Căști Bose QuietComfort 3

Review căști Bose QuietComfort 3

Deși Bose Quiet Comfort 3 este un model destul de vechi nu am putut să ne abținem și să nu îi facem un review. Dacă ai norocul să pui mâna pe o pereche vei înțelege și motivul pentru care am ales să îi facem o recenzie.”

Pro

  • Cele mai bune căști noise cancelling de la Bose
  • Au un design confortabil și ușor
  • Sunt mai portabile decât QuiteComfort 35 din cauza mărimii mici
  • Bateria reîncărcabilă oferă în jur de 25 de ore de redare
  • Calitatea sunetului este fantastic de bună

Contra

  • Prețul este aproape asemănător cu ultimele modele QuietComfort
  • Nu au cea mai bună izolare fonică pasivă

Noise Cancelling

Ca și celelalte modele QuietComfort, noise cancelling-ul este de top. Toate modelele Bose QC au cel mai bun ANC (noise cancelling activ).

Căștile vin cu o baterie ce se poate schimba și reîncărca. Poți cumpăra o a doua baterie pentru situațiile în care ai nevoie de ea.

După o încărcare completă o să ai parte de 25 de ore de redare, ceea ce este mai puțin decât modelele moderne QuietComfort în modul wired, dar nu este o diferență foarte mare. Dacă îți cumperi o baterie de rezervă o să ai parte de 50 de ore de noise cancelling activ.

 

Căști Bose QuietComfort 3

Durabilitate

Designul căștilor Bose QuietComfort 3 nu este foarte diferit de cel al celorlalte căști Bose. Pe lângă faptul că acestea sunt on-ear, toate au un design ușor datorită plasticului.

Din cauză că au o structura și o mărime mai mică, acestea sunt una dintre cele mai bune căști cu noise cancelling de pe piață.

Durabilitatea este bună și le poți lua cu tine când pleci în călătorii sau atunci când te duci spre muncă.

Vezi și: Cele mai bune căști de gaming.

Confort

Din cauza mărimii și a greutății scăzute, Bose QC 3 este mai portabil decât frații săi mai mari.

Din momentul în care le pui pe urechi, abia de o să le simți. Padurile moi distribuie în mod plăcut presiunea, făcând din ele una din cea mai confortabilă pereche de căști cu design on-ear pe care ai încercat-o vreodată.

Pe lângă noise cancelling, confortul este probabil al doilea cel mai important lucru atunci când ești în căutare de căști pentru călătorii.

Nu vrei să fii  într-un avion zgomotos cu o pereche de căști inconfortabile ce o să-ți facă urechile roșii după câteva minute din cauza iritației.

Specificații

Cablurile se pot schimba, ceea ce este o funcție plăcută, găsită și la modelele Bose QC moderne. Acest lucru este convenabil în cazul în care le rupi accidental sau dacă încep să se deterioreze.

Căștile vin la pachet cu 2 tipuri de cabluri, unul pentru iPhone, cu microfon pentru apeluri, iar celălalt pentru iPod cu control pentru a schimba melodiile și volumul.

Toate acestea pot fi puțin cam piperate ca preț atunci când le compari cu alternativele, însă îți cumperi căști Bose, înseamnă că știi că o sa plătești mai mult.

Calitatea sunetului

Aici este categoria în care Bose QuietComfort 3 se compară bine cu modelele moderne ale QC-ului.

În timp ce izolarea pasivă a sunetului nu este chiar așa de bună, balanța și detaliile frecvențelor înalte și ale celor medii sunt mai bune la modelul QC 3. Sunetul este mai clar și nu îi lipsește nici bass-ul.

Nu se pot compara cu căștile pentru audiofili ce sunt la un preț asemănător dar dacă nu ești un audiofil înflăcarat nu vei observa o diferență majoră din moment ce semnătura sunetului nu este prea diferită față de modelele mai noi, până la urmă și acestea sunt niște căști Bose.

Din cauza potriviri confortabile, a designului rezistent și ușor, a calității bune a sunetului și a celei mai bune tehnologii noise cancelling, Bose QuiteComfort 3 încă este una dintre cele mai bune căști ANC on-ear pe care o poți cumpăra la acești bani.

Verifică preț Bose QuietComfort 3 aici!

Citește și: