Accesorii si casti Sennheiser CX 300-II Precision.

Review căști Sennheiser CX 300-II Precision

Aceste căști seamănă foarte mult cu Creative EP-630 datorită designului minimalist și al carcasei mici. Arată destul de bine, însă probabil că nu vor fi pe placul celor care văd căștile ca pe un accesoriu de modă și nu ca pe un echipament.

Poți alege varianta neagră sau pe cea albă pentru a se asorta cu telefonul sau cu mp3 player-ul tău. Reține că varianta albă se găsește mai greu pe piață decât cea neagră.

Calitatea construcției

Sennheiser CX 300 II ar fi o pereche de căști excelentă dacă nu ar fi avut o calitate a construcției proastă. Sunetul lor cu bass poate atrage oamenii să le folosească în sala de sport sau în afara acesteia.

Acest lucru rezultă într-o pereche de căști stricată și multe comentarii nervoase. Ceea ce se întâmplă este că transpirația și umezeala pătrund în carcasă și în difuzoare. Din momentul în care acest lucru se întâmplă, utilizatorul căștilor nu mai poate face nimic pentru a le face să meargă.

Cei de la Sennheiser au decis să folosească un cablu asimetric, iar noi încă nu am găsit o singură persoană ce este fericită cu această decizie. Problema acestui cablu este că designul face ca aceste căști să cadă mai des din urechi și nu prea este folositor.

Pentru a înrăutăți situația, cei de la Sennheiser au folosit un cablu subțire acoperit cu un compus cauciucat neplăcut. Acest cablu se încâlcește repede și se îndoaie în tot felul de moduri diferite. Sperăm că versiunile viitoare ale acestor căști să fixeze aceste probleme.

Sunet

Din fericire, sunetul compensează pentru designul oribil al cablului. Aceste căști sunt cunoscute pentru bass-ul excelent și pentru soundstage-ul amblu și grozav. Urechile nu îți vor obosi și vei putea asculta ore în șir fără a te simți inconfortabil.

După ce le-am folosit timp de 30 de ore, bass-ul devine foarte puternic, precis și are o reacție rapidă. În ciuda bass-ului proeminent, celelalte frecvențe nu sunt mai puțin detaliate. Vocile sunt precise, iar sunetele înalte au o spațiere foarte plăcută și sunt clare.

Varfuri si casti Sennheiser CX 300-II Precision.

Ce vei găsi în cutie?

Sennheiser CX 300 II Precision vin cu trei mărimi diferite de vârfuri din silicon moale și un săculeț de transport.

Ce ne-a plăcut

  • Sunet bogat în bass
  • Au o izolare fonică excelentă
  • Soundtage-ul amplu cu o separare bună a instrumentelor
  • Garanție de 2 ani

Ce nu ne-a plăcut

  • Pot fi afectate foarte ușor de transpirație și de umezeală
  • Cablul asimetric
  • Cablul este înclinat la încâlceli și la răsuciri

Verdict

Sennheiser CX 300 II este o pereche de căști oarecum problematică. Nu neg faptul că are destule lucruri ce-mi plac. Oferă un nivel excelent de izolare a sunetului și un sunet bogat în bass, ce îi va mulțumi pe iubitorii de hip-hop și de muzică electronică.

Unele persoane consideră că Sennheiser este un producător de căști ce sunt sufocante și nu foarte plăcute. Sennheiser CX 300 II este un exemplu bun însă de cât de versatili pot fi cei de la Sennheiser.

Din păcate, construcția proastă nu rezistă mai mult de un an sau doi înainte de a se strica. Desigur, poți să faci ce îți stă în putință pentru a le proteja împotriva deteriorării, însă reține că există căști ce costă mult mai puțin și au o calitate a construcției mult mai bună. Îți recomand să fii foarte atent cu căștile CX 300 II.

Verifică preț Sennheiser CX 300 II aici!


Citește și: