Căști Sennheiser PXC 480.

Review căști Sennheiser PXC 480

Cele mai bune căști cu ANC de la Sennheiser.

Prezentate ca un nou competitor în categoria de căști premium cu ANC, căștile Sennhesier cu fir PXC 480 înlocuiesc modelul PXC 450.

Cu un stil clasic și calitate a sunetului, PXC 480 s-ar putea să fie cele mai bune și mai confortabile căști cu fir cu ANC de la Sennheiser.

Pro

  • Controale in-line și microfon TalkBack
  • Foarte confortabile
  • Calitatea sunetului specifică celor de la Sennheiser
  • Cablu detașabil
  • Bateria durează 50 de ore
  • Garanție de 2 ani

Contra

  • Husa de cărat este bună, însă calitatea nu este excelentă
  • Funcția de ascultare TalkThrough nu este prea bună
  • Volumul maxim nu este la fel de înalt precum al altor căști cu fir

 

Noise Cancelling

Primul lucru pe care îl observi când porți aceste căști este izolarea fonică pasivă excelentă.

Designul closed-back, combinat cu padurile foarte bine concepute, fac din aceste căști o pereche excelentă cu sau fără circuitul ANC pornit.

Tehnologia NoiseGard Hybrid de ANC a celor de la Sennheiser se descurcă foarte bine atunci când este comparată cu a altor branduri populare, precum Bose și Audio Technica. Nu la fel de bune ca Bose, dar destul de aproape.

Dacă ești în avion, mergi cu trenul, autobuzul sau cu mașina, aceste căști vor oferi o experiență noise cancelling, activă sau pasivă, de calitate.

Căști Sennheiser PXC 480.

Durabilitate

Este ceea ce te aștepți de la seria PXC de la Sennheiser. Există foarte puține plângeri când vine vorba de problemele de durabilitate.

De fapt, calitatea construcției a modelului PXC 480 se simte mult mai robustă decât la modelele similare – chiar dacă au majoritatea componentelor din plastic și au și balamale.

Bateria încorporată reîncărcabilă înseamnă că nu poți pierde baterie, iar jack-ul audio și USB par să fie integrate cu cap.

Husa de transport inclusă pare să fie cea mai slabă componentă a acestui pachet, din moment ce este destul de ușoară și pare prea subțire pentru produsul pe care ar trebui să-l protejeze.

Și, precum cu majoritatea produselor Sennheiser, este oferită și o garanție solidă de 2 ani.

Confort

Cei de la Sennheiser au făcut o treabă foarte bună cu PXC 480 când vine vorba de calitate.

Au cupe adânci și umplutură de pluș cu spumă de memorie. Aceste căști pot fi purtate cu ușurință toată ziua.

Umplutura benzii de siguranță este amplă, fără a părea prea voluminoasă, iar cupele moi parcă cer să fie purtate pe urechi.

De asemenea cupele ovale sunt excelente pentru cei ce au urechile mai mari. Singurul lucru cu care trebuie să te obișnuiești la început este potrivirea strânsă ce devine mai confortabilă după un timp.

Notă: Cele mai bune căști earbuds wireless sub 150 RON.

Husă și căști Sennheiser PXC 480.

Specificații

PXC 480 oferă un număr excelent de funcții și accesorii.

Un cablu micro USB este inclus pentru încărcare, iar cablul audio detașabil vine cu adaptoare audio de 6.3mm și un adaptor audio pentru avion.

O husă de transport cu fermoar se potrivește cu stilul îngrijit, negru și argintiu, al căștilor.

O telecomandă in-line și un microfon TalkBack sunt incluse pe cablul audio. Calitatea microfonului TalkBack este destul de bună, și adaugă o experiență audio excelentă.

Căștile pot fi folosite în modul Noise Cancelling cu cablul audio scos, pentru a oferi o experiență cable-free.

Una dintre cele mai remarcabile funcții ale acestor căști este bateria ce durează 50 de ore. Se pare că cei de la Sennheiser au proiectat aceste căști cu scopul de a fi purtate și folosite pentru cât mai mult timp.

O încărcare completă a bateriei lithium se face în 3 ore.

Probabil că cea mai slabă funcție este tehnologia TalkThrough, folosită pentru a putea avea conversații cu pasagerii de lângă tine sau cu însoțitorii de zbor.

Această funcție este o idee bună, dar de fapt face ca zgomotul din jur, alături de ceea ce vrei să auzi, să se audă mai tare, ceea ce rezultă în ceva nu foarte plăcut.

Sunet

Per total, redarea melodiilor și calitatea audio sunt excelente.

Reacția bass-ului este puternică, însă nu ceva nenatural sau prea saturat. Sună „încrezător” și echilibrat.

Frecvențele mijlocii sunt reprezentate rezonabil și detaliat, dar par să comprime frecvențele vocale puțin.

Frecvențele înalte nu strălucesc chiar așa de mult cu această versiune Bluetooth a seriei, dar rămân destul de detaliate și clare.

Balanța performanței spectrului frecvențelor este destul de plăcută și naturală, dar ascultătorii ce preferă muzica clasică s-ar putea să își dorească un set mai strălucit de căști.

Un soundstage bogat și plin oferă o profunzime bună, dar spațierea nu este așa de amplu precum unele melodii necesită pentru a atinge o articulare maximă.

Reține că performanța căștilor ține de cât de puternică este sursa de muzică, iar un telefon nu va fi destul pentru a te putea bucura total de ele. Un amplificator este mai preferabil.

Reputația performanței calității audio a celor de la Sennheiser rămâne cu siguranță intactă cu căștile PXC 480. În timp ce nu au o calitate pentru audiofili, este cu siguranță ușor să asculți la aceste căști.

Sennheiser PXC 480 devine varianta go-to pentru cei ce caută o pereche confortabilă de căști ce are o experiență de ascultare calitativă cu ANC.

Verifică Sennheiser PXC 480 aici!


Citește și: