Căști și logo Sony.

Căști Sony: Ghidul celor mai bune 11 pe care ar trebui să le cumperi astăzi

Cele mai bune căști de la Sony pe care ar trebui să le iei în considerare astăzi.

Prezentăm cele mai bune căști Sony pe care le poți cumpăra astăzi. Găsește o ofertă bună și fă o decizie informată. Vezi toate căștile mai jos și compară-le instant în tabelul de mai jos.

ModelRatingDesignTipBaterieNoise-Cancelling
Sony MDR-RF995RKCăști Sony MDR-RF995RK.4.4Over-earWireless (Frecvență radio)20 oreReview
Sony WH-CH500BCăști Sony WH-CH500.3.9On-earWireless (Bluetooth)20 oreReview
Sony ZX110Căști Sony ZX110.4.1On-earCu fir (3.5mm)-Review
Sony MDR-7506Căști Sony MDR-7506.4.6Over-earCu fir (3.5mm)-Review
Sony WH-1000XM2Căști Sony WH-1000XM2.4.3Over-earWireless (Bluetooth)30 oreReview
Sony WI-1000XCăști Sony WI-1000X.4.1In-earWireless (Bluetooth)10 oreReview
Sony WF-SP700NSony WF-SP700N.3.6In-ear (True wireless)Wireless (Bluetooth)3 ore (9 ore cu carcasa)Review
Sony MDR-ZX110NCCăști Sony MDR-ZX110NC.3.9On-earCu fir (3.5mm)80 oreReview
XB950N1 Extra BassCăști Sony XB950N1 Extra Bass.4.1Over-earWireless (Bluetooth)22 oreReview
Sony MDR-XB50AP Extra BassCăști Sony MDR-XB50AP Extra Bass.4.2In-earCu fir (3.5mm)-Review
Sony XB50BS Extra BassCăști Sony XB50BS Extra Bass.3.5In-earWireless (Bluetooth)8.5 oreReview

Căști Sony wireless – Cele mai bune pentru TV: Sony MDR-RF995RK

Căști Sony MDR-RF995RK.

MDR-RF995RK sunt căștile populare Sony pentru TV. Aceste căști wireless sunt grozave pentru a fi folosite acasă când nu poți da TV-ul la volum maxim. Așadar poți asculta instant emisiunea ta favorită fără să îi deranjezi pe alții.

Căștile wireless folosesc frecvențe radio pentru a avea o rază de 45 m,  de la stația de emisie. Stația funcționează pe post de încărcător și suport pentru căști în același timp. Întregul pachet arată elegant și bateria ține până la 20 de ore per încărcare.

Este un pachet grozav care poate să fie al tău pentru un preț rezonabil (în jur de 500 RON) pentru că multe căști de TV sunt mult mai scumpe.

Dacă ai nevoie de căști de TV la un preț bun și cu performanțe bune, verifică căștile Sony MDR RF995RK (cunoscute și sub numele de FR895RK în Europa).

Verifică preț Sony MDR-RF995RK aici!

Cele mai portabile cu o baterie uimitoare: Sony WH-CH500B

Căști Sony WH-CH500.

Sony face multe modele grozave de căști wireless, și WH-CH500B sunt unele dintre cele mai bune. Dacă vrei căști portabile, cu Bluetooth, aceste căști sunt grozave.

Au o durată uimitoare a bateriei, până la 20 de ore per încărcare, cu NFC, telecomandă integrată, microfon și Bluetooth. Primești toate astea, de la niște căști ușoare, on-ear, cu pivot și sunt ușor de cărat. În plus, au o calitate audio plăcuta, și durabilitate Sony.

Ce poți cere mai mult de la o pereche de căști portabilă, wireless, și on-ear? În plus, modelul WH-CH500B, nu este foarte scump pentru că acesta costă sub 250 RON.

Verifică preț Sony WH-CH500B aici!

Căști Sony cu fir – Cele mai ieftine: Sony ZX110

Căști Sony ZX110.

 

Sony ZX110 sunt unele dintre cele mai populare căști Sony făcute vreodată. Motivul principal este prețul foarte ieftin.

Pentru sub 100 RON, primești căști on-ear care sună bine, arată bine, sunt rezistente și pot fi strânse pentru un transport mai ușor. Îți va fi greu să găsești o ofertă mai bună.

În timp ce căștile ZX110 sunt standard cu fir, acesta este avantajul lor primar. Este o simplitate care funcționează perfect. Dar și așa, dacă vrei ceva în plus, precum un microfon și telecomandă pe fir poți cumpăra modelul ZX110AP pentru doar câțiva ron în plus.

Verifică preț Sony ZX110 aici!

Cele mai bune pentru studio: Sony MDR-7506

Căști Sony MDR-7506.

Căștile Sony MDR-7506 sunt o pereche grozavă și clasică care este folosită în studiouri prin toată lumea. Aceste căști closed-back, over-the-ear, sunt un exemplu de bază al căștilor Sony de mulți ani din cauza calități și a valori incredibilă pentru banii dați.

Primești un audio grozav, profesionist cu înalte clare, și un bass adânc, combinat cu o rezistență de durată și confort dovedit. Toate astea, pentru sub 500 RON este o valoare calitate/preț foarte bună.

Le poți vedea la tv și la radiouri tot timpul, design-ul este poate puțin învechit comparativ cu căștile moderne, dar asta este din cauză că funcționează.

Dacă vrei căști de studio, “no-brainer”, profesioniste de la Sony, poți alege liniștit modelul MDR-7506.

Verifică preț Sony MDR-7506 aici!

Căști izolate fonic activ Sony

Căștile Sony poate nu sunt cunoscute pentru izolarea fonică activă grozavă, dar căștile lor premium ANC, sunt la fel de bune ca cele de la Bose și Sennheiser. Tehnologie de primă clasă care poate fi comparată cu cea mai bună din lume.

Pentru o explicație mai amănunțită, poți găsi diverse zgomote în jurul tău care îți limitează experiența când asculți ceva. ANC-urile reduc acele zgomote ca să poți auzi mai bine muzica.

Cele mai bune căști izolate fonic activ: Sony WH-1000XM2

Căști Sony WH-1000XM2.

Acestea sunt răspunsul Sony față de căștile izolate fonic activ premium. Aceasta a devenit o nișa semnificativă recent. WH-1000XM2 sunt unele dintre cele mai bune căști cu izolare fonică activă din ziua de azi, și pot fi ușor comparate cu cele de la Bose și Sennheiser.

Aceste căști over-ear sunt foarte confortabile, au o senzație premium, și cea mai recentă tehnologie. Adaugă la toate astea, Bluetooth, NFC, suport pentru cele mai recente codec-uri, telecomandă cu touch-pad și asistent vocal. În plus, cu până la 30 de ore de playtime (încărcare rapidă), izolare fonică activă de ultima oră, și o calitate audio bună, nu vei duce lipsă de nimic.

Prețul lor este de în jur de 1500 RON, dar asta nu rănește vânzările pentru că au fost un succes grozav pentru Sony.

Dacă vrei căști wireless, premium, cu izolare fonică activă super, verifică Sony WH-1000XM2.

Verifică preț Sony WH-1000XM2 aici!

Cea mai bună izolare fonică activă în-ear: Sony WI-1000X

Căști Sony WI-1000X.

Sony WI-1000X sunt cele mai bune căști in-ear cu izolare fonică activă de la Sony. Acestea cad sub aceeași categorie premium ca frați lor (WH-1000XM2). Cu o izolare fonică activă foarte bună în căști (cunoscut și sub numele de izolare fonică digitală), le poți lua cu tine oriunde te duci. Din cauza dimensiunii mici, este foarte ușor să le împachetezi.

Primești conectivitate wireless prin Bluetooth, suport pentru cele mai recente codec-uri, telecomandă integrată, egalizator in-app,  și 10 ore solide de baterie. Adaugă la toate astea, moduri ajustabile de zgomot ambiental, și o calitate audio superioară.

Pentru prețul corect (un preț premiu de cam 230 de dolari) iți poți lua propriile căști Sony WI-1000X și să te bucuri de izolare fonică activă, sunet și funcționalitate de lux.

Verifică preț Sony WI-1000X aici!

Cele mai bune căști cu izolare fonică într-adevăr wireless: Sony WF-SP700N

Sony WF-SP700N.

Acestea sunt căști cu adevărat wireless, având izolare fonică activă de top de la Sony, modelul WF-SP700N. În timp ce căștile cu adevărat wireless au propriile deficiențe, mulți oameni le folosesc deja. Sony a urmărit piața și a creat aceste căști in-ear cu izolare fonică activă care sunt și Bluetooth enabled.

Este destul de uimitor câtă tehnologie este împachetată în două pachete mici. Primești Bluetooth, NFC, izolare fonică activă, rezistență la transpirație (IPX4), microfon și 3 ore de baterie (până la 9 cu cutia).

Din cauza rezistenței la transpirație, sunt ideale pentru sporturi, deși potrivirea în ureche s-ar putea să fie o problemă. Dar și așa, Sony WF-SP700N sunt una dintre ofertele mai bune de căști cu adevărat wireless de pe piață chiar acum.

Verifică preț Sony WF-SP700N aici!

Cea mai bună izolare fonică activă ieftină: Sony MDR-ZX110NC

Căști Sony MDR-ZX110NC.

Dacă vrei izolare fonică activă ieftină, căștile Sony MDR-ZX110NC s-ar putea să fie pentru tine. Acestea sunt similare cu popularele căști on-ear ZX110, dar cu izolare fonică activă în plus.  Este alimentat de o baterie AAA care rezistă aproape 80 de ore.

Din fericire, prețul este mic, și le poți lua pentru sub 250 RON, ceea ce este grozav pentru căști în această categorie.

Funcționalitățile sunt foarte simple, au un design closed-back, conexiune prin fir (3.5mm), difuzoare de 30mm, bentiță pliabilă, și telecomandă integrată. Deși nu au microfon, au deja destulă valoare pentru preț.

Căști ieftine, portabile, cu cupe on-ear și izolare fonică activă, trebuie să vezi Sony MDR-ZX110NC.

Verifică preț Sony MDR-ZX110NC aici!

Căști Sony Extra Bass

Extra Bass este un nume dat de Sony pentru căștile care au bass-ul accentuat. Te poți aștepta la joase mai puternice și mai adânci de la orice căști cu acest nume.

Cel mai bun bass over-ear: XB950N1 Extra Bass

Căști Sony XB950N1 Extra Bass.

Modelul XB950N1 este updatat de la versiunea populară XB950B1. Această versiune are o viață de baterie mai lungă, și cel mai important, tehnologie de izolare fonică activă. Dar dat fiind faptul că Sony face căști dedicate ANC mai bune, acestea se potrivesc cel mai bine în categoria “Extra Bass”.

Ai parte de multă tehnologie. Sunetul Extra Bass și izolarea fonică activă poate fi aprinsă sau oprită cu apăsarea unui buton (butoane separate). Din cauza pairingului one-touch NFC, crearea unei conexiuni Bluetooth este simplă. În plus, ai opțiunea unei conexiuni prin cablu.

Adaugă la asta, un design pliabil, și până la 22 de ore de viață la baterie cu toate opțiunile aprinse, și mai mult fără izolarea fonică activă sau Bluetooth, și vei observa de ce aceste căști over-ear de la Sony sunt așa de populare.

Pentru căști Extra Bass cu tehnologie sub 100 RON, ia-ți Sony XB950N1.

Verifică preț XB950N1 Extra Bass aici!

Cel mai bun bass in-ear: Sony MDR-XB50AP Extra Bass

Căști Sony MDR-XB50AP Extra Bass.

În caz că poate cauți căști in-ear cu un bass puternic, uită-te la Sony MDR-XB50AP, aceste căști ieftine, sunt populare printre pasionații de bass de ceva timp.

Cu prețul mic, sub 150 RON, și o performantă dovedită, au una dintre cea mai bună valoare per preț de la Sony. Design-ul normal are o conexiune de 3.5mm cu telecomandă și microfon pe fir pentru a face apeluri. Telecomanda are doar Start/Pauză, skip/precedentul (apăsare dublă / apăsare triplă) și capacitatea de a răspunde la apeluri, nu există nici un control de volum.

Per total, bass-ul este puternic și adânc, creând un ritm bun pentru iubitori de bass. Căștile MDR-XB50AP sunt perfecte pentru pasionații de bass.

Verifică preț Sony MDR-XB50AP Extra Bass aici!

Cel mai bun bass wireless: Sony XB50BS Extra Bass

Căști Sony XB50BS Extra Bass.

Sony XB50BS sunt căștile Extra Bass pentru cei cărora nu le plac firele. Aceste căști in-ear cu Bluetooth sunt făcute cu antrenamente în minte. Cu protective IPX4 împotriva apei și a transpirației, le poți folosi la antrenament cu încredere.

Primești și opțiunea de a face apeluri, cu un microfon și a controla muzica cu o telecomandă integrată. În plus, sunetul are un bass accentuat cu înalte clare și detaliate. Este o semnătură audio bună pentru majoritatea oamenilor.

Viața bateriei este destul de bună, cu până la 8.5 ore de playtime. Asta este mai mult decât multe căști wireless de sport premium.

Per total, primești căști prin Bluetooth, Extra Bass, pentru sport sub 350 RON.

Verifică preț Sony XB50BS Extra Bass aici!

Ce fel de brand este Sony?

Logo Sony văzut de aproape.

Probabil ai auzit deja de Sony. Este una dintre cele mai mari companii din Japonia, și fac mult mai multe decât căști. Dar și așa, sunt și un jucător major pe piața căștilor.

De când au început revoluția Walkman și într-un fel au creat o nouă piață pentru căști mici, in-ear. În ziua de astăzi, tot fac căști de prima clasă pentru orice gamă de preț.

De la căști foarte ieftine care se vând în masă până la căști premium, scumpe care costă peste 2000 de dolari. Sony are de toate.

Și din cauza prețurilor diferite, produsele lor sunt făcute și ele diferit. Nu au o reputație de brand premium, dar nici de brand ieftin, dar undeva între. Sunt mai mult un brand pentru clientul de zi cu zi cu câteva modele premium pentru cei ce vor mai mult.

Ce diferențiază căștile Sony de restul brandurilor?

În general, căștile Sony sunt bine făcute, și au o rezistență bună. Bineînțeles, sunt cazuri în care un model specific este prost făcut (MDR-1000X…), dar le updateaza destul de rapid și au o responsabilitate decentă față de consumator.

Când vine vorba de audio, poți găsi două semnături audio distincte. Căștile “Extra Bass” au un bass accentuat care sunt axate către pasionații de bass și oamenilor cărora le plac joasele puternice.

A doua semnătură, este cea generală Sony, care este de obicei balansată sau ușor în formă de V. Acesta calitate audio sună bine pentru orice tip de muzică.

Fac căști care sună bine, pentru gusturile generale să prindă cel mai mare grup de oameni de pe piață.

În plus, Sony încearcă să facă căști care vor fi populare cu masele. Din cauza aceasta oferă multe căști wireless cu un design elegant și cele mai noi opțiuni acoperind multe game de preț.

Dar valoarea pentru preț?

Te poți aștepta să plătești un preț acceptabil. Dacă este un model mai ieftin, se va vedea în opțiuni și design. Și dacă sunt căști premium va trebuie să plătești un preț premium, ceea ce este normal în acea categorie. Nu sunt cele mai ieftine, și nici cele mai scumpe. Per total, căștile Sony au o valoare bună pe preț.