Boxă bluetooth VAVA Voom 21

Review boxă bluetooth VAVA Voom 21 (VA-SK001)

“Aceasta este o boxă Bluetooth excelentă, la un preț accesibil în această categorie.

VAVA Voom 21 are o mărime decentă, comparativ cu alte căști wireless și are un aspect premium.

În acest review pentru VAVA Voom 21, o să aruncăm o privire la toate aspectele unei boxe wireless Bluetooth.”

Pro

  • Design neted
  • Baterie bună
  • Preț accesibil
  • O calitate a sunetului bună

Contra

  • Performanța microfonului este sub medie

Ce vei găsi în cutie?

  • Boxa Bluetooth VAVA Voom 21
  • Adaptor de încărcare de 15V
  • Cablu AUX de 5mm
  • Cablu Micro-USB
  • Manualul utilizatorului

Boxă bluetooth VAVA Voom 21 conectată la un telefon.Baterie

Durata bateriei este destul de bună. Vei avea parte de 10 ore de redare după o încărcare completă, ceea ce este destul de bine pentru majoritatea utilizatorilor. În timpul testului nostru, am ascultat la întreaga capacitate a bateriei și a rezistat mai mult de 10 ore, însă acest lucru a fost probabil din cauză că am ascultat la jumătate din volum. Update: Bateria din lithium-ion pare să reziste bine după mai mult de 4 luni de folosire zilnică, durata bateriei nu a scăzut.

Când este încărcată complet, o să ai parte cu ușurință de 10 ore de redare, mai ales dacă nu asculți la volum maxim. Acum, dacă intenționezi să asculți la maxim tot timpul, durata bateriei probabil că va scădea, deci ține cont de acest lucru.

Încărcarea se poate face prin adaptorul de încărcare de 15V DC, prin cablul Micro-USB sau prin portul USB din spate. Este foarte flexibil și convenabil să ai aceste 3 opțiuni la îndemână.

Cei 3 indicatori LED o să te anunțe câtă baterie mai ai. Cele 3 LED-uri îți arată când bateria este descărcată, când este la jumătate și când este încărcată complet, de asemenea arată și indicatorul de încărcare. Este un mod simplu și eficient pentru a afla câtă baterie mai ai.

Durabilitate

Chiar dacă boxa VAVA Voom 21 nu costă la fel de mult precum Bose sau orice alt brand premium, aceasta tot are un aspect premium.

Boxa are niște greutate. Este puțin mai grea, ceea ce inspiră încredere, de asemenea se lipește de suprafața pe care o pui. Partea de jos este cauciucată și ajută în prevenirea accidentelor.

Per total, această boxă Bluetooth este foarte bine construită și proiectată, însă nu este potrivită pentru folosirea în aer liber, din moment ce nu a fost făcută pentru acest lucru.

Atâta timp cât intenționezi să o ții între patru pereți, te poți simți confortabil cu durabilitatea acestei boxe. Nu a fost proiectată pentru a fi o boxă Bluetooth portabilă pentru a fi folosită în aer liber, ci mai mult pentru interior.

Funcții

Precum toate boxele Bluetooth, aceasta vine cu Bluetooth, desigur. Are o arie de acoperire standard de 10m, ce funcționează așa cum trebuie.

Pentru o conectare ușoară, ai opțiunea NFC, dacă dispozitivul de redare o suportă.

O poți folosi în modul wired conectând cablul audio de 3.5mm. Acesta este un mod simplu de a salva din baterie atunci când nu ai acces la electricitate.

Poți accepta apeluri cu ajutorul butonului de deasupra, deși a fost puțin dificil să ne auzim vocile clar. Trebuie să vorbești aproape de boxă pentru ca cealaltă persoană să te înțeleagă bine. Acesta este probabil singurul defect al acestei boxe.

Recepția slabă a microfonului nu este o problemă așa de mare din moment ce o să ai mereu telefonul la tine, deci îl poți ridica și vorbi la el.

Suportul audio aptX face calitatea sunetului puțin mai bună, ceea ce este plăcut, dar reține că vei avea nevoie de o sursă de calitate pentru a auzi o diferență.

Poți conecta 2 dispozitive în același timp, dacă ai mai multe telefoane, tablete, laptop-uri și așa mai departe.

O altă funcție mișto este opțiunea de power-bank. Poți folosi boxa Bluetooth ca pe un power-bank portabil. Îți poți încărca telefonul sau tableta din capacitatea bateriei boxei. Din moment ce are un port USB, poți folosi un cablu normal, USB to Micro-USB pentru a o încărca.

Boxă bluetooth VAVA Voom 21

Sunet

Calitatea sunetului este surprinzător de bună. Din cauza mărimii acestei boxe, nu ne așteptam să aibă o calitate audio așa de bună.

Desigur, nu se poate compara cu căștile high-end, însă comparativ cu alte boxe Bluetooth, Voom 21 stă foarte bine.

Poate fi destul de zgomotoasă, iar pentru o ascultare normală, o să folosești ½ sau ¾ din volumul maxim. Bass-ul nu este nici el rău.

Boxa are un subwoofer dedicat, ce poate adăuga puțin bass muzicii, însă nu te aștepta la o experiență de bass-box. Îi oferă o putere plăcută, perfectă pentru a face muzica mai fun.

Este fun să asculți la această boxă și are 3 nivele presetate de EQ. Nu au nici o informație despre cum sunt setate, însă par să fie în felul următor: accent pe sunetele înalte, accent pe bass, și un EQ mai balansat.

Poți schimba egalizarea apăsând pe “butonul EQ” din partea de sus a boxei. Schimbarea sunetului este observabilă, dar până la urmă este vorba de preferința personală atunci când vine vorba despre care preset audio este mai bun.

Suportul aptX este o funcție bună, precum am menționat mai devreme, dar din moment ce calitatea sunetului unui boxe Bluetooth nu este la acel nivel precum căștile, această îmbunătățire nu este prea observabilă.

Per total, primești o calitate audio peste medie la un preț accesibil, într-un pachet neted și stilizat cu funcții și accesorii bune. Este o achiziție excelentă dacă vrei să ai parte de cel mai bun raport calitate-preț pentru o boxă Bluetooth.

Verifică preț VAVA Voom 21 (VA-SK001) aici!

Citește și: