Căști Bose SoundTrue Ultra.

Review căști Bose SoundTrue Ultra

Bos”Căștile in-ear Bose SoundTrue Ultra sunt una dintre cele mai scumpe perechi de căști in-ear, însă acest lucru este de așteptat. Cei de la Bose sunt cunoscuți pentru produsele de calitate înaltă, iar asta înseamnă că și costă pe măsură.”

Pro

  • Aripioarele căștilor oferă o prindere stabilă
  • Căștile sunt super confortabile
  • Construcția este foarte bine realizată și o să reziste (sunt protejate de umezeală)
  • Microfonul și controalele in-line sunt bune (iOS și Android)
  • O calitate audio bună cu un bass puternic (însă nu este „basshead strong”)

Contra

  • Costă cam mult

Acest lucru este adevărat și pentru SoundTrue Ultra, iar acestea sunt SoundTrue varianta in-ear. Diferențele dintre cele două modele este mică. Cei de la Bose au adăugat rezistență la apă și la transpirație și au făcut niște schimbări mici în design.

De asemenea, confortul este mai bun decât cel al modelului precedent (era deja foarte confortabil), iar sunetul are puțin mai mult bass controlat, ce face experiențele de ascultat mai puțin obositoare.

Accesorri și căști Bose SoundTrue Ultra.

Potrivire

O potrivire adecvată ce nu cade este atinsă datorită cârligelor în formă de aripi ce se atașează pe lobul urechii. Funcționează bine și nu îți irită urechea.

Primești 3 mărimi aripioare pentru urechi pentru a le putea schimba până ai parte de cea mai bună potrivire.

Dacă alergi sau faci antrenamente, atunci nu vei avea probleme cu aceste căști. Căștile rămân la locul lor și nu devin inconfortabile.

Aceste căști nu au noise cancelling activ precum celelalte căști de la Bose, dar oferă o izolare fonică pasivă bună.

De fapt, acest model are niște vârfuri diferite, îmbunătățite, ce oferă o sigilare mai bună. Nu trebuie să dai volumul la maxim pentru a auzi muzica.

De asemenea, izolarea fonică nu este de top, cei de la Bose au folosit un design propriu de vârfuri ce nu intră prea adânc în ureche, iar din această cauză nu se pot compara cu căștile in-ear normale, precum Shure SE215, de exemplu.

Dacă alergi într-o sală de sport zgomotoasă și vrei să ai parte de o izolare fonică bună, ar fi mai bine să îți iei alte căști, în caz contrar, acestea sunt bune pentru exerciții fizice între patru pereți sau pentru alergări în parc.

Confort

Precum alte modele SoundTrue de dinaintea lor, acestea sunt niște căști foarte confortabile. În timp ce vârfurile brevetate de Bose s-ar putea să nu fie chiar așa de bune la izolarea sunetului, ele sunt foarte bune când vine vorba de confort.

După ce le folosești o perioadă și te obișnuiești cu ele, o să uiți că le porți.

Confortul este de calitate înaltă și face din Bose SoundTrue Ultra una dintre cele mai confortabile perechi de căști in-ear de pe piață, la momentul actual.

Rezistență (rezistență la transpirație)

Modelul SoundTrue Ultra a devenit mai rezistent decât predecesorul său. Au protecție împotriva umezelii și a transpirației, iar acest lucru le face perfecte pentru alergat sau pentru alte sporturi.

Carcasa este din plastic, însă acest lucru menține greutatea mai joasă și astfel este îmbunătățit confortul.

Materialele sunt de calitate înaltă, ceea ce este de așteptat de la un produs premium precum acesta, deși ar putea adăuga un capăt conector în formă de L și/sau un cablu detașabil pentru a îmbunătăți durata de viață a căștilor.

Controale

Poți alege dintre 2 versiuni ale modelului SoundTrue Ultra, una pentru dispozitivele iOS, iar cealaltă pentru cele Android. Ambele versiuni au contol in-line și microfon pentru apeluri ce funcționează foarte bine.

Microfonul are o claritate a sunetului peste medie și este simplu de folosit la apeluri.

Căști Bose SoundTrue Ultra.

Sunet

Calitatea sunetului este categoria în care cei de la Bose sunt de obicei cel mai criticați de audiofili și sunt foarte complimentați de utilizatorii ce apreciază semnătura lor de sunet.

Atenția la bass încă este prezentă, dar de această dată este mai controlat decât înainte, creând astfel un sunet mai balansat.

Asta înseamnă că iubitorii de bass nu vor aprecia acest model din cauza bassului mai puțin proeminent, dar audiofililor, ce caută mai mult echilibru, le vor plăcea acestea mai mult.

Frecvențele mijlocii și cele înalte nu sunt la fel de copleșitoare precum cele de dinainte.

De asemenea, calitatea sunetului este bună pentru muzica cu puțin bass, dar dacă îți place bassul profund și intens (pentru iubitorii de bass) al melodiilor dubstep sau rock, probabil că ar trebui să cauți alte căști.

Totul depinde de gusturile tale în muzică.

Microfonia nu este o problemă și nici un sunet nu este creat atunci când atingi cablurile.

Per total, dacă ești în căutare de o pereche confortabilă de căști de alergat, care să fie bine construită și să aibă un bass puternic (dar nu copleșitor), și nu ai o problemă cu prețul mare, atunci Bose SoundTrue Ultra este una dintre cele mai bune perechi de căști pe care o poți cumpăra.

Verifică preț Bose SoundTrue Ultra aici!

Vezi și: