Căști Sennheiser HD 280 PRO.

Review căști Sennheiser HD 280 PRO

“Cele mai bune căști over-ear de la Sennheiser sub 600 RON.

Căștile Sennheiser HD280PRO oferă specificații profesionale, o calitate bună a sunetului, confort și izolare fonică la un preț excelent. Continuă să citești pentru a afla de ce sunt cele mai bune căști over-ear sub 600 RON.”

Pro

  • O izolare fonică excelentă
  • Calitatea sunetului este profesională
  • Design heavy-duty
  • Sunt excelente pentru monitorizare la volume joase

Contra

  • Cablul spiralat și greu poate pune tensiune pe conectori
  • Umplutura și potrivirea s-ar putea să fie prea strâmte pentru persoanele cu capetele mai mari

Sennheiser HD 280 PRO au ajuns în următorul top:

Ce vei găsi în cutie?

  • Căștile Sennheiser HD280PRO
  • Adaptor stereo de 6.3mm cu un capăt de 3.5 mm
  • Cablu audio spiralat (atașat)

Cutie căști Sennheiser HD 280 PRO.

Confort

Umplutura moale oferă o potrivire sigură și confortabilă.

Căștile circumaurale Sennheiser HD280PRO au o bandă de susținere din piele sintetică moale, iar padurile cupelor sunt confortabile și rezistente.

Cupele se atașează de banda de susținere printr-un design cu balamale și pivoți ce oferă extra flexibilitate.

DJ-ii vor iubi designul pivotant pentru că pot asculta doar cu o cupă pe ureche. Acest design oferă posibilitatea ca aceste căști să se potrivească pe o varietate de mărimi de capete și urechi.

Umplutura din jurul cupelor acoperă complet exteriorul urechii, oferind astfel o sigilare excelentă pentru o reacție a bassului și o izolare fonică îmbunătățite.

CU O IZOLARE FONICĂ PASIVĂ DE 32 DB, ACESTE CĂȘTI CU DESIGN CLOSED-BACK AU UNA DINTRE CELE MAI BUNE EVALUĂRI DE ATENUARE FONICĂ COMPARATIV CU ALTE CĂȘTI CE COSTĂ MAI PUȚIN DE 600 RON.

Nu prea se „scurge” zgomotul, iar în cazul în care se întâmplă, este foarte puțin. Poți asculta cu încredere, știind că cei din jurul tău nu vor auzi nimic și nici tu nu vei fi deranjat de sunetul ambiental.

Căștile HD280PRO sunt puțin cam grele, cântărind 285 de grame, fără cablu.

Nu prea pare o greutate mare, dar cablul spiralat este destul de greu și adaugă greutății generale a căștilor atunci când le porți.

Utilizatorilor cu capetele mai mari este posibil să nu le placă aceste căști din cauza potrivirii, deoarece, forța de prindere se poate simți mult prea puternică peste cap și urechi.

Precum majoritatea căștilor closed-back, urechile tale se pot încălzi dacă porți căștile pentru prea mult timp.

Punctul principal de vânzare este că nivelul general de confort este excelent și se simt de parcă ai purta o pereche de căști de calitate înaltă.

Căști Sennheiser HD 280 PRO

Durabilitate

Calitatea profesională și designul heavy-duty le fac excelente pentru folosirea de zi cu zi.

Profesioniștii audio și inginerii de producție din întreaga lume se bazează pe căștile Sennheiser HD280PRO pentru a le folosi zilnic în studio și la locații.

ACESTE CĂȘTI SUNT EXCELENTE PENTRU FOLOSIREA ZILNICĂ ÎN EXTERIOR SAU ÎNTRE PATRU PEREȚI.

Cabul spiralat este heavy-duty și este bun pentru detensionare. Singura problemă a designului este presiunea adăugată asupra unui dispozitiv când este folosit jackul de 3.5mm.

Descrierea produsului făcută de cei de la Sennheiser indică faptul că acest cablu este ușor de înlocuit.

Acest lucru este adevărat din moment ce au un conector modular cu pin pentru a se conecta în interiorul cupei stângi, însă nu este un design cu jack de 3.5mm.

Paduri de schimb și umplutura pentru banda de susținere sunt ușor de găsit dacă ai vreodată nevoie să le înlocuiești. Acest lucru este aproape o necesitate din moment ce căștiele studio sunt folosite foarte mult.

Sunt făcute în mare parte din plastic, având o construcție rezistentă și un design rabatabil ce oferă o experiență a utilizatorului excelentă.

Căști Sennheiser HD 280 PRO.

Specificații

Un design compact ce se pliază și cu funcții profesionale.

Un lucru pe care mulți călători și utilizatori profesioniști îl apreciază la aceste căști este designul pliabil al căștilor Sennheiser HD280PRO.

Cupele se pot pivota plate sau se pot plia în banda de susținere pentru a forma un pachet robust ce se poate depozita într-un ghiozdan sau într-o geantă cu echipamente.

CABLUL SPIRALAT ESTE PERFECT PENTRU FOLOSIREA ÎN STUDIO SAU ÎNTR-O ZONĂ DE PRODUCȚIE, MAI ALES CÂND AI NEVOIE DE FLEXIBILITATE A CABLULUI, DAR NU VREI SĂ AI PREA MULT CABLU CARE SĂ ATÂRNE.

Lungimea cablului este de 1 metru când este spiralat și de 3 când se extinde.

Un adaptor de 6.3mm  este oferit și se poate conecta la conectorul de 3.5mm pentru o potrivire sigură ce nu se va detașa accidental.

Aceste căști nu vin cu alte accesorii, dar există diferite huse și cabluri vândute de părți terțe.

Sunet

O calitate a sunetului potrivită pentru orice mediu de ascultare.

Designul circumaural închis al căștilor Sennheiser HD280PRO le fac o pereche excelentă de căști pentru a asculta în mediile gălăgioase, într-un studio de înregistrări, atunci când ești în transportul în comun sau prin casă.

Calitatea totală a sunetului este excelentă, dar nu este chiar în topul profilelor audio de la Sennheiser. Adu-ți totuși aminte că aceste căști costă sub 600 RON.

Bass-ul nu este prea puternic, ceea ce este un lucru bun pentru multe medii de ascultare, însă nu este o veste bună pentru iubitorii de bass.

Reproducerea sunetului nu te va dezamăgi. Frecvențele înalte și cele mijlocii sunt balansate, articulate și se amestecă bine pentru o varietate de genuri muzicale.

Muzicienii, DJ-ii și inginerii audio o să aprecieze semnătura sunetului balansată ce este oferită de HD280PRO.

Cu atâtea specificații profesionale, o performanță de nădejde și un sunet de calitate, este ușor să pui căștile Sennheiser HD280PRO pe primul loc în categoria de căști over-ear sub 600 RON.

Verifică Sennheiser HD 280 PRO aici!

Citește și: