asemenea.

Acum există 2 modele. Seria I și Seria II.

Seria a II-a este puțin mai scumpă și are o integrare a asistentului Google și a butonului „Google assistant” în partea cupei pentru ureche. În afară de asta, căștile sunt practic aceleași. Același sunet, anularea zgomotului și design cu mici modificări cosmetice.

Dacă utilizezi asistentul Google cumpără Seria II, altfel alege Seria I și poți economisi niște bani.

Pro

 • Cea mai bună tehnologie de anulare a zgomotului cunoscută în prezent
 • Un confort uimitor, perfect pentru navete și zboruri lungi
 • Calitate excelentă
 • Performanță Bluetooth stabilă, de lungă durată
 • Durată de viață excelentă a bateriei (20 h BT, 40 h cu fir)
 • Materiale și performanțe premium
 • Calitate excelentă a sunetului, cu bass amplificat, distractiv și dinamic

Contra

 • Preț (primești ce plătești)
 • Nu există suport aptX pentru Bluetooth

Combinația dintre ceea ce au bune căștile și cea mai bună tehnologie de anulare a zgomotului cunoscută în prezent face ca Bose QC 35 să fie o alegere evidentă.

Anularea zgomotului

Când vine vorba de tehnologia activă de anulare a zgomotului, Bose este campionul incontestabil. Modelele de la Bose QuietComfort sunt în competiție de ceva timp.

Nicio altă companie nu știe să facă ANC (anularea zgomotului activ) la fel de eficient ca Bose. QuietComfort 35 nu sunt diferite, ANC-ul lor este superb.

În comparație cu QC 25, nu există practic o diferență notabilă; totuși, în mod „magic” ele creează un mediu silențios, prin apăsarea unui buton.

Aceste căști sunt de top dacă dorești anularea sunetelor motorului unui avion sau a persoanelor care vorbesc în autobuze și trenuri.

Sunt foarte eficiente la anularea unor tonuri medii, de asemenea, alte mărci de căști nu știu încă să facă.

Dacă vrei să te odihnești, iar copiii vecinului tău nu te lasă pentru că se joacă zgomotos, pune-le pe acestea și vei fi transferat într-o altă lume.

Anularea zgomotului este alimentată de o baterie încărcată încorporată (care nu mai poate fi înlocuită) care durează aproximativ 20 de ore în modul Bluetooth sau până la 40 de ore în modul cu fir. Aceasta este o îmbunătățire impresionantă a modelului QC25 anterior, care avea o durată de 30-35 de ore pe o baterie completă și avea doar modul cu fir.

Încărcarea se face cu cablu micro-USB, care este inclus în pachet.

Izolarea pasivă a zgomotului este bună, dar nu este superbă, deoarece tehnologia ANC este atât de eficientă. În timp ce s-ar putea să nu auzi zgomotul din jurul tău, alții ar putea auzi ceea ce asculți, deoarece există unele scurgeri de sunet, la volume mari.

Cu toate acestea, pentru căștile cu cea mai bună anulare de zgomot, Bose QuietComfort 35 a bătut cu ușurință toată competiția.

Căști Bose QuietComfort 35 în carcasă.

Durabilitate

Durabilitatea este similară cu alte modele QuietComfort, este vorba de toate materialele plastice de înaltă calitate. În timp ce Bose nu este cunoscut pentru durabilitate de top, ei fac o treabă suficient de bună.

Bose QC 35 nu sunt diferite. Materialele plastice nu sunt rezistente ca un tanc, dar dacă le arunci din greșeală de câteva ori, ar trebui să nu se strice. Atenție, noi nu am testat acest lucru.

Calitatea de construire este excelentă, toate părțile se reunesc frumos și fac căștile să pară că sunt premium, în toate aspectele.

Confort

„Confort” liniștit este numele căștilor dintr-un motiv.

Confortul este de prim rang, este adevărat că noul model QC 35 este puțin mai greu decât QC 25 dar ve simți diferența doar dacă le porți unul după altul.

Dacă porți doar un singur model, atunci nu vei simți diferența.

Sunt super confortabile cu cupe mari, căști cu spumă de memorie, bandă acoperită cu Alcantara și drivere potrivite.

Forța de strângere nu este prea puternică și purtarea lor ore întregi nu este o problemă deloc, vei uita curând că le porți pe cap.

Bose știe că acestea vor fi folosite pe zboruri lungi cu avionul, așa că au depus eforturi suplimentare pentru a le face cel puțin la fel de confortabile ca modelele mai vechi, ceea ce înseamnă un confort de top.

Căștile pentru urechi se rotesc cu 90 de grade și cu reglarea benzii, poți face căștile să se potrivească chiar și la oamenii care au capul mai mare.

Pur și simplu puneți-le și relaxează-te oriunde mergi, întrucât căștile se vor simți ca fiind o parte naturală a corpului tău.

Caracteristici

Cea mai mare caracteristică nouă este Bluetooth 4.1. Acum poți conecta aceste căști ANC strălucitoare, fie cu dispozitive iOS, fie cu Android, printr-un clic pe buton.

Sunt compatibile cu iPhone, iPads, telefoane și tablete Android, playere MP3 MP3 și laptopuri Bluetooth.

Conectarea lor este foarte ușoară și fără probleme. Conexiunea se întrerupe foarte rar, iar intervalul pare a fi mai bun decât media, în majoritatea cazurilor.

Le poți conecta la mai multe dispozitive. După ce pornești căștile, apasă butonul de pornire timp de 2-3 secunde până când auzi promptul vocal care îți spune că sunt pregătite de conectare la un dispozitiv nou.

Bluetooth a parcurs un drum lung, dar încă nu este perfect. Este posibil să întâmpini o anumită distorsiune din când în când, dar mult mai puțin decât în ​​cazul majorității căștilor BT.

În cazul în care mai dorești să utilizezi cablul, există un cablu analog standard de 3,5 mm. Poți economisi multă energie a bateriei dacă le utilizezi în modul cu fir.

În cazul în care îți place să ai o telecomandă și un microfon pe fir, poți utiliza cablul QuietComfort 25 cu telecomanda și microfonul în linie, același cablu fiind complet compatibil și cu QuietComfort 35.

Căștile au comenzi solide încorporate la legătura din dreapta. Butoanele sunt mari, solide și au o senzație premium.

Schimbarea volumului, cântecelor, redarea/pauză, pornirea/oprirea ANC și conectarea prin Bluetooth se face de la butoanele de pe căști.

Cele 2 microfoane încorporate funcționează foarte bine, atât timp cât înțelegeți că sunt microfoane încorporate. Poți face conversații normale în majoritatea mediilor, chiar și în exterior, dar nu te aștepta la o calitate superioară a microfonului.

Microfoanele sunt destul de sensibile și vor ridica zgomot mai puternic în jurul tău chiar dacă nu îl poți auzi din cauza ANC. Cu toate acestea, în cele mai multe cazuri, funcționează perfect.

Obții o carcasă drăguță, robustă și un adaptor de avion, deoarece acestea vor fi folosite adesea în avion.

Sunet

Calitatea sunetului este excelentă. Atâta timp cât nu ești audiofil, îl vei aprecia.

Sunetul a devenit un pic mai bogat în tonuri de bass în comparație cu modelele mai vechi (QC25), dar nu prea mult pentru a le clasifica drept căști cu bass accentuat.

Nu pot fi clasificate drept neutre, deoarece există un accent pe bass.

Acestea creează un sunet foarte bogat și dinamic, care este distractiv de ascultat. Te vei bucura de muzica pop, dubstep sau clasică, deoarece acestea sunt foarte versatile, pentru ca toate genurile muzicale să sune bine.

Acutele și mediile sunt clare și bogate, adaugă un scenariu de sunet extraordinar și vei obține o experiență muzicală excelentă.

Separarea sunetului s-a îmbunătățit cu adevărat și este mai bună ca niciodată, în oricare dintre căștile Bose. Veți auzi clar diferitele instrumente și de unde provine sunetul.

Acum, întrucât căștile sunt Bluetooth, te poți întreba cum sună în comparație cu căștile cu fir.

Ei bine, chiar dacă nu acceptă aptX, sună surprinzător de bune.

În timp ce toți cei care au urechi sensibile vor auzi o îmbunătățire a calității sunetului atunci când sunt folosite în modul cu fir, pentru un ascultător mediu acestea vor suna foarte bine și în modul Bluetooth.

Atâta timp cât nu le compari cu căști audiofile foarte scumpe, nu poți să te plângi prea mult. Există un pic de asprime și denaturare la tonuri mai mici și mai mari atunci când ridici volumul la niveluri nesănătoase, dar nu trebuie să le folosești oricum.

Dacă dorești să cumperi căștile care oferă cel mai bun raport calitate-preț la ora actuală și care anulează zgomotul, Bose QuietComfort 35 sunt opțiunea evidentă, care oferă tot ceea ce are nevoie de la o pereche de căști premium de înaltă calitate.

Verifică preț Bose QuietComfort 35 aici!

Sony WH-1000XM2 Bluetooth – Locul al doilea

Căști Bose Sony WH-1000XM2 Bluetooth
Când vine vorba de o experiență de ascultare premium cu ANC, puține căști wireless au calități așa de bune ca Sony WH-1000XM2.

Desigur, chiar dacă acestea sunt promovate ca un nou model de la Sony, acestea sunt practic doar o actualizare a lor, cu un nume schimbat.

După cum probabil știi deja, MDR1000X anterior a avut unele probleme de rezistență (fisurarea benzii), ceea ce a afectat reputația Sony.

Aceasta pare a fi o încercare de a remedia reputația proastă a primei lor versiuni.

„Noul” Sony WH-1000XM2 are confortul și performanțele ANC care rivalizează cu calitatea Bose, dar și calitatea sunetului care concurează cu Sennheiser, așadar acestea sunt, fără îndoială, una dintre cele mai bune căști care anulează zgomotul în acest moment.

Pro

 • Performanță ANC eficientă
 • Aspect de lux al cupei
 • Materiale îmbunătățite și de calitate
 • Calitate vie și sensibilă a sunetului
 • Mai multe moduri de ascultare ANC
 • Performanță generală premium
 • Carcasă solidă pentru transport

Contra

 • Bass-ul poate să denatureze, la volum mare
 • Cupele de urechi sensibile la atingere pot dura mult timp pentru ca să te obișnuiești cu ele

Anularea zgomotului

Nu exagerezi dacă consideri că Sony WH-1000XM2 are performanțe de anulare efectivă a zgomotului comparabile cu modelele Bose.

Aceste căști reușesc să depășească o mare parte din concurență și aproape depășesc cea mai bună tehnologie de anulare a zgomotului de la Bose QC 35.

Există mai multe moduri ANC din care să alegi, dar și o caracteristică suplimentară numită „Controlul adaptativ al sunetului” care se schimbă în funcție de mediu. Este un lucru util, dar nu un o invenție majoră și nici o îmbunătățire a modelului mai vechi.

Modurile de sunet ambiental permit ascultarea sunetelor numai prin voce, precum atenționări sau mod normal de ascultare, astfel încât să poți fi atent și la trafic sau la alte sunete similare.

Plasând mâna peste cupa din dreapta activezi automat modul de atenție rapidă pentru a putea auzi ce se întâmplă în jurul tău.

Poate dura ceva timp pentru a forma o combinație potrivită de funcții de anulare a zgomotului în comparație cu conceptul „plug and play” Bose, dar efectul este vizibil.

Adăugă opțiunea de a le conecta prin Bluetooth și vei avea niște căști Bluetooth de top.

Durabilitate

A existat o mare problemă cu crăparea benzii. Sony a rezolvat clar această problemă, folosind materiale diferite.

Suprafața cupelor pentru urechi a devenit mai rezistentă la atingere și, probabil, au îmbunătățit și structura internă. Acum, acest model este complet nou, astfel încât va fi nevoie de mai mult timp pentru a vedea cât de bine rezistente sunt.

Calitatea de proiectare și de construcție a Sony WH-1000XM2 este bună. Este fabricat mai ales din componente de plastic premium.

Sony pare să fi făcut mai multe eforturi inginerești pentru calitatea electronică interioară, precum și pentru rezistența exterioară, de această dată.

Cupele de protecție se pliază și ei au pus în pachet și o carcasă rezistentă pentru transport, pentru a-ți proteja căștile în timp ce nu le utilizezi.

Confort

Sony oferă o experiență de ascultare foarte bună, care îți permite să maximizezi durata de viață nominală a bateriei, de 30 de ore.

Cele 30 de ore de viață ale bateriei cu încărcare rapidă (70 min pentru o încărcare de 10 min) reprezintă o îmbunătățire importantă.

Cupele pentru urechi au o gamă bună de pivotare, iar bandă are o căptușeală foarte moale.

Pielea sintetică este folosită pentru căptușeală și acoperă chiar partea exterioară a cupei, ceea ce face ca WH-1000XM2 să se simtă luxos de purtat și de transportat.

Caracteristici

Oferit cu Bluetooth NFC v4.1 și suport pentru codec-uri aptX și AAC, Sony WH-1000XM2 este ușor de asociat și oferă redare audio wireless de înaltă calitate.

Utilizarea prin wireless este de aproximativ 50-60 minute, deși nu este cea mai bună, dar este perfectă pentru majoritatea cazurilor.

Modelul actualizat a îndepărtat butoanele și acum totul este controlat prin comenzi tactile.

Secțiunea sensibilă la atingere se află pe cupa dreaptă și este destul de intuitivă.

Deplasarea sau apăsarea degetului pe cupă îți permite să redai/să pui pauză, să treci la piesa următoare și să dai volumul în sus/jos.

Poate dura ceva timp pentru a te obișnui cu controalele sensibile la atingere, dar acestea sunt foarte convenabile, odată ce ai ”prins” mișcarea.

Cu acest model actualizat vei obține, de asemenea, o aplicație „Sony Headphones Connect” care îți oferă opțiuni pentru a schimba modurile de sunet. Dacă dorești, poți să ajustezi funcția ANC, aceasta fiind oarecum util. Utilizatorul obișnuit nu o va seta foarte des.

Sunet

Sony oferă calitatea sunetului la care te-ai aștepta de la o pereche de căști de 1800-2000 RON. WH-1000XM2 sună excelent și oferă o experiență de ascultare plăcută.

Curba de frecvență generală ar putea fi clasificată ca o formă rezonabilă în V, cu un pic de colorație vie în intervalele de înaltă frecvență.

Dimensiunea sunetului este destul de largă, permițând un spațiu bun între instrumente, dar nu este foarte profundă. Unele genuri și compoziții pot suna compact.

Frecvențele de bass sunt puternice și strânse, dar există un indiciu de supra-extensie în intervalul sub-bass atunci când căștile sunt conduse la niveluri mari de volum.

Vocile pot avea un anumit șuierat și claritate în registrul superior (în special vocile feminine).

În caz contrar, tonurile medii și acutele sunt foarte bine echilibrate, fiind vii și adăugând un pic de culoare plăcută muzicii.

În ceea ce privește volumul, se obține un volum total mai mare (și se notează o extensie a driverului) atunci când se află în modul cu fir.

Ascultarea wireless este ușor atenuată, iar distorsiunea bass este mult mai puțin vizibilă.

Dacă nu îți place timbrul sonor al Bose sau ai nevoie de ceva mai confortabil decât Sennheiser, acestea sunt un set excelent de căști wireless ANC.

Căștile Bluetooth de anulare a zgomotului Sony WH-1000XM2 sunt printre cele mai bune în ceea ce privește performanțele generale ANC și sunetul de calitate. Dacă cauți căști ANC premium, ar trebui să le încerci.

Verifică preț Sony WH-1000XM2 Bluetooth aici!

Sennheiser PXC 550 – Ultimul model de pe podium

Căști Sennheiser PXC 550
Pe lângă calitatea excelentă a sunetului și a carcasei, există o mulțime de funcții inteligente suplimentare, oferite de Sennheiser PXC 550, cele mai bune căști Bluetooth wireless pentru anularea zgomotului de la Sennheiser.

Pro

 • Calitate excelentă a sunetului
 • Bluetooth 4.2 cu împerechere NFC și suport aptX
 • Durată de viață a bateriei de 30 de ore
 • Controale touchpad
 • 3 microfoane pentru conversație
 • 2 ani de garanție

Contra

 • Carcasa de transport nu este rigidă
 • Poate deveni incomod pentru cei cu capul mai mare
 • Latența din modul wireless poate fi o problemă pentru unii dintre utilizatori

Anularea zgomotului

Performanțe premium de încredere pentru anularea pasivă și activă a zgomotului.

Un design de cupe pentru urechi cu spate închis asigură o bună izolare pasivă a zgomotului. Acest lucru funcționează bine, chiar dacă nu ai circuitul de anulare a zgomotului pornit.

Funcția ANC poate fi activată cu un comutator simplu, cu sau fără aplicația mobilă. De asemenea, este posibil să selectezi o setare de anulare a zgomotului redusă sau maximă, pentru diferite situații. Căștile ANC care nu sunt premium nu oferă asta.

Anularea zgomotului Sennheiser PXC 550 concurează foarte bine cu Bose QC 35 și Sony MDR1000X. Aproape că nu există nicio diferență.

Unii utilizatori ar putea observa că modelele Bose și Sony oferă o experiență de anulare a zgomotului ceva mai bună, dar probabil că un utilizator mediu nu va observa nicio diferență (inclusiv eu).

De asemenea, ai o opțiunea de a opri anularea zgomotului adaptativ NoiseGard, dacă dorești să auzi ce se întâmplă în jurul tău.

Pur și simplu atinge de două ori cupa pentru a activa funcția TalkThrough, care permite monitorizarea clară a lumii din jurul tău.

Durabilitate

Materiale de calitate și designul robust, dar o carcasă moale, de calitate scăzută.

La modelul PXC 550, Sennheiser oferă un design bun, cu materiale de calitate.

Există câteva puncte cu balamale și pivot care permit căștilor să se plieze. Aceste componente sunt destul de robuste și funcționează excelent, la utilizarea zilnică.

În timp ce aceste căști se pliază, totuși sunt destul de voluminoase, deci nu sunt cele mai compacte pentru a le înghesui într-un spațiu mic. Cu toate acestea, căștile sunt bune pentru cei care călătoresc frecvent.

Este prevăzută o carcasă moale cu fermoar. Cu toate acestea, această carcasă este cea mai puțin rezistentă componentă a pachetului de căști.

Ar fi bine să ai o carcasă mai rigidă, care să ofere o protecție mai mare a căștilor atunci când călătorești.

Sennheiser oferă garanția lor standard de 2 ani, care este mai bună decât multe alte opțiuni de garanție de un an, așa cum oferă majoritatea producătorilor.

Confort

Design ușor care este perfect pentru o ascultare extinsă.

Cu o greutate de numai 227 grame, căștile ANC wireless PXC 550 sunt excelente pentru zboruri lungi, navete și sesiuni de ascultare.

Presiunea de strângere a benzii este suficientă pentru a menține căștile strânse pe urechi, fără a fi atât de strânse încât să provoace disconfort, pentru majoritatea dimensiunilor capului.

Căștile mari pentru urechi, ovale, oferă mult spațiu în jurul urechilor, dar nu sunt cele mai mari căști de pe piață. Căștile Bose QC 35 sunt puțin mai mari.

O varietate mare de mișcări sunt posibile, datorită diverselor balamale și puncte de pivotare, astfel încât să poți obține cu ușurință o potrivire confortabilă și sigură. Perfect pentru zboruri lungi și călătorii.

Caracteristici

Control multi-funcțional Touchpad și îmbunătățiri ale aplicațiilor mobile.

Căștile Sennheiser PXC 550 oferă mai multe caracteristici atractive și premium integrate, printre care o excelentă anulare a zgomotului.

Tastatura sensibilă la atingere de pe cupa din dreapta oferă un control intuitiv al mai multor funcții.

Pur și simplu glisează un deget pentru a roti volumul în sus/în jos sau pentru a sări o melodie.

Atingerea pe cască va întrerupe o piesă sau va accepta/încheia un apel.

Atinge de două ori touchpad-ul pentru a activa funcția TalkThrough.

Comutatoarele de pornire/oprire Bluetooth și de anulare a zgomotului sunt prevăzute și pentru un control ușor al acestor funcții.

Cele 3 microfoane oferă o audiție de calitate pentru apelurile telefonice. Performanța generală a acestei funcții este bună, dar nu este cea mai bună pentru zonele zgomotoase. Totuși, aveți nevoie de un mediu relativ calm pentru a efectua apeluri.

O caracteristică utilă este funcția de pornire și asociere automată, atunci când căștile sunt pornite pentru prima dată pentru utilizare. Acest lucru funcționează rapid și este destul de fiabil.

De asemenea, muzica se întrerupe la deconectarea căștilor.

Sennheiser oferă aplicația CapTune pentru un control suplimentar al diverselor funcții, inclusiv EQ, niveluri ANC și calitate audio streaming.

Este posibil să utilizezi aceste căști și cu cablul audio inclus de 3,5 mm până la 2,5 mm și o varietate de adaptoare. Acest lucru va îmbunătăți considerabil durata de viață a bateriei.

Introducerea cablului audio oprește automat transmisiunea prin Bluetooth.

Bateria încorporată oferă până la 30 de ore de funcționare la o încărcare de 3 ore prin portul de încărcare USB.

Sunet

Sunet de calitate cu o gamă completă, fără amplificarea bass-ului.

Dacă dorești un set de căști de calitate care să nu amplifice bass-ul sau să nu coloreze prea mult sunetul, aceste căști Sennheiser PXC 550 sunt cele mai bune.

Calitatea sunetului este chiar mai bună decât în ​​cazul Bose, dacă apreciezi un timbru sonor mai echilibrat.

Unele căști care anulează zgomotul pot genera zgomot suplimentar atunci când circuitul ANC este pornit, în timp ce asculți muzică, dar acest lucru nu este o problemă la PXC 550.

Chiar dacă acestea au cupe închise pentru urechi și drivere dinamice, dimensiunea sunetului este destul de largă.

Bass-ul nu este excesiv, iar întreaga gamă de frecvențe este plăcut echilibrată.

Aceste căști sunt minunate pentru a asculta muzică jazz, clasică, acustică, rock și majoritatea pop.

Aceste căști Sennheiser sună excelent atunci când utilizezi dispozitivul audio activat aptX.

În mod alternativ, poți utiliza cablul USB și poți conecta aceste căști la un computer pentru a fi folosite prin conectare cu fir direct.

Căștile Sennheiser PXC 550 au un sunet excelent, sunt dotate cu funcții moderne deosebite și performanțe la nivelul așteptat pentru segmentul premium de căști wireless care anulează zgomotul. Sunt una dintre cele mai bune căști din categoria lor.

Verifică preț Sennheiser PXC 550 aici!

Sony H.ear on Wireless MDR100ABN/B Bluetooth

Căști Sony H.ear on Wireless MDR100ABN/B Bluetooth
Sony oferă niște căști grozave și cu anularea zgomotului fără fir din seria H.ear on Wireless MDR100ABN.

Există un echilibru excelent între calitatea sunetului și performanța ANC cu aceste căști care le poziționează ușor în aproape orice top.

Pro

 • Design excelent și opțiuni multiple de culori
 • Bună anulare activă a zgomotului
 • Sunet cald cu valori maxime echilibrate
 • Durata de viață a bateriei de peste 20 de ore

Contra

 • Căștile nu se pliază
 • Cupe mici pentru urechi
 • Dispunerea controalelor compacte sub fiecare cupă

Anularea zgomotului

Tehnologia de anulare a zgomotului Sony este foarte competitivă, depășind poate chiar seria Sennheiser Momentum și se apropie de performanțele seriei Bose QC.

Funcția ANC face o treabă excelentă anulând nivelul minim și spectrul de tonalități medii permițând, în același timp, o audiție clară a vocilor.

Există doar un ușor zgomot „alb” atunci când se implică modul de anulare a zgomotului, care este mult mai bun decât multe alte căști ANC cu costuri mai reduse.

Durabilitate

Fiind fabricate cu componente de plastic, în cea mai mare parte, căștile MDR100ABN Sony sunt destul de ușoare, dar fără a fi cele mai robuste.

Cupele nu au o gamă largă de pivotare și nici nu se pliază, astfel încât presiunea excesivă asupra acelui punct de pivot ar putea provoca unele stricăciuni.

Acest model pare să aibă componente și butoane, însă bateria de litiu încorporată pe unele unități poate avea probleme de încărcare.

Ar trebui să fii în măsură să identifici rapid orice problemă de control al calității, așa că cere pur și simplu să-ți înlocuiască bateria defectă, în baza garanției.

Confort

MDR100ABN este un set de căști confortabile. Căștile, care pot fi utilizate în două culori, sunt moi și bine căptușite, în timp ce banda de la cap oferă un bun suport din spumă.

Deși nu se află în aceeași categorie sau în același nivel de confort cu cel mai bun Bose QC 35 pe care toți îl aduc pentru confort, cu siguranță poți avea câteva sesiuni lungi de ascultare.

Banda poate simți că se prinde prea strâns pentru cei cu capete mai mari, iar cupele mai mici pot provoca disconfort ușor pentru urechile mai mari sau atunci când porți ochelari.

Lipsa unui mecanism de pliere înseamnă că nu vei putea plia cupele, pe piept, atunci când le porți în jurul gâtului.

Caracteristici

Sony oferă o carcasă frumoasă cu fermoar cu MDR100ABN. Și veți găsi un cablu audio de 3,5 mm și cablu de încărcare USB.

Toate funcțiile și butoanele de control se găsesc de-a lungul părții inferioare a fiecăreia dintre cupe.

Butoanele de control sunt cu funcție tactilă și feedback, dar aspectul poate fi puțin prea comprimat sau strâns pentru cei cu degete mai mari.

Puteți conecta căștile prin Bluetooth sau NFC. Ambele moduri funcționează perfect.

Durata de viață a bateriei trebuie să depășească cu ușurință 20 de ore, ceea ce este excelent pentru zborurile lungi.

Calitatea apelului telefonic și a calității microfonului talkback este, de asemenea, destul de bună.

Sunet

Timbrul sonor al seriei H.ear MDR100ABN este cald și plin.

Frecvențele de bass sunt prezentate în mod proeminent, dar nu într-un mod prea distractiv.

Tehnologia „Beat Response Control” de la Sony funcționează destul de bine pentru a întări partea inferioară.

Acestea fiind spuse, probabil că pasionații de bass nu vor fi impresionați, dar acest lucru este valabil pentru majoritatea căștilor ANC.

Performanța pe frecvență înaltă și raza de acțiune sunt mult mai agreabile decât sunetul Bose, care pot să sune mai fragil, deși este posibil ca unii să simtă că nu are o atractivitate deosebită.

Intervalul dintre tonurile medii și cele scăzute este bun, dar nu sună atât de natural ca în cazul seriei Sennheiser Momentum.

Un lucru de remarcat este faptul că există posibile scurgeri de sunet în afara căștilor, așa că trebuie să fii atent la asta în încăperi cu în care se păstrează liniștea, cum ar fi un birou sau o bibliotecă.

Căștile de anulare a zgomotului wireless Sony H.ear MDR100ABN sunt o alternativă bună la prețul mai ridicat al lui Sony MDR 1000XM3 sau ofertele concurente Bose și Sennheiser. Și dacă dorești să fii lăudat pentru stil, atunci acest model este foarte indicat.

Verifică preț Sony H.ear on Wireless MDR100ABN/B aici!

Beats Studio 3 Wireless – Cele mai bune Beats

Căști Beats Studio 3 Wireless
În timp ce căștile Beats nu sunt foarte populare în lumea audiofililor, acest model este foarte diferit. Este o versiune mai nouă, îmbunătățită, cu un sunet considerabil mai bun decât înainte.

Pro

 • Anularea bună a zgomotului (nu mai bună ca la Bose)
 • Design elegant cu durabilitate decentă
 • Foarte confortabil cu cupe mari peste urechi
 • Accesorii frumoase
 • Sunet îmbunătățit, mai echilibrat cu bass distractiv și puternic

Contra

 • Preț mai mare decât la modelele concurente
 • Sunet nu așa grozav pentru audiofili

Anularea zgomotului

Anularea zgomotului este bună, la fel ca în cazul modelului Studio anterior. Nu este de primă calitate ca Bose, dar vei reduce dramatic zgomotul de fundal cu ANC activat.

Fabricantul s-a concentrat pe sunet și design mai mult decât pe eficacitatea de anulare a zgomotului. Aceasta nu înseamnă că nu le poți folosi în medii zgomotoase, dimpotrivă.

Bateria este proprietatea producătorului, iar o singură încărcare oferă până la 12 ore cu ANC și Bluetooth în utilizare sau până la 20 de ore doar cu anularea zgomotului.

Bateria este încărcată prin cablul USB la Micro USB, astfel încât se pot încărca la orice laptop sau adaptor USB.

Durabilitate

Designul este de primă clasă.

Calitatea carcasei este decentă, au cu siguranță un design foarte frumos și elegant, subțire, peste urechi. În timp ce este în mare parte plastic acestea au un finisaj frumos care le oferă un aspect premium… foarte clasic.

Dacă vrei să fii la modă și să-i anunți și pe alții că ai ceva de stil, probabil nu vă vei putea reuși mai bine cu alte căști.

Atâta timp cât nu le trântești, ar trebui să le folosești foarte mult timp însă, pur și simplu, nu pot să facă minuni.

Confort

Beats Studio 3 Wireless sunt căști foarte confortabile datorită cupelor mari pentru urechi, de pluș, de dimensiuni adecvate.

Nu sunt căștile cele mai confortabile din lume, dar nu vei avea iritații la urechi chiar dacă le vei purta ore întregi. Ajută faptul că sunt destul de ușoare și nici nu presează prea mult pe cap.

Caracteristici

Bluetooth are intervalul de acțiune standard de 10 de metri, iar conectarea la dispozitivele acceptate este rapidă și ușoară. Atâta timp cât rămâi în rază de acțiune, nu apar probleme de conectare.

Căștile au un microfon încorporat pentru a efectua apeluri și poți utiliza și cablul adăugat (cu microfon) pentru a obține o calitate mai bună a apelurilor.

Controalele „Beats” bine încorporate pe fiecare cupă funcționează eficient atunci când sunt în modul Bluetooth. Poți controla standardul, volumul, melodiile și redarea / pauză.

Conectează-le cu cablul și folosește-le drept căști Studio cu fir, economisind energia bateriei și obținând un sunet de calitate mai bună.

Calitatea sunetului

Sunetul s-a îmbunătățit dramatic, comparativ cu vechiul Studio Wireless.

Bass-ul este mai controlat și nu la fel de butucănos și puternic ca înainte. Este încă puternic, dar nu depășește alte tonalități.

În general, sunetul este mult mai echilibrat, păstrând în același timp natura bogată a bass-ului.

Acestea nu sunt căști audiofile care oferă o reproducere naturală perfectă, ci mai degrabă căști care sună foarte distractiv, cu accent pe niveluri mari și bass, ca la un concert.

Claritatea acutelor s-a îmbunătățit și, în timp ce versiunea veche avea valori maxime destul de agresive, acum sunt mai curate și mai detaliate.

Acestea sunt doar în jurul căștilor distractive cu sunet care nu obosește.

Dacă ești în căutarea căștilor elegante, fără fir, care anulează zgomotul cu sunet redus și nu te deranjează prețul premium, Beats Studio 3 Wireless este cea mai bună alegere.

Verifică preț Beats Studio 3 Wireless aici!

Parrot Zik Wireless

Căști Parrot Zik Wireless
Parrot Ziks sunt alte căști wireless de anulare a zgomotului.

Acesta este primul model, dar este considerat mai bun decât 2.0 sau 3.0, mai ales datorită prețului. Modelele mai noi sunt mult mai scumpe și nu vin cu nimic nou.

Designul minimalist este special și arată frumos, în comparație cu alte modele.

Pro

 • Design unic
 • Voluminos, dar confortabil
 • Bine construit pentru a dura
 • Caracteristici foarte frumoase
 • Sunet excelent pentru căștile Bluetooth ANC

Contra

 • Durată de viață proastă a bateriei, „numai” 5 ore cu BT și ANC pornit

Anularea zgomotului

Anularea zgomotului este peste medie. Ei folosesc propria tehnologie, astfel încât să nu fie la fel de eficientă ca Bose, dar tot vei avea o anulare a zgomotului foarte bună pentru toate ocaziile.

Designul peste ureche oferă și o bună izolare pasivă a zgomotului, dar probabil că nu veți folosi aceste căști fără ANC (anularea activă a zgomotului), deoarece calitatea sunetului este mai slabă.

Potrivit lui Parrot, acestea reduc până la 98% din zgomotul de fundal, folosind 4 microfoane diferite.

Acest lucru este foarte convingător, dar experiența reală este încă superioară la Bose QuietComfort 35, așa cum am spus mai înainte. Aceasta este, desigur, o opinie subiectivă iar experiența ta ar putea fi diferită.

Singurul lucru care lipsește este o baterie bună. Cu ANC activat și conexiune Bluetooth, ești obligat să ai doar aproximativ 5 ore de viață a bateriei. Acest lucru crește dacă nu le utilizezi în același timp.

Durabilitate

Calitatea carcasei este bună, așa cum vă așteptați la un preț de aproximativ 1500 RON.

Finisajul negru frumos, materialele plastice durabile și piesele din metal fac o combinație frumoasă.

Cu adevărat nu există nimic mai mult de spus despre rezistență, atâta timp cât ai puțină grijă de ele, pentru a avea o pereche excelentă de căști fără fir, care anulează zgomotul, ideală pentru călătorii.

Confort

Datorită cupelor de urechi capitonate, confortul este foarte bun. Designul peste ureche și dimensiunile mari ajută la menținerea presiunii chiar și în jurul urechilor.

Purtarea lor ore întregi nu este o problemă, chiar dacă acestea cântăresc puțin mai mult decât căștile obișnuite.

Caracteristici

Conexiunea Bluetooth funcționează fără probleme. Au o rază de acțiune de aproximativ 10 de metri după care vei începe să pierzi conexiunea.

O caracteristică foarte mișto este senzorul de detectare a capului. Noutatea este că, atunci când scoți căștile de pe cap, muzica nu se oprește și, când le pui din nou, muzica se reia fără să apeși vreun buton.

Al cincilea microfon de pe căști este destinat efectuării apelurilor telefonice și funcționează foarte bine. Poți auzi clar pe cel care sună și invers.

Poți controla muzica cu senzorul tactil poziționat pe cupa din dreapta, dar funcționează numai atunci când este conectat prin Bluetooth.

În plus, poți folosi Parrot Ziks drept căști cu fir cu cablul pe care îl primești în pachet. Acest lucru ajută la durata de viață a bateriei, deoarece este atât de mic.

Zik-urile nu sunt făcute pentru sportivi, în special pentru sporturi nautice, dar există multe opțiuni bune pentru căștile Bluetooth impermeabile.

Calitatea sunetului

Sunetul nu dezamăgește, cel puțin atunci când ANC este pornit. Este curat și echilibrat, poți auzi clar toate intervalele, fără ca niciunul dintre ele să nu fie prea agresiv sau șters.

Reține că toate căștile Bluetooth care anulează zgomotul sunt, probabil, cea mai proastă combinație dacă dorești o calitate excelentă a sunetului, astfel încât ar trebui să cauți căști cu fir, care nu anulează sunetul, la același preț.

Atâta timp cât menții ANC pornit, vei obține unul dintre cele mai bune și mai plăcute sunete din orice căști wireless.

Parrot Zik Wireless are un design unic, oferind în același timp conexiune Bluetooth și anularea zgomotului într-un singur pachet de sunet de calitate, ceea ce le face pe cele mai bune opțiuni din categorie.

Verifică preț Parrot Zik Wireless aici!

Sennheiser MM 450-X

Căști Sennheiser MM 450-X
Iată căștile Bluetooth care anulează zgomotul de la Sennheiser.

Probabil că deja cunoști Sennheiser și numeroasele modele de căști grozave pe care le fac, MM 450-X fiind doar unul dintre ele.

Pro

 • Anularea zgomotului foarte bună, NoiseGard 2.0
 • Calitatea construirii Sennheiser
 • Design confortabil la ureche
 • Selecție frumoasă de caracteristici
 • Sunet foarte bun, destul de echilibrat (nu pentru iubitorii de bass)

Contra

 • Bateria ar putea fi mai bună
 • Sunetul nu se poate compara cu căștile pentru audiofili

Anularea zgomotului

Anularea zgomotului este foarte bună, se numește NoiseGard și este la fel cu toate căștile Sennheiser.

În comparație cu anularea zgomotului de la Bose, acestea permit un zgomot de fundal ceva mai mare, dar obții o calitate a sunetului mult mai bună la un preț mai mic.

ANC este alimentat de o baterie proprie care poate fi încărcată prin cablu. Din păcate, nu poți cumpăra bateria în fiecare supermarket sau magazin de aeroport, ci doar să o comanzi de la Sennheiser.

Cu o singură încărcare, le poți folosi timp de aproximativ 8 ore cu ANC și Bluetooth în utilizare. Dacă le utilizezi cu fir, de exemplu, ai până la 20 de ore.

Acest lucru nu este prea rău, dar ar putea fi mai bun așa cum am văzut la alte căști ANC (anulare activă a zgomotului).

Durabilitate

La fel ca majoritatea căștilor Sennheiser, acestea sunt bine construite. Materialele de calitate, cu balamale bune, le fac durabile chiar și în cazul în care călătorești frecvent.

Designul portabil este util pentru plierea lor în geanta de transport și pentru a le lua cu tine.

Căștile potrivite au controale utile cu ajutorul cărora poți modifica volumul, melodiile și redarea / pauză.

Confort

Când vine vorba de confort, Sennheiser MM 450-X nu dezamăgește. Cupele pentru urechi din pluș sunt moi și le poți purta, cu ușurință, ore întregi, fără să te iriți.

Sunt destinate călătoriei, de fapt, iar călătoriile lungi sunt destul de obișnuite astăzi.

Caracteristici

Bluetooth funcționează până la 10 de metri, ceea ce este mai mult sau mai puțin standard. Poți utiliza, de asemenea, NFC pentru conectare, dacă dispozitivul tău de muzică îl acceptă.

Pentru a vorbi cu alte persoane în timp ce porți căști, poți utiliza funcția TalkThrough. În principiu, înregistrează vocile din exterior și le trimite prin căști.

Acest lucru este util, în multe cazuri, cum ar fi dacă un însoțitor de zbor vrea să-ți vorbească despre cină.

Pentru a vorbi cu prietenii, poți utiliza microfonul încorporat, dar acesta funcționează numai în modul Bluetooth.

Pentru cei care caută cea mai bună transmisie wireless de sunet, acestea acceptă și compresia AptX, astfel încât să obții cea mai bună calitate a sunetului.

Calitatea sunetului

Fiind, în același timp, căști Bluetooth și care anulează zgomotul, aceasta nu este o combinație bună pentru sunete de calitate, dar este surprinzător de bună, comparabilă cu Bose QuietComfort 35.

Acum, nu le poți compara cu căștile audiofile cu cablu, care nu anulează sunetul dar, în comparație cu alte căști din categorie, acestea par a fi cele mai bune.

Atâta timp cât menții ANC-ul, sunetul devine cu adevărat viu. Nu este plat, dar, de asemenea, nu are bass puternic.

Sunetul este destul de echilibrat, cu claritate ridicată, tonurile medii bine reliefate și mult bass, dar care nu te obosește.

În funcție de gust, dacă îți place bass-ul excesiv, acestea probabil nu sunt pentru tine.

În general, vei primi căști portabile, bine construite, confortabile, care anulează zgomotul, care nu dezamăgesc nici în privința sunetului. MM 450-X sunt cu adevărat căști excelente de la Sennheiser.

Verifică preț Sennheiser MM 450-X aici!

Sony MDR ZX770BN – Cele mai bune sub prețul de 500 RON

Căști Sony MDR ZX770BN
Sony MDR ZX770BN este una dintre căștile de ultimă generație, mai accesibile, cu anularea activă a zgomotului și Bluetooth.

Pro

 • Peste medie se anulează zgomotul
 • Design elegant, minimalist
 • Foarte confortabile, datorită greutății ușoare și a cupelor moi
 • Calitate bună și distractivă a sunetului cu ceva ritm (nu pentru audiofili)

Contra

 • Nu excelează în nici o privință

Anularea zgomotului

Anularea zgomotului poate fi comparată cu alte căști ANC din această listă, cu excepția Bose. Nimeni nu se apropie de Bose, dacă discutăm despre anularea zgomotului.

Te poți aștepta să poată anula cele mai multe zgomote de frecvență joasă, cum ar fi sunetele motorului, zgomotul de aer condiționat și altele asemenea.

Izolarea pasivă a zgomotului este de asemenea destul de bună, astfel încât să le poți utiliza fără a anula zgomotul.

Bateria este deja încorporată și o poți încărca cu cablul inclus. O încărcare de 2,5 ore va oferi aproximativ 13 ore de viață a bateriei cu ANC (anularea activă a zgomotului) sau până la 20 de ore fără această funcție.

Durabilitate

Calitatea construită este peste medie. Nu sunt construite ca niște tancuri dar, așa cum te poți aștepta de la Sony, acestea nu se vor strica.

Sunt foarte ușoare și pot părea chiar puțin fragile, dar ambele căști sunt făcute pentru călătorie, astfel încât să poți fi sigur că sunt fac față oricărei provocări.

Confort

Designul peste ureche cu cupe căptușite este întotdeauna confortabil și nu este diferit cu Sony MDR ZX770BN.

Cupele din urechi, de dimensiuni mai mari, vor fi confortabile chiar și pentru persoanele cu urechi mai mari. Forța de strângere este destul de fermă, dar devine mai ușoară în timp.

Caracteristici

Cu conectivitate wireless Bluetooth și NFC, care va funcționa la o distanță de aproximativ 10 m, le vei folosi în mare parte fără fire.

De asemenea, au suport AptX pentru cei care doresc cea mai bună calitate a sunetului prin Bluetooth, trebuie doar să citești instrucțiunile despre cum să-l activezi.

Microfonul pentru apeluri este încorporat și funcționează fără probleme.

Calitatea sunetului

Când vine vorba de sunet, Sony MDR ZX770BN nu dezamăgește deloc. Sună cel puțin la fel de bine ca alte căști Bluetooth care anulează zgomotul.

Tonalitățile acute și cele medii sunt echilibrate și bine reprezentate, în timp ce bassul este destul de puternic, prea puternic pentru cei cărora le place un sunet plat.

Nu este o calitate a sunetului pentru audiofili, ci mai degrabă un sunet informal, distractiv, cu un sunet drăguță.

Sony MDR ZX770BN sunt perfecte pentru un client mediu, căruia nu-i pasă prea mult de fidelitatea sonoră, ci dorește doar să se bucure de muzică modernă și distractivă, cu stil.

Verifică preț Sony MDR ZX770BN aici!

Plantronics BackBeat PRO 2 Bluetooth – Cel mai bun raport calitate-preț

Căști Plantronics BackBeat PRO 2 Bluetooth
Plantronics aduce câteva îmbunătățiri clare, față de versiunile anterioare ale căștilor care anulează zgomotul fără fir BackBeats PRO 2.

Există un model de ediție specială, BackBeat PRO care costă mai mulți bani, dar în afară de culoarea diferită și NFC nu oferă ceva suplimentar.

O gamă excelentă de gamă wireless și o durată lungă de viață a bateriei sunt caracteristicile cheie și există câteva lucruri despre care vei dori să știi mai multe, înainte de a cumpăra aceste căști.

Pro

 • Gama excelentă wireless
 • Durată lungă de viață a bateriei
 • Actualizare bună de la modelul PRO
 • Design îmbunătățit pentru cupe și bandă

Contra

 • Funcționalitatea ANC este sub medie
 • Senzorul de redare/pauză automat este subțire
 • Se pliază, dar este încă puțin voluminos

Anularea zgomotului

Dacă se judecă strict asupra funcționalității lor de anulare a zgomotului, BackBeats PRO 2 nu este decât în media oferită de competitori.

Circuitul ANC funcționează, dar este vizibil mai puțin eficient decât modelele oferite de Bose sau Sony.

Dacă ești în căutarea specifică pentru cea mai bună anulare a zgomotului, este posibil ca acestea să nu fie pentru tine.

Dar dacă dorești un mix bun de calitate a redării muzicii cu un plus de ANC la un preț accesibil, acestea sunt una dintre cele mai bune căști pe care le poți obține.

Bluetooth funcționează cu toate smartphone-urile și MP3-urile Bluetooth pentru o rază standard de până la 10 m.

Durabilitate

Designul Plantronics BackBeat PRO 2 este îmbunătățit față de versiunea PRO originală. Proiectarea legăturii și a balamalei au fost modificate pentru o funcționalitate mai bună.

Plantronics include o mulțime de comenzi electronice pe și în jurul cupelor. Acest lucru adaugă un pic mai multă complexitate și posibile probleme.

Una dintre caracteristicile care pot să funcționeze eronat sau să provoace probleme intermitente este senzorul automat de pauză / redare în bandă.

Utilizatorii activi pot observa că acest senzor întrerupe frecvent muzica în interior și în exterior, iar cea mai mare problemă a garanțiilor pentru PRO 2 se referă la butoanele defecte sau care se defectează.

Confort

BackBeat PRO 2 este puțin mai voluminos decât modelele anterioare, dar nivelul de confort este încă ridicat.

Banda este căptușită într-o țesătură care respiră, iar garniturile au un aspect foarte moale și luxos.

Aceste căști sunt destul de confortabile și potrivite pentru zboruri lungi și sesiuni de ascultare.

Caracteristici

Cu aproape 24 de ore de autonomie a bateriei, aceste căști vor oferi foarte mult timp pentru redare.

Gama Bluetooth este foarte respectabilă, rămânând conectat pentru peste 10 metri, în linie dreaptă.

BackBeat PRO 2 este livrat cu o pungă pentru transport, cablu audio de 3,5 mm și cablu de încărcare USB. Versiunea „Ediție specială” vine cu o carcasă rigidă cu fermoar.

Unii utilizatori vor aprecia modul deschis de ascultare, care permite amplificarea sunetului ambiental, pentru o ascultare și conștientizare convenabilă în timpul purtării căștilor.

După cum am menționat anterior, există un senzor în bandă, care va întrerupe automat muzica atunci când scoți căștile.

Această caracteristică funcționează bine în majoritatea cazurilor, dar poate fi prea sensibilă pentru unii utilizatori.

În general, BackBeat PRO 2 este atractiv și are un stil mai bun decât modelul anterior. Designul cupelor cu textură care au accente de lemn fals arată bine.

Sunet

Puterea și volumul de ieșire de la Plantronics BackBeat PRO 2 sunt bune, oferind un sunet complet îmbunătățit, față de modelul PRO anterior.

Ascultătorii genurilor de muzică EDM sau de muzică cu mult bass și cu energie pulsantă de joasă frecvență vor percepe probabil o lipsă de articulare, pe măsură ce nivelul volumului este crescut.

Frecvențele medii joase sunt bine reprezentate, fără a fi exagerate, dar pot avea un sunet mai neclar, fără controlul EQ.

Tonurile medii păstrează vocile în față și în centru.

Valorile maxime mențin claritatea și rezistența constantă, chiar și la volum ridicat.

Când asculți muzica, efectul funcției de anulare activă a zgomotului este destul de neutru – nu are niciun efect pozitiv sau negativ asupra sonorității.

Căștile fără fir cu anulare a zgomotului Plantronics BackBeat PRO 2 reprezintă un upgrade bun și oferă un stil excelent la un preț rezonabil. Nu sunt cele mai performante căști în privința ANC sau a bass-ului dar, cu siguranță, merită să le încerci, având în vedere prețul.

Verifică preț Plantronics BackBeat PRO 2 aici!

Golzer BANC-50

Căști Golzer BANC-50
Golzer BANC-50 este o bijuterie ascunsă printre căștile Bluetooth care anulează zgomotul.

Deși nu este cel mai bun din orice categorie în comparație cu căștile mai scumpe, au performanțe foarte bune, în special având în vedere prețul.

Fiind cele mai ieftine căști ANC wireless din această listă, raportul calitate preț este foarte bun.

Pro

 • Anularea bună a zgomotului
 • Confort bun, după o anumită perioadă de utilizare
 • Foarte accesibile
 • O mulțime de caracteristici frumoase pentru acest preț
 • Raport bun calitate – preț
 • Sunet bun pentru căștile wireless ANC

Contra

Nu excelează la nici un capitol, fiind un model pentru buget redus

Anularea zgomotului

Anularea zgomotului funcționează bine, nu este la fel de bună ca Bose, desigur, pentru preț, este mai bine decât te-ai aștepta. Am spune că are aproximativ 70% din eficacitatea Bose pentru frecvențe joase.

Așteaptă-te ca anularea zgomotului să fie bună în avioane sau în birouri ocupate, dar nu o anulare completă a tuturor zgomotelor de fundal.

Bateria pentru anularea zgomotului și căștile se încarcă în aproximativ 2-3 ore și oferă până la 12 ore de redare. Cu ANC ai doar 30 de ore, iar cu Bluetooth pornit – aproximativ 15 ore.

Acest lucru este destul de bun și se poate compara cu ușurință cu modele mai scumpe.

Durabilitate

Când vine vorba de carcasă, aceasta nu este cea mai bună. De fapt, în comparație cu toate celelalte căști din această listă, acestea au probabil cea mai slabă rezistență.

Nu sunt realizate prost, dar nici nu sunt confecționate din materiale premium, cum ar fi căștile de mai sus.

Au foarte mult plastic și nu inspiră prea multă încredere. Pentru preț, acestea sunt încă bine făcute, având în vedere prețul de aproximativ 300 RON.

Confort

Golzer BANC-50 sunt căști peste urechi și sunt foarte confortabile.

Seturile groase pentru urechi, căptușite, devin mai moi în timp și oferă un confort bun pentru ședințele lungi de ascultare. Este posibil să nu fie la fel de confortabile ca Bose QuietComfort 35, dar totuși, au un confort peste medie.

Mărimea cupelor pentru urechi ar putea fi mai mare pentru designul peste ureche, deoarece unele persoane le consideră puțin prea mici. De asemenea, forța de strângere este destul de puternică la început, dar devine mai ușoară după câteva utilizări.

Dacă nu călătorești tot timpul și nu ai nevoie de un model de top, vei fi perfect mulțumit de confortul oferit de aceste căști.

Caracteristici

Funcția Bluetooth acoperă standard până la 10 m și lucrează bine, în plus, poți folosi codecul AptX, dacă dispozitivul tău de muzică îl acceptă.

Husa rigidă pentru transport este plăcută la atingere, mai ales având în vedere că este foarte uzual să primești doar o husă moale, chiar dacă cumperi căști mai scumpe.

Microfonul încorporat funcționează bine și cei mai mulți apelanți nu vor putea ști că vorbești cu căști. Controalele pentru căști funcționează numai în modul Bluetooth, dar funcționarea acestora este bună.

Modificarea melodiilor și a volumului este foarte ușoară, mai ales odată ce te obișnuiești cu pozițiile butoanelor.

Modul cu cablu este util dacă dorești să economisiți o anumită energie a bateriei, deoarece poți obține până la 30 de ore doar cu anularea zgomotului.

Calitatea sunetului

Sunetul este destul de bun. Nu standard audiofil, dar pentru căștile fără fir, care anulează zgomotul, sunetul este mai bun decât media.

Sunetul nu este complet plat, dar nici nu este pentru iubitorii de bass. Este ceva între ele.

Dacă te uiți la Golzer BANC-50, probabil că nu ești un audiofil.

Cu toate acestea, calitatea sunetului este mai bună decât în ​​cazul căștilor Bluetooth de 500 RN.

Menține ANC pornit, deoarece căștile sună mult mai bine, sunetul fiind mai tare și mai bogat. Aceasta are legătură cu limitările tehnologiei de anulare a zgomotului și nu cu acest model particular de căști.

Între căștile Bluetooth care anulează zgomotul, aceste căști au cel mai redus preț. Golzer BANC-50 oferă o combinație frumoasă de ANC, confort, caracteristici și calitate a sunetului, care este foarte greu de învins pentru prețul său.

Verifică preț Golzer BANC-50 aici!

Naztech i9BT – Cele mai bune pentru buget

Căști Naztech i9BT
Naztech i9BT sunt cele mai bune căști pentru anularea zgomotului cu Bluetooth pe piață, în acest moment.

Există și alte modele similare la același preț de aproximativ 400 RON, dar Naztech i9BT face câteva lucruri mai bine.

Dacă ai 400 RON pentru a cheltui și dorești căști pentru anularea zgomotului, cumpără aceste căști și nu vei fi dezamăgit.

Pro

 • Foarte bună anulare a zgomotului
 • Cutie de transport rigidă, cu toate cablurile/adaptoarele
 • Poate funcționa fără baterie, fiind căști cu fir
 • Durată lungă de viață a bateriei (până la 12 ore cu BT și ANC)
 • Cupe din spumă de memorie super confortabile, perfecte pentru zboruri lungi
 • Foarte accesibile, o calitate excelentă pentru prețul cerut

Contra

 • Unele dificultăți în utilizarea butoanelor

Anularea zgomotului

Anularea zgomotului este foarte eficientă, există un mic comutator la casca din dreapta care pornește ANC (anularea activă a zgomotului).

Nu sunt la fel de eficiente ca modelele Bose, dar foarte apropiate și având în vedere prețul căștilor Bose care este de 3 ori mai mare, vei obține multe beneficii pentru mult mai puțini bani.

Bateria este mai bună decât media. Căștile sunt încărcate atunci când le obții și le poți folosi timp de aproximativ 12 ore în modul Bluetooth cu ANC, per încărcare.

Durata de viață a bateriei, folosind doar Bluetooth, este de 15 ore per încărcare și, dacă utilizezi numai ANC, vei avea aproape 30 de ore de viață a bateriei. Aceasta este o durată de viață a bateriei comparabilă cu Bose QC 35 care costă de 3 ori mai mult.

Durabilitate

Căștile în sine sunt destul de ușoare și nu par să fie prea rezistente dar, în timp, par să fie mai durabile decât te-ai aștepta.

Sunt fabricate mai ales din materiale plastice, care par să se îndoaie și nu par să se rupă prea ușor. Dacă intenționezi să folosești căștile pentru zboruri lungi cu avionul, ca majoritatea oamenilor, durabilitatea lor este mai mult decât suficient de bună.

Păstrează-le în cutia rigidă specială pentru transport și ar trebui să le folosești mult timp.

Confort

Confortul Naztech i9BT este un alt lucru care surprinde plăcut. Acestea sunt căști mai mici, iar pentru majoritatea oamenilor, acestea se vor sprijini pe urechi, așa că, practic, sunt căști pe ureche.

Ceea ce le face atât de confortabile sunt cupele de urechi cu memorie super moale, care doar se topesc pe urechi. Le poți purta cu ușurință pentru un zbor intercontinental lung, fără să simțiți disconfort.

Pentru căștile din această gamă de preț, aceasta este o caracteristică excelentă.

Caracteristici

În pachet, practic, primești tot ce ai avea nevoie. Cablul obișnuit de 3,5 mm pentru utilizarea cu fir a căștilor. Dacă bateria se consumă, le poți folosi în continuare, ca pe căști normale, fără Bluetooth sau ANC.

Primești adaptorul de avion, cel de 6,3 mm și cablul de încărcare USB. Totul se potrivește într-o husă cu cabluri mici pe care o poți depozita în interiorul unei cutii mai rigide, pentru transport.

De asemenea, au un microfon integrat în interiorul căștilor pentru momentul când dorești să efectuezi apeluri, care funcționează fără probleme.

Singurul lucru pe care l-ar putea îmbunătăți este să își schimbe butoanele pentru căști, care sunt destul de mici și greu de distins, așa că trebuie să înveți pozițiile exacte pentru a le folosi eficient.

Per total, un pachet foarte drăguț de accesorii, care te surprinde plăcut.

Calitatea sunetului

Calitatea sunetului este probabil singura caracteristică medie a acestor căști, însă acest lucru este de așteptat, întrucât cele mai active căști care anulează zgomotul sunt deficitare la acest capitol, chiar și cele mai scumpe.

Timbrul sonor se schimbă cu ANC activat. Fără asta, căștile au o tonalitate puțin mai joasă și au un sunet cald.

Când pornești ANC, o parte mare din acel bass dispare, bineînțeles, cu zgomotul de fond.

Au un sunet bun, în general și mult mai bun decât orice căști de avion pe care le-ai putea primi la bord. Reține că acestea sunt căștile Bluetooth care anulează zgomotul, astfel încât nu te poți aștepta să aibă fidelitate a sunetului.

Per total, la prețul de aproximativ 500 RON, obții Naztech i9BT, căști Bluetooth care anulează zgomotul și poți să asculți muzică fără să te încurce un fir, în liniște și confort, oriunde mergi.

Verifică preț Naztech i9BT aici!

BÖHM B76 Bluetooth – Valoare excelentă

Căști BÖHM B76 Bluetooth
În timp ce Bose și Sennheiser sunt apreciate ca fiind cele mai bune căști premium, BÖHM oferă un set de căști wireless care anulează zgomotul, care se fixează excelent, sună bine și arată minunat.  

Modelul BÖHM B76 are o carcasă solidă și oferă un sunet wireless clar, potrivit pentru ascultătorul mediu, în căutarea anulării active a zgomotului.

Pro

 • Stil și formă atrăgătoare
 • Design confortabil pentru cupe
 • Balamale pivotante din aluminiu
 • Mufă opțională pentru linia audio
 • Performanță decentă pentru preț

Contra

 • Căptușeala pentru cap este subțire
 • Nu este bun pentru au o dimensiune mai redusă a capului
 • Circuitul ANC poate fi puțin zgomotos

Anularea zgomotului

Cu un grad de reducere a zgomotului de aproximativ 20 dB, căștile B76 oferă o cantitate rezonabilă de anulare și izolare a zgomotului.

Forma și căptușeala cupelor ajută la atenuarea zgomotului ambiental, iar circuitul activ de anulare a zgomotului funcționează pentru a putea să te recreezi.

Având în vedere prețul, aceste căști funcționează destul de bine, oferind o anulare decentă la o fracțiune din buget, comparativ cu o marcă premium.

Cu toate acestea, tehnologia ANC nu este perfectă, deoarece există un pic de zgomot ușor înfricoșător atunci când circuitul de anulare activă a zgomotului este pornit.

Acest zgomot este depășit cu ușurință atunci când redai muzică, dar se observă atunci când folosești căștile numai în modul ANC.

Durabilitate

Având în vedere prețul, calitatea carcasei căștilor este destul de bună.

Designul pivotant și balamale din aluminiu, care leagă cupele de bandă, este robust și se simte solid.

În ceea ce privește componentele din interior, există preocupări cu privire la calitatea componentelor, care poate afecta unii utilizatori.

Câțiva utilizatori au auzit un zgomot electronic intermitent și alții au avut chiar defecțiuni.

Majoritatea utilizatorilor nu au raport probleme la aceste căști. Totuși, asigură-te că depui o cerere de înlocuire în garanție, pentru orice probleme apărute.

Confort

Cu cupe căptușite cu pluș, BÖHM B76 se potrivesc confortabil în jurul urechilor.

Cei care nu sunt obișnuiți cu cupele cu spatele închis ar putea simți că acestea încălzesc puțin, dar și la această problemă aceste căști sunt destul de bune.

Banda pentru cap ar putea utiliza, probabil, mai multă căptușeală. Componentele cele mai grele din aluminiu tind să provoace o presiune suplimentară în partea superioară a capului, astfel încât unii utilizatori pot prezenta un ușor disconfort, din acest motiv.

Este puțin probabil ca aceste căști să se simtă prea „înfundate” pe cap. De fapt, utilizatorii cu capete mai mici pot simți chiar că aceste căști sunt prea mari și nu stau fix.

Caracteristici

Căștile wireless B76 dispun de o mufă de intrare pentru o linie audio de 3,5 mm, astfel încât căștile să poată fi utilizate cu sau fără un dispozitiv de redare activat prin Bluetooth.

Aceste căști sunt dotate cu o husă cu nylon cu fermoar semi-rigidă și cu un cablu de încărcare USB.

Cupa din dreapta oferă controale de volum în sus/jos, cu un buton multifuncțional la mijloc. Controalele ANC și un indicator sunt în partea de jos a cupei din stânga.

Un timp de încărcare de 2 ore oferă până la 8 ore de utilizare ANC sau până la 16 ore de redare a muzicii.

Bluetooth v4.0 se împerechează rapid cu o serie de dispozitive și oferă o redare audio fiabilă.

Unul dintre dezavantajele notabile ale acestor căști este microfonul de conversie încorporat. Este foarte liniștit și, în general, de calitate scăzută, în comparație cu alte modele.

BÖHM B76 este disponibil în culori elegante, negru/argintiu sau maro/auriu.

Sunet

Aceste căști nu te vor uimi cu un sunet de calitate audiofilă, dar se mențin destul de bine atunci când iei în considerare prețul lor modest.

Driverele de 40 mm produc o cantitate corectă de bass care este potrivită pentru majoritatea stilurilor de ascultare.

Cu toate acestea, creșterea volumului cu genuri de muzică ce solicită mult bassul, cum ar fi EDM, poate provoca o supra-extensie și o denaturare a sunetului.

Sunetele medii sunt uniforme și limpezi. Și acutele tind să fie foarte prezente, fără a fi ascuțite sau fără să deranjeze.

Audiofilii și ascultătorii dornici vor alege nuanțe subtile în funcție de stilul muzicii, dar B76 oferă o calitate audio rezonabilă, pentru majoritatea utilizatorilor.

Trebuie menționat că există un ușor impuls de bass atunci când este conectat circuitul ANC, precum și un pic de zgomot (menționat anterior).

Ambele probleme se pot întâmpla cu o mulțime de căști de anulare activă a zgomotului, în special modelele Bluetooth fără fir.

Căștile wireless pentru anularea zgomotului BÖHM B76 arată excelent, asigură o bună anulare a zgomotului și oferă un sunet bun, având un preț de aproximativ 500 RON. Nu este tocmai o afacere proastă.

Verifică preț BÖHM B76 aici!

Monoprice PID 10010

Căști Monoprice PID 10010
Căștile care anulează zgomotul Monoprice Hi-Fi (10010) și au un raport excelent calitate – preț.

Obține aproximativ 2/3 din performanțele Bose QC 35 pentru 1/3 din preț.

Nu există niciun dubiu în acest sens, acestea sunt puțin mai slabe în toate privințele, dar la acest preț, nu poți cere mai mult.

Pro

 • Anularea zgomotului bună (nu la fel de bună ca Bose)
 • Accesibil pentru căștile ANC
 • Foarte bună valoare pentru bani
 • Design confortabil și portabil
 • calitate bună a sunetului

Contra

 • Bun la toate, grozav la nimic

Anularea zgomotului

Anularea zgomotului funcționează bine. Nu se poate compara cu Bose sau cu alte căști mai scumpe care anulează zgomotul, dar face o treabă bună.

Izolarea pasivă a zgomotului nu este rea niciodată și, odată ce începe să cânte muzica, zgomotul de fundal dispare.

O baterie AAA oferă suficientă energie pentru aproximativ 50 de ore de ANC. După aceea, le poți folosi ca pe căștile obișnuite.

Durabilitate

Calitatea materialelor este bună. Cupele pentru urechi sunt foarte bine căptușite cu o țesătură de calitate; ar putea exista mai multă căptușeală pe bandă, dar nu afectează semnificativ confortul.

Cupele pentru urechi sunt confecționate dintr-un plastic frumos, de calitate, care are un finisaj strălucitor frumos.

Proiectarea pliabilă este realizată având în vedere portabilitatea. Hi-Fi Monoprice PID 10010 ar fi un înlocuitor perfect pentru oricare dintre căștile tale mai vechi.

Confort

Purtând căști mari și moi, de obicei, nu ai probleme de confort, iar asta se întâmplă și la Monoprice PID 10010. Ei bine, cupele pe ureche căptușite distribuie presiunea uniform pe urechi și nu provoacă transpirație.

Acestea sunt perfecte pentru zboruri lungi cu avionul sau pentru o zi cu aglomerație la birou.

Caracteristici

Cablurile sunt detașabile, îmbunătățind durabilitatea și ușor de ambalat.

În pachet, primești 2 cabluri, unul obișnuit și unul cu microfon în linie, în cazul în care dorești să suni din mers.

De asemenea, veți obține o frumoasă geantă de transport, cu adaptoare suplimentare. În general, este un pachet frumos.

Calitatea sunetului

În comparație cu alte căști care anulează zgomotul, acestea sună destul de bine, chiar și la egalitate cu Bose QuietComfort 35, dar nu înaintea lui Sennheiser PXC 550 sau Sony MDR-1000XM2.

Este adevărat că sună mult mai bine odată cu anularea zgomotului, dar aceasta este o problemă pe care o au majoritatea căștilor ANC. Folosește-le cu ANC pornit, tot timpul.

Sunetul este distractiv de ascultat, fără bass exploziv sau agresiv. Pe de altă parte, dacă ești audiofil, poți găsi căști cu sunet mai bun printre modelele care nu anulează zgomotul.

Dacă dorești o anulare bună a sunetului și o calitate a sunetului într-un design confortabil, peste urechi, în valoare de aproximativ 500 RON, ar fi păcat să nu cumperi căști Monoprice PID 10010.

JVC HA-NC250 – Cele mai bune căști on-ear

Căști JVC HA-NC250
JVC HA-NC250 sunt cele mai bune căști on-ear care anulează zgomotul, după opinia noastră.

O combinație de confort, durabilitate, anularea zgomotului excelent și o calitate a sunetului la un preț foarte accesibil. Acest lucru este greu de învins.

Pentru

 • Anularea zgomotului bun, comparabilă cu modelele mai scumpe
 • Durată de viață bună a bateriei, de până la 50 de ore
 • Bine construit, ușor și confortabil
 • Raport bun calitate-preț
 • Sunet bun pentru căștile ANC

Contra

 • Sunetul nu se poate compara cu căștile pentru audiofili

Anularea zgomotului

Izolarea pasivă este destul de bună, dar combin-o cu anularea efectivă a zgomotului și vei obține niște căști foarte liniștite.

Designul pe ureche nu dezamăgește, în acest sens.

Comparând doar tehnologia de anulare a zgomotului, Bose poate fi doar puțin mai bună, dar va trebui să plătești un preț mai mare și să te mulțumești cu o calitate inferioară a sunetului.

Aceste JVC-uri sunt perfecte pentru a călătorii, pentru a lucra la birou sau pentru a te bucura, în liniște, de muzică.

Tehnologia ANC necesită o baterie AAA pentru a funcționa pentru aproximativ 50 de ore de utilizare. Acest lucru este mai bun decât media, în plus, puteți pune orice tip de baterie AAA în interior, nu este nevoie să cumperi baterii proprii.

Durabilitate

JVC construiește căști de calitate și HA-NC250 nu sunt diferite. Este adevărat, sunt făcute în cea mai mare parte din materiale plastice, dar materialele sunt durabile și vor rezista la trecerea timpului.

Toate îmbinările sunt bine confecționate și le poți transporta cu ușurință, fără să-ți faci griji că se strică.

Confort

Pentru căștile pe ureche, acestea sunt foarte confortabile. Sunt ușoare și pun puțină presiune asupra urechilor, așadar îți va fi greu să găsești căști mai confortabile.

Dar, la fel ca toate căștile de acest tip, după câteva ore, este obligatoriu să ai câteva furnicături în urechi. Dacă apreciezi confortul extrem, cumpără un model de căști peste urechi.

Caracteristici

Poți continua să utilizezi căștile chiar și atunci când ANC este oprit, în cazul în care rămâi fără baterii.

Căștile se pliază, pentru a intra în geanta de transport inclusă, fiind ușor să le transporți.

Nu au controale de volum pe căști sau microfon pentru a efectua apeluri, așa că va trebui să discuți prin telefon cu prietenii.

Calitatea sunetului

Sunetul este foarte bun. Toate gamele sunt echilibrate, bass-ul nu este prea puternic și există un mic șuierat, care este extrem de obișnuit la căștile care anulează zgomotul.

Căștile acestea nu sunt superioare celor audiofile pe ureche, dar pentru un model de anulare a zgomotului sună foarte bine.

Dacă dorești căști care anulează zgomotul, care sună bine, JVC HA-NC250 este cea mai bună alegere.

Verifică preț JVC HA-NC250 aici!

Audio-Technica ATH-ANC7B

Căști Audio-Technica ATH-ANC7B
Audio-Technica ATH-ANC7B este cea mai nouă versiune a căștilor populare de anulare a zgomotului modelului ATH-ANC7.

Noul model nu este cu mult diferit de predecesorul său, dar au reușit să rezolve oarecum problema scurgerii de sunet.

Pentru

 • Anularea și izolarea zgomotului foarte bună
 • Bine construite, din materiale durabile
 • Design voluminos, dar totuși confortabil
 • Preț accesibil pentru căștile ANC
 • Raport bun calitate-preț
 • calitate a sunetului mai bună decât majoritatea căștilor ANC

Contra

 • Unele scurgeri de sunet în medii liniștite
 • Nu excelează la nici un capitol

Anularea zgomotului

Când vine vorba de anularea zgomotului, sunt foarte bune. Nu la fel de bune ca Bose QuietComfort 35, dar vei putea să te bucuri de muzica preferată, în liniște.

Pentru doar aproximativ 500 RON, care este cu aproximativ 3x mai puțin decât Bose, obții 70-80% din eficiența anulării zgomotului oferită de Bose. Este destul de mare diferență între performanțe, dar atunci când iei în considerare și prețul, acest aspect devine neglijabil.

Izolarea pasivă a zgomotului funcționează bine, de asemenea, le poți utiliza doar cu izolare, chiar dacă scade calitatea sunetului. La final, probabil le vei asculta cu anularea zgomotului pornit.

Căștile sunt alimentate de o baterie AAA care oferă până la 40 de ore de anulare a zgomotului activ. Aceasta este puțin mai bună decât media.

Durabilitate

Căștile sunt foarte bine făcute, cu siguranță mai bune decât Bose QC 35. Banda și balamalele metalice par puternice și capabile să suporte mult stres.

Materialele plastice utilizate sunt de cea mai bună calitate așa cum te aștepți de la căștile bune, over-ear, portabile.

Confort

Sunt destul de voluminoase, dar acest lucru nu afectează confortul. Ele sunt încă făcute pentru purtarea îndelungată.

Seturile pentru urechi sunt frumos căptușite și nu pun prea multă presiune pe urechi. Bose QuietComfort 35 sunt puțin mai confortabile, datorită faptului că sunt ușoare, dar Audio-Technica ATH-ANC7B nu sunt foarte diferite.

Caracteristici

Fără caracteristici speciale, doar elementele de bază.

Căștile se pliază pentru o ambalare ușoară. Ai un comutator ANC pornit/oprit și un microfon pe fir care funcționează cu majoritatea smartphone-urilor, nimic fantezist, dar acest lucru este plăcut.

La fel ca în cazul majorității căștilor care anulează zgomotul, vei primi o husă de transport și un set de adaptoare, pentru avioane și cel de 6,3 mm.

Căștile costă în jur de 500 RON, ceea ce reprezintă un preț foarte bun pentru tot ceea ce obții, ceea ce înseamnă că au cel mai bun raport calitate-preț între căștile care anulează zgomotul.

Calitatea sunetului

Pentru căștile care anulează zgomotul sunetul este foarte bun, majoritatea vor fi de acord că este mai bun decât modelele Bose QuietComfort. În comparație cu căștile care nu anulează, este probabil doar decent.

Sunetul este destul de echilibrat, are o tonalitate plăcută și pentru medii și cu bass puternic, care nu este amplificat sau exploziv. Audiofilii ar dori probabil mai multă claritate, dar acest lucru este greu de așteptat de la orice căști ANC.

Scurgerea sunetului a fost îmbunătățită sau ar trebui să spunem că a scăzut. Oamenii din jurul tău vor auzi, în continuare, muzica ta într-o bibliotecă, la volum maxim, dar într-un avion sau într-un birou ocupat, nimeni nu va putea să îți audă melodiile.

Aceste căști suferă de aceleași limitări atunci când ANC este dezactivat, sunetul se înrăutățește, pierde bassul și claritatea sunetelor medii și acute. Utilizează întotdeauna modul de anulare a zgomotului, pentru a remedia acest lucru.

Audio-Technica ATH-ANC7B are un sunet superior, în categoria de anulare a zgomotului, poate nu la fel de bun ca Sennheiser PXC 550, dar aproape.

Pentru o combinație competitivă de calitate bună a sunetului, anulare a zgomotului, confort și durabilitate, pentru un preț foarte bun, Audio-Technica ATH-ANC7B este greu de învins, de fapt, credem că acestea sunt cele mai bune căști care anulează zgomotul sub 500 RON.

Verifică preț JVC HA-NC250 aici!