Cupa unei casti vazuta in prim plan.

Cele mai bune căști ieftine cu noise cancelling

“Ia-ți cele mai bune și cele mai ieftine căști cu noise-cancelling (la un preț mai mic de 400 RON) și nu sunt tocmai rele.”

ModelPozăRatingViața baterieiTipConexiune
TaoTronics ANCCasti TaoTronics ANC.4.2Până la 15 ore
(30 ore cu ANC oprit)
over-ear
closed-back
Bluetooth & firReview
Avantree AriaCasti Avantree Aria.4.5Până la 15 ore
(35 ore cu ANC oprit)
over-ear
closed-back
Bluetooth & firReview
iTeknic OK-BH002Casti iTeknic OK-BH002.4.6Până la 15 ore
(30 ore cu ANC oprit)
over-ear
closed-back
Bluetooth & firReview
Mpow H5Casti Mpow H5.4.3Până la 18 ore
over-ear
closed-back
Bluetooth & firReview
TaoTronics EP002Casti TaoTronics EP002.4.3Până la 15 ore
in-ear
closed-back
Cu fir (3.5 mm)Review
Avantree ANCCasti Avantree ANC.4.3Până la 10 ore
over-ear
closed-back
Bluetooth & firReview
Audio-Technica ATH-ANC23Casti Audio-Technica ATH-ANC23 QuietPoint.3.6Până la 60 ore
(baterii AAA)
in-ear
closed-back
Cu fir (3.5 mm)Review

Dacă ești în căutare de căști ieftine cu noise-cancelling activ (ANC), aici vei găsi cele mai bune opțiuni. Am ales cele mai bune modele la un preț mai mic de 400 RON, ceea ce este considerat un preț mic în această categorie.

Poți găsi căști ANC mai scumpe și mai bune aici, însă dacă vrei să ai parte de un raport calitate-preț excelent, atunci ai venit în locul potrivit.

Desigur, nu prea poți compara eficiența tehnologiei noise cancelling cu cea a căștilor premium precum Bose 700 sau Sony WH1000XM3, însă sunt destul de aproape, în special dacă iei în considerare prețul.

Cel mai ieftin preț pentru o pereche de căști cu ANC este în jur de 350 RON. Dacă sunt mai mici de acest preț nu merită să le iei în considerare.

Un lucru pe care trebuie să-l știi despre căștile cu noise cancelling pentru bugete limitate

Majoritatea acestor căști vin de la brand-uri generice ce împart de obicei design-ul, tehnologia, chiar și difuzoarele din interior. Multe dintre acestea sunt făcute în aceleași fabrici.

Un brand generic ar putea comanda un lot mare de căști, să facă niște ajustări, iar apoi să le vândă sub propriul brand. De obicei nu își dezvoltă singuri produsele.

Din acest motiv s-ar putea să găsești diferite brand-uri de modele ANC ce seamănă foarte mult.

Totuși, nu este o îngrijorare mare, dacă te interesează să profiți la maxim de raportul calitate-preț. De asemenea, ai parte de beneficiile fabricării la scară mare, însă este bine să știi la ce să te aștepți.

Pentru specificații unice și specifice brand-urilor ar trebui să dai de două sau de trei ori mai mulți bani.

Cele mai bune căști cu noise cancelling pentru bugete limitate

TaoTronics ANC (Alegerea de top)

Casti TaoTronics ANC.

“Cei de la TaoTronics fac cele mai bune căști noise cancelling de buget în acest moment.”

 • Tip: Over-ear
 • Design: Closed-back
 • Durata Bateriei: Până la maxim 30 de ore
 • Conexiune: Wireless (Bluetooth) și wired

Ar trebui să cumperi aceste căști?

Dacă ești în căutare de căști cu noise cancelling și Bluetooth pe care le poți lua cu tine în timpul zborurilor, și pe care să nu dai mulți bani, atunci acestea sunt o alegere bună.

Ce ne-a plăcut

Aceste căști over-ear sunt bine făcute și pot rezista o perioadă lungă de timp. Designul arată premium și modern. De asemenea, padurile din spumă moale se ajustează bine pe urechi. Deci, te poți bucura de confort excelent, chiar dacă le porți timp de ore în șir (zborurile intercontinentale pot dura destul de mult).

Mai mult, chiar dacă sunt căști de buget, noise cancelling-ul lor este destul de eficient.

Controlul încorporat se află pe cupe și este ușor de folosit. De asemenea, căștile au și un microfon pe care îl poți folosi pentru apelurile importante. În plus, bateria din lithium-Ion oferă 30 de ore de redare. Pe lângă asta, le poți conecta cu un cablu și le poți folosi în modul wired, dacă este nevoie (de asemenea, primești și o husă pentru transport).

Ce nu ne-a plăcut

Cupele oferă o potrivire strânsă. Din această cauză persoanele cu capetele mai mari s-ar putea să aibă dureri după un timp. În plus, în pachet nu există și un adaptor pentru avion, iar dacă zbori cu un avion ce are nevoie de un asemenea adaptor și nu are Bluetooth, o să trebuiască să îl cumperi separat.

Sunet

Au o semnătură a sunetului în formă de V. Sunt fun și pline de viață. Nu vor câștiga un premiu pentru fidelitatea sonică, însă pentru acest preț este de înțeles. Per total, sunetul este mediu, însă nu dezamăgește.

Verdict

Căștile ANC TaoTronics sunt de nădejde, confortabile, wireless și au noise-cancelling. Durata extinsă a bateriei și prețul accesibil le fac una dintre cele mai bune alegeri din această categorie.

Verifică preț TaoTronics ANC aici!

Avantree Aria

Casti Avantree Aria.

“O alegere bună la un preț mai mic de 350 RON.”

 • Tip: Over-ear
 • Design: Closed-back
 • Durata Bateriei: Până la 35 de ore (Mai mult de 10 ore cu ANC pornit)
 • Conexiune: Wireless Bluetooth și wired

Citește review-ul complet pentru Avantree Aria.

Ar trebui să cumperi aceste căști?

Pentru mai puțin de 350 RON primești o pereche decentă de căști Bluetooth cu  noise cancelling ce au izolare pasivă și confort superbe. În timp ce pe piață mai există modele similare, nu vei greși dacă le alege pe acestea.

Ce ne-a plăcut

Din cauza designului ușor și a padurilor din spumă cu memorie, le poți purta timp de ore în șir. Sunt excelente pentru zborurile lungi cu avionul și se pot potrivi pe urechile mai mari (cupele sunt puțin mai adânci decât de obicei).

Noise cancelling-ul activ (ANC) nu este la fel de bun precum cel al modelelor mai bune, însă se poate compara cu competiția din această gamă de preț (la mai puțin de 500 RON).

De asemenea, izolarea fonică pasivă este bună, un lucru ce este convenabil atunci când nu vrei să folosești ANC.

Le poți folosi pe post de căști wired. Acestea se pot plia pentru o depozitare mai ușoară. Căștile vin și cu un buton pentru a da mute microfonului.

Ce nu ne-a plăcut

Sunt făcute din plastic și se simt oarecum ieftin. Când pornești ANC-ul, acesta schimbă sunetul, scăzând din bass, iar acest lucru este neplăcut.

Sunet

Sunetul audio este orientat spre o audiență generală, cu puțină atenție la bass, însă unele frecvențe joase sunt eliminate atunci când pornești ANC-ul.

Per total, căștile sunt bune pentru ascultări de zi cu zi, însă nu vor câștiga nici un premiu pentru sunet.

Verdict

Pentru un preț mic, de aproximativ 350 RON, ai parte de multă tehnologie pentru banii pe care îi dai. Avantree Aria sunt printre cele mai bune căști de buget cu noise cancelling ce au o performanță de nădejde și funcții decente.

Verifică preț Avantree Aria aici!

iTeknic OK-BH002 (cele mai confortabile)

Casti iTeknic OK-BH002.

“Cele mai confortabile căști noise-cancelling la un preț mic.”

 • Tip: Over-ear
 • Design: Closed-back
 • Durata bateriei: Până la 15 ore
 • Connection: Wireless (Bluetooth) și wired

Găsești aici review-ul întreg al căștilor iTeknic IK-BH002.

Ar trebui să cumperi aceste căști?

Dacă ești în căutare de căști cu noise cancelling la un preț accesibil și cu confort excepțional, acestea sunt o alegere viabilă.

Ce ne-a plăcut

iTeknic IK-BH002 concurează pentru cel mai bun confort în categoria de căști ieftine, cu pad-uri mari și moi, ce se potrivesc bine în jurul urechilor. Pot fi purtate confortabil timp de câteva ore.

Creează o izolare fonică pasivă bună ce ajută cu zgomotul de fundal și asistă noise cancelling-ul în crearea unei experiențe mai liniștite.

Căștile sunt bine construite și au un finisaj neted ce nu arată de parcă ar fi în aria de preț ieftin.

Ce nu ne-a plăcut

Având în vedere că prețul este mic, nu prea sunt multe de care ne putem plânge. Singurul lucru care ar putea fi mai bun este calitatea sunetului, care este destul de medie.

Sunet

iTeknic sunt bass-heavy, însă o parte din bass este pierdută în momentul în care ANC-ul este pornit. Este un sunet fun ce se aude bine cu muzical pop, însă nu se pot compara cu modelele de calitate mai înaltă.

Verdict

Dacă ești în căutare de căști cu noise cancelling ce sunt confortabile și nu îți vor goli portofelul, atunci iTeknic IK-BH002 sunt cea mai bună opțiune.

Verifică preț iTeknic OK-BH002 aici!

Mpow H5

Casti Mpow H5.

“Căștille ANC cu Bluetooth Mpow H5 sunt bine construite, oferind multe tehnologii la un preț mic.”

 • Tip: Over-ear
 • Design: Closed-back
 • Durata Bateriei: Până la 18 ore
 • Conexiune: Wireless Bluetooth și wired

Ar trebui să cumperi aceste căști?

Căștile Mpow H5 cu ANC sunt perfecte pentru iubitorii de bass cărora le place să se bucure de muzică în timpul zborurilor sau pe străzile zgomotoase, fără ca zgomotul ambiental să le strice muzica.

Ce ne-a plăcut

Calitatea construcției este excelentă. Doar dacă te uiți la ele nu poți spune că acestea sunt căști de buget. În plus, le poți plia și să le iei cu tine, acest lucru face călătoriile mai ușoare.

Ai parte de o durată a bateriei de 18 ore, plus opțiunea wired, deci nu o să trebuiască să te îngrijorezi că rămâi fără baterie. Conexiunea Bluetooth este stabilă și de nădejde. Poți folosi butoanele de pe telecomandă fără dificultate. De asemenea, microfonul funcționează bine. Este destul de obișnuit, dar își face treaba.

Ce nu ne-a plăcut

Din cauza potrivirii strânse, unele persoane s-ar putea să le găsească inconfortabile. Noise-cancelling-ul nu este cel mai eficient, dar până la urmă sunt un model de buget, iar acest lucru este de înțeles.

Sunet

Tot ce trebuie să spunem este că bass-ul este puternic. Aceste căști closed-back sunt special făcute pentru iubitorii de frecvențe joase. Dacă apreciezi o calitatea a sunetului mai balansată, atunci acestea nu sunt pentru tine. Dacă vrei mai mult bass în muzica ta, atunci ia-le pe acestea.

Verdict

Mpow H5 sunt perfecte pentru entuziaștii de bass ce vor o pereche de căști cu noise cancelling ieftine, cu tehnologie Bluetooth și o calitate a construcției solidă.

Verifică preț Mpow H5 aici!

TaoTronics EP002

Casti TaoTronics EP002.

“TaoTronic EP002 sunt căști ieftine cu ANC solid ce o să-i mulțumească pe ascultătorii normali.”

 • Tip: In-ear
 • Design: Closed-back
 • Durata Bateriei: Până la 15 ore
 • Conexiune: Wired

Citește review-ul complet pentru TaoTronics EP002.

Ar trebui să cumperi aceste căști?

Dacă vrei căști pentru telefon cu noise cancelling la un preț foarte ieftin, atunci acordă-le acestora atenția ta.

Ce ne-a plăcut

Contrar așteptărilor tale, aluminiul și plasticul de calitate le fac mai rezistente. Alegerea vârfurilor potrivire le vor face extrem de confortabile. Chiar și așa, vei uita că le porți.

O baterie lithium-ion ce durează 15 ore oferă reducerea de zgomot ce te va ține printr-un zbor sau prin transportul în comun.

În plus, microfonul in-line, care de asemenea are noise-cancelling, ajută cu apelurile, iar telecomanda de control ajută cu navigarea melodiilor.

Ce nu ne-a plăcut

Din cauza prețului mic, noise cancelling-ul activ nu este cel mai eficient. Într-adevăr este observabil (când apeși pe butonul ANC), însă nu se compară cu căștile in-ear cu noise cancelling mai bune (poți să-ți iei chiar și căști wireless).

Sunet

Sunt puțin mai bune decât te-ai aștepta de la acest preț. Produc o semnătură a sunetului balansată, potrivită pentru muzica mai calmă, însă nu strălucesc în nici o categorie.

Verdict

TaoTronic EP002 au funcții medii, precum un ANC și o calitatea a sunetului ce sunt mediocre, însă calitatea construcției și confortul sunt excelente, iar prețul imbatabil fac ca acestea să fie o alegere excelentă pentru audiobook-uri sau pentru ascultările de zi cu zi.

Verifică preț TaoTronics EP002 aici!

Avantree ANC

Casti Avantree ANC.

“Căștile cu ANC Avantree ce au design closed-back sunt printre cele mai de top opțiuni cu noise-cancelling, însă sunt puțin cam învechite.”

 • Tip: Over-ear
 • Design: Closed-back
 • Durata bateriei: Până la 10 ore(cu Bluetooth și ANC pornite)
 • Conexiune: Wireless (Bluetooth) și wired

Ar trebui să cumperi aceste căști?

Dacă ești în căutare de căști over-ear cu noise-cancelling rezistente și folositoare, la un preț mai mic de 350 RON, atunci aruncă o privire la acestea.

Ce ne-a plăcut

Sunt construite din materiale ușoare, dar rezistente, iar acest lucru le face să reziste o perioadă îndelungată. Din cauza potrivirii personalizate, a benzii de susținere pliabile și a pad-urilor foarte moi, poți purta aceste căști timp de ore în șir fără a avea parte de durere.

De asemenea, poți folosi microfonul încorporat pentru apeluri, iar controalele (de pe cupa stângă) pentru muzică. Când rămâi fără baterie poți conecta cablul (de 3.5 mm) și să continui să asculți.

Desigur, bateria de 10 ore este destul de medie, dar le poți folosi timp de 18 ore dacă oprești ANC-ul (în modul Bluetooth). Fără bluetooth (doar cu ANC), ai parte de 48 de ore. Este destul de bine pentru 350 RON.

Ce nu ne-a plăcut

Persoanele ce au lobii urechilor mai mari s-ar putea să se plângă după sesiunile lungi de ascultare. De asemenea, unele persoane s-au plâns că aceste căști nu pot fi conectate la PC-urile lor.

Sunet

Semnătura sunetului este destul de balansată. Nici bass-ul și nici frecvențele înalte nu ies la înaintare, deci unor utilizatori s-ar putea să li se pară plictisitoare, însă tot pot fi folosite pentru a asculta toate genurile muzicale. Atâta timp cât nu te aștepți la un sunet de calitate înaltă, vei fi fericit.

Verdict

Cei de la Avantree fac niște produse ce au un raport calitate-preț excelent, iar aceste căști wireless cu noise-cancelling nu sunt o excepție. Durabilitatea excelentă și reducerea de sunet, ce sunt satisfăcătoare, pot face ca zborurile plictisitoare se treacă mai repede, în timp ce te distrezi, doar pentru 350 RON.

Verifică preț Avantree ANC aici!

Audio-Technica ATH-ANC23 QuietPoint (Cele mai bune căști in-ear la un preț mai mic de 350 RON)

Casti Audio-Technica ATH-ANC23 QuietPoint.

“Audio-Technica ATH-ANC23 QuietPoint sunt cele mai bune căști cu noise-cancelling la un preț mai mic de 350 RON.”

 • Tip: In-ear
 • Design: Closed-back
 • Durata Baterie: Până la 60 de ore(baterie AAA)
 • Conexiune: Wired

Ar trebui să cumperi aceste căști?

Dacă ești în căutarea unui noise cancelling solid de la o pereche de căști in-ear, ce poate concura fără probleme cu căștile in-ear mai scumpe, la un preț mai mic de 350 RON, atunci ia-le pe acestea.

Ce ne-a plăcut

ATH-ANC23 sunt cele mai ieftine căști in-ear cu ANC din această listă și au un design in-ear ultra-compact. Oferă o sigilare strâmtă și o izolează zgomotele de fundal cum trebuie.

Combinate cu un ANC satisfăcător, te poți bucura de muzică fără distrageri. Sunt ideale pentru călătorit, chiar și pentru distanțe lungi, din cauză că au o durată a bateriei fantastică și o performanță de nădejde. Să nu mai menționăm prețul de chilipir.

Ce nu ne-a plăcut

Cablurile scurte pot fi inconfortabile. În special dacă vrei să-ți pui dispozitivul în buzunar. De asemenea, o să ai nevoie mereu de baterii AAA de rezervă, în caz că rămâi fără. Compartimentul bateriei este destul de greu.

Sunt căști wired și nu wireless (cele wireless costă mai mulți bani).

Sunet

Toate frecvențele sunt bine reprezentate, bass-ul fiind puțin mai îmbunătățit. O să ai parte de o calitate a sunetului deschisă și detaliată. Singura parte proastă este că sunetul o să fie puțin tulbure atunci când atingi volume înalte.

Verdict

Audio-Tehnica ATH-ANC23 QuietPoint ies în evidență în această categorie prin abilitatea lor de a anula majoritatea sunetului din jurul tău (frecvențele joase), la un preț ieftin. Pe lângă asta, ai parte de un confort și o calitate audio ce sunt bune, și de o durată a bateriei extinsă (toate acestea la un preț mai mic de 250 RON), majoritatea timpului).

Verifică preț Audio-Technica ATH-ANC23 QuietPoint aici!

Întrebări frecvente

Cum funcționează noise cancelling-ul activ?

Noise cancelling-ul funcționează în felul următor:

Microfoanele din căști culeg zgomotul ambiental și îl trimit spre circuitul ANC intern. Tehnologia creează un val invers de sunet și îl trimite către urechile tale.

Când cele două sunete ajung la urechile tale, acestea se anulează reciproc. Poți citi mai multe despre acestea aici.

Acum, din moment ce electronicele au nevoie de energie pentru a funcționa, toate căștile cu noise cancelling au nevoie de baterie. Când rămâi fără baterie, ANC-ul nu va mai funcționa.

Care este diferența dintre ANC și izolarea fonică?

Multe persoane confundă izolarea fonică pasivă cu ANC.

Cele două sunt complet diferite.

Pe scurt, una descrie cât sunet de fundal este blocat în mod pasiv de cupe, în timp ce cealaltă este despre cum sunetul este îndepărtat în mod electronic.

Electronicele folosesc microfoane și o conversie unică a sunetului pentru acest efect.

Poți citi mai multe despre diferența dintre izolarea fonică și ANC aici.

Unde funcționează cel mai bine ANC-ul?

În timp ce producătorii se laudă cu cât de eficient este ANC-ul lor, ar trebui să știi că această tehnologie nu anulează toate sunetele.

ANC-ul este cel mai bun la îndepărtarea frecvențelor joase precum bâzâitul motoarelor unui avion sau conversația persoanelor dintr-un autobuz.

Nu vor anula sunetele ascuțite, precum oamenii ce vorbesc lângă tine sau ciripitul păsărilor. Cu toate acestea, efectul este observabil imediat, și ajută la îndepărtarea distragerilor (ei bine, unele distrageri).

Din acest motiv, este cel mai bine să știi la ce să te aștepți pentru a nu fi dezamăgit mai târziu. Căștile ieftine cu ANC folosesc de obicei cipuri ANC mai vechi, iar din acest motiv nu oferă cele mai noi și mai bune beneficii. Totul stă în preț.

Este ANC-ul sigur?

Da. Este perfect sigur și nu îți va afecta urechile sau timpanele în niciun mod. De fapt, din cauză că îți oferă posibilitatea de a asculta muzică la volume mai mici, ANC-ul poate ajuta să-ți păstrezi auzul pentru o perioadă mai îndelungată.

Este din cauză că muzica ascultată la volume înalte îți poate distruge auzul, iar despre acest lucru poți citi aici,

Are ANC-ul vreun efect asupra sunetului?

În cele mai multe cazuri, da. De obicei, ANC-ul schimbă unele frecvențe ale melodiilor, iar acest lucru poate scădea în mod dramatic din bass.

Din fericire, acest lucru nu este chiar așa de comun la căștile mai noi și aproape inexistent la căștile de calitate mai înaltă cu ANC.

În final, trebuie să faci compromisuri când vine vorba de a alege între cea mai bună calitate și siguranța de a îndepărta zgomotele externe.

Poți dormi în timp ce porți căști ANC?

Nu ar fi prea confortabil. O să-ți irite capul și urechile, deci nu sunt potrivite pentru somn.

În plus, de ce să cheltui bani pe căști avansate (ce nu sunt cele mai ieftine) și să riști să le strici în timp ce dormi cu ele.

Dacă vrei să ai parte de o noapte bună de somn și să-ți blochezi vecinii gălăgioși, ar trebui să-ți iei niște dopuri de urechi pentru dormit.

Îți poți cumpăra căști ANC ce sunt impermeabile?

Nu din câte știm noi.

Majoritatea sunt făcute pentru folosirea de zi cu zi sau pentru călătorii. Nu există căști pentru antrenamente cu ANC din cauză că izolarea fonică pasivă funcționează bine în acest scop.

Dacă vrei să blochezi la fel de mult zgomot de fundal cu căștile impermeabile, ia-ți căști in-ear și niște vârfuri din spumă cu memorie, iar în acest mod vei obține rezultate fantastice.

Poți folosi căștile cu ANC fără a asculta muzică?

Da. Poți folosi căștile doar pentru a anula orice zgomot ambiental nedorit fără a asculta muzică și fără a fi conectat la un dispozitiv de redare.

Asigură-te că ai destulă baterie, pornește ANC-ul și bucură-te de pace și liniște. Multe persoane le folosesc așa când călătoresc cu avionul sau când folosesc transportul în comun și vor să fie atente. Poți să lucrezi mai bine în acest mod.

Citește și: