Casti Logitech G635.

Review căşti gaming Logitech G635

Logitech G635 sunt o pereche de căști decente, ce au o calitate a sunetului excelentă. Conexiunea prin fir este versatilă și poate fi folosită pe toate platformele, lucru ce este convenabil. Sunt confortabile, însă designul lor este destul de voluminos și nu izolează sunetul.

Microfonul este destul de bun, iar oamenii te vor putea auzi clar. Un plus este că software-ul lor oferă multe controale și opțiuni de personalizare și este una dintre cele mai complete și folositoare aplicații de gaming pe care am văzut-o până acum.

Stil

Logitech G635 sunt foarte similare cu Logitech G935, însă G635 este un model mai mare. Ambele sunt modele mai noi ale G633 și G933. Aspectul general este cam la fel, cu excepția faptului că sunt mai voluminoase, lăsând impresia că fără dubii sunt căști de gaming.

Nu ar fi indicat să le porți afară, iar atunci când sunt conectate prin USB, ai parte de RGB din partea logoului și a unei linii din spatele cupelor. Cupele lor sunt mai mari și mai pătrățoase decât majoritatea brandurilor de gaming. De asemenea, poți plia microfonul pentru a-l ascunde, însă tot nu sunt o pereche de căști potrivite pentru a fi purtate în afara casei, chiar dacă le folosești la telefon.

Confort

G635 sunt o pereche de căști pentru gaming confortabile și sunt una dintre cele mai strâmte căști la care am făcut review până acum. Căptușeala acestui model este făcută dintr-o pânză ce-ți permite să respiri și se simte moale pe piele. Cupele sunt largi și spațioase și ar trebui să se potrivească pe majoritatea formelor și mărimilor de urechi. Pot fi purtate ceva timp și vor fi confortabile.

Controale

  • Sistem de operare compatibil (nespecificat)
  • Sunt ușor de folosit
  • Oferă o redare excelentă
  • Control apel/muzică: Nu
  • Control volum: Da
  • Control pentru a pune microfonul pe mut
  • Mixaj frecvențe: Nu
  • Control pentru anularea activă a sunetului: Nu
  • Funcția de Talk-Through: Nu
  • Au preset-uri pentru controale

Logitech G635 au o schemă excelentă de control pentru jocuri. Ai acces la o rotiță de volum, un buton pentru a pune microfonul pe mut și trei butoane ce se pot reconfigura la cam orice funcție vrei din interiorul aplicației. De asemenea ai și un comutator ce te lasă să alegi între un conector de 1.8mm sau un conector USB. Butoanele oferă o reacție excelentă, dar crestăturile îți permit sa le diferențiezi, însă s-ar putea să îți ia câteva secunde să-ți dai seama pe ce buton apeși.

Aerisire

Chiar dacă cupele sunt făcute dintr-o pânză poroasă, ce pare a fi precum un material, căștile nu permit urechilor să respire. Sunt destul de strânse pe cap și formează o sigilare buna în jurul urechilor, ceea ce înseamnă că nu prea permit aerului să intre. Nu vor fi potrivite pentru sporturile ce te fac să transpiri mult, din moment ce nu au fost proiectate pentru asta.

Casti Logitech G635.

Portabilitate

Precum multe căști pentru gaming, în special cele de la Logitech, G635 nu sunt foarte portabile. Cupele sunt destul de largi, iar structura este foarte voluminoasă. Cupele nu se pliază într-o formă mai portabilă, însă se pot pivota pentru a face căștile plate, fiind mai ușor să le poți băga într-un ghiozdan. Per total, aceste căști de gaming nu vor fi ideale pentru a fi folosite pe fugă.

Calitatea construcției

Când vine vorba de calitatea construcției nu par a fi îmbunătățiri majore față de G633 și G933. Căștile sunt bine făcute, dar sunt din plastic. Scârțâie puțin atunci când le folosești. Un lucru pozitiv este că banda de susținere este flexibilă, dar și rezistentă, datorită cadrului de metal.

Cupele sunt destul de dense, iar plăcuțele din spate sunt magnetice și se pot scoate ușor. Deși, acest lucru nu este la fel de folositor ca la G935, din moment ce nu ai nevoie să depozitezi un dongle wireless. Poți plia microfonul atunci când nu îl folosești. Poți folosi conexiunea USB sau cea prin cablu de 1.8mm, ceea ce înseamnă că ambele pot fi schimbate dacă sunt deteriorate.

Stabilitate

Căștile stau destul de bine pe cap, însă alunecă puțin atunci când te miști. Nu sunt ideale pentru activitățile sportive, însă nu ar trebui să fie o problemă pentru sesiunile de gaming. Deși, trebuie să ai grijă să nu îți prinzi cablul de ceva și să îți tragă căștile de pe cap.

Logitech G635 sunt o pereche de căști pentru gaming bună, ce ies în evidență datorită reproducerii audio excelente și a software-ului incredibil, ce oferă o varietate de controale și opțiuni de personalizare. Deși, microfonul este puțin cam strălucitor când le compari cu alte seturi de căști pentru gaming. Aruncă o privire la cele mai bune seturi de căști pentru gaming pentru PC și pentru PS4.

Verifică preț Logitech G635 aici!


Citește și: