Căști Bose gri văzute de aproape.

Cele mai bune căști Bose pe care ar trebui să le cumperi astăzi

Căștile Bose sunt renumite pentru izolarea fonică fantastică, confortul excepțional și calitatea audio plăcută (alături de un preț premium).

Vă prezint un ghid rapid al celor mai bune căști Bose de vânzare. Pentru a putea economisi timp și a face o decizie bună, verifică comparația de mai jos.

ModelRatingConexiuneaBaterieNoise-Cancelling
QuietComfort 35 (Seria II)Căști QuietComfort 35 (Seria II).4.3Wireless (Bluetooth)20 ore cu ANC
40 ore cu ANC + fir
Review
Bose SoundLink II Căști Bose SoundLink II.4.3Wireless (Bluetooth)15 oreReview
QuietComfort 25Căști Bose QuietComfort 25.4.2Cu firFără baterieReview
Bose SoundTrue IICăști Bose SoundTrue II.3.8Cu firFără baterieReview
Bose QuietComfort 20Căști Bose QuietComfort 20.4.4Cu fir16 oreReview
Bose SoundTrue UltraCăști Bose SoundTrue Ultra.3.6Cu firFără baterieReview
Bose QuietControl 30Căști Bose QuietControl 30.3.4Wireless (Bluetooth)10 oreReview
Bose SoundSport WirelessCăști Bose SoundSport Wireless3.9Wireless (Bluetooth)6 oreReview
Bose SoundSport FreeCăști Bose SoundSport Free.3.5Wireless (Bluetooth)5 ore + 10 ore din carcasăReview
Bose SoundSport (cu fir)Căști Bose SoundSport cu fir4.1Cu firFără baterieReview

Ești curios care modele Bose sunt cele mai bune pentru nevoile tale?

Dacă vrei o semnătură audio balansată, confort senzațional și o rezistență bună, atunci aceste căști s-ar putea să fie pentru tine. Alege dintr-o gamă largă de design-uri și tehnologii oferită de Bose.

Căști wireless Bose

Cele mai bune per total: QuietComfort 35 (Seria II)

Căști QuietComfort 35 (Seria II).

Cele mai bune căști wireless cu izolare fonică activă de la Bose.

Acestea sunt cele mai noi și cele mai bune căști cu izolare fonică activă de la Bose. Căștile wireless over-ear QuietComfort 35 îți oferă tot ceea ce ai vrea de la o pereche de căști premium.

Primești cea mai bună izolare fonică activă, confort excepțional pentru utilizare prelungită, rezistență bună și multe alte elemente suplimentare alături de o calitate audio plăcută.

Izolarea fonică activă creată de Bose este cea mai bună de până acum, putând fi comparată foarte ușor cu cea din alte căști ANC premium.

În plus, primești pad-uri din spumă cu memorie care te fac să uiți că porți căști. Bose este cunoscut pentru căștile cu un confort grozav iar acestea nu sunt diferite.

Adaugă la acestea 20 de ore de baterie (40 cu fir) cu izolare fonică activă și Bluetooth aprins. În plus, cu capacitatea să conectezi mai multe dispozitive, telecomandă integrată, microfon, design pliabil, și opțiunea a le folosi prin cablu (când moare bateria), vei vedea de ce QC35 sunt în topul recomandărilor.

De asemenea, calitatea audio nu dezamăgește. Este o semnătură audio tipic Bose (cât de cât balansată) cu un bass bun, adecvat pentru toate genurile de muzică.

Pentru cele mai bune căști Bose, poti alege liniștit QuietComfort 35, oferă tot ce are Bose mai bun.

Izolarea fonică activă oferită de Bose este remarcabilă. Fabrică unele dintre cele mai bune (dacă nu chiar cele mai bune) căști cu izolare fonică activă din lume. 

Verifică QuietComfort 35 (Seria II) aici!

Cel mai bun wireless (fără ANC): Bose SoundLink II (over-ear)

Căști Bose SoundLink II.

Cele mai bune căști wireless (fără izolare fonică activă) de la Bose.

Bose SoundLink II este cel mai recent model de căști prin Bluetooth, over-ear, care nu are izolare fonică activă. Dacă nu te interesează izolarea fonică activă, dar tot vrei un confort fantastic, conectivitate wireless, și semnătura audio Bose, atunci căștile SoundLink II sunt pentru tine.

Înainte să sari mai jos, s-ar putea să vrei să știi diferența între izolare fonică activă și pasivă. Merită să o înțelegi.

De asemenea, acestea sunt compatibile cu toate dispozitivele cu Bluetooth (Android și Apple), și au viața bateriei de 15 ore (reîncărcabilă, litiu-ion). Lucrul mișto este că le poți ține conectate la 2 dispozitive de odată.

Pad-urile sunt groase și moi, se simt grozav și după multe ore. În plus, căștile sunt foarte ușoare, ceea ce oferă un confort excepțional.

Alături de căștile pliabile, primești o geantă de transport frumoasă în care să le păstrezi, un cablu de încărcat și un cablu AUX în caz că moare bateria.

Toate acestea alături de semnătura audio tipică Bose, care are un ton balansat. SoundLink II se aud grozav pe orice gen de muzică, și sunt acum cea mai bună alegere wireless over-ear de la Bose.

Verifică Bose SoundLink II aici!

Căști Bose cu fir

Cele mai bune cu fir (cu izolare fonică activă): QuietComfort 25

Căști Bose QuietComfort 25.

Cele mai bune căști cu fir și izolare fonică activă de la Bose.

Căștile QuietComfort 25 sunt o alegere de top dacă vrei izolare fonică activă excelentă dar nu ai nevoie de funcționalitate wireless. Modelul mai vechi are același confort uimitor ca și restul seriei. Cu pad-urile moi din spumă, și căptușeală bună pe bentiță, le poți purta cu orele.

De asemenea, izolarea fonică este de ultima generație, și funcționează aproape 35 de ore cu o baterie AAA. Dacă moare, tot poți folosi căștile fără izolarea fonică activă. În plus, primești o geantă de transportat frumoasă pentru a le face portabile.

Există 2 variante, una pentru dispozitive Apple, și alta pentru cele Android. Singura diferență este cablul. Telecomanda integrată poate funcționa doar pentru un fel de dispozitiv.

Aceste căști cu fir și izolare fonică activă pot fi ale tale pentru un preț mult mai mic decât varianta wireless.

Cele mai bune căști cu fir și izolare fonică activă sunt QuietComfort 25 (pe care le puteți face și wireless, mai mult despre asta mai jos).

Cum faci căștile Bose QuietComfort 25 wireless?

Prin atașarea unui simplu mod numit AirMod. Acesta este un adaptor Bluetooth care costă aproximativ 350 RON (în momentul când scriu asta). Se atașează unei mufe AUX și oferă până la 8 ore de funcționalitate wireless pe o încărcare completă. Are până și microfon și telecomandă integrată pentru a face selecția melodiilor și apelarea mai ușoară.

Mod-ul este compatibil și cu Apple și cu Android, este o adiție grozavă căștilor tale. 

Verifică QuietComfort 25 aici!

Cele mai bune cu fir (fără izolare fonică activă): Bose SoundTrue II

Căști Bose SoundTrue II.

În caz că nu vrei să plătești toate funcționalitățile, dar tot vrei o pereche de căști over-ear confortabile de la Bose, SoundTrue II este răspunsul.

Deși acestea nu au Bluetooth sau izolare fonică activă, compensează prin preț. Este cea mai ieftină pereche de căști over-ear de la Bose. (dacă iei în considerare doar modelele cele mai noi).

Le poți conecta la orice dispozitiv cu mufă AUX de 3.5 mm. Au un cablu detașabil cu microfon și telecomandă integrată pentru o depozitare mai ușoară. Primești și o geantă de transport drăguță în care le poți plia și depozita.

De asemenea, confortul este la fel ca cel al modelelor mai scumpe din cauză că folosesc aceleași pad-uri. Sunt făcute dintr-o spumă cu memorie, care se simte bine pe piele. Poți foarte ușor să le porți ore întregi bucurându-te de confort.

În plus, semnătura audio este standard Bose. Este destul de balansată și sună grozav pe orice gen de muzică. Dacă vrei să cumperi cele mai ieftine căști around-the-ear, atunci Sound-True II sunt cea mai bună alegere.

Verifică Bose SoundTrue II aici!

Căști in-ear Bose

Cele mai bune căști in-ear cu izolare fonică activă: Bose QuietComfort 20

Căști Bose QuietComfort 20.

Bose QuietComfort 20 sunt cele mai bune căști in-ear cu izolare fonică activă.

Dacă nu îți place mărimea căștilor over-ear, poți cumpăra un pachet mai mic. Aceste mici căști auriculare oferă un confort grozav și o izolare fonică activă respectabilă.  ANC-ul este cel mai bun pentru căștile mici. 

Din cauză că au fir, le poți conecta la orice dispozitiv cu port 3.5mm, dar tot trebuie încărcate pentru izolarea fonică activă. Bateria rezistă până la 16 ore după o încărcare completă. În plus, primești o telecomandă și un microfon integrat pentru a schimba melodiile și a face apeluri.

ÎN CAZUL ÎN CARE AI UN iPHONE POȚI CONECTA ORICE MUFĂ 3.5 MM LA UN PORT LIGHTNING CU ACEST ADAPTOR.

Vârfurile Stay Hear+ sunt foarte confortabile, și stau bine în ureche. Există și un mod “aware” pentru când vrei să auzi și zgomotul de fundal. Alături de tot ce găsești mai sus și de sunetul standard Bose vei înțelege atracția acestor căști in-ear superbe.

Dacă vrei cea mai bună experiență în materie de izolare fonică activă de la căștile auriculare, atunci Bose QuietComfort 20 este răspunsul tău.

Verifică Bose QuietComfort 20 aici!

Cele mai bune căști in-ear cu fir (fără izolare fonică activă): Bose SoundTrue Ultra

Căști Bose SoundTrue Ultra.

Căștile Bose SoundTrue Ultra sunt cele mai ieftine de pe listă.

Asta este din cauză că sunt cele mai mici și cele mai simple căști in-ear de la Bose.

Nu au izolare fonică activă sau Bluetooth. Căștile auriculare sunt cablate (3.5mm) și vin cu un cablu care are telecomandă și microfon integrat. Acestea sunt singurele „caracteristici” pe care le primești. Merg out of the box, nu au baterie și nu au nevoie de nici un software.

De asemenea, sunt foarte confortabile din cauza vârfurilor de calitate bună și a design-ului ușor. Bose face căști uimitor de confortabile, chiar și când vorbim de cele mai ieftine modele.

În concluzie, acestea sunt cât se pot de simple, dar tot au o calitate audio bună și un preț accesibil. Dacă ai nevoie de niște căști in-ear pentru uz zilnic cu funcționalități de bază, dar tot vrei sunet Bose, atunci alege SoundTrue Ultra.

Verifică Bose SoundTrue Ultra aici!

Căști in-ear wireless Bose

Cele mai bune căști auriculare wireless cu izolare fonică activă: Bose QuietControl 30

Căști Bose QuietControl 30.

QuietControl 30 este cel mai nou model de căști in-ear wireless cu izolare fonică activă de la Bose. Deși izolarea fonică activă nu pare să fie la fel de bună precum la alte căști, tot are rezultate mai bune decât competiția.

Le poți conecta prin Bluetooth la două dispozitive în același timp. Asta înseamnă că suportă toate dispozitivele iOS, Android și Bluetooth. Sunt destul de utile dacă vrei să asculți muzică pe un laptop și ești gata să și suni pe cineva de pe telefon. De asemenea, vârfurile unice Bose sunt foarte confortabile și le poți purta foarte ușor toată ziua.

După investigații mai amănunțite, se pare că mulți oameni au probleme cu durabilitatea după câteva luni. Aparent, acest model Bose nu este făcut la același standard ca și restul, așa că exista un mic risc. Ține minte asta.

Design-ul gulerului poate părea mare și greu, dar nu este cazul. Este destul de confortabil, și stă bine în jurul gâtului tău. Bateria din guler oferă 10 ore de muzică, ceea ce este foarte bine pentru un set de căști in-ear cu Bluetooth și izolare fonică activă.

Dar și așa, trebuie să știi că acestea nu sunt un înlocuitor pentru căștile auriculare QC20, din cauză că izolarea fonică activă nu este la fel de eficientă. Dat fiind că au izolare fonică ajustabilă, eficiența per total nu este la fel de bună.

Trecând la alte aspecte, din cauză că sunt wireless primești și o telecomandă alături de un microfon integrat pentru a face apeluri.

Cele mai bune căști in-ear wireless cu izolare fonică activă, cu audio Bose sunt căștile QuietControl 30.

Verifică Bose QuietControl 30 aici!

Căști sport Bose

Există multe căști de antrenamente din care poți alege, iar cele de la Bose sunt printre cele mai bune. Pentru alte branduri, verifică ghidul căștilor de antrenamente.

Cele mai bune căști in-ear pentru antrenamente: Bose SoundSport Wireless

Căști Bose SoundSport Wireless

Dacă îți place sportul și sala, atunci trebuie să verifici căștile auriculare wireless SoundSport.

Aceste căști in-ear cu Bluetooth sunt  considerate printre cele mai bune pentru antrenamente și alergat.

Asta este din cauza potriviri bune în timpul mișcării, confortul lor, și rezistența generală la transpirație. Va fi greu să găsești căști auriculare mai confortabile pentru sport.

De asemenea, din cauză că sunt Bluetooth, le poți conecta la orice telefon sau dispozitiv care are Bluetooth. Primești 6 ore de baterie, poți controla muzica cu o telecomandă integrată, și să faci apeluri cu un microfon.

Adaugă la toate acestea calitatea audio Bose, și vei înțelege de ce căștile SoundSport Wireless sunt așa de populare pentru antrenamente.

Verifică Bose SoundSport Wireless aici!

Cel mai bun wireless adevărat: Bose SoundSport Free

Căști in-ear cu wireless adevărat pentru sporturi.

În caz că vrei cea mai nouă tehnologie pe care Bose o poate oferi, uită-te la Bose SoundSport Free. Aceste căști auriculare cu adevărat wireless au o performanță similară cu căștile SoundSport Wireless dar fără nici un cablu.

Aceste căști auriculare cu adevărat wireless sunt printre cele mai bune în categoria sporturi. Ai 5 ore de baterie, plus încă 10 în cutia de încărcare care funcționează ca și power bank. În plus, acestea sunt rezistente la apă și transpirație cu un rating de IPX4.

Le poți conecta la orice dispozitiv Bluetooth ca și restul căștilor wireless, și în caz că pierzi una dintre căști, o poți găsi cu o aplicație specială Bose. Nu au izolare fonică activă, ci doar pasivă.

Confortul și potrivirea sunt excelente, dar nu la fel de bune ca la restul căștilor auriculare de la Bose, din cauză că sunt cu adevărat wireless. În concluzie, primești calitate audio Bose într-un pachet mic, fără fire, care este făcut special pentru sport.

Pentru cele mai bune căști auriculare cu wireless adevărat de la Bose, alege SoundSport Free.

Verifică Bose SoundSport Free aici!

Cele mai ieftine pentru antrenamente: Bose SoundSport (cu fir)

Căști Bose SoundSport cu fir

Căști normale in-ear Bose.

Cele mai simple dar și accesibile căști pentru sport de la Bose sunt căștile auriculare cu fir SoundSport.

Sunt 2 versiuni; una pentru Apple și una pentru Android. Asta dacă vrei să ai integrată o telecomandă și un microfon pentru apeluri.

De obicei costă sub 500 RON. Pentru acest preț, primești căști in-ear foarte confortabile, care stau bine în ureche și în timpul mișcării rapide. De asemenea, sunt foarte ușoare, ceea ce le face ușor de ținut în urechi. Căștile sunt și rezistente la transpirație și nu pățesc nimic nici în puțină ploaie.

Conectarea este ușoară și simplă. Folosesc o mufă 3.5mm. Doar asigură-te că telefonul tău îl are, din cauză că noile modele de iPhone și Android nu îl mai au. În plus, primești o geantă de transport bună ca să le poți ține în ghiozdan sau buzunar.

Căștile in-ear  cu fir SoundSport nu au un sunet foarte diferit. Per total au o semnătură audio balansată cu înclinația specifică Bose. Au un bass bun și înalte clare, ceea ce va face mulți oameni fericiți cu calitatea audio.

În concluzie, dacă nu te deranjează căștile auriculare cu fir, și vrei ceva ce e sigur, confortabil și sună bine, poți alege Bose SoundSport cu fir.

Verifică Bose SoundSport (cu fir) aici!

De ce este Bose un brand așa de popular de căști?

Deși nimeni nu poate nega că Bose are cele mai bune căști în majoritatea categoriilor, poți găsi și mai bune, în special dacă întrebi un audiofil adevărat. Dar și așa, Bose este foarte cunoscut și respectat de către consumatorii obișnuiți.  Au fost primi care au introdus căștile cu izolare fonică activă, ceea ce le-a oferit o reputație bună.

Produsele Bose sunt și răspândite peste tot prin lume. Le poți găsi la mulți vânzători și în multe magazine. Asta a oferit brandului o  recunoaștere majoră, și reputație premium.

Din această cauză căștile Bose sunt mai scumpe decât cele oferite de majoritatea brandurilor. Deși nu sunt neapărat nici mai bune sau mai rele (este subiectiv), trebuie să te aștepți să plătești mai mult.

Ce fel de semnătură audio folosesc căștile Bose?

Există mici diferențe în cum se aude fiecare model de căști, dar per total, au o semnătură audio balansată.

Asta înseamnă că nici bass-ul, nici mijlociile nici înaltele nu sunt accentuate. Toate frecvențele sunt reproduse la fel. Asta nu înseamnă un răspuns perfect plat, dar ceva similar. Acesta semnătură audio este grozavă pentru orice gen de muzică, și savurată de majoritatea oamenilor.

Citește și: