Cutie căști Sony MDR-XB50AP Extra Bass.

Review Sony MDR-XB50AP Extra Bass – Căști ieftine cu un impact puternic

Descoperă căști in-ear rezistente, confortabile, cu un bass amplificat și care sunt un chilipir.

Căștile Sony MDR-XB50AP sunt unele dintre cele mai populare modele pentru pasionații de bass – pentru un motiv. Primești căști de încredere, rezistente, care sună bine la mai puțini bani decât alte alternative.

Aceste căști in-ear oferă extra bass la un preț mic. Dacă vrei căști cu bass accentuate sub 150 RON, citește acest review.

Pro

 • Super bass – Perfect pentru pasionații de bass
 • Fir anti-încâlcire
 • Rezistente
 • Mari ,dar confortabile
 • Gălăgioase – chiar și conectate la telefonul mobil
 • Ieftine (sub 150 RON)

Contra

 • Sunet accentuat pe bass, nu pentru audiofili
 • Căștile ies din urechi

Căștile Sony MDR-XB50AP Extra Bass au ajuns și în topurile:

Specificații

Tip: Căști in-ear
Conectare: 3.5mm (Mufă în formă de L)
Design: Closed-back

Căști

Mărime difuzor: 12mm
Frecventă de răspuns: 4Hz – 24,000 Hz
Impedanță: 40 ohm
Greutate: 19.8 g
Lungime cablu: 1.2 m
Microfon și telecomandă: Da
Rezistentă la apă: Nu

Wireless

Bluetooth: N/A
Durata baterie: N/A
Izolare fonică: Nu
Port de încărcare: N/A
aptX: N/A

Ce vei găsi în cutie?

 • Căști in-ear Sony MDR-XB50AP
 • 4 perechi de dopuri din silicon (XS, S, M, L)
 • Săculeț de transport
 • Manual de utilizare

 

Cutie și accesorii căști Sony MDR-XB50AP Extra Bass.

Confort și potrivire

Căștile Sony MDR-XB50AP pot părea grele din cauza mărimii – sunt destul de mari e adevărat – dar nu este cazul. Din contră, sunt foarte ușoare. Odată ce le pui, te miști fără nici o problemă.

Singurul moment când mărimea poate fi o problemă, este când încerci să dormi pe o parte din cauză că aceste căști ies puțin din ureche.

Motivul carcasei mare este dimensiunea difuzoarelor, 12mm. Sunt mai mari decât cele de pe majoritatea căștilor in-ear.

În plus, în pachet, găsești patru perechi de dopuri din silicon de diferite mărimi, poți alege din extra mici, mici, medii și mari.

Cât stau în urechii, se simt moi, și nu se mișcă când dai din cap. Greutatea mică a căștilor le ajută să stea bine în ureche. Ca și consecință le poți folosi pentru sporturi, dar ține minte că nu sunt rezistente la transpirație.

Diferențierea între casca stângă și cea dreaptă este simplă de făcut din cauza design-ului. Se potrivesc într-un singur fel. Dar și așa, pe carcasă, poți găsi marcaje să te asiguri că le pui corect.

Per total, aceste căști cu bass sunt surprinzător de confortabile, și stau bine în repaus cât și în activități intense.

Izolare fonică

Când vine vorba de a bloca zgomotul ambiental, căștile Sony MDR-XB50AP oferă o izolare fonică pasivă mai bună decât alte căști. Ține minte, cu cât stau mai potrivit în ureche, cu atât mai bine blochează sunetul.

Dopurile din silicon sunt mai mult decât ok pentru etanșare, dar trebuie să găsești mărimea potrivită pentru urechile tale. Dacă folosești dopuri mai mici, mai mult sunet va ieși și intra pe lângă căști. În plus, cu dopuri care nu se potrivesc, pierzi bass-ul menționat mai devreme.

Notă: Căștile XB50AP nu au izolare fonică activă.

Dat fiind că vorbim despre zgomot, zgomotul de cablu nu este o problemă mare. Poate îl vei auzi puțin când faci mișcări extreme, dar de obicei nu este observabil. Cablul plat protejează destul de bine.

Căști in-ear Sony MDR XB50AP

Durabilitate

Durabilitatea căștilor Sony MDR-XB50AP este vizibilă imediat ce deschizi cutia. Se simt solide cu un design ergonomic și sunt făcute din plastice și metale de calitate. Acesta este un produs de calitate care va rezista mult timp.

Carcasa este din cauciuc negru și metal. Deși multe alte căști făcute din aceste materiale sunt rezistente la transpirație, acestea nu.

Credem că carcasa din metal este o adiție frumoasă pentru căștile ieftine și le fac să arate ca un produs de calitate.

Căștile folosesc o mufa de 3.5mm în formă de L placate cu aur pentru a fi conectat la dispozitivul audio. Este și ea foarte bine protejată împotriva stresurilor.

Firul este plat și în formă de Y, așa că poate rezista la multă îndoire și abuz. În adiție, firul este anti-încâlcire, așa că este mai ușor de încurcat, și CÂND se încurcă, este ușor de desfăcut.

Pentru a rezuma, căștile Sony MDR-XB50AP sunt bine făcute și te vor servi mult timp.

Caracteristici

Vin în trei culori, roșii, albastre și negre, cu dopurile tot timpul gri.

Și pe fir, primești un microfon și o telecomandă multi funcțională. Este bună pentru a începe/pune pauză muzicii, și a răspunde / închide apelurile primite. Din păcate nu există buton pentru volum sau pentru a schimba melodia. Pentru asta ai nevoie de telefonul Android și o aplicație.

Din cauză că sunt ieftine, asta nu este o dezamăgire mare.

În plus, există un slider pentru a ajusta unde se bifurcă firul. Asta ajută atunci când ești activ și vrei să stea mai bine.

Accesorii

Vin într-o cutie simplă din hârtie. Înăuntru nu vei găsi multe accesorii, dar primești o pungă moale de transport – împreună cu căștile și dopurile. Este frumos pentru un produs ieftin, dar nimic special.

Nu lăsa asta să te oprească să le iei, pentru că primești mai multă valoare în confort și calitatea audio.

Căști Sony MDR-XB50AP Extra Bass albastre.

Sunet

Căștile Sony MDR-XB50AP Extra Bass, cum le spune și numele întreg, au joasele amplificate.

Când le auzi prima oară, vei știi cât de serioase sunt. Sunetele joase sunt adânci, cu impact, și cu mult ecou bass. Sunetele joase vin de la difuzoarele dinamice de 12mm menționate mai devreme. Acum știi de ce sunt așa mari.

Bass-ul este ceva ce nu lipsește acestor căști, este dominant, adânc, și copleșește celelalte game, ceea ce înseamnă că sunt excelente pentru iubitorii de bass. Pe cealaltă parte însă, soundstage-ul cu bass-ul amplificat nu se potrivește nimănui care vrea mai mult balans. Astea sunt strict pentru cel pasionați și entuziasmați de bass.

DACĂ PREFERI UN SUNET BALANSAT ȘI NU IȚI PLACE BASS-UL AMPLIFICAT AR TREBUI SĂ EVIȚI ACESTE CĂȘTI.

Mediile sunt observabil retrase înspre joase, și înspre mijlocul mediilor, deși și mediile înalte sunt mai bogate. Ca și cu gama medie, înaltele sunt prezente dar le lipsește fidelitatea.

Înaltele sunt cam mediocre, asta se transformă în vocale puțin înăbușite. Totuși, ăsta este un lucru minor, ai nevoie de urechi ascuțite să auzi asta.

În plus, soundstage-ul este peste medie, joasele amplificate sunt mai înspre centrul acestuia, așa că este greu să separi poziționarea de acuratețe.

Dar și așa, experiența audio a căștilor Sony MDR-XB50AP va convinge orice iubitor de bass. Sunt cele mai populare căști in-ear cu bass în acest moment.

În concluzie, când te uiți la întreagă poză, primești căști rezistente, confortabile și ieftine cu un bass amplificat care nu te va lăsa rece.

Verifică preț Sony MDR-XB50AP Extra Bass aici!

Citește și: