Casti Skullcandy Ink’d wireless pe un fundal negru.

Review căști Skullcandy Ink’d wireless

Ce ne-a plăcut

Skullcandy Ink’d este o pereche de căști bluetooth ușoare, ce au un preț accesibil și pot fi purtate într-un stil guler. Căștile oferă un sunet decent și o potrivire confortabilă. Au o performanță bună pe post de set de căști pentru apeluri telefonice, iar durata bateriei este decentă.

Ce nu ne-a plăcut

Arată ieftin, lucru care te face să crezi că ar trebui să coste mai puțin.

Casti Skullcandy Ink’d wireless vazute din doua ipostaze.

Concluzie

Skullcandy Ink’d wireless este o pereche de căști bluetooth mai bună decât pare.

Când am scos pentru prima data căștile bluetooth Skullcandy Ink’d din cutie, aveam așteptări foarte mici. Arată și dau senzația unui set de căști ieftin. Să fiu sincer, prețul este de 200 RON, însă le-am văzut și la reducere, ajungând şi la 150 RON.

Primul lucru pe care îl vei observa la aceste căști este că sunt foarte ușoare. Dacă ai o cămașă cu guler, abia de le vei simți în jurul gâtului. Banda este destul de flexibilă, ceea ce este un lucru bun, iar în timp ce cablul ce conectează banda de gât cu căștile pare foarte subțire, unele căști din seria Tone a celor de la LG au un cablu subțire (este retractabil pe unele modele), însă eu nu am avut probleme cu ele, nu s-au rupt și nici nu s-au deteriorat.

Pe partea stângă a benzii de gât vei găsi o telecomandă integrată. Mi-a plăcut faptul că are controale mari și ușor de operat. Au un buton pentru redare/pauză ce poate fi folosit și pentru a accepta/încheia apeluri, și control pentru volum ce poate fi folosit și pentru a controla melodiile. Dacă ții apăsat pe butonul de creștere a volumului, vei putea să schimbi melodia, iar dacă ții apăsat pe cel de reducere a volumului, vei putea să redai melodia precedentă.

Căștile sunt din plastic – motivul pentru care sunt așa de ușoare – iar acestea vin cu două mărimi de vârfuri din silicon. Cu ajutorul perechii de vârfuri mai mari am putut avea parte de o potrivire strâmtă și foarte sigură. Este foarte important să ai parte de o potrivire cât mai sigură, altfel, calitatea sunetului va avea de suferit, mai ales performanța bass-ului.

Casti Skullcandy Ink’d wireless.

Calitatea sunetului

Mi-a depășit așteptările. Nu ai parte de bass-ul și de sunetele înalte pe care le oferă multe căști din ziua de astăzi (sunetul este destul de balansat). Nu au prea mult bass – de exemplu melodia Show U Off a celor de la Chairlift s-a auzit destul de discretă – deci această pereche de căști nu va fi excelentă pentru muzica hip hop sau cea de club, însă oferă o claritate decentă pentru sunetele înalte și cele din zona de mijloc. Se țin bine în momentul în care sunt comparate cu alte căști bluetooth în stilul guler, pe care le-am mai testat de-a lungul timpului și ce costă de două ori mai mult. (Nu te aștepta la prea multe din partea sunetului,însă majoritatea utilizatorilor au fost fericiți, având în vedere ce preț au plătit pentru aceste căști).

Dacă sunt folosite pe post de set de căști, calitatea apelurilor este decentă. Nu vor avea o performanță precum căștile Jabra Halo Smart, ce sunt proiectate special pentru a fi folosite pe post de set de căști și au tehnologie de reducere a sunetului, însă au o performanță satisfăcătoare pentru mediile mai liniștite. Bateria ar trebui să dureze 7 ore, cu volumul la 75%. Este asemănătoare cu ceea ce oferă și alte căști bluetooth în stilul neckband.

Cei de la Skullcandy nu au menționat nimic cum că aceste căști ar fi rezistente la transpirație, însă sunt niște căști ce ar putea fi folosite fără probleme în timpul antrenamentelor ușoare. S-ar putea să poți alerga cu ele, însă nu îți pot garanta că vor sta în urechi dacă transpiri mult – sau cât de bine vor rezista căștile în timp.

Pe scurt, nu mă așteptam la prea multe de la căștile Ink’d wireless. Mă așteptam să-mi placă mai puțin decât Smokin’ Buds 2, o altă pereche de căști bluetooth în stilul guler. Smokin’ Buds 2 nu mi s-au părut cine știe ce, însă am ajuns să apreciez Ink’d Wireless.

Da, sunt destul de ieftine și nu au funcții în plus precum căștile magnetizate. De asemenea, nu poți modifica lungimea cablului, însă sunetul este decent și sunt confortabile. 

Verifică preț Skullcandy Ink’d aici!


Citește și: