Căști Sennheiser PXC 450 gri.

Review căști Sennheiser PXC 450

Sennheiser PXC 450 sunt una dintre cele mai vechi căști cu noise-cancelling de la acest brand german.

Pentru cei dintre voi ce caută noise cancelling decent și o calitate a sunetului excelentă, aceste căști sunt o alegere bună.”

Pro

  • Noise cancelling bun, au NoiseGard
  • Bine construite
  • Sunt mai voluminoase, dar confortabile
  • Sunetul nu se schimbă când oprești ANC-ul
  • Pentru o pereche de căști cu noise cancelling, calitatea sunetului este superbă

Contra

  • Sunt destul de mari

 

Căști Sennheiser PXC 450 gri.

Noise Cancelling

Cei de la Sennheiser au folosit propria tehnologie NoiseGard și funcționează foarte bine. Comparativ cu Bose, diferența este minimă. Bose încă are un avantaj peste Sennheiser, dar acest lucru îi costă la alte specificații, precum calitatea sunetului.

Noise cancelling-ul funcționează împreună cu izolarea fonică și produc un rezultat foarte bun în mediile zgomotoase.

Poți folosi căștile fără ANC, doar să te bazezi pe izolarea pasivă, aceasta funcționând bine.

Noise cancelling-ul este alimentat de o baterie AAA ce îți oferă 16 ore de redare. Nu este cel mai bun timp, însă bateriile AAA sunt ușor de găsit. Cumpără un pachet de 4 baterii și pune-l în săculețul de transport.

Durabilitate

Calitatea construcției este bună, ceea ce este de așteptat de la Sennheiser. În timp ce sunt acoperite în mare parte de plastic, durabilitatea nu are de suferit.

Padurile și protecția benzii de susținere sunt făcute din piele moale. De asemenea padurile pot fi schimbate dacă nu ești mulțumit de ele.

Comparate cu alte căști over-ear portabile, acestea sunt puțin mai grele, dar tot oferă o potrivire bună. Designul pliabil ajută cu depozitarea lor în buzunarele mai mici.

Confort

Sennheiser PXC 450 sunt puțin mai mari și mai robuste atunci când sunt comparate cu Bose QuietComfort 35, dar confortul este comparabil.

Majoritatea oamenilor vor spune că Bose sunt mai bune, din moment ce sunt mai ușoare și mai mici.

Dacă nu te deranjează mărimea mai mare, acestea sunt perfecte pentru călătoriile lungi.

Căști Sennheiser PXC 450 gri.

Specificații

Poți folosi aceste căști cu ANC (active noise cancelling) pornit sau oprit, depinzând de nevoile tale. În plus, mai ai o a treia opțiune, modul TalkThrough, ce îți permite să vorbești cu cei din jur.

Pe scurt, microfonul înregistrează vocea și o trimite prin căști pentru ca tu să poți auzi. Această funcție nu oprește muzica și o să arate puțin ciudat, însă funcționează așa cum trebuie.

Calitatea sunetului

Calitatea sunetului este foarte bună pentru o pereche de căști noise cancelling, mult mai bună decât majoritatea căștilor cu ANC. Este un avantaj bun peste competitori, din moment ce multe persoane nu sunt mulțumite de un sunet mediocru.

Sunetul este clar și bogat în detalii. Bass-ul este bun, nu e nici copleșitor, nici neclar, este fix ceea ce trebuie. Poți spune că aceste căști sunt destul de balansate, fără ca vreo frecvență să fie prea puternică.

Comparativ cu alte căști noise cancelling, acestea sunt sunt printre cele mai bune când vine vorba de sunet. În același timp, la acest preț îți poți lua o pereche de căști fără ANC, dar probabil că acest lucru nu le va face potrivite pentru călătorii.

Una dintre cele mai bune funcții a acestor căști este faptul că sunetul este același, chiar dacă noise cancelling-ul este oprit. Le poți folosi cu ușurință acasă, unde nu ai nevoie de ANC.

Acest model mai vechi de la Sennheiser oferă o calitate a sunetului și o izolare fonică bună, în timp ce sunt bine construite și confortabile.

Verifică Sennheiser PXC 450 aici!


Citește și: