Casti Skullcandy Hesh 3.

Review căști Skullcandy Hesh 3 wireless

Căști minimaliste pentru iubitorii de bass.

Skullcandy Hesh 3 oferă un sunet plăcut și un bass puternic, la un preț accesibil. Sunetul este distractiv, iar bateria oferă 22 de ore de redare și o calitate solidă a construcției, ce face ca Hesh 3 să aibă un raport calitate preț excelent pentru persoanele ce sunt în căutarea unei perechi de căști over-ear bune.

Ce ne-a plăcut

  • Sunet distractiv cu bass puternic
  • Blochează sunetul ambiental
  • Bateria oferă 22 de ore de redare

Ce nu ne-a plăcut

  • Forța de prindere este puternică
  • Bass-ul este umflat
  • Nu au conexiune multipoint bluetooth

Cu telefoane precum iPhone X, Pixel 2 și altele ce au renunțat la jack-ul de 3.5mm, devine din ce în ce mai clar că viitorul zonei audio este wireless.

În timp ce acest lucru înseamnă că va trebui să îți cumperi o pereche de căști wireless pentru a putea asculta muzică la noile telefoane, acest lucru nu însemnă că trebuie să dai foarte mulți bani. Pentru prețul cerut, Skullcandy Hesh 3 este o pereche de căști wireless ce îi va satisface pe iubitorii de bass ce au nevoie de o pereche de căști simplă.

După cum era de așteptat, semnătura sunetului puternică în bass, caracteristică celor de la Skullcandy, este prezentă și la căștile Hesh 3, însă nu este copleșitoare. Oferă mult bass, în așa fel încât muzica rap, electronică și muzica pop se vor auzi excelent, însă nu vor satisface un audiofil ce este în căutarea unui sunet mai balansat.

Acestea fiind spuse, nu vei avea nici funcții extravagante precum: redare/pauză automată, anularea activă a sunetului sau o carcasă de transport, însă pentru prețul pe care îl plătești, nici nu te-ai putea aștepta la aceste lucruri.

Când arunci o privire de ansamblu, prețul de până în 500 RON este unul convingător pentru un produs de buget ce este gata să fie parte din viitorul wireless.

Design

Skullcandy Hesh 3 oferă un design simplu, ce pare generic, însă o să fie plăcut pentru majoritatea utilizatorilor. Căștile sunt construite cu plastic ce este moale la atingere și se simte plăcut, este rezistent la amprente, iar datorită acestuia, căștile sunt foarte ușoare. Hesh 3 vine în 4 culori: negru, albastru, roșu și gri.

Pad-urile sunt din piele artificială, iar banda de susținere este căptușită. Acestea sunt confortabile, dacă nu porți ochelari. Pad-urile sunt subțiri, însă forța de prindere este puternică, iar persoanele ce au capetele mai mari sau poartă ochelari se vor simți inconfortabil în cazul în care poartă căștile pentru mult timp.

În orice caz, pad-urile fac o treabă excelentă în blocarea sunetului ambiental fără a fi nevoie de anularea activă a sunetului. Datorită potrivirii bune, căștile blochează o cantitate impresionantă de sunet ambiental și oferă destul de mult bass.

Toate controalele căștilor sunt amplasate pe cupa dreaptă. Există doar trei butoane, pentru controlul volumului, redare și pentru a porni căștile. Două apăsări pe butonul din mijloc îți vor activa asistentul vocal, precum Siri sau Google Assitant.

Cupa dreaptă este cea în care intră și jack-ul de 3.5mm pentru a putea asculta în modul cu fir atunci când rămâi fără baterie. Că tot veni vorba de baterie, încărcarea se face printr-un cablu microUSB, iar căștile suportă încărcarea rapidă. Acest lucru înseamnă că dacă le lași la încărcat timp de 10 minute, vei avea parte de 4 ore de redare. Ar fi fost mai bine dacă ar fi avut un port pentru cablul USB-C, din moment ce majoritatea telefoanelor folosesc acest tip de port, însă decizia de a folosi cabul microUSB nu este chiar așa de rea.

În timp ce Skullcandy Hesh 3 nu vin cu o husă de transport, acestea se pliază pentru a putea fi cărate mai ușor. Ar fi fost plăcut dacă ar fi avut un săculeț sau o husă pentru transport, însă căștile par destul de rezistente pentru a putea fi puse într-o geantă.

Funcții și performanță

Când vine vorba de funcții, Skullcandy Hesh 3 sunt o pereche simplă de căști: Nu au anulare activă a sunetului, nici redare/pauză automată sau funcția de multipoint Bluetooth. Este enervant că Hesh 3 nu se poate conecta la două dispozitive în același timp, însă acest lucru este din cauza prețului mic.

Când vine vorba de sunet, semnătura puternică în bass, caracteristică celor de la Skullcandy, este plină de viață. Bass-ul este puternic și are un impact excelent, însă se va resimți și în frecvențele mijlocii, micșorând din intensitatea vocilor. Datorită semnăturii puternice de bass, Skullcandy Hesh 3 sunt cele mai bune când vine vorba de muzica dance, electronică sau rap.

Sunetele înalte sunt pline de viață fără a fi prea strălucitoare, balansând sunetul plin de bass.

După cum te-ai putea aștepta, căștile wireless mai scumpe precum Bose QuietComfort 35 II și Sennheiser Momentum Wireless fac o treabă mai bună în a oferi senzația de spațiere și timbrul instrumentelor precum o vioară. Comparativ cu acești competitori de înaltă calitate, sunetul lui Hesh 3 pare aspru și în două dimensiuni.

Când vine vorba de baterie, Skullcandy Hesh 3 are o durată de redare de 22 de ore și oferă încărcare rapidă, lucru pe care mi-aș dori ca mai multe căști să îl ofere. Cu 10 minute de încărcare vei avea parte de 4 ore de redare.

Casti Skullcandy Hesh 3.

Verdict

Dacă ești în căutarea unei perechi simple de căști over-ear wireless la un preț de până în 500 RON, atunci Skullcandy Hesh 3 este o alegere bună: căștile au un design minimalist, se încarcă rapid, semnătura sunetului este plăcută pentru prețul cerut și sunt confortabil de purtat datorită pad-urilor din pluș și a faptului că sunt ușoare.

Calitatea sunetului este bună pentru acest preț, însă bass-ul va domina spectrul audio și va intra în în zona sunetelor mijlocii. Însă pentru ascultătorii obișnuiți, acest lucru nu va conta prea mult. Sunetele înalte sunt extinse și plăcute, fără a fi șuierătoare.

Pentru prețul cerut, Skullcandy Hesh 3 este o pereche excelentă de căști over-ear wireless. Nu vei avea parte de funcții extravagante precum conectarea multipoint sau anularea sunetului, însă aceste căști wireless sunt destul de bune.

Verifică preț Skullcandy Hesh 3 wireless aici!


Citește și: