Boxa Treblab HD77.

Review Treblab HD77 – O boxă bluetooth solidă

Poate această mică boxă wireless să supraviețuiască mediului dur de afară și să ofere suficientă putere?

Boxa bluetooth Treblab HD77 este accesibilă, solidă și făcută pentru a fi folosită în aer liber.

Oferă o rezistență împotriva apei IPX6, lucru ce înseamnă că o poți lăsa în ploaie fără probleme. Are un design similar cu cel al popularelor boxe bluetooth de la JBL, cu o formă rotundă și părți plate.

Boxele de 25W sunt mai zgomotoase decât te-ai aștepta. Are destulă putere și este suficient de bună pentru a fi luată la o petrecere în aer liber. Dacă îți iei două boxe, atunci le poți conecta pentru a avea parte de o experiență stereo.

Citește mai multe despre asta și despre durata de redare mai jos.

Ce ne-a plăcut

 • Durabilitate oferită de clasificarea IPX6
 • Controalele sunt mari și oferă o experiență de folosire bună
 • Are un sunet bun pentru această mărime

Ce nu ne-a plăcut

 • Durata de redare este de 7 ore, la jumătate de volum
 • Microfonul încorporat creează un șuierat

Ce vei găsi în cutie?

 • Boxa bluetooth Treblab HD77
 • Cablul de încărcare micro-USB
 • Cablu AUX de 3.5mm
 • Cârlig mic
 • O curea de transport ce se atașează de boxă
 • Sticker Treblab
 • Manualul utilizatorului

Boxa Treblab HD77.

Baterie – 3.5/5 Aproape perfect

Bateria de 5200mAh oferă în jur de 7 ore de redare per încărcare la volum mediu. Nu este cea mai mare durată pe care o poate avea o boxă bluetooth, însă este mai bună decât alte modele de această mărime.

Acum, dacă asculți la maxim, capacitatea bateriei de 5200mAh se descarcă mai repede. Dacă asculți la jumătate din volum vei avea parte de 7 ore de baterie.

Dacă asculți la 30%, ai parte de 20 de ore per încărcare.

Treblab HD77 are destulă putere. De obicei am ascultat la 30-40% din volum.

O poți lua la plajă, în drumeții sau la picnic în pădure. Boxa bluetooth va avea destulă putere pentru majoritatea situațiilor.

Mai mult, când indicatorul de baterie îți arată că mai ai în jur de 20% din baterie, un prompt vocal te va anunța că mai ai puțină baterie. Acesta va fi repetat o dată la 40 de secunde.

Este puțin enervant și aproape că nu vei putea asculta muzică atunci când ai puțină baterie. După aproape 40 de minute, la volum mic, aceasta se va închide (la volum maxim, ajunge la 0% în 10 minute).

În manualul utilizatorului este recomandat să o încarci la port-ul USB al unui laptop. Când conectezi boxa, LED-ul se va face roșu.

Încărcarea completă durează în jur de 4 ore, iar când aceasta s-a terminat, LED-ul se va face verde.

Durabilitate – 4/5 Excelent

Treblab HD77 pare bine făcută și este solidă. Este făcută în mare parte din plastic, se simte rezistentă și are protecție împotriva apei IPX6.

Singura chestie care ar putea fi o problemă este plasa din material ce acoperă secțiunea mijlocie. Aceasta se va deteriora în timp. Însă dacă ai grijă de ea, nu va avea un impact asupra performanței.

Acum, IPX6 este o clasificare înaltă. Înseamnă că boxa wireless va fi protejată împotriva jeturilor puternice de apă.

Dacă scapi accidental boxa în apă timp de câteva secunde, acest lucru nu  ar trebui să fie o problemă. Nu trebuie să te aștepți să mai meargă după o scufundare lungă.

Datorită designului, boxa poate sta în poziție verticală sau orizontală, depinzând de situație.

Iar dacă lovești boxa accidental, nici acest lucru nu ar trebuie să fie o problemă. Boxa Treblab este rezistentă la șoc și o poți rostogoli puțin.

Mai mult, plasticul este negru mat pentru a evita zgârieturile vizibile, ce vor apărea inevitabil.

Singurul lucru ce ar face această boxă mai bună este o clasificare IPX7, pe care unele boxe bluetooth deja o au.

Boxa Treblab HD77.

Funcții – 3.5/5 Aproape perfect

Treblab HD77 are o funcție bluetooth standard, indicatori LED, opțiunea de a conecta 2 boxe pentru un sistem stereo și o intrare de 3.5mm, însă microfonul încorporat este puțin cam prost.

Merge din momentul în care o scoți din cutie. O pornești și intră automat în modul de conectare. Este foarte ușor să te conectezi la Android sau la iOS.

Un prompt vocal te va informa ce face boxa, pentru a nu fi confuz.

În timp ce bluetooth 4.2 nu este cea mai nouă versiune, acesta are o performanță similară într-o boxă. Conexiunea este de nădejde în aria de 10 metri.

Indicatorul LED te informează dacă Treblab HD77 este pornită, în modul de conectare sau dacă se încarcă. De asemenea, te ajută să o găsești în întuneric.

Cea mai plăcută funcție este opțiunea de a conecta 2 boxe pentru a avea parte de o experiență stereo. Îmbunătățește acoperirea sunetului și oferă mai multă putere.

Acum, se presupune că microfonul încorporat are tehnologia de anulare fonică cVc 6.0, însă nu funcționează chiar așa de bine.

Când am vorbit cu niște prieteni în timpul testelor noastre de apeluri telefonice, a trebuit să mă repet de câteva ori și mi-au spus că nu mă pot auzi clar.

În final, m-am dat bătut și am ajuns la concluzia că microfonul boxei trebuie folosit doar atunci când te afli într-un loc liniștit și departe de telefon. Dacă nu, folosește telefonul.

Se poate auzi un hâsâit pe fundal.

De asemenea, dacă vrei să salvezi din baterie, poți să o conectezi cu cablul AUX 3.5mm pe care îl primești în pachet. Reține, boxa tot are nevoie de energie pentru a reda muzică.

Funcționează pe post de power bank?

Nu, Treblab HD77 nu are o asemenea funcție. De asemenea nu funcționează pe post de receptor radio, precum alte căști.

Sunet – 3.5/5 Aproape perfect

Cu o putere de 25W și două subwoofere, Treblab HD77 este mai zgomotoasă decât te-ai aștepta. Muzica este mult mai clară decât cea redată de alte boxe bluetooth.

Au făcut progres în ultimul timp. În trecut, boxelor le lipseau puterea, detalii și bass-ul.

Boxele bluetooth moderne, precum HD77, vin cu un subwoofer dedicat, ce are grijă de bass, având difuzoare normale pentru frecvențele mai înalte.

Difuzoarele sunt poziționate în ambele părți, deci nu contează cum pui boxa.

În ciuda mărimii mici, bass-ul este proeminent. Poți să vezi subwoofer-ul mișcându-se atunci când asculți muzică. În timp ce nu poți simți această putere într-un spațiu deschis, boxa scoate un sunet bun într-o cameră închisă.

Calitatea sunetului este bună, însă nu este nimic special.

Principalul avantaj al boxei este puterea. Datorită puterii de 25W, ai parte de mult volum din partea unei boxe așa de mici. Este perfectă pentru folosirea în aer liber, unde puterea contează.

Însă volumul înalt vine cu un preț. Detaliile și claritatea suferă, în special la volum maxim. Această boxă bluetooth nu este făcută pentru ascultările critice acasă, ci pentru distracția în pădure.

Una peste alta, la volum scăzut spre mediu, este destul de bună pentru a te putea bucura de muzică și acasă. Are o performanță similară cu a altor boxe ce au o experiență de ascultare bună.

Boxa Treblab HD77.

De ce să cumperi boxa bluetooth Treblab HD77?

Dacă ești în căutarea unei boxe bluetooth solide și rezistente, ce oferă mai multă putere și nu te costă foarte mult, atunci Treblab HD77 este o alegere excelentă.

Boxa este o combinație de rezistență și putere. Ofer multă putere pentru mărimea pe care o are (25W). Este rezistentă la șoc și are o clasificare IPX6, alături de o durată bună a bateriei.

O poți atașa la rucsac sau o poți ține lângă piscină.

Are o performanță aproape la fel de bună ca unele boxe bluetooth mai scumpe (vorbesc despre voi, JBL și Bose).

Lucrul care face ca această boxă să fie o alegere excelentă este prețul accesibil, sub 500 RON. Costă mai puțin decât boxele bluetooth de la JBL; ce sunt la același nivel. În plus, oferă mai multă putere la cam același nivel de baterie.

Pentru un utilizator ce caută un raport calitate preț bun, Treblab HD77 oferă mai multe decât alte boxe.

Specificații

 • Putere: 25W (2 x 12.5W)
 • Versiunea bluetooth: 4.2
 • Capacitatea bateriei: 5200mAh
 • Battery life: 7 hours per charge at 50% volume
 • Durata de redare: 7 ore per încărcare la un volum de 50%
 • Timpul de încărcare: 4 ore
 • Cablul de încărcare: Micro USB – USB
 • Reacția frecvențelor: 100 Hz – 16.000 Hz
 • Protecție împotriva apei: IPX6
 • Greutate: 620g
 • Mărime: 78 x 78 x 186 mm
 • Rezistență la șoc: Da
 • Port AUX 3.5mm: Da
 • Microfon încorporat: Da
 • Power bank: Nu
 • Radio FM: Nu

Verifică preț Treblab HD77 aici!


Citește și: