Casti Sennheiser HD 559 pe un amplificator audio.

Review căști Sennheiser HD 559

“O pereche de căști accesibilă cu design open-back de la Sennheiser pentru audiofilii amatori. O opțiune entry-level pentru audiofili precum căștile Sennheiser HD 559, cu design open-back, ce oferă un mix excelent de confort, calitate și performanță.”

Pro

  • Design open-back cu soundstage spațios
  • Foarte confortabile
  • Un bass puternic de la difuzoarele de 38mm
  • Garanție de 2 ani

Contra

  • Există niște distorsiuni minime ale bassului la nivelele înalte
  • Cablul are doar un conector drept de 6.3mm, fără un adaptor inclus

Ce vei găsi în cutie?

  • Căștile cu design open-back Sennheiser HD 559
  • Cablu audio de 3 metri, detașabil și cu conector drept

Funcții

Cablul detașabil  ce vine la pachet are nevoie de un adaptor separat de 3.5mm. Cablul are 3 metri, cu capăt drept și este singurul lucru inclus în pachetul căștilor Sennheiser HD 559.

Acest cablu are un conector de 3.5mm cu 4 segmente, ce se conectează și se blochează atunci când se bagă în cupa stângă.

Celălalt capăt al cablului are un conector stereo de 6.3mm.

„Din păcate, în pachet nu este inclus și un adaptor de la 6.3mm la 3.5mm.”

Deci va trebui să folosești propriul adaptor sau să-ți cumperi un cablu separat dacă ai nevoie să folosești un tip de conector mai mic.

Cutie si casti Sennheiser HD 559.

Sunet

Calitatea audio a celor de la Sennheiser nu îți va goli portofelul.

Căștile HD 559 cu design open-back oferă un număr excelent de beneficii pe care le vei găsi și la modelele de audiofili ce au un preț mai mare.

Soundstage-ul larg oferă o experiență de ascultare imersivă.

Desigur, din cauza design-ului open-back nu vei avea parte de izolare fonică sau control asupra “scurgerii” de sunet, deci ar trebui să iei acest lucru în considerare.

Difuzoarele de 38mm produc o cantitate surprinzătoare de bass.

Frecvențele joase încep să se distorsioneze și să se întrerupă puțin doar la volumele înalte. Per total, reacția bass-ului încă este la standarde de audiofili amatori, dar te vei distra cu aceste căști.

În general, frecvențele înalte sunt egale și relaxate. Frecvențele mijlocii se descurcă destul de bine, fără a fi nevoie să concureze pentru atenție.

Ar trebui să fie notat faptul că unele instrumente pot părea puțin aspre în registrii înalți, în special cu amplificatoarele de calitate slabă sau fișierele de muzică digitale.

Din nou, căștile Sennheiser HD 559 pot fi considerate un set de căști pentru audiofilii amatori, cu o calitate a sunetului Hi-Fi.

Acest lucru înseamnă că nu au o semnătură a sunetului perfect balansată, însă performanța este foarte bună pentru acest preț.

Aceste căști sunt excelente dacă ai un sistemul audio de calitate înaltă sau doar pentru a te bucura de detaliile muzicii tale.

Dacă vrei să ai parte de un sunet bogat și spațios de la un set open-back de căști ce sunt sper confortabile, aceste căști Sennheiser HD 559 merită încercate, în special când prețul este luat în considerare.

Confort

Cupele sunt largi, iar căptușeala moale din velur oferă o potrivire confortabilă.

Stilul over-ear reprezentativ celor de la Sennheiser oferă confort de încredere pentru perioadele lungi.

Pad-urile căștilor Sennheiser HD 559 sunt supradimensionate și acoperite de material din velur moale, iar acestea se așează ușor în jurul întregii urechi. Le poți înlocui cu ușurință dacă se uzează.

Pe lângă design-ul open-back al cupei, și alte funcții fac aceste căști over-ear foarte confortabile și comode pentru purtat.

Design-ul E.A.R (Rafinament acustic ergonomic) al celor de la Sennheiser ajută în a combina experiența fizica alături de cea audio pentru a putea să te simți de parcă ai asculta “chiar în camera în care se cântă.“

O bandă de susținere largă și căptușită reduce orice puncte de presiune din partea superioară a capului tău.

Aceste căști around-ear pot fi strâmte pentru persoanele cu capete mai mari sau atunci când sunt purtate deasupra unei șepci, în special atunci când căștile sunt noi.

Casti Sennheiser HD 559.

Durabilitate

Construcția și componentele sunt calitative, însă nu sunt foarte compacte.

Aceste căști Sennheiser sunt proiectate pentru a fi folosite în și în jurul casei sau al biroului.

În timp ce există o varietate de huse pentru depozitare vândute separat, aceste căști nu se pliază. HD 559 au fost proiectate pentru a fi folosite în casă.

Per total, calitatea construcției este bună, însă există câteva rapoarte despre probleme ale construcției sau deteriorare mai gravă decât uzura normală.

Această pereche de căști este un membru relativ nou al seriei HD 500. Această serie este fiabilă și are o performanță calitativă.

De asemenea, cei de la Sennheiser oferă o garanție de 2 ani și în plus, există pad-uri disponibile pentru a le înlocui pe cele vechi, în cazul în care ai nevoie.

Verifică preț Sennheiser HD 559 aici!


Citește și: