Casti Sony MDR-XD150.

Review căști Sony MDR-XD150

Aceste căști sunt un mod accesibil de a aduce calitate a sunetului PC-ului tău sau oricărui dispozitiv ce suportă un jack de 3.5mm.  Aceste căști closed-back dinamice oferă un sunet clar și plăcut, și izolează zgomotele din jur destul de bine.

Specificații:

  • Tip: Closed-back, diamice
  • Difuzoare: 40mm
  • Impedanță: 32 ohmi
  • Sensibilitate: 100db/mW
  • Reacția frecvențelor: 12-22.000Hz
  • Lungimea cablului: 2m
  • Conector: Stereo Mini, placat cu aur și în formă de L
  • Greutate: 160g (fără cablu)

Se face o săptămână de când am căștile MDR-XD150 și m-am decis că este timpul să-mi împărtășesc impresia pe care o am despre aceste căști. În primul rând, aș vrea să menționez că nu voi fi prea aspru cu ele din moment ce le-am cumpărat noi nouțe la un preț mai mic de 20 de euro, iar la un asemenea preț nu ar trebui să mă aștept la prea multe.

Design

La prima vedere, Sony MDR-XD150 arată foarte bine. Am cumpărat versiunea neagră cu gri, ce este comercializată sub numele de Sony MDR-XD150B.

De asemenea, poți găsi acest model pe alb, sub numele de Sony MDR-XD150W. Căștile se simt bine făcute și solide, iar cablul de 2m este un avantaj enorm în fața competitorilor, ce oferă de obicei conectori de 1.2m.

Din păcate, aspectul plăcut al căștilor nu aduce cu sine și confort. După câteva ore de folosire a căștilor MDR-XD150 am simțit cum mă doare puțin partea de sus a capului, datorită faptului că banda de susținere nu este căptușită. Pe lângă asta, se potrivesc destul de bine pe urechi.

Casti Sony MDR-XD150.

Calitatea sunetului

Sunetul oferit de MDR-XD150 este destul de bun, însă nu fantastic. Din nou, vreau să vă reamintesc că aceste căști sunt destul de ieftine și ar trebui să luăm acest lucru în considerare atunci când vorbim despre calitatea sunetului.

Mă așteptam la un sunet mai profund, deoarece majoritatea timpului sunetul îmi dă senzația că ascult la o pereche de căști in-ear mai bune și nu la o pereche de căști closed-back.

Difuzoarele sunt de 40mm, au o sensibilitate de 100 db/mW și o impedanță de 32 ohmi. Deci, impresia generală a calității sunetului este bună, însă nu este un sunet premium.

Preț

După cum am menționat mai sus, am dat 100 RON pe Sony MDR-XD150, însă prețurile diferă în funcție de zonă.

Verdict

Sony MDR-XD150 este un mod accesibil de a avea parte de mai multă calitate a sunetului. Nu te lăsa influențat de aspectul plăcut, din moment ce performanța sunetului și calitatea sunt la un nivel mediu.

Verifică preț Sony MDR-XD150 aici!


Citește și: